Dodaj do ulubionych

czy Wy też od jakiegoś czasu nie możecie spać

13.09.05, 10:15
w nocy a w dzień boli głowa????
Obserwuj wątek
    • ticoqp Re: czy Wy też od jakiegoś czasu nie możecie spać 13.09.05, 10:18
      nieeee??????
      a to źle czy dobrze?
      • eszi co znaczy "nie??????" 13.09.05, 10:19
        to znaczy tak czy nie??? :0(
        • ticoqp Re: co znaczy "nie??????" 13.09.05, 10:21
          jak pisze nie to mysle tak:)
          • eszi czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:22
            a znaki zapytania??? o losie nie gadam z Tobą bo nie wiem o co Ci chodzi - może
            to od niewyspania:-(
            • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:25
              oznaczaja, ze jestem zdziwiony, jak więcej niż jeden to bardziej zdziwiony:)
              a jak nie wiadomo o co chodzi to albo o kase albo o dupe,
              oj weź pogadaj jeszcze troche:)))
              • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:27
                nie dupe ino tyłeczek ;PPPPP
                • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:32
                  tak, tym razem masz racje:))))
                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:37
                    wiedziałam, jakim argumentom ulegniesz ;PPPPPPPP
                    • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:41
                      Ty se nie mysl, ze mnie bedziesz ta dupą (przepraszam tyłeczkiem)
                      szantażować:))))))
                      • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:44
                        eeeee tam zaraz szantażować.... Toż to wstyd nie ulec :PPP
                        • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:48
                          krótko mówiąc- zboczenie:)
                          • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:49
                            jakie zboczenie???? 100% normalności :DD
                            • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:50
                              zboczenie jesli sie nie reaguje:))))))
                              • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:52
                                zareagowałeś zgodnie z załozeniem :DDDD nie piszesz o dupie ino o tyłeczku, a o
                                to przecież chodziło??? Czy Tobie chodzi o inny rodzaj reakcji?
                                • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 10:55
                                  stop, nie otwierajmy otwartych drzwi:)
                                  dupa mi sie kojarzy prawdiłowo i tyle
                                  prosze o następne pytanie:)
                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:00
                                    bo doszłam do wniosku, że chyba piszemy o dwóch różnych rodzajach reakcji :PPPP
                                    Z mojego punktu widzenia (i tej wersji bedę się trzymać) akcja była
                                    pedagogiczna a reakcja właściwa ;DDDD i prosze mi nie sugerować impotencji w
                                    tej kwestii :DD
                                    • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:04
                                      Ty zaczęłąś o reakcji (nieprawidłowej) więc odebrałem to do siebie i
                                      powiedziałem ze reaguję prawidłowo KOOOOOOOONIECCCCCCCCCCCCCCCCCC:)))))))))
                                      • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:08
                                        Ja pisałam o nieprawidłowej??? Gdzie????
                                        A znasz przysłowie, "uderz w stół..."
                                        :PPPPPPPPPPPPP
                                        AAAAAAAAAAAAA dzisiaj tico mnie zabije :DDDDDD
                                        • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:21
                                          nie nie zabiję popatrze se na tyłeczek i mi przejdzie:)
                                          • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:32
                                            :DDDDD a mówią, ze uroda nie pomaga w życiu :DDDTak naprawde czasami życie
                                            ratuje :D
                                            • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:33
                                              no widzisz i dochodzimy do sedna że zycie się na dupie opiera:))))))))
                                              • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:34
                                                "Świat na dupie stoi k...sem podparty" :PP cytat z dziadka :D
                                                • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:37
                                                  sugerujesz anal???????????
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:38
                                                    a skąd , ta d.pa to w zasadzie miała byc p.a ;DD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:43
                                                    jasniej proszę czy "pa" bez kropki czy p...a?:)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:45
                                                    no c...pa :DD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:52
                                                    to wcześniej c zjadłaś:)))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:55
                                                    nie no najpier mówiłam p...pa a potem usciśliłam na c.pa :DD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:57
                                                    a gdzie to c było? dopiero jak zapytałem:)
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 11:59
                                                    aaaaaaaaaaaaprzyślij mi swój tyłeczek moze Cie nie zabiję ;)
                                                    Pisałam najpierw o p..e a POTEM użyłam synonimu na c.
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 12:08
                                                    a nie dostałaś?
                                                    nie filozuj juz bo nie masz racji:)
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 12:34
                                                    Dostałam :(( zapomniałam matko znowu musiałam na TO patrzeć :((
                                                    No dobra niech Ci będzie tym razem :D o drobiazki sie nie sprzeczam :PP
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 12:36
                                                    i co? spodobało się chyba bo Cie na 1/2 godziny zamurowało:)))))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 12:39
                                                    Wyszłam z siebie :D i z biura na moment. BYłam u kaletniczki, pasek mi skracała.
                                                    I kupiłam szarlotke wracając, taką z pianką. Lezy i czeka....
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 12:53
                                                    i po co te wykrety?;) spodobało sie i tyle:))))))))
                                                    jak zjesz to znowu polecisz do kaletniczki:)))))?
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:01
                                                    ta tym razem wybiję sobie dodatkową dziurkę ;P
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:02
                                                    będziesz miała 3?????????????????????????:)
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:04
                                                    hehehe w pasku :PPP
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:05
                                                    wiedziałam że o to zapytasz :D
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:11
                                                    musze się zmienić juz wszyscy wiedza co napisze:)
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:13
                                                    Tak Eugenio, na pewno teraz nikt cie nie rozpozna ;P
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:17
                                                    nie chodziło o zmiane pci tylko pisania:)
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:22
                                                    :DD jestes jedyny w swoim rodzaju :D
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:33
                                                    :) czuję, ze cos chcesz ode mnie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:36
                                                    Jescze nie, ale wyrabiam sobie przedpole ;DDD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:44
                                                    o tamtej sprawie cały czas pamietam ale ciemno czerwonych nie było na
                                                    promocji:))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:51
                                                    :DD widzę ze jednak nie masz czystego sumienia ;DDD
                                                    Może zwrócę Ci różnice w cenie? ;DDDDDD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 13:58
                                                    oj drobiazgi jakieś:)
                                                    jeśli byłabys tak miła? to będzie przed promocją jakie 3pln:) mozesz wysłać
                                                    konto masz:)))
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:11
                                                    dobra, kliknę moze 60 razy Pajacyka?
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:13
                                                    mozna tylko raz dziennie z tego samego adresu
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:16
                                                    To przez miesiac bede z pracy i z domu?
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:20
                                                    a Cie ta koszulka opetała:)))
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:23
                                                    Lubię nowe szmatki :DDD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:30
                                                    a łomotu w domu nie będzie jak w nowych ciuszkasz przyjdziesz?:)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:31
                                                    Łomot by mi się przydał :DDDDDDDDDDDDDDD oj przydał :DDDDDD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:39
                                                    :))))))))))
                                                    dobre
                                                    ale jakos nie mam sumienia:)
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:42
                                                    nie no koszulke to obiecałeś ;)))))))))))))))) przynajmniej to mógłbyś :DDDD
                                                  • ticoqp Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:45
                                                    ale żeby nie było, ze to moja wina
                                                  • trzydziecha1 Re: czyli co w końcu ?? 13.09.05, 14:47
                                                    co Ty :( wszystkie moje ciuchy i ciuszki kupuję sobie sama, niczemu się nie
                                                    dziwi :(( I jak ty jakiś łomot sprowokować? ;))
        • p_kola20 Re: co znaczy "nie??????" 13.09.05, 10:21
          przez ostatnie noce ciężko jest mi zasnąć..
          zasypiam na chwilke i znow się budzę...
          czym to może być spowodowane??
          • eszi właśnie 13.09.05, 10:23
            jakoś mi duszno, gorąco.. sama nie wiem, myślałam, że może chora jakaś jestem,
            ale słyszę od wielu osób że tak mają.... cholerk..a może nas ktoś podtruwa
            jakimś świństewkiem??
          • ticoqp Re: co znaczy "nie??????" 13.09.05, 10:26
            jestes zającem i spisz na miedzy:)))))
            • eszi tia 13.09.05, 10:27
              i kilka innych ... wykonuję jak zając:0)))))))))))))))))
              • ticoqp Re: tia 13.09.05, 10:33
                siedzisz na kołku?????
                • eszi mam wrażenie 13.09.05, 10:35
                  że też masz takie problemy i zapewne dziś nie spałeś/łaś całą noc, skoro tak
                  pierniczysz....
                  • trzydziecha1 Re: mam wrażenie 13.09.05, 10:39
                    "Było morze, w morzy kołek, a na kołku był wierzchołek, na wierchołku siedział
                    zając i nogami przebierając...."
                    Piosenka biesiadna :D
                  • ticoqp Re: mam wrażenie 13.09.05, 10:44
                    błąd, należe do gatunku ludzi, którzy ida spac jak sa nieżle zmęczni - albo
                    sport albo pózne pójście do łózka i nie mam problemów, wstałem ok 8 ej:)
                    • eszi no tak 13.09.05, 10:45
                      sport, późne pójsice do łożka (cztaj:) sport a Ty aby nieprzetrenowany
                      jesteś.....????????
                      • ticoqp Re: no tak 13.09.05, 10:48
                        chyba nie? troche mnie ostatnio nogi bola ale daje radę, spie jak
                        niemowle:))))))
                        nie nie to nie to co myslisz nie z cycem w ustach - głeboko po prostu, może to
                        kwestia czystego sumienia?
                        • eszi napewno, bo jak się cały czas sport 13.09.05, 10:50
                          "uprawia" az nogi bolą to faktycznie sumienia nie ma czym zababrać
                          • ticoqp Re: napewno, bo jak się cały czas sport 13.09.05, 10:51
                            nie cały czas pare razy w tygodniu
                            a przez resztę mozna ubabrywać do woli:)
                            • eszi i wtedy śpisz 13.09.05, 10:54
                              też jak niemowlę, tykle że bez cyca w buzi.. czy snem jak niemowlę (opcja z
                              cycem w buzi) babrasz sumienie???
                              • ticoqp Re: i wtedy śpisz 13.09.05, 10:57
                                nie, wtedy ide np, późno spac i tez dobrze spię (bez cyca w buzi)
                                i jak pisałem sumienie mam czyste:)
                • trzydziecha1 Re: tia 13.09.05, 10:37
                  na wierzchołku kołka w morzu?
                  • eszi ta i jeszcze sobie podśpiewuje. 13.09.05, 10:38
            • eszi co ma zając do spania??? 13.09.05, 10:31
              przecież nie piszę że nie mogę spać bo się stacham cały czas:-0
              • ticoqp Re: co ma zając do spania??? 13.09.05, 10:35
                zając na miedzy własnie tak spi - zasypia na chwile, budzi sie i znowu zasypia
                i znowu sie budzi:)
                • eszi no niby tak 13.09.05, 10:36
                  ale to z czujności itp. jakiejś zwierzęcej natury wynika, a ja?? czyżby
                  zwierzęca natura się we mnie odezwała??
                  • ticoqp Re: no niby tak 13.09.05, 10:40
                    jak jesz częsciej marchewke i kapustę i myjesz zęby to nie chcę Cie martwić -
                    jesteś zającem
                    • eszi myślałam że mycie zębów mnie właśnie odróżnia... 13.09.05, 10:41
                      a to się zawiodłam...
                      • ticoqp Re: myślałam że mycie zębów mnie właśnie odróżnia 13.09.05, 10:42
                        pewnie zająca poziomki nie znasz?;(
                        • eszi znalam kiedyś 13.09.05, 10:44
                          ale ten nie spał na miedzy więc nie bralam go pod uwagę.... a poza tym to mało
                          miał w sobie instynktu zwierzęcego:) więc ... dalej: nie widziałam go nigdy na
                          kołku w morzu... także chyba nie o nim mowa..( o losie ale kręce już - tak to z
                          braku senniny w organiźmie)
                          • ticoqp Re: znalam kiedyś 13.09.05, 10:46
                            on był tylko przykładem zająca dbającego o zeby -waski specjalista wsród
                            zajęcy:)
                            no a ile razy myjesz zęby w ciagu dnia?
                            • eszi a ma to jakiś związek ze spaniem?? 13.09.05, 10:47
                              bo jeśli to pomoże to mogę i ze 20-scia..
                              • ticoqp Re: a ma to jakiś związek ze spaniem?? 13.09.05, 10:49
                                posrednio tak - zepsute moga bolec w nocy więc trzeba dbać:)
                                • eszi myślisz że nie czułabym gdyby mnie bolały?? 13.09.05, 10:51
                                  kurcze, no teraz to już całkiem mnie załamałeś, muszę mieć straszne problemu
                                  skoro nie czuje bólu żebów....
                                  • ticoqp Re: myślisz że nie czułabym gdyby mnie bolały?? 13.09.05, 10:53
                                    wiesz, ze mózg jest tak skonstruowany że jeśli bolą Cie dwie rzeczy to do niego
                                    dociera silniejszy ból a mniejszego nie czuje?
                                    więc jesli to zranione serce i ząb to bólu zeba mozesz nie czuc?;))))))))
                                    • eszi serce OK, ale jak sobie przeczytałam 13.09.05, 10:55
                                      te moje "żeby" czytaj: zęby przez "ż" to faktycznie nie ma się czemu dziwić...;-
                                      )))
                                      • ticoqp Re: serce OK, ale jak sobie przeczytałam 13.09.05, 10:57
                                        no to może dusza?:)))))
                                        • eszi złamana dusza?? 13.09.05, 10:59
                                          ale to chyba nie boli.... kurcze muszę zrobić rachunek sumienia - może odnajdę
                                          tam przyczynę,
                                          • ticoqp Re: złamana dusza?? 13.09.05, 11:06
                                            tak tak - to sumienie- gryzie Cie tak mocno ze ból zebów przy im to pikus-
                                            150 za diagnoze się należy:)
                                            • eszi czyli mam 13.09.05, 11:09
                                              nowego lekarza rodzinnego, dentystę i psychologa - 3 w 1 taki sampon
                                              przeciwłupieżowy z odżywką :-))) ale 150 za szampon????? to chyba sporo??
                                              • ticoqp Re: czyli mam 13.09.05, 11:22
                                                ale za dentyste i psychologa to darmo (szampon gratis w ramach promocji)
                                                • eszi Re: czyli mam 13.09.05, 11:27
                                                  podsumujmy - mam zapłacić 150 za lekarza rodzinnego którego mam za darmo a
                                                  wtedy dostanę psychologa i dentystę, których nie potrzebuję, oraz w ramach
                                                  promocji otrzymam szampon zwykły bez odżywki i nie leczący łupieżu.... hmmm..
                                                  muszę przemysleć tę transakcję.....czuję się jakbym negocjowała z handlowcem
                                                  zakup czegoś obuwa całosezonowego....
                                                  • ticoqp Re: czyli mam 13.09.05, 11:36
                                                    masz problem - brak snu
                                                    problem został zdiagnozowany - należy się coś nie?
                                                    dostajesz dwóch specjalistów w cenie jednego czy to mało????????
                                                    grzeszysz kobieto grzeszysz
                                                    P.S. a co potrzebujesz czegoś na łupież?;)
                                                  • eszi a Ty chyba masz problem z liczeniem (może z braku 13.09.05, 11:44
                                                    snu ) gdyż lekarz rodzinny , psycholog i dentysta to 3 a nie 2 specjalistów.
                                                    co do postawionej diagnozy - to chyba zapomniałeś, że postawilam ja sama -
                                                    zwyczajnie grzeszysz i nie wiem w jaki sposób tak postępując możesz miec czyste
                                                    sumienie..

co do łupieżu - to faktycznie nie mogę korzystać z byle jakich szamponów (a
                                                    podejrzewam, że taki chciałeś mi wcisnąć) bo zaraz mam problemy z łupieżem...
                                                  • ticoqp Re: a Ty chyba masz problem z liczeniem (może z b 13.09.05, 11:55
                                                    ja mogę robic tylko za dentyste i psychologa yo 2 rodzinnego sobie sama dodałas
                                                    ( za darmo z reszta)
                                                    diagnoze sama??? powiedziałas tylko cos o sumieniu a cała reszta to moja
                                                    zasługa:)
                                                    trochę skromności
                                                  • eszi widzę że działasz na zasadzie 13.09.05, 12:04
                                                    kup pad haczyk, ale jak haczyk to przecie wędka potrzeba, a jak wedka to
                                                    przynęta, zanęta i inne, na jak łowić to ubranko i kapelusik, a jak w taki
                                                    stroju to przecież nie na brzegu tylko w kutrze, a jak kuter to może warto
                                                    wyjechać nad morze, ale gdzie mieszkać - czyli zakup domu należy doliczyć do
                                                    wydatków..... itp....
                                                    a ja tylko powiedziałam, że spać nie mogę...
                                                  • ticoqp Re: widzę że działasz na zasadzie 13.09.05, 12:09
                                                    ile dasz, zeby móc spać?:)
                                                  • eszi teraz 13.09.05, 12:19
                                                    to chyba nie będę mogła spać przez wyrzuty sumienia, że Ci nic nie zapłaciłam,
                                                    z drugiej strony jeśli Ci zapłacę to też będzie mnie to dręczyło, że snowu
                                                    wurzuciłam pieniądze w błoto:-)))
                                                  • ticoqp Re: teraz 13.09.05, 12:38
                                                    ok. porada gratis
                                                    idx ok 22 giej na rower na jakies 1h-1i1/2h usiesz spokojnie:)
                                                    jak nie masz roweru to pozycz
                                                  • trzydziecha1 Tico zbyt komplikujesz 13.09.05, 12:41
                                                    wystarczy jak eszi przed snem nastawi pranie, wyprasuje poprzednie, pozmywa po
                                                    kolacji, wyszoruje podłogę w kuchni, wyszoruje łazienkę, na bardzo cieżką
                                                    bezsennośc polecam ręczne pranie dywanów :DDDDD
                                                  • eszi a nie wystarczy 13.09.05, 13:08
                                                    jak wróce z pracy, ugotuje obiad, odrobie z dzieckiem lekcje, posprzątam i
                                                    pozmywamm i zrobie mase innych rzeczy .......może powinnam zaczą szorować tę
                                                    wykładzine i potem własnymi płucami szuszyć - hm, no może to jakieś
                                                    rozwiąznie........
                                                  • trzydziecha1 Re: a nie wystarczy 13.09.05, 13:37
                                                    :DDDD widzę ze wiesz o co chodzi ?DD
                                                  • eszi wydałało mi się 13.09.05, 12:41
                                                    że takie ćwiczenia raczej rozbudzają, no chyba że mam jeździć do rana a potem
                                                    do pracy- to może faktycznie nie byłoby problemu kolejnej nocy.....
                                                  • ticoqp Re: wydałało mi się 13.09.05, 12:54
                                                    ale ja myslałem o rowerze z siodełkiem wiec rozbudzenie odpada
                                                  • eszi a ja myślałam "otrzeźwieniu organizmu" ćwiczeniami 13.09.05, 12:57
                                                    a nie o rozbudzenie w sensie zmysłowo-fizycznym
                                                  • ticoqp Re: a ja myślałam "otrzeźwieniu organizmu" ćwicze 13.09.05, 13:03
                                                    a no sorry ja to prostak straszny jestem i wszystko mi się z jednym kojarzy:(
                                                  • eszi no wiesz 13.09.05, 13:04
                                                    i właśnie takie opinie powodują, ze czuje się winna i znowu powód do kolejnej
                                                    bezsennej nocy - eh życie.............
                                                  • ticoqp Re: no wiesz 13.09.05, 13:12
                                                    to moze jestes winna?
                                                  • eszi czyli mamy rozwiązanie 13.09.05, 13:20
                                                    od jakiegoś czasu nie mogę spać ponieważ przeczuwalam podświadomie, że
                                                    przyjdzie taki dzień kiedy poczuję się winna wobec Ciebie i stąd takie
                                                    problemy - czy teraz skoro już wszystko się wyjasniło możesz mi wybaczyć,
                                                    dzieku czemu moja nie wina będzie mnie dręczyć nocami???
                                                  • ticoqp Re: czyli mamy rozwiązanie 13.09.05, 13:34
                                                    powiesz jutro jak spałas?
                                                  • eszi ale ja muszę wiedzieć czy 13.09.05, 14:25
                                                    wybaczasz na 100% i pozostajesz bez urazy...
                                                  • ticoqp Re: ale ja muszę wiedzieć czy 13.09.05, 16:16
                                                    co mam wybaczyć?????
    • trzydziecha1 Re: czy Wy też od jakiegoś czasu nie możecie spać 13.09.05, 10:23
      Ja to bym spała baaaaaaaaaaardzo chetnie, ale mi ostatnio dziecko nie śpi :(
      • eszi je też bym spala 13.09.05, 10:25
        bardzo chętnie, ale kurcze potem czuje się jakbym całą noc nie spała - bo się
        budzę.... a dziecko moje też tak sobie ostatnio śpi - cały czas się "rzuca " na
        łóżku
        • mmagi Re: je też bym spala 13.09.05, 10:28
          przez ostatnie 2 tyg były noce po 20 i wiecej stopni,wiec ciezko sie spało,po
          za tym idzie pełnia:-)
    • krysica Re: czy Wy też od jakiegoś czasu nie możecie spać 13.09.05, 10:40
      ...obecnie mogłabym spać 24/24 h...ale swego czasu sypiałam po kilka godzin co
      kilka dni.....byłam skrajnie wyczerpana....
      • eszi mnie generalnie spać się chce 13.09.05, 10:42
        ale jakoś w nocy kiepsko z tym, a może budzę się na chwilkę a wydaje mi się, że
        nie spie przez całą noc.. nie wiem sama
    • edzia-fredzia Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 10:48

• ticoqp Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 10:50
        to jesteś słaba kochanka:PPPPPPPP
        • edzia-fredzia Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 10:50
          ale wyspana :DDDD... i mnie glowa nie boli :D
          • ticoqp Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 10:54
            widzisz edzia, moze to dla tego chłopa nie masz? bo spisz zawsze?;))))
            • edzia-fredzia Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 10:55
              Pewnie tak - przespalam tych najlepszych :))))))...
              • ticoqp Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 10:59
                muisisz oduczyć sie spania w takich sytuacjach, może coś co by Cie budziło
                kiedy..no wiesz:)
                • edzia-fredzia Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:02
                  nie wiem??? ;)
                  • ticoqp Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:06
                    dzwonek jaki albo dioda na berecie?
                    • edzia-fredzia Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:23
                      czy to w zimie czy to w lecie poznasz edzie po berecie :D
                      • ticoqp Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:24
                        nie zmieniaj tematu, na sam beret nie polecą:)
                        • domina19 Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:37
                          edce beret pewnie tylko dodaje urody:)
                          • ticoqp Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:44
                            mówisz to wiesz:)
                        • edzia-fredzia Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:49
                          jak fajny to moze poleca :P
                          • ticoqp Re: Ja moge spac zawsze i wszedzie :) 13.09.05, 11:56
                            ta z runa:)
      • mmagi Edzioszka a co ty taka cichutka ostatnio:-) 13.09.05, 11:43

• edzia-fredzia Re: Edzioszka a co ty taka cichutka ostatnio:-) 13.09.05, 11:55
          ja zawsze jestem cichutka :))))...
          • domina19 Re: Edzioszka a co ty taka cichutka ostatnio:-) 13.09.05, 11:58
            edka spisz????
            • edzia-fredzia Re: Edzioszka a co ty taka cichutka ostatnio:-) 13.09.05, 12:00
              ni na yahoo jestem :)
              • domina19 Re: Edzioszka a co ty taka cichutka ostatnio:-) 13.09.05, 12:00
                no to wracaj
          • mmagi Re: Edzioszka a co ty taka cichutka ostatnio:-) 13.09.05, 12:10
            akurat:-)))
    • kardiolog Re: czy Wy też od jakiegoś czasu nie możecie spać 13.09.05, 11:37
      Nie, wyspiam sie znakomicie.
      kardiolog
    • goldenwomen typowe objawy 13.09.05, 11:47
      napięcia przedmiesiączkowego "-)
    • margie Re: czy Wy też od jakiegoś czasu nie możecie spać 13.09.05, 13:44
      moj chlopak tak ma. Ja spie jak zabita:)
    • kobieta_na_pasach podobno nie moga spac ci, ktorzy maja.... 13.09.05, 14:14
      nieczyste sumienie. a ja dobrze, aczkolwiek dlugo zasypiam.musze sobie jakiegos
      misia kupic do przytulania.
      • ofelia1982 ja nie.. 13.09.05, 16:14
        ja ostatnio - od 3-4 dni mam tak, ze spie bardzo niespokojnie, plytko, latwo
        sie budze i mam dziiiiiwne sny...nie wiem czy to przez pogode, czy cos ze mna
        nie tak..taka..niespokojna jestem. choc najpewniej to PMS:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka