Dodaj do ulubionych

bylam dzis u lekarza

14.09.05, 13:27
ale mnie facet wkurzy mial zrobic mi usg piersi bo jak bylam u niego pierwszy
raz sam cos wyczul kazal mi poczekac i przyjsc po okresie wiec tak zrobilam
dzis zaszlam a on ze cos jest nadal ale to nic takiego i nawet sie nie
pofatygowal zeby zrobic mi usg choziaz sprzet do tego by .wyszlam taka zla ze
nawet stanik zle nałozylam i szlam tak przez calem miasto z zakreconym
stanikiem smiesznie to musilo wygladac chociaz pod bluzka nie bylo widac
Jasne pewnie dlatego ze bylam panstwowo ( czekal na kase)jutro ide prywatnie
i dalej nie wiem co mam na tej piersi wkurzona jestem jak osa
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:30
      to idz do innego,lapiej nie zostaw sprawy:-)
    • ticoqp Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:31
      jak zaszłaś to moze mleko sie zważyło?;)
      a stanik to jak tył na przód załozyłaś?
      • kalinka23 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:33
        nie tyl na przod tylko milam taki zapinany z przodu i pokecilam wszystko fale
        na pleckach milam ale to mnie rozsmieszylo ale dalej nic nie wiem nie zostwie
        tego bo musze miec pewnosc co to jest
        • ticoqp Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:35
          fale
          > na pleckach milam - ??????? jak siegnęłaś biustem na plecy?????
          • mamba30 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:36
            bo kalinka ma falujący biust :))
          • kalinka23 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:39
            ticoqp napisał:

> fale
            > > na pleckach milam - ??????? jak siegnęłaś biustem na plecy?????

daruj sobie co nie mam ochoty ci tego tlumaczy a napewno nie dzis wybacz !!!
      • uniqua Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:33
        a jak to wygląda tzn wyczuwasz to , głęboko czy płytko okrągłe a przede
        wszystkim w stałym miejscu czy da się lekko przesówać w prawo czy lewo góre dól
        • kalinka23 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:38
          wyczuwalne bo gdy smaruje pirsi balsamem to go czuje trudno mi powiedziec czy
          gleboko jest okragl napewno i raczej nie zmienia miejsca polozenia jest zaraz
          na sutkiem chociaz juz sama nie wiem, wiem ze jest i go czuje a ten glupi
          lekarz nawet mnie nie upewnil ze to nie jest nic powaznego jego slowa " no cos
          jest to fakt" ale usg jest tu nie potrzebne
          • uniqua Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:43
            jeżeli jest tuż nad sutkiem jest okrągłę i nie przytwierdzone na tyle mocno aby
            jak kość tkwić w miejcu , tylko możesz to lekko przemiejscowić o minimetr tak
            jak gruczoły , to być może jest to cysta, a to jest napewno niegrożne lecz
            należy to usunąć ską jesteś to może polecę ci jakiegoś lekarza
            • kalinka23 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:45
              z podlasia brdzo blisko bialegostoku mieszkam
              • mamba30 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:48
                qrcze, to nic nie mogę polecić, jakbyś była w Wawie, to mam dobrego gina,
                pierwsza klasa
              • uniqua Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:49
                oh niestety ja w zachodniopomorskim , sama miałm w iweku 15 lat cystę i to dwu
                krotniewięc wiem z utopsji jak to jest ,ale nie martw się usunięcie to zabieg
                raczej bezbolesny pierwszą miałąm usuwaną przez wycięcie radzę to robić
                prywatnie ja w wszczecinie doktor nagay , wszystko się łątwo goi zabieg jets
                płytki blizna znika w moim przypadku cysta byłą spora a tylko 2cm blizna ,
                jużjej prawie nie widać , zresztą cięte na otoczce sutka, po 2 latach się
                odnowiłą , nie trzba było wycinać woda bnyła ściagan strzykawką i tak jest
                najczęściej w pierwszym stadium , dlatego idż do lekarza dobrego
                • kalinka23 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:52
                  uniqua napisała:

> oh niestety ja w zachodniopomorskim , sama miałm w iweku 15 lat cystę i to
                  dwu
                  >
                  > krotniewięc wiem z utopsji jak to jest ,ale nie martw się usunięcie to zabieg
                  > raczej bezbolesny pierwszą miałąm usuwaną przez wycięcie radzę to robić
                  > prywatnie ja w wszczecinie doktor nagay , wszystko się łątwo goi zabieg jets
                  > płytki blizna znika w moim przypadku cysta byłą spora a tylko 2cm blizna ,
                  > jużjej prawie nie widać , zresztą cięte na otoczce sutka, po 2 latach się
                  > odnowiłą , nie trzba było wycinać woda bnyła ściagan strzykawką i tak jest
                  > najczęściej w pierwszym stadium , dlatego idż do lekarza dobrego

dzieki napewno pojde nie zostwie tego tam dopolki nie bede mial pewnosc ze to
                  nic groznego szkoda tylko ze lekarz tak mnie zlekcewazyl
              • uniqua Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:50
                --------------------------------------------------------------------------------
                oh niestety ja w zachodniopomorskim , sama miałm w iweku 15 lat cystę i to dwu
                krotniewięc wiem z utopsji jak to jest ,ale nie martw się usunięcie to zabieg
                raczej bezbolesny pierwszą miałąm usuwaną przez wycięcie radzę to robić
                prywatnie ja w wszczecinie doktor nagay , wszystko się łątwo goi zabieg jets
                płytki blizna znika w moim przypadku cysta byłą spora a tylko 2cm blizna ,
                jużjej prawie nie widać , zresztą cięte na otoczce sutka, po 2 latach się
                odnowiłą , nie trzba było wycinać woda bnyła ściagan strzykawką i tak jest
                najczęściej w pierwszym stadium , dlatego idż do lekarza dobrego
      • anmar123 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:39
        Ticoqp! ze swoim intelektem spadaj szybko do Mongolii!! Dziewczyna ma problem a
        ty żarty (nie na miejscu) sobie stroisz!
    • mamba30 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:40
      może to zwykły tłuszczak, zrób koniecznie usg, po co się zamartwiać
      • kalinka23 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:44
        mamba30 napisała:

> może to zwykły tłuszczak, zrób koniecznie usg, po co się zamartwiać
        wlasnei wiem ze musze zrobic usg dlatego poszlam ale jak mozna tak
        potraktowac, jak on jest pewny mogl mi zrobic dla mojej pewnosc nie studiowalm
        medycyny i nie wiem czym sie rozniaj od siebei gozki zaraz poszukam prywatnego
        gabinetu . Powiedzial ze jestem za chuda i wszysto on tu czuje dziwne ja jak
        badam swoje piersi to czuje wlasnei tego gozka . Fakt moze to zwykly tluszczak
        ale chce to wiedziec i miec swiety spokuj
        • mamba30 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:45
          a skąd jesteś, z Wawy może?
      • kalinka23 Re: bylam dzis u lekarza 14.09.05, 13:44
        spokoj sorry za blad
    • kobieta_na_pasach jeszcze gorzej by bylo 14.09.05, 13:46
      gdybys byla u ginekologa i wyszla ze spodnica w majtkach. to dopiero obciach:)
      • kalinka23 Re: jeszcze gorzej by bylo 14.09.05, 13:48
        kobieta_na_pasach napisała:

> gdybys byla u ginekologa i wyszla ze spodnica w majtkach. to dopiero obciach:)

rozbawilas mnie hmmmm...jak bylam pierwszy raz u ginekologa gdzies 16 lat to
        weszlam na samolot w majtkach bylam w takim szoku ze zapomnialm ich zdjac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka