omcrew 15.09.05, 09:19 usuncie wszystkie watki polityczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omcrew Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:22 mi w zupelnosci wystarczy jak co chwile w tv przerywaja program i pokazuja tych pajacow w ogloszeniach wyborczych, normalnie znerwicowany sie zrobilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:29 mi też..:) znerwicowana a przez to i agresywna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:21 Popieram wniosek Kolegi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:22 zalozmy partie przeciwnikow polityki na FK :))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:24 Jak będe wiceprzewodniczącą to możemy zakładać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:24 ale naszym celem nie sa stolki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:26 A kto mówi że celem?? to czysta konieczność!! z anarchii nigdy nic dobrego nie bęzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:23 omcrew napisał: > usuncie wszystkie watki polityczne bo co? omijaj jak nie lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:25 bo juz musze omijac w tv i chociaz tutaj niechce sie denerwowac Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:28 E tam odrazu usuwac... Jedni lubia sobie podyskutować o tym ze zupa byla za slona inni że chlopak dał buzi nie w ten policzek co trezeba a inni troche o polityce. Zróznicowane tematycznie forum chyba jest ciekawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:35 Bardzo delikatny jesteś i kulturalny:) dla mnie jeden z niewielu tu dżentelmenów;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:42 migdalek.niebieski napisała: > Bardzo delikatny jesteś i kulturalny:) dla mnie jeden z niewielu tu > dżentelmenów;)) Dziekuje rybbeczkooo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:44 Nie ma za co:)) na pewno nie tylko ja tak myślę;)) aż mnie czasem to poraża, bo jestem pewna że się wkurzysz, a Ty bardzo spokojnie, bez nerwów czy jakiejś agresji tłumaczysz to czy tamto;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:52 Ja jak siedze przy kompie to raczej sie nie wkurzam:) A jesli chodzi o to czy potrafie cos wytlumaczyc, hmmm wiele razy w realu slyszalem ze nadaje sie na psuchologa bo mam gadane i potrafie rzeczowo podejsc do sprawy :)) Moze cos w tym jest. Pewnie sie zdziwisz ale moj charakter jest bardzo wybuchowy przez co mialem wiele problemów:) Ale jesli chodzi o internet to zero nerwów, no chyba ze mnie ktos obrazi to potrafie być ironiczny i nawet chamski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:36 dodam jeszcze, że zaczes olejniczaka bardzo dobrze się wpisuje w hasło: podyskutuj o sprawach kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: mam prosbe do adminow 15.09.05, 09:52 no to mam prosbe o jaknajszybsze zakonczenie kielbasy ups... kampanii wyborczej :) Odpowiedz Link Zgłoś