muszek0 Re: Tomek Pukawka poszukiwany na gwałt. 10.09.02, 13:24 chcecie się umówić na gwałt? już jeden wątek gdzieś tu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Pamelko! IP: *.ewave.at 10.09.02, 13:56 muszek0 napisał: > chcecie się umówić na gwałt? > już jeden wątek gdzieś tu jest... > Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Pamelko! 10.09.02, 14:10 Gość portalu: Vika napisał(a): > muszek0 napisał: > > > chcecie się umówić na gwałt? > > już jeden wątek gdzieś tu jest... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pamelko! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.09.02, 14:34 polóweczki trzeszczą jak cholera, sorrki raczej skrzypia, no chyba że sprężynki naciągające spryskam WD40..... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Gucwuś 10.09.02, 14:38 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > polóweczki trzeszczą jak cholera, sorrki raczej skrzypia, no chyba że sprężynki > > naciągające spryskam WD40..... A co to jest WÓDE 40? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pamelka IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.09.02, 14:46 pamela_anderson napisała: > Gość portalu: Gucwa napisał(a): > > > polóweczki trzeszczą jak cholera, sorrki raczej skrzypia, no chyba że > sprężynki > > > > naciągające spryskam WD40..... > > A co to jest WÓDE 40? to jest preparat zmniejszający tarcie....do tego smaruje, czyści i konserwuje!!! :)))) stosowany do części metalowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Pamelka 10.09.02, 14:51 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > Gość portalu: Gucwa napisał(a): > > > > > polóweczki trzeszczą jak cholera, sorrki raczej skrzypia, no chyba że > > > sprężynki > > > > > > naciągające spryskam WD40..... > > > > A co to jest WÓDE 40? > > to jest preparat zmniejszający tarcie....do tego smaruje, czyści i > konserwuje!!! :)))) stosowany do części metalowych. Aha! Bo myślałam, że to do konsumpcji się nadaje. A Ty w smarach robisz? To co robisz przy komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pamelka IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.09.02, 16:36 w smarach nie robię, ale używam pojazdów mechanicznych takich jak rower lub samochód, plus w domu mam zawiasy które czasami mogą zacząć trzeszczeć...że nie wspomnę o łóżku polowym....:))) pozdrówka i lecę....... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Gucwuś (uś) 11.09.02, 11:23 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > w smarach nie robię, ale używam pojazdów mechanicznych takich jak rower lub > samochód, plus w domu mam zawiasy które czasami mogą zacząć trzeszczeć...że nie > > wspomnę o łóżku polowym....:))) > > pozdrówka i lecę....... Hejo Gucwuś! Ze smarow używam jedynie mazidła typu krem na noc i na dzień. Reszta jeszcze jest "na chodzie", więc pracuje bez wspomagaczy:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pamelka IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 11.09.02, 11:38 pamela_anderson napisała: > > Hejo Gucwuś! > Ze smarow używam jedynie mazidła typu krem na noc i na dzień. Reszta jeszcze > jest "na chodzie", więc pracuje bez wspomagaczy:))) > Pozdrawiam Hejka, cieszy mnie bardzo, że nic w Tobie nie skrzypi i nie zaciera sie, to bardzo dobrze, co do kremów to kładę go na mój pyszczek po goleniu :))) albo na całe ciałko przed opalaniem..... Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Pamelka 11.09.02, 12:51 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > > Hejo Gucwuś! > > Ze smarow używam jedynie mazidła typu krem na noc i na dzień. Reszta jeszc > ze > > jest "na chodzie", więc pracuje bez wspomagaczy:))) > > Pozdrawiam > > Hejka, > cieszy mnie bardzo, że nic w Tobie nie skrzypi i nie zaciera sie, to bardzo > dobrze, co do kremów to kładę go na mój pyszczek po goleniu :))) albo na całe > ciałko przed opalaniem..... > > Miłego dnia! To Ty Gucwuś chodzisz nieźle nasmarowany:))) Czy również nieźle nadziany? Bo jak tak, to z Tobą dobrze jest się zaprzyjaźnić:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Pamelka 11.09.02, 12:58 Sorry, pytanie nie do mnie ale nie mogłam się powstrzymać. Pamelko, coś mi się wydaje, że to Ty jesteś nadziana (przynajmniej w niektórych miejscach). Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pamelka IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 11.09.02, 14:51 > > Hejka, > > cieszy mnie bardzo, że nic w Tobie nie skrzypi i nie zaciera sie, to bardz > o > > dobrze, co do kremów to kładę go na mój pyszczek po goleniu :))) albo na c > ałe > > ciałko przed opalaniem..... > > > > Miłego dnia! > > To Ty Gucwuś chodzisz nieźle nasmarowany:))) Czy również nieźle nadziany? Bo > jak tak, to z Tobą dobrze jest się zaprzyjaźnić:))))))))))))))))))))))))) Hmm co do nadzienia..... zachęcam do skosztowania w niezobowiązujący sposób :)))), a w ogóle to nie jest tak źle ze mną :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Tomek Pukawka poszukiwany na gwałt. 10.09.02, 14:40 Jest na obiedzie. Dziś wziął Grzybową. Ewa jej chyba na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Tomek Pukawka poszukiwany na gwałt. IP: 213.216.82.* 10.09.02, 16:52 A co na to Grzyb? Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Tomek Pukawka poszukiwany na gwałt. 11.09.02, 11:12 On już od dawna na mieście konsumuje. Odpowiedz Link Zgłoś