Dodaj do ulubionych

Na co cierpi pamela_anderson=wierna=poison?

13.09.02, 08:14
Proszę obstawiać. Zakłady przyjmujemy do 15. Zwycięzca będzie mógł pośmiać
się ze mną nad szklanicą wirtualnego piwa.
A z tematów bardziej przynależnych temu forum: dziewczyny nie żujcie gumy bo
wygląda to strasznie (szklane spojrzenie i żuchwa jak u krowy, nawet jeśli
jest zdrowe dla zębów) i nie noście klapek na obcasie ze spiczastymi noskami,
bo nawet najzgrabniejszą stopę taki but zamienia w skrzyżowanie racicy z
płetwą. Takoż japonki.
Dzień dobry wszystkim i spokojnie, bo złość piękności szkodzi.
Obserwuj wątek
    • lastka Re: Na co cierpi pamela_anderson=wierna=poison? 13.09.02, 08:29
      maverick9 napisała:

> Proszę obstawiać. Zakłady przyjmujemy do 15. Zwycięzca będzie mógł pośmiać
      > się ze mną nad szklanicą wirtualnego piwa.
      > A z tematów bardziej przynależnych temu forum: dziewczyny nie żujcie gumy bo
      > wygląda to strasznie (szklane spojrzenie i żuchwa jak u krowy, nawet jeśli
      > jest zdrowe dla zębów)

A to zależy jak się żuje tę gumę. Pewnie jeżeli mlaska się i rozdziawia przy
      tym buzię to fakt paskuda.

i nie noście klapek na obcasie ze spiczastymi noskami,
      > bo nawet najzgrabniejszą stopę taki but zamienia w skrzyżowanie racicy z
      > płetwą. Takoż japonki.

klapki na obcasie noszę, ale nie spiczaste ino ścięte czuby mają, i muszę Ci
      powiedzieć, że są bardzo wygodne. Co do japonek, są idealne na plaże i też
      bardzo wygodne

A jakie Ty buty nosisz?

> Dzień dobry wszystkim i spokojnie, bo złość piękności szkodzi.

A dzień dobry, dzień dobry...wszyscy jesteśmy tutaj spokojni ;)
      • maverick9 Re: Na co cierpi pamela_anderson=wierna=poison? 13.09.02, 08:38
        Martensy (nie dla firmy, a dla wygody).Zapinane sandały na płaskiej
        podeszwie.Do kiecki buty na 4 cm obcasach z lekko zaokrąglonym czubkiem
        zapinane wokół kostki. Raczej klasyka i wygodnie. Kolorystycznie też bez
        awangardy, chociaż czasem zdarza się czerwień.
        Klapek nie lubię żadnych, bo mi z nóg spadają i nie można w nich pobiec.
    • Gość: Nell Re: Na co cierpi pamela_anderson=wierna=poison? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 08:29
      maverick9 napisała:

Przerost formy nad trescia...kto ma inne pomysly?

> jest zdrowe dla zębów) i nie noście klapek na obcasie ze spiczastymi noskami,
      > płetwą. Takoż japonki.
      > Dzień dobry wszystkim i spokojnie, bo złość piękności szkodzi.
    • matrek Bingo, maver 13.09.02, 09:26
      maverick9 napisała:

> jest zdrowe dla zębów) i nie noście klapek na obcasie ze spiczastymi noskami,
      > płetwą. Takoż japonki.

Dawno już nie zgadzałem się z każdym jednym zdaniem cudzego postu na tym forum
      • lastka Re: Bingo, maver 13.09.02, 09:37
        matrek napisał:

> maverick9 napisała:
        >
        > > Proszę obstawiać. Zakłady przyjmujemy do 15. Zwycięzca będzie mógł pośmiać
        >
        > > się ze mną nad szklanicą wirtualnego piwa.
        > > A z tematów bardziej przynależnych temu forum: dziewczyny nie żujcie gumy
        > bo
        > > wygląda to strasznie (szklane spojrzenie i żuchwa jak u krowy, nawet jeśli
        >
        > > jest zdrowe dla zębów) i nie noście klapek na obcasie ze spiczastymi noska
        > mi,
        > > bo nawet najzgrabniejszą stopę taki but zamienia w skrzyżowanie racicy z
        > > płetwą. Takoż japonki.
        >
        > Dawno już nie zgadzałem się z każdym jednym zdaniem cudzego postu na tym forum

Matrek no coś Ty? Podobają ci się martensy i sandały? Ty który uwielbiasz
        elegancję?
        • matrek Re: Bingo, maver 13.09.02, 09:43
          W jego 1 poście mnie ma nic o martensach i sandałach.
          • lastka Re: Bingo, maver 13.09.02, 09:46
            Ale jest w drugim, pozatym to kobieta o ile dobrze zrozumiałam z jej drugiego
            postu.
            • matrek Re: Bingo, maver 13.09.02, 09:50
              lastka napisała:

> Ale jest w drugim, pozatym to kobieta o ile dobrze zrozumiałam z jej drugiego
              > postu.

Zgadzam się z pierwszym postem, a drugiego w ogóle nie czytałem.
      • pamela_anderson Re: Bingo, maver 13.09.02, 09:52
        matrek napisał:

> maverick9 napisała:
        >
        > > Proszę obstawiać. Zakłady przyjmujemy do 15. Zwycięzca będzie mógł pośmiać
        >
        > > się ze mną nad szklanicą wirtualnego piwa.
        > > A z tematów bardziej przynależnych temu forum: dziewczyny nie żujcie gumy
        > bo
        > > wygląda to strasznie (szklane spojrzenie i żuchwa jak u krowy, nawet jeśli
        >
        > > jest zdrowe dla zębów) i nie noście klapek na obcasie ze spiczastymi noska
        > mi,
        > > bo nawet najzgrabniejszą stopę taki but zamienia w skrzyżowanie racicy z
        > > płetwą. Takoż japonki.
        >
        > Dawno już nie zgadzałem się z każdym jednym zdaniem cudzego postu na tym forum

A ja się pośmieję z was. Już dawno napisałam,że Poison1 i ja to ja.
        No nie, ale prymitywy.
        • zona_matka_polka posluchaj............... 13.09.02, 10:07
          Te kropki to zamiast 'wiesniaro', bo nie mam zwyczju obrazac nikogo. To, ze
          ktos nie przeczytal jakiegos Twojego posta w ktorym piszesz ze jestes poison
          nie swiadczy o tym, ze jest prymitywem. Nie nazywaj prymitywami ludzi po
          studiach, moze nawet doktoranckich, bo zdaje sie, ze taka osoba wlasnie tu sie
          wypowiada. Nikt nie ma watpliwosci, ze ty to poison, wierna i skwara. Nikt tu
          nie jest prymitywem tylko Ty zakrawasz na takiego wmawiajac (chyba glownie
          sobie) ze ze szczekaczka wierna nie masz nic wspolnego. Powoli dojdziemy do
          tego ze w koncu w to uwierzysz i bedziesz na tym forum jedyna nieswiadoma osoba
          w tej sprawie...

posmiej sie, siadz w kacie i sie posmiej. Na pewno wszyscy zapadna sie ze
          wstydu pod ziemie ze sie z nich chichoczesz.
        • anastassia PAMELA POISON gol do wlasnej bramki 13.09.02, 13:33
          pamela_anderson napisała:

> matrek napisał:
          >
          > > maverick9 napisała:
          > >
          > > > Proszę obstawiać. Zakłady przyjmujemy do 15. Zwycięzca będzie mógł po
          > śmiać
          > >
          > > > się ze mną nad szklanicą wirtualnego piwa.
          > > > A z tematów bardziej przynależnych temu forum: dziewczyny nie żujcie
          > gumy
          > > bo
          > > > wygląda to strasznie (szklane spojrzenie i żuchwa jak u krowy, nawet
          > jeśli
          > >
          > > > jest zdrowe dla zębów) i nie noście klapek na obcasie ze spiczastymi
          > noska
          > > mi,
          > > > bo nawet najzgrabniejszą stopę taki but zamienia w skrzyżowanie racic
          > y z
          > > > płetwą. Takoż japonki.
          > >
          > > Dawno już nie zgadzałem się z każdym jednym zdaniem cudzego postu na tym f
          > orum
          >
          >
          > A ja się pośmieję z was. Już dawno napisałam,że Poison1 i ja to ja.
          > No nie, ale prymitywy.

A MY SIE POSMIEJEMY Z CIEBIE POISON PAMELA. BO DYSKUSJA ZESZLA Z CIEBIE I
          WESZLA NA MAVERICK9. ALE PRYMITYW TA BABA - CZYTAC NIE UMIE.
    • zona_matka_polka Pamelcia cierpi na brak zajecia - 13.09.02, 13:21
      to na pewno. POza tym cierpi na niedostatek prawdopodobnie, zaczela dobra
      rodowe wystawiac pod mlotek.

Trzeba watek podrzucic bo chyba jej sie zapomnialo i nie odszczeknela mi na
      poprzedni post.
    • maverick9 Re: Na co cierpi pamela_anderson=wierna=poison? 18.09.02, 15:32
      Ja myślę, że się nudzi. Nie myślałam, że ktos aż tak się może nudzić. Nie
      myślałam, że ktoś może mieć aż tyle pieniędzy na to, żeby aż tak się nudzić.

Myślę, że nie jest mi jej żal.
      Śmieszne stworzonko zamknięte w banieczce własnej nudy i urojeń.
      Dużo takich na świecie.
      Jak im się kończy napęd, to zdychają.
      Na szczęście.

Miłego dnia wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka