migdalek.niebieski Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:10 No wiesz.. na króliki będzie polował.., zawsze będziesz miała świeże mięsko w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:11 bedzie miał wszystko na oku....z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:13 jak czytam takie watki to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Idąc Twoim tokiem rozumowania mamy 12 typów ludzi bo tyle znaków zodiaku jest tak??? Puknij sie w czółko dziecinko, kazdy czlowiek jest indywidualnością i jest niepowtarzalny a jeden "strzelec" nierówny drugiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieshka78 Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:39 Nie jestem dziecinką:) Zapytać się nie można???:) Muszę sie czymś zająć w taki pochmurny dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach dlubanie w nosie przyniesie wiecej pozytku 28.09.05, 14:41 agnieshka78 napisała: > Nie jestem dziecinką:) Zapytać się nie można???:) Muszę sie czymś zająć w taki > pochmurny dzień:) oczywiscie wlasnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:21 Znam tylko jedna kobiete, ale ona pisze wylacznie w na forum. Nawet sasiedzi jej nie znaja, wiec gdyby przytrafilo sie jej cos zlego (tfu!tfu") to nikt nawet nie zauwazy i nie zwroci uwagi, ze jej trzeba pomoc. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:24 Nie zwracam uwagi na znaki, bo to lipa, ale jak mam powiedzieć jak się żyje to juz odpowiadam. Miałam kilku strzelców. A fajnie, fajnie...bardzo ciekawie, nie zalatywało nudą:), pomysłów stos, rozumieliśmy się bez słów, ludzie z fantazją, ale mnie trafili się cholerni ZDRAJCY:(. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:25 nie wiem ale na pewno odradzam koziorożca Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:26 a nie zgodzę się Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:26 A pfe, facet a w zabobony wierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:52 nie wierzę w zabobony tylko piszę o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:42 Nie przesadzaj. Łatwi nie są, ale za to bardzo prawdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kathryn_26 Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:42 fajnie, tylko zeby tylko mu do lba cos nie strzelalo za czesto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 14:59 Duzo strzela a szczególnie jak poje grochówki fasoli i kapusty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiase Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 18:09 extra,zylam z nim 13 lat.ja tez strzelec wiec bylo troche trudno momentami,ale napewno nie bedzie nudno.strzelce sa ludzmi dobrymi,uczciwymi ale uwazaj lubią skoki w bok.pozdrawiam jestesmy naprawde fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: Jak się zyje z facetem-Strzelcem??? 28.09.05, 18:14 Ja jestem kobieta strzelcem i wiem, że ze mną bywa ciężko ;) a tak naparwde, to polecam horoskop partnerki na onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś