xeptrek 18.09.02, 09:51 cześć jak tam sprawy obrobiłaś się już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume xeptrek! 18.09.02, 09:55 cześć :))) częściowo, jakby, trochę... no dobra "większą połowę" mam za sobą. ale będę wpadać. a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: xeptrek! 18.09.02, 10:02 ja ciągle "większą połowę" mam przed sobą taką mam nadzieję na poważnie: rodzina mi choruje: córce wycięli jajnik i wyrostek, ojciec na serce, ale trzymamy się:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: xeptrek! 18.09.02, 10:09 to trzymam za Was kciuki może być już tylko lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIro Re: xeptrek! IP: 195.94.207.* 18.09.02, 10:14 Przepraszam, że się wtrącę, ale forum nie służy chyba takim pogaduchom. Czytając ten wątek czuję się lekko niezręcznie - tak jakbym podsłuchiwał prywatną rozmowę. Szanowni Xeptrku i Suzumo - umówcie sie może na kawę albo pogadajcie na ICQ albo inszym GG.. Może się czepiam, ale zapewniam, że absolutnie bez złośliwośći Pozdrowienia MIro Odpowiedz Link Zgłoś
suzume miro 18.09.02, 10:21 Gość portalu: MIro napisał(a): > Przepraszam, że się wtrącę, proszę uprzejmie > ale forum nie służy chyba takim pogaduchom. służyło i nadal służy :) jakieś takie oryginalne zawsze było > Czytając ten wątek czuję się lekko niezręcznie - tak jakbym podsłuchiwał > prywatną rozmowę. zawsze można nie czytać, tak jak można nie podsłuchiwać albo można się przyłączyć - nie gryziemy :) > Szanowni Xeptrku i Suzumo - umówcie sie może na kawę albo pogadajcie na ICQ > albo inszym GG.. to nie to samo > Może się czepiam, może :) > ale zapewniam, że absolutnie bez złośliwośći a ja Ci bez złośliwości odpowiadam, jako poniekąd weteranka tego forum > Pozdrowienia > MIro pozdrawiam serdecznie, su Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza xeptrek i su IP: *.abo.wanadoo.fr 18.09.02, 10:24 Uwaga, wtracam sie... :))) (usmiech dla miro) Trzymam kciuki za zdrowia rodzinne oraz prace. Pozdrawiam cieplutko jendza Odpowiedz Link Zgłoś
suzume cześć jędza 18.09.02, 10:29 kopę lat co tam dobrego? pozdrowienia dla miotły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza w imieniu IP: *.abo.wanadoo.fr 18.09.02, 10:37 miotly - dziekuje:)))! Znaczy czesc SU!!! Miotla smetnie kurzy sie w kacie, a ja sie zmagam. Znaczy z r(cenzura). Moze ruszy??? Zdrowko tez jakby gorzej... Dlatego pozwolilam sobie usmiechnac sie do WAS:)))))))! W celu poprawienia ogolnego nastroju. Sciskam! j Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: w imieniu 18.09.02, 10:41 oooj nie ściskaj tak mocno osobiście wole mruczeć przy głaskaniu ale dzięki będziesz na zlocie w czarcim kopycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: w imieniu IP: *.abo.wanadoo.fr 18.09.02, 10:49 Znaczy moge? HURRRRAA! Bo ostatnio wypadlam z obiegu i nie wiem, co i gdzie... BLizsze dane? Sciskam nieustajaco (glaszcze pewno SU:-), znaczy ma wylacznosc...) j Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: w imieniu 18.09.02, 10:57 zara tam wyłączność ja duży jestem, starczy możesz, możesz zarezerwuj samolot albo lepiej pociąg bo tam lotnicy często strajkują a na miotle to trochę chyba daleko czarcie kopyto, 12 października, godz. 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: w imieniu IP: *.abo.wanadoo.fr 18.09.02, 11:02 Dzieki! Bede! Jesli nie calem cialem, to choc tym 'astralnym'... Nie zeby tam zaraz straszyc... W razie co, zarekomenduj, bracie... Glask w paliczek (to kawaleczek lapki...)... UUUU, SU kochana, nie bij... j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: su i xeptrek IP: *.abo.wanadoo.fr 18.09.02, 11:19 xeptrek napisał: > ciekawe masz skojarzenie > z czego wynikło? > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume oj jędza 18.09.02, 11:27 się lubimy, ale xeptrek jest symetryczny - ja Go podrapię za jednym uszkiem, Ty za drugim i pax, pax, pax nobiscum ps: kiedy jest zlot czarownic, bo muszę miotłę nasmarować? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: oj jędza 18.09.02, 11:37 pax co? ale ja bardziej za lewym lubię zlot 12 października czy sie z su lubimy to jeszcze nie wiadomo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: oj jędza IP: *.abo.wanadoo.fr 18.09.02, 11:38 Dzieki, SU! Ulzylo mi... Tak dobrze, gdy czleka akceptuja... Zlot pono 12 pazdziernika, jak donosi X. Zatem - umawiamy sie! Sciskam nieustajaco! j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIro Re: miro IP: 195.94.207.* 18.09.02, 10:51 > > > ale forum nie służy chyba takim pogaduchom. > > służyło i nadal służy :) jakieś takie oryginalne zawsze było > No tak... racja. Wszystko służy do tego, do czego jest w praktyce wykorzystywane, choć nie zawsze odpowiada to zamysłowi twórcy. A w wypadku forum nie wiem co twórca miał na myśli. > > zawsze można nie czytać, tak jak można nie podsłuchiwać > albo można się przyłączyć - nie gryziemy :) > Tyz prowda ;-) > > a ja Ci bez złośliwości odpowiadam, jako poniekąd weteranka tego forum > Oj niegodnym ja, niegodnym, coby weteranom uwagę zwracać ;-) Pozdrawiam cieplo MIro Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: miro 18.09.02, 11:25 Gość portalu: MIro napisał(a): > A w wypadku forum nie wiem co twórca miał na myśli. ano nie wiadomo. ale skoro twórcy nie protestują (ostatecznie jeszcze nas nie zabanowali), to może nie ranimy zbytnio ich uczuć (mam nadzieję)? > Oj niegodnym ja, niegodnym, coby weteranom uwagę zwracać ;-) zostało Ci odpuszczone - nie grzesz więcej ;) a tak poważnie - nie o "wyższość" mi chodziło tylko o to, że od kiedy tu jestem (ponad rok) tak właśnie to forum było wykorzystywane. raczej nie znajdziesz tu głębokich i filozoficznych wątków. ale jeśli chcesz pogadać o dupie maryni, to znalazłeś najlepsze z możliwych miejsc :) pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: xeptrek! 18.09.02, 10:23 jasne, że możesz czuć się niezręcznie już dzisiaj podobny temat był omawiany gdzie indziej rozumiem Ciebie, ale przyjmij proszę zasadę, że jak wątek jest adresowany imiennie to nie właź tam, wtedy wszystko będzie OK bo wiesz - nie unikniesz widoku prywatnych rozmów na forum, nie wszyscy mają komputer, nie wszyscy wiedzą co to czat, ICQ czy GG pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś