istna 15.10.05, 13:49 testcyprysa.rezonet.com.pl/ Mi wyszło 52% - całkiem nieźle! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 13:56 a niech spadaja,mam 64% i nawymyslali mi ze jestem szara:P Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 13:58 Poczytaj dokładniej! Coś za coś, za to jestes bardziej lubiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 13:58 zawsze myślałam, że jestem czaną owcą wegług testu moja szrość sięga 89% załamka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 14:00 Skoro już tu jesteś , to sorry za zruganie Owco, zła byłam na ciebie, i dzięki za przywrócenie tamtego wątku:) Graba? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 14:01 nie ma sprawy... przywykłam już ;-) graba Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 13:58 A ja mam 74% ale o co loto w tym to niewiem :pp Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 14:03 Wszystko tam jest opisane, tylko NIESTETY trzeba trochę POCZYTAĆ:-P Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 16:06 Jeżeli diagnozy są prawdziwe, to powinnam mieć sto razy więcej znajomych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: 35% - cieszyć się czy płakać??? nt. 15.10.05, 17:31 już teraz czy np. od jutra? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: 35% - cieszyć się czy płakać??? nt. 15.10.05, 17:50 Ja byłabym bardziej zadowolona niż jestem. Naprawdę czasami chcę uwolnić się od niektórych ludzi. Tych niektórych nauczyć się dobrze unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: 35% - cieszyć się czy płakać??? nt. 15.10.05, 17:57 też pracuję nad uwalnianiem się od niektórych, łatwo nie jest, ale da się to zrobić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 17:10 mi wyszło 64 co chyba znaczy ze wole sie przypodobac niz indywidualizowac :0) no wiecie co!! wkurzyłam sie bo przecie kazdy woli byc wyjatkowy i postanowiłam, nie dawac wiary temu testowi, co innego gdyby wyszło inaczej hehhehe takiz to mam dysonans i tak go niweluje Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ja jestem w wieku produkcyjnym:-))))) 15.10.05, 17:45 A, mi wyszło 87% szarości:-))) A, myślałam, że tak odróżniam się od innych, bo lubię mieć swoje zdanie:-))))) Lubiana to może jestem, bo ciągle ktoś do mnie przylepia się nawet, jak nie mam ochoty:-)))) A, tak czasami chciałoby się pobyć w samotności;-( Nie mam na to szansy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Jest chyba jakiś błąd w tym teście. 15.10.05, 18:32 Coś jest z tym testem, bo chciałam zamieścić jego wynik w mojej sygnaturce i w jednym tekscie z testu wyszło z linku, że mam 86%, a nie 87%. Może nie liczy tak dokładnie ten program:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 19:01 Wynik: 87 % w skali cyprysa Jesteś całkiem szara Zupełnie nieźle. Jesteś naprawdę dość średnia by móc spokojnie być bardzo lubianą w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale zasadniczo trzymasz formę. Byle tak dalej ! a niech oni spie..ja!! :)) zeby moi znajomi o tym sie dowiedzieli to by padli ze smiechu...ja - szara i zwykla...toz ja jestem chodzacym ewenementem natury!!! wszyscy to wiedza ze lubie na taka muzyke jat trzeba w moim wieku i nie takie mama idealy... jakas bzdrura!!! ;ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Widziałam już Twój wynik.Ja tak samo myślę:-)))) 15.10.05, 19:12 Ale wiem już, co tak naprawdę bada ten test:-)) Czy nie zrobiłabyś wszystko dla swojego ukochanego, aby był szczęśliwy? Czyż tak nie jest?:-) Ja jeszcze starałam się wybrać jak najprawdziwsze odpowiedzi. Logiczne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Widziałam już Twój wynik.Ja tak samo myślę:-) 15.10.05, 19:17 sagis napisała: > Ale wiem już, co tak naprawdę bada ten test:-)) > Czy nie zrobiłabyś wszystko dla swojego ukochanego, aby był szczęśliwy? > Czyż tak nie jest?:-) zrobila bym...ale tylko dla niego...dla innych tez ale nie jestem az tak towarzyska zeby inni ode mnie tego chciali > Ja jeszcze starałam się wybrać jak najprawdziwsze odpowiedzi. Logiczne:-) > no ja tez tak robilam...moze w tym jest sens...szkoda ze tam gdzie sie wybiralo dziedzine nie bylo "Analityk" bo chyba to bylo by najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Widziałam już Twój wynik.Ja tak samo myślę:-) 15.10.05, 19:29 tygrysio_misio napisała: zrobila bym...ale tylko dla niego...dla innych tez ale nie jestem az tak > towarzyska zeby inni ode mnie tego chciali ------ Jest w tym ukryty sens. Każdy ma prawo tylko do siebie. Inni chcieliby więcej, ale czy myślą tak samo? A, z tym analitykiem to też dla mnie nie było najlepszego wyboru. Kiedyś bardzo leżała mi genetyka:-) W sumie lubię przegryzać wszystkiego po trochu, tylko humaną nie za dużo. Ale, swojego czasu przeczytałam prawie całą osiedlową bibliotekę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Widziałam już Twój wynik.Ja tak samo myślę:-) 15.10.05, 19:38 a ja od dziecka chcialam studiowac historie i sie tego dlugo dlugo uczyc tak zeby wiedziec wszystko w szkole najlepiej bylo mi z biologii i chemii a jak rodzice zlapali 1 szczupaka to z ksiazka stalam zeby obadac co tam jest w srodku:)) no i wyladowalam na budownictwie i robie wykrey i liczie...ciagle licze:)) o tym ze mam analityczny mozg dowiedzialam sie przypadkiem 1 pazdziernika...takie 2 dziewczyny z 1 roku mnie dopadly zebym im wytlumaczyla plan i potem pol godziny mnie mordowaly bo nie rozumialy wiec im powiedzialam co i jak po kolei maja :)) jakos na 1 roku ja po 2 min stania analizowana go wiedzialam o co chodzi:))) a moze to jest tak ze to my jestesmy normalne a te kury dyskotekowe albo serialowe (co oprocz telefonicznej ksiazki to nie mialy innej w reku jak nie bylo trzeba przeczytac do szkoly) sa nienormalne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Widziałam już Twój wynik.Ja tak samo myślę:-) 16.10.05, 11:43 Historia też była moim konikiem:-) Najbardziej interesowała mnie starożytna i wcześniejsza. Jak coś mnie zainteresuje to nie spocznę, aż całkowicie tego nie zgłębie:-)))))) Ja też lubię sobie czasami pójść na dyskotekę potańczyć i zabawić się. Dla relaksu. Uważam, że każdy wybiera drogę najlepszą dla siebie, ale nie może innych winić, jeśli jest ona zła. Dopóki któraś nie wejdzie mi na odcisk, to niech sobie będzie:-)))) A, i tak często mam dużo cierpliwości i tolerancji. Widzę, że młodzież teraz bardziej broni swoich praw. Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Widziałam już Twój wynik.Ja tak samo myślę:-) 15.10.05, 20:25 A ja jestem podobny do mojej kobiety- ona 64% , ja 62% :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: 69% :(((((( 15.10.05, 20:25 Ale moja cyferka ładniejsz i bardziej wymowna, nie sądzisz???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: 69% :(((((( 15.10.05, 20:26 Czyli podswiadomie perwersja z ciebie wychodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: 69% :(((((( 15.10.05, 20:28 Jakaż to perwersja???;)))) to przecież lajcik jest;))) ale Ty chyba za młody na takie rzeczy, co??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: 69% :(((((( 15.10.05, 20:34 Jaki mlody, juz pisalem, ze mam do emerytuty sie zbliza :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: 69% :(((((( 15.10.05, 20:44 Nie kłam mnie nooo, bo stracę wiarę w ludzi..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: 69% :(((((( 15.10.05, 20:58 To mam rozumieć że masz 60lat??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: 69% :(((((( 15.10.05, 21:05 No widzisz:((( kłamałeś o wieku emerytalnym:(((( znaczy Ty masz ok 30 i jeszcze nie masz doświadczenia w 69????;)) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: 69% :(((((( 15.10.05, 21:18 ;))nie wykręcaj się;)) i tak nie zmienia to faktu, że niektóre rzeczy to powinieneś w tym wieku już spróbować;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: 69% :(((((( 15.10.05, 21:32 A ty mnie podbierasz, zebym sie przyznal, ze znam? Nic z tego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: 69% :(((((( 15.10.05, 21:40 ;))) znasz mnie już trochę chyba;))) ale Ty mnie też zawsze podbierasz żebym się przyznała np do swojej perwersyjnej natury, ale też nic z tego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
microtune Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 20:23 42% testcyprysa.rezonet.com.pl/mojaszarosc.php?login=microtune ciekawa jestem jaki jest rekord Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Głupie to chyba!!! 15.10.05, 20:34 Teraz se zmieniłam kategorię na humanistyczną (wcześniej miałam biologię) i wyszło mi 46%. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Głupie to chyba!!! 15.10.05, 20:35 to się zmienia bo średnia wszystkich odpowiedzi ludzi wchodzących na ten test też się zmienia bo to jest szarośc na tle wszystkich testujących się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Głupie to chyba!!! 15.10.05, 20:36 To tak zybko się zmieniło?????;)) rozumiem że to wy zawyżyliście poziom;))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Głupie to chyba!!! 15.10.05, 20:39 To zmień se kategorię, na bank Ci spadnie do 40;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Głupie to chyba!!! 16.10.05, 11:57 migdalek.niebieski napisała: > Teraz se zmieniłam kategorię na humanistyczną (wcześniej miałam biologię) i > wyszło mi 46%. -------------- Widocznie nie wielu woli humanistykę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 23:19 Wynik: 49 % w skali cyprysa Indywidualistka ale nie do końca W całym twoim indywidualnym życiu jest jakieś miejsce dla niewielkiej szarości. Czasami uda Ci się, zupełnie przypadkowo być fajną średnią osobą. Ale Twoja szanse na bycie szarą są nikłe. Lepiej zostań już nieypową do końca. Jak już coś robić, to robić to do końca porządnie. dobra wiadomosc na koniec dnia, o! Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 23:21 aha, i kartka jest kwadratowa, a nie prostokatna:P Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 23:20 67 procent -to jakaś ściema -bo ja nigdy nie byłam szara-a stwierdzenie nikt cię nie lubi jest do bani.Mam wnętrze i osobowośc a moim temperamentem mogę obdzieliś trochę tego kto wymyslił ten test ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Test cyprysa:) 16.10.05, 13:52 Nie zrozumiałaś o jaką szarość tutaj chodzi. Ja mam więcej procent od Ciebie, a ludzie do mnie ciągną, bo właśnie nie jestem jak inni:-))) Zawsze miałam swoje zdanie i dzięki temu jestem szczęśliwa z tego, co robię, bo nie staram się być taka jak inni. Myślę, że chodzi tutaj bardziej o umiejętność przystosowania się do społeczeństwa. Jednak za duże inwidualności, albo bez umiejętności odpowiedniego dostosowania się na dłuższą metę nie zyskają dużo. Jesteśmy częścią społeczeństwa i wszystko wokół niego obraca się:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Test cyprysa:) 15.10.05, 23:55 92%.. hehe.. ale i tak w to nie wierze, bo: 1. nie wszyscy mnie lubią 2. pytania sa kiepskie, dziwne.. i mi sie nie podobaja polecam inny test www.enneagram.pl/ on mi i wielu osobom powiedzial duzo prawdziwych rzeczy.. no to co ten slaby test Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Test cyprysa:) 16.10.05, 00:21 sporo sie zgadza ale zwlaszcza w milosci:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rebella 36% 16.10.05, 12:10 no to mam 36% :)) "Jesteś w ogromnym stopniuą indywidualistką Twoja inność jest stanowczo tak głęboko zakorzeniona w Tobie, że widać ją na każdym kroku. Czasami zdarzy Ci się zachować zupełnie średnio, ale nie pozwala Ci to na swobodne średnie, szare życie. Bardzo ciężko pracujesz na to by być lubianym i jeśli już coś osiągasz to tylko dlatego, że udaje Ci się przekonać kogoś do jednej z cech Twojej inności. Jesteś raczej skazana na indywidualizm." To wszystko się zgadza w 115 procentach!! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ciekawe,ile Tico ma procent szarości.Pewnie ok.100 16.10.05, 13:55 albo nawet 100%:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Ciekawe,ile Tico ma procent szarości.Pewnie o 16.10.05, 19:05 no co Ty Kopov i szarość:-))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś