Dodaj do ulubionych

Ach!To CAŁOWANIE...:)))))))

20.10.05, 00:34
Własnie:)...juz po:)))),ale ...jak całujecie i jakie znacie rady,bo zawsze
mozna sie doszkalac,nie? :)))))))
Obserwuj wątek
    • aureliana Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 00:38
      praktyka.
      i nie slin. nie otwieraj buzi jak u dentysty + merdanie tylko jezorem. fuuuj,
      nienawidze takich.
      • tomek_abc1 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 16:43
        hehe:) fajne rady,a co pozytywnego?
    • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:10
      Pochlastaj ją jęzorem po migdałach aż będzie kwiczała
      • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:12
        Ty to się znasz Pytonku na takich rzeczach;)))
        • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:14
          no wiesz... ma się to doświadczenie...
          • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:16
            O tym to już zdążyłam się przekonać;)))
            • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:18
              mogę ci dać parę rad jeśli chcesz, pytaj..
              • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:22
                A więc powiedz mi proszę co mężczyzna powinien zrobić żeby kobieta miała orgazm
                pochwowy????
                • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:22
                  jak to co, mocno ją zerżnąć
                • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:22
                  wyru.. ją....
                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:24
                    ;)) ale wy zgodni jesteście;))))
                    • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:25
                      no wiesz.... w końcu mąż i zona :)
                      • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:29
                        Aż miło popatrzeć;))
                    • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:25
                      wiesz gdybyś o łechtaczkowo pochwowy zapytała, to odpowiedź by była bardziej
                      skomplikowana
                      • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:29
                        Tak prawdę mówiąc to prosiłabym jednak o dokładniejszą definicję tego co
                        powinien facet zrobić w sprawie pochwowego i czym to się różni od tego co
                        powinien zrobić żeby był łechtaczkowo-pochwowy.. jeśli można
                        • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:31
                          a nie zależy to czasem od partnerki i jej reakcji?? Przecież każda z nas ma
                          swoje czułe punkty i pieszczoty, na które najbardziej reaguje...
                          • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:31
                            Oj, Mamba to nie takie proste:(((
                        • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:31
                          Łechtaczkowo pochwowy najlepiej uzyskać za pomocą palców i języka. No wiesz co,
                          taka duża dziewczynka i nie wiesz?
                          • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:32
                            No ale ja nie chcę już palców!!!;))
                            • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:32
                              to można też inaczej, pomyśl
                              • mopsik12 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:33
                                Sklep???
                                • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:35
                                  A to do mnie??;))))
                              • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:34
                                Miałeś mi radzić....:(((
                            • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:34
                              o ile sobie przypominam to masz męża, czyżby mu czegoś brakowało?
                              • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:34
                                to do migdałka było oczywiście
                              • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:34
                                Nie mam męża;)))
                                • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:35
                                  to z tym mężem i dwójką dzieci to żart był?
                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:36
                                    No jasne;)))
                                    • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:38
                                      To tyle czasu minęło a ty ciągle na palcach jeździsz? Nie lepiej znaleźć sobie
                                      jakiegoś bolca?
                                      • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:39
                                        Ile czasu???;)) aż taka stara to nie jestem przecież;))) co do palców to nie
                                        miałam na myśli swoich;)))
                                        • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:43
                                          Acha, rozumiem...
                                          • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:44
                                            Ale żeś mi poradził:((((
                                            • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:45
                                              Jeśli chodzi o orgazm pochwowo łechtaczkowy to jest jeszcze kilka sposobów ale
                                              to facet powinien wiedzieć a nie ty
                                              • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:46
                                                Wiem.. ale jeżeli on nie wie...:((((
                                                • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:48
                                                  Orgazm łechtaczkowo pochwowy można uzyskać przez kombnacje, palce-jezyk, palce-
                                                  penis i już.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:49
                                                    Niejasne to za bardzo dla mnie..:(( palce-język rozumiem, a palce-penis.???
                                        • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:44
                                          Cześć!
                                          • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:45
                                            Cześć Marsie:))
                                            • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:46
                                              Co tam? Czemu nie odpisujesz?
                                              • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:48
                                                Za duże tempo mi narzucasz. Ja nie jestem taka wysportowana;))) musimy zwolnić
                                                trochę, oki???;)
                                                • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:50
                                                  Ok :-)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:51
                                                    Lubię jak jesteś troszkę bardziej rozmowny..;))))
                                                  • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:52
                                                    Ale nie zawsze się da.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:52
                                                    Raczej nie zawsze chcesz, prawda???
                                                  • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:53
                                                    Nie zawsze jest o czym.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:54
                                                    Znaczy nie interesuję Cię???
                                                  • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:56
                                                    Nie! Nic takiego nie powiedziałem.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:57
                                                    Powiedziałeś.
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:56
                                                    ale wam sie rozmowa klei...
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:58
                                                    ;)))) dzięki Pyton za wsparcie;)))
                                                  • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:58
                                                    A ktoś Cię prosił o wtrącanie się? :-)
                                                  • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:59
                                                    Co to kurcze? Rozmowy kontrolowane? :-)
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:59
                                                    bo gościu piszesz jak by ci każde naciśnięcie klawisza sprawiało ból, aż
                                                    przykro patrzeć
                                                  • marsob80 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:00
                                                    Nie każdy ma doświadczenie w chatowaniu.
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:01
                                                    ale jak już, wchodzisz tu i piszesz cześć ni z gruszki ni z pietruszki, to
                                                    wyduś coś sensownego a nie bełkoczesz jak jakiś niedorozwój
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:02
                                                    Ale on do mnie pisał, a nie do Ciebie!!!!!!!!!!!
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:03
                                                    ale jak to czytałem to mi zal duszę ścisnął,i musiałem się wtrącić, odniosłem
                                                    wrażenie że on strasznie męczy
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:05
                                                    On jest po prostu taki wyważony.
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:06
                                                    To ja już wole być niewyważony
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:07
                                                    Radzić mi miałeś a nie tu rozboje robić;))
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:09
                                                    No to ci radzę przecież
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:09
                                                    Co chcesz wiedzieć?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:11
                                                    Oj, no mówiłam już.. ale mnie słuchasz:(((
                                                  • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:13
                                                    Oj, przecież każdy wie że orgazm pochwowy potrzebuje stymulacji punktu G a
                                                    łechtaczkowy stymulacji łechtaczki a jakimi sposobami to zrobisz to już twój
                                                    wybór.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:16
                                                    ;)))) dobra, już Cię nie męczę, nie zasłużyłeś ;)))) mykaj do Mamby i podziękuj
                                                    jej że Cię mi użyczyła na trochę;)))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:59
                                                    Ale miał rację. Ani razu o nic mnie nie zapytałeś.
                                          • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:45
                                            marsob80 napisał:

> Cześć!

cześć, a któż Ty???
                                        • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:44
                                          Wam kobietom to dobrze możecie przeżywać aż 4 rodzaje orgazmów i ich kombinacje
                                          • migdalek.niebieski Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:46
                                            Ale to trzeba umieć chyba..:(
                                            • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:49
                                              No facet musi być oczytany oczywiście, najlepiej ginekolog:)
                                          • mopsik12 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:49
                                            Jak to w teorii pięknie wygląda:-)
                                            • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:50
                                              Mopsiku, a jak w praktyce pieknie... mhmmm....
                                              • mopsik12 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:51
                                                To Ty masz szczęście jak Ci się udaje wszystkie 4 przeżywać...:-)
                                                • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:52
                                                  ja już nie wiem, co przeżywam, bo tak często to sie dzieje :)))
                                                  • mopsik12 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:54
                                                    No tak,młode małzeństwo...:-)
                                                  • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:55
                                                    młode-stare :)))
                                                  • mopsik12 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:57
                                                    :-)Jak ja sobie wspomnę jak to było na poczatku...:-)
                                                  • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:59
                                                    a ile czasu jesteście razem, jeśli można spytać?
                                                  • mopsik12 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:00
                                                    Jasne,że mozna:-)4 i pół roku po slubie....
                                                  • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 19:01
                                                    to nie jest tak źle... my dopiero od 11 m-cy mieszkamy razem
                                            • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:51
                                              W praktyce wychodzi ale trzeba jeszcze jednego składnika - nazywa się miłość,
                                              bez niego jest ciężko
                                              • mamba30 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:51
                                                popieram Cię mężusiu :))
                                              • migdalek.niebieski Pyton, jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) 20.10.05, 18:52

• mamba30 Re: Pyton, jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.05, 18:53
                                                  żebyś wiedziała!!!!
                                                  • migdalek.niebieski Re: Pyton, jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.05, 18:54
                                                    Ale nie w tym sensie;))) chodziło mi o sferę duchową;))))
                                                  • mamba30 Re: Pyton, jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.05, 18:56
                                                    przecież wiem, o co Ci chodziło... :) a ja tylko coś od siebie dodałam :)
                                                  • pyton31 Re: Pyton, jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.10.05, 18:57
                                                    Sfera duchowa jest najważniejsza, bo to mózg jest najbardziej erogenną częścią
                                                    ciała
                              • mopsik12 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:34
                                To do mnie?
                                • pyton31 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:))))))) 20.10.05, 18:35
                                  nie, źle mi sie wbiło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka