Dodaj do ulubionych

on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością?

30.10.05, 17:38
zerwalismy okolo 2 m-cy temu, ja jestem wciaz w nim zakochana...i jak go widze
z inna kobieta to strasznie to przezywam.
Kiedy mi to minie?
Obserwuj wątek
    • ladyx Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 17:41
      Ja na początku czułam się ja zwierzę wypuszczone z klatki i cieszyłam się ,że
      zaczął zawracać d... innej. Dopiero potem buuuuuuu
      • elodie27 Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 17:51
        a po jakim czasie CI przeszlo?
        • ladyx Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 17:52
          Jak się pocieszyłam. Nic tak nie leczy złamanego serca jak czułe męskie
          ramiona :p
          • elodie27 Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 17:56
            tyle, ze nie potrafie zainteresowac sie innym facetem, bo mi sie wydaje, ze
            zaden nie zastapi mojego ex...ciekawa jestem kiedy mi to przejdzie, bo jak na
            razie to swiat mi sie zawalil. Duzo robie dla siebie, zapisalam sie na studia
            nowe, zmienilam kolor wlosow, wymieniam cala garderobe...aby czas mi sie
            wypelnil i abym nie myslala tak o tym...ale jak na razie bezskutecznie
            • ladyx Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 18:00
              Ja się nie próbowałam zainteresować. Sam się zjawił i przykleił. Co do zmiany
              włosów to popieram, ale wymiana CAŁEJ garderoby chyba kosztowana !!!
            • cinnamon.girl Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 03.11.05, 19:04
              spokojnie....zainteresujesz sie, a swiat sie odbuduje:)
              przerabialam to rok temu, teraz to nawet dziekuje B:)ogu ze tak sie stalo
              btw a ten Twoj ex to palant...szkoda lez
          • widokzmarsa Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 17:57
            takie rozwiązanie sugeruje, że albo masz niezwykle zdrową psychikę lub go nie
            kochałaś)
            • elodie27 Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 18:02
              robie tak, bo chce sie otworzyc na nowe znajomosci, na nowe pasje...chce kogos
              poznac, ale jeszcze nie bede potrafila stworzyc zwiazku...bo nie umiem zapomniec
              o poprzednim :( czuje sie jak w klatce...raz jest dobrze i ciesze sie, ze jestem
              sama ale z drugiej strony ogromnie za nim tesknie... I stres zzera mnie od srodka...
              • ladyx Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 18:06
                Podobno czas leczy wszystkie rany. Szkoda tylko że pozostawia blizny :(
            • ladyx Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 18:02
              Jeśli to było do mnie to podobno mam zdrową psychikę. Choć ja się uaważam
              trochę za świra :)))
              • widokzmarsa Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 18:10
                tak to było do ciebie, ladyx. Ludzie o silnej psychice(zdrowej a nie wariaci-
                twardziele) łatwiej przechodza rezstania i odejścia.
                nie oznacza to ze nie mogą być świrami, to myślę nawet trochę pomaga))
    • kobieta_na_pasach a moze to nie milosc tylko urazona duma? 30.10.05, 18:07
      zycze wiecej wiary siebie i godnosci.
    • marika_marika Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 23:14
      Kiedyś byłam w podobnej sytuacji przy czym rozstalismy się, bo doszliśmy do
      wniosku, że razem ciepełka domowego to my nie zbudujemy. Nie mogłam przeboleć,
      ale wiedziałam, że tak będzie lepiej. (kolosalna różnica charakterów, odmienne
      zainteresowania itd.) Chodziłam taka nieszczęśliwa do czasu, aż poznałam
      swojego przyszłego. Myślami jednak byłam przy tamtym, a ten był jak na
      lekarstwo. Dopiero po około pół roku zabujałam się w tym, którego poznałam.
      • frezja66 Do Marika-Marika 30.10.05, 23:26
        Hej, napisałam Ci maila, pozdrawiam
        • marika_marika Frezja, odpisalam na meila:) 30.10.05, 23:44
    • leina Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 23:36
      CZAS! Musisz to przecierpieć, przepłakać w poduszkę, przeczekać.. Może to
      potrwać długo, w zależności od tego jak głębokie jest Twoje uczucie do niego..
      Aż przyjdzie taki czas, przyjdzie taka chwila w której myśl-wspomnienie tego co
      czujesz teraz wyda Ci się śmieszna! Pozdrawiam!
      • szajba666 Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 30.10.05, 23:41
        Są dwa rozwiązania 1.laksiken-będziesz szczęśliwa kiedy zdążysz 2.ciasne buty-po ich zdjęcie błogość.istnieje możliwość połączenia tych możliwości.
        • elodie27 Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 31.10.05, 09:04
          dzieki - mam nadzieje ze uda mi sie przegnac ten stres...
          • andzia353 Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 02.11.05, 10:28
            droga elodie, doskonale Cie rozumiem, bo przerabiam dokładnie to samo co Ty, 2
            m-ce temu zostawił mnie facet dla innej po prawie 4 letnim związku i tez nie
            moge sobie poradzić...bardzo za nim tęsknię i na razie nie potrafię otworzyć
            się na nowe znajomości
            • andzia353 Re: on ma inna - jak sobie poradzic z zazdrością? 02.11.05, 10:34
              a jeszcze wiesz co jest najgorsze - i czego nie mogę sobie wybić z głowy - to
              to że jeszcze bedzie chciał do mnie wrócić, choć na zdrowy rozsądek wiem że to
              niemożliwe.
    • pinup daj se sianka 31.10.05, 09:02
      on juz prowadza inna a ty po nim placzesz? myslisz o facecie ktory cie NIE
      CHCE?? po co?? kochaj i szanuj przede wszystkim SIEBIE. to sie na pewno
      oplaci :)
    • rudawiedzma zalozmy klub :D 03.11.05, 20:37
      ja mam to samo, zerwanie miesiac temu, po 3 latach. on ma inna, starsza o 4
      lata i wygladajaca jak chlop :/ tez cierpie, chociaz moze babochlop jest mniej
      dolujacy niz sexy laska? nie wiem, w kazdym razie moja samoocena siegnela dna.
      w ramach odbicia sie od tego dna zapisalam sie na callanetics i pare innych
      rzeczy. ciagle o tym mysle i nikt inny mi sie nie podoba :((( nachodza mnie
      mysli o staropanienstwie :/ co robic??
      • andzia353 Re: zalozmy klub :D 04.11.05, 13:40
        napisz do mnie na maila gazetowego andzia353@gazeta.pl
      • elodie27 Re: zalozmy klub :D 07.11.05, 14:17
        mi tez sie nikt nie podoba...i najgorsze jest to, ze czuje sie tez
        nieatrakcyjnie, pomimo iz dbam o siebie. Ale wciaz mecze sie pytaniami czemu on
        woli ta ode mnie, w czym ona jest lepsza...jak sie spotykamy teraz to nie
        potrafimy sie rozstac, gadamy i smiejemy sie...ale coz z tego?
        • andzia353 Re: zalozmy klub :D 07.11.05, 14:28
          a my wogóle nie mamy kontaktu ze sobą, poza wspólnymi znajomymi, którzy jak
          wiadomo, zawsze coś "uprzejmie" doniosą...
          • runner38 Re: zalozmy klub :D 08.11.05, 16:04
            Heh dziewczyny no macie klopot, ja jestem bardziej, rzeklbym poj...y 3 miechy
            temu zostawila mnie dziewczyna, do tej pory rozpaczam, nigdy w zyciu nie
            sadzilem, ze moze mi sie takie chore cus przytrafic, rozpaczac po odejsciu
            kogos, komu przez 7 lat zwiazku nie poswiecalo sie tyle czasu ile powinno, bo i
            tu RODZYNEK mam zone ciutke dluzej, a po rozstaniu mielismy 3 miechy tak
            zajepiste, ze zakochalimy sie w sobie od nowa, dziwne :(
            a zona coz, tez ja kocham, ma mnie na kazde zawolanie, wlasciwie powinienem ja
            zostawic, tyle, ze jest caly bagaz i pewne subtelnosci, jako, ze owa dziewczyna
            to siostra mojej zony :P wiedza o sobie, patrza jakby sie chcialy pozabijac,
            ale sie chyba kochaja, ja tu chyba najbardziej nie pasuje...

ehh te komplikacje uczuciowe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka