mamuszka2002 02.10.02, 22:28 tez jesteś współtwórcą powieści? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Rzulw czy ty .........pewnie ,ze tak! IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:36 Wlaz na watek "No prosze,znowu sie wszyscy porozlazili" to sie dowiesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszka2002 Re: Co to za specjalność? 02.10.02, 22:38 Co to znaczy być specem od grypsery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Co to za specjalność? IP: *.ewave.at 02.10.02, 22:54 To znaczy,ze pomaga nam opanowac specyficzny jezyk mafii-wspolpraca literacka- rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Rzulw czy ty ......... 02.10.02, 23:10 już jestem...."lagi" okropne mam w sieci.... jaki ja tam specjalista jestem..... nawet bawary niemam....buuuuuuuu ;( a z bejbolem to głupio chodzic bez bryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulw IP: *.ewave.at 02.10.02, 23:17 rzulw napisał: > już jestem...."lagi" okropne mam w sieci.... > > jaki ja tam specjalista jestem..... nawet bawary niemam....buuuuuuuu ;( > a z bejbolem to głupio chodzic bez bryki. > Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszka2002 Re: Pomocy ?!@5$^%&^#& 02.10.02, 23:19 rzulw napisał: > już jestem...."lagi" okropne mam w sieci.... > > jaki ja tam specjalista jestem..... nawet bawary niemam....buuuuuuuu ;( > a z bejbolem to głupio chodzic bez bryki. czy ktoś to może prztłumaczyć, bo ja ani w ząb, ani ani nie ruzmumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Pomocy ?!@5$^%&^#& 03.10.02, 00:08 NO DOBRA... LAG, LAGI - PRZERWA, PRZERWY NA ŁĄCZACH NECIKOWYCH (NAJCZĘŚCIEJ TPSA) BAWARA - BMW - to takie autko BEJBOL - PAŁA DO LANIA (DUŻA I GRUBA) BRYKA - FAJNE ŚWIECĄCE SIE AUTKO NP. BAWARA BUUUUUU - BUCZENIE (PŁACZ, LAMENT, SZLOCH) Odpowiedz Link Zgłoś