migdalek.niebieski 16.11.05, 18:08 zrobiłam malibu i jest bardzo smaczne;)))) pozdrawiam wszystkich dawno nie widzianych i niektórych obserwujących;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:11 Dzięki;)) ja i tak tego sama nie wypiję wyszło mi ponad dwa litry;))) na czystym spirytusie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:13 w sumie wsam raz na 4 osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:15 Cztery??;)))) zwariowałeś;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:16 no dobra na trzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:18 ;)))) to widzę że nie opłaca mi się gości zapraszać;))) bo mi samej to na pół roku starczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:42 No tak około;)) nie wiem w ile dokładnie mi to zejdzie, bo nigdy nie miałam tak dużej ilości alkoholu;)))) pytałeś swoją pannę co by powiedziała jakbyś se gumeczki w waszym wspólnym domku trzymał od swojej byłej dla której ją zostawiłeś??? pogoniła Cię, co??;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:44 piszacwroci niedługo miałem namyśli p9onad miesiać,jest za granico i jeszcze mnie dziś bardzo zdenerowała:( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:45 Czym? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:47 Nie pisz do mnie nie ważne jak się pytam, tylko ewentualnie że nie masz ochoty mi powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:50 A tak swoją drogą, 9 miesięcy to faktycznie bardzo niedużo..... Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:53 miesiąć przypadkiem wcisneła mi sie 9 i ja tego niedostrzegłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:55 ;))) aha;)) już myślałam, że jakiś dziwny jesteś;))) i Ty tak ją samą puszczasz???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:00 dlaczego dziwny? wierze w jej lojelność,wierność ,miłosc Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:01 A ile jej już nie widziałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:02 prawie 2 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:06 Ja nie sugeruję że ona jest nie w porządku, tyko że ludzie bardzo się zmieniają i ja bym się obawiała raczej tego że ta zmiana nie odbywa się przy mnie, przez co miej znam osobę której mówię że ufam, we mnie budziłoby to chyba strach Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:11 zagranicą spedziła już z cztery lata (w sumie)jak jestesmy razem (prawie cztery lata) to prawie póltora roku spedziła zagranicą(z przerwami oczywiscie)wiec jak sie miała zmienic to już dawno to zrobiła:( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:13 Nieprawda. Zmienia się cały czas i Ty się zmieniasz tu. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:14 migdalek.niebieski napisała: > Nieprawda. Zmienia się cały czas i Ty się zmieniasz tu. można jasniej Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:16 No zmieniacie się cały czas obydwoje... i bardzo Ci życzę żeby udało się wam to zaakceptować jak już znowu będziecie razem fizycznie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:19 dziekuje rozumiem musze załatwić pare spraw jak bedziesz pózniej to jeszcze popiszemy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:20 To pa pa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:53 a tak własciwie to poc Tobie tyle tego alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:54 Bo ja proporcje w przepisie pomyliłam i tak mi wyszło....;))) sosu czosnkowego też zrobiłam prawie dwa litry:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 21:20 moge spytac co studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 21:37 a sos sie przyda do pizzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:40 Skończyłam analitykę medyczną, a teraz będę zdawała na medycynę (bo pewnie ciekawi Cię po co mi fiza;))) jasne że sos się do pizzy przyda, a nawet powiedziałabym że do pizzy dla całego legionu wojska;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:43 nie rozumiem co z ta fizyką a zapytałem bo Ty kiedyś mnie pytałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:44 Aha;)) bo ja tu wszędzie jęczę że rzygam fizą i myślałam że się gdzieś na to natknąłeś;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:45 nie no to jest dość cieszki przedmiot,a jeszcze gorsze sa laborki:( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:50 Ja muszę się nauczyć "tylko" zakres maturalny rozszerzony, a i to mam problem. Mam nadzieję że żadnych laborek z fizy już nie będę przechodziła... Jak Ty możesz na mechanicznym studiować?? to koszmar;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:54 tak dla wątroby:) sa trudniejsze żęczy niż fizyka np.termodynamika ale fiza w szkole średniej to była prosta sprawa(możę nie jak drut,ale jednak):) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:56 Dzięki;))) ja mało lotna z tych tematów jestem:( dla mnie wektory o przeciwnych zwrotach, które się poruszają i odległość między nimi maleje to sytuacja niemożliwa;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:58 chyba kierunku brakuje, ale nie jestem pewny fize zdałem 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:01 Kierunek ten sam;))) chodziło mi o to że mój mózg obejmuje tylko taką sytuację <> ;)))) bo taka >< to już mnie przerasta;)))) dlatego za cholerę nie mogłam pokjąć jak się między nimi może odległość zmniejszać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:03 migdalek.niebieski napisała: > Kierunek ten sam;))) chodziło mi o to że mój mózg obejmuje tylko taką sytuację > <> ;)))) bo taka >< to już mnie przerasta;)))) dlatego za chol > erę nie mogłam > pokjąć jak się między nimi może odległość zmniejszać;)) właśnie ja opisałas za pomoca dziubków :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:07 Wiem;)) ale wcześniej na to przez cały dzień nie mogłam wpaść, chodziło mi o to że dla mnie nawet takie rzeczy są trudne:( dobra, już se pomarudziłam, nieznacznie mi powspółczułeś, więć możemy o czymś miłym pogadać;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:09 cieżko bedzie,no chyba ze masz jakiś miły temat Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:12 Wnioskuję, że smutny jesteś, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:16 bo załatwiłem sobie najgorszy dzień skorpiona jaki miałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:21 No jak na własne życzenie to było i nie ma na kogo winy zwalić, to domyślam się że ciężko o gorszą sytuację dla skorpiona;) co zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:24 napisałem do "Lubej" o pare rzeczy za dużo(bo sie mocno wkurzyłem):( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:27 Ale ona zna Twój charakter i zapędy, wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:29 nie wtym sensie, żę ma wybaczac dobyło troche bardziej poważne Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:33 Poważne, ale nie uważasz tak naprawdę??? czy uważasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:36 niewiem,czasem tak jest że nawet nie wiemy co dalej robić jak sie mówi A to i niby B sie powino powiedzieć ale to nie jest takie łatwe(zwaszcza gdy sie nie jest pewnym):( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:39 O dziecku jej coś powiedziałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:39 nie, o rozstaniu Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:50 A kiedy tak powiedziałeś??? i dlaczego? mówiłam Ci wczoraj o tym że ludzie się zmieniają, ich poglądy też, ja bym się bardzo bała takiej rozłąki. Ale wy bardzo długo jesteście razem, więc znacie się na pewno lepiej niż osoby w związkach jednorocznych czy dwuletnich. Tylko, że oprócz zmian jakie w was zaszły jest jeszcze jedno ryzyko-to że się teskni, i jak w każdym związku pojawiają się najróżniejsze wątpliwości, czy się uda, czy do siebie pasujemy i niestety nie ma tej drugiej osoby na miejscu żeby to wszystko na bieżąco rozwiewać. To taka pułapka. Myślę że nawet jeżeli coś takiego przyszło Ci do głowy, to nie powinieneś mówić jej tego przez telefon. Nie widzisz jej teraz, i to co masz w głowie to w większości Twoja wyobraźnia, bo nie macie rzeczywistego kontaktu i na takiej wątłęj podstawie nie powinno się takich ważnych decyzji podejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:53 nie ja jej o nic nie oskarzałem, poprostu nerwy mi puściły Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:57 Jeżeli puściły, to znaczy że coś wcześniej się zbierało, tak?? nie napisałam że ją oskarżałeś Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:58 możę zakończymy ten watek?naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:59 Ok Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:10 o pani wielkie gratulacje tylko nie bardzo wiem co to jest malibu jakis alkohol ktory jest dosc slodki i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:10 to sie douc... Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:13 wiem tez ze to napewno (kurcze jak sie pisze napewno) nie trafi w moj gust bo jezeli chodzi o alkohole to jestem raczej konserwatywny Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:14 na pewno sie pisze osobno a naprawde razem. w zasadzie wbrew logice... Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:15 ale na pewno:) dzieki ostatnio mnie to dosc czesto meczylo Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:16 ja sie tego nauczylam wlasnie przez to, ze jest nielogiczne Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:19 to ja w sumie tez to powinienem wiedziec bo im cos jest dalsze logice tym jest blizsze mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:23 dokladnie, ja tez na tej zasadzie czynie ze slabosci mocna strone Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:25 dzieki za pocieszenie lubie ludzi ktorzy we wszystkim staraja sie doszukiwac plusow Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:12 No to już sporo wiesz;))) oprócz tego że jest słodki pachnie kokosami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:14 kokosami to super a w jaki sposob osiagnelas ten magiczny zapach bo ty kokosow to raczej nie zarabiasz Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:16 Dzięki że mi o tym przypomniałeś...bo już prawie zapomniałam;)))) w naszym klimacie często spotykane są wiórki kokosowe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:18 w moim tez? dzieje sie cos nowego w szczecinie metro moze zbudowali? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:19 Nic się nie dzieje;))) chyba tylko jakiś statek się w stoczni palił i pani Lubińska wybyła do Wawy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:20 statek sie palil akurat jak tam bylem o pani lubinskiej tez juz slyszalem i musialem za nia swiecic oczami Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:22 U mnie w pracy plotki o Lubińskiej robią furorę, bo wszyscy znają jej męża;))) byłeś w sfinksie?? Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:24 wlasnie nigdy nie bylem w kazdym razie w najblizszym czasie na pewno nie pojde bo wiem ze tam drogo a co tam dobrego daja Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:25 Shoarma 12 albo 13zł, ja tyko to tam jadam i Ci chciałam polecić;))) to chyba mój nałóg;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:26 moglabys mi troche bardziej to zobrazowac bo to slowo z kompletnie nicztm mi sie nie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:31 Znaczy frytki albo ryż, mięso ze świni albo kury, surówka, trzy rodzaje sosów i pieczywo chyba pita, wszystkiego bardzo dużo i bardzo smaczne;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:35 i to pewnie jeszcze na grillu smazone dobra juz przestan bo sie glodny robi za 13 zloty u babci maliny mam dwa obiady Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:39 Ja kupuję wersję mini za 9.50, bo dużej nijak nie zjadam;)))) a poza tym rzadko sama płace, a raczej to chyba nigdy;))) powinieneś brać ze mnie przykład;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:42 sprobuje przez ogloszenie cos znalezc pomoz mi tylko jakis anons wymyslic Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:44 ;)))) pośredni zasugerowałeś, że ja sponsora to z ogłoszenia znalazłam..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:47 ale czy ja w kazdym zdaniu musze cos sugerowac po prostu nie mam lepszego pomyslu w jaki sposob moge osiagnac korzysci podobne do twoich a twoj chojny darczynca nie mialby nic przeciwko gdybys zamowila druga porcje z dostawa do domu (moj krakowski adres znasz) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:52 ;))) moj chojny darczyńca nie za bardzo wie o naszych stosunkach i w sumie o Twoim istnieniu...;))) więc ciężko byłoby mi wytłumaczyć dostawę shoarmy do Krakowa..;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:57 coz trudno pytac zawsze warto wlasnie mialem ci cos napisac o moich proroczych snach: mniejsza o tresc tego snu w kazdym razie snila mi sie kasia nosowska (woklistka hey- yeah w krakowie koncert za miesiac) sen trwal jakies 20 minut poczym obudzilem sie a w radiu leci piosenka zespolu hey iperwszy raz sie z czyms takim spotkalem Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:01 ;))) teoretycznie można by to podpiąć pod zbiego okoliczności;))) a praktycznie pewnie było tak, że Twój móżdżek podczas snu zarejestrował melodię, wywołało to sen i obudziłeś się przed końcem piosenki;)))) też bardzo lubię hey;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:02 moze jeszcze napiszesz mozdzeczek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:06 :******)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:09 zrozumialem aluzje a ja ci powiem ze nie tylko wielkosc sie liczy i jestem dumny z tej niewielkiej ilosci zwojow jaka posiadam no Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:12 To żadna aluzja nie była;))) tak mi się tylko napisało;))) jestem wyzuta ze wszelkich przebłysków błyskotliwości i takich tam pierdół więc wszystko co piszę to nieubarwiona, widziana subiektywnie, na żywca rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:15 kapitalny zwiazek frazeologiczny "przeblyski blyskotliwosci":) nie zgadzam sie z toba zupelnie szczegolnie co do tej bezbarwnosci Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:18 Nie zgadzasz się bo mnie lubisz;)))) i fajnie;)))) napisałam tak żebyś nie nyślał że mnie dzisiaj na aluzje stać..;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:21 ale jak tylko jakas przyjdzie ci do glowy to sie nie ograniczaj dzisiaj mam dobry humor wiec na pewno jej nie wezme do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:26 Oki;) więc czekamy na moje olśnienie żebym mogła zabłysnąć;))) p.s. ja wczesniej zrozumiałam, że te prorocze sny to miały ze mną związek i że to ja Ci się śniłam a nie jakaś tam nosowska..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:28 to byl tylko przyklad proroczego snu a spelnialnosc innych tego typu to ty sama hamujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:33 ;)) ja ani razu Cię jeszcze nie hamowałam;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:39 polemizowalbym no ale niewazne aha i jeszcze mam takie jedno pytanie ktore mnie intryguje skoro ty wytwarasz taka aure ze tkanki potrafia ozywac to jak ty sobie radzisz w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:42 ;))) no niestety, w pracy to mi się same takie nieożywające trafiają;))) ale ogólnie bardzo się lubimy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:44 nie wierze po prostu nie wierze na twoj widok umarly by wstal z grobu Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:46 To by mi się akurat z deka nie podobało... reszcie asystujących też;))) swoją drogą dawno mnie nie widziałeś, więc trochę przesadzasz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:48 o wlasnie a tak w ogole jak dawno ja cie widzialem bo nigdy sie tego nie dowiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:54 Zdjęcie było robione jakiś miesiąc albo półtora przed tym jak je dostałeś;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:57 no to z pewnoscia diametralnie sie zmienilas osmiele sie nawet zaryzykowac ze nie poznalbym cie wcale gdybym sie spotkal:) ale oczywiscie w to ze jeszcze bardziej wyladnialas to nie watpie Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:01 Jasne że wyładniałam;))) nie muszę używać cieni do powiek bo teraz mam swoje naturalne;))))) a kiedy ja Twoją buźkę zobaczę??? list mi kiedyś obiecałeś..... Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:08 to teraz na pewno wyjdziesz z cienia uwierz mi ze nie potrzebujesz ogladac mojej buzki aby podniesc mniemanie o sobie a list nie wiem do kogo zaadresowac Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:10 Napisz na kopercie Magda B. ;)))) dojdzie na pewno;)))) nie dlatego chcę oglądać Twoją buźkę, szanuj mnie trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:15 ??? w ktorym momencie ja ciebie nie szanowalem?! zazartowalem sobie tylko ze swojej "urody" Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:22 Jejku, ja też zażartowałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:23 widzisz mi tez blyskotliwosci brakuje ja wszystkich ktorzy na to zasluguja darze szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:25 Muszę mykać młody;) do zobaczenia;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 20:26 do zobaczenia wypadaloby zebym sie troche pouczyl Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:10 a ja musze dzis wyklad przygotowywac...nie ma mientko. wesolego picia! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:14 A co wykładasz??;)) bo ja chyba nie w temacie???;)) słyszałam że u Ciebie śnieg pada..;)) a u mnie dzisiaj do południa śliczne słonko było i tak mi się wakacje przypomniały... ech...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:15 slonko dzis rano wstalo, ale wygladalo zlowrogo, bo cala reszta nieba byla fioletowa i jadac do pracy pomyslalam, ze wyglada jak w zimie przed zamiecia sniezna...no i byla zamiec. robie wyklad dla firm niemieckich na temat roznic kulturowych miedzy niecámi a polska Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:17 A wspomnisz w tym wykładzie o alkoholu?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:23 nie, ale o jedzeniu. nie wiedza, ze nalezy w polsce sie psychicznie i fizycznie przygotowac na obiady proszone, imieniny, swieta oraz inne uroczystosci Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:25 Oni się oni nie mają proszonych???? Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:27 Jak mozna pić coś co pachnie kokosami???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:31 ;))) Witaj młoda;))) gdzie Ty po nocy łazisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:34 ????zazwyczaj jestem tutaj i sobie obserwuje...jestem chora,znów siedzę w domu i mam strasznie dużo pracy domu...skad takie pytanie?:-) Ciebie ostatnio nie mozna tu spotkac... Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:36 Juz chyba wiem co to za pytanie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:37 A w mailu to co mi pisałaś????:))) na co jesteś chora??? mnie spotkać nie można bo nie miałam antywirusa, ale za to mam kur.esko dużo fizy i chemii:(((( siły witalne mnie przez to opuściły:( Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:40 No,twoja szybkosć reagowania na maile jest powalajaca...Wybaczam tylko dlatego,ze piszesz o braku antywirusa...przeziebiłam sie po prostu...w pubie chciałam byc piekna i zapomniałam jaka jest pora roku;-))) A z tą nauka to współczuje...Może odpuść sobie 2 dni?odpocznij od tego... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:44 Nie gniewaj się, oprócz braku antywirusa, podłamana jestem, nie zaglądałam tu troszkę a jak przeczytałam to już nie aktualny był.. Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:46 No co ty,nie ma sprawy...To podłamanie to z powodu nauki? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:48 Z powodu tego, że głąb jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:51 Oszalałaś?Wszystko pójdzie ok,zobaczysz...Usmiech prosze,bo nie podoba mi się taka "minka":-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:54 Du.pa, nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:56 Zastanawiam sie teraz czy osoba,z która maile pisłam i Ty to jedna i ta sama? Każdy ma gorsze dni,ale będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:58 ;))) mam nadzieję, że to żart..;)) bo jak nie to chyba na terapię zacznę chodzić;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:00 Żart, zart:-),ale róznicę i tak widać... Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:02 Dobra przepraszam, już nie marudzę;)))) co z Twoją pracą w szkole??? Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:05 zajecia beda kursowe i czekam,az skompletują cała grupę...Na razie sie douczam,bo jestem przerażona... żastanawiam się czy tego nie olać i zająć się ważniejszymi sprawami tutaj... Wogóle to strasznie dużo się u mnie dzieje,ale o tym kiedy indziej napiszę na @;-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:07 Bardzo bym chciała żebyś napisała jak u Ciebie toczą się sprawy ważne..... Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:10 Te o których myslisz straciły na wazności..Już dałam sobie spokój... ok,ja uciekam,bo znów zarwe noc jak nie wezme sie do pracy...oststnio kładę się ok.5 rano;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:12 Lepszej nie ma...Dopiero zzuwazyłam,ze prowadziłaś 4 odrębne rozmowy...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:15 Mam nadzieję że nie odebrałaś tego jakoś źle??? czego nie ma lepszego??? jak Ty to robisz że tak malutko śpisz??? ja też tak chcę.... poradź coś proszę, owocnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:18 Niczego nie odebrałam zle,coś Ty?:-)Nie ma lepszej niz Ty w prowadzeniu konwersacji...Piję 7-8 kaw dziennie(czsaem wiecej) z czego 3 w nocy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:19 Dzięki za komplement;))) wolałabym być w sensowniejszych rzeczach lepsza niż w gadaniu;))) też piję dużo kaw, ale wtedy się skupić nie mogę i zmęczona jestem, Ty tak nie masz???? Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:22 Nie ma nic lepszego od kawy:-)Kazda ilosc moze byc..:-) Ale tak małej ilosci snu nie polecam,bo zdrowe to to chyba nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:24 Teraz naprawdę juz sie żegnam...Odpocznij troszkę od nauki,mówię powaznie...pa,pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 19:26 Dzięki;)) pa pa;) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:34 Taki słodki alkohol z mlekiem, pachnie kokosami i bardzo mocny jest;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:36 Ja sobie właśnie imbirówkę produkuję, na zakończenie remontu będzie jak znalazł... Słodkie alkohole mi kompletnie nie podchodzą niestety, z wyjątkiem krupniczku naszego rodzimego. Whiskasy i giny, i takie tam - oj owszem, niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:39 A co to ta imbiróweczka???? i krupniczek??? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:41 Imbirówka to wódka z imbirem. W moim wykonaniu jeszcze z cytryną. A krupnik, no rety, toż to jeden z czołowych polskich produktów eksportowych w tej chwili :) też wódzia, tyle że z miodem i ziołami. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 18:46 A dasz przepis??;))) bo mam spirytus i miód;))) tylko za bardzo nie wiem ile procent ma wódka i jak poprawnie ze spirytusu ją zrobić..;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:50 Imbirówkę ja robię z tego przepisu: kuchnia.gery.pl/cms/index.php?id=126 Mama natomiast na spirytusie, ale ona to w ogóle jest spec od nalewek i wszystkie te jej lipówki, orzechówki etc. są fenomenalne. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:51 Dzięki Sumire, wypróbuję na pewno;))))) spodobało mi się;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:57 Tylko uwaga, bo to oj, pali... Ale ja jestem fetyszystką imbirową. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:03 To ja więcej miodu dodam, bo tam tylko trzy łyżki proponują;))) tyle co nic;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:10 No kwestia gustu... Mnie od zdecydowanej większości słodkich alkoholi odrzuca niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:13 Mnie owrotnie;)))) jesteś w zdecydowanie bardziej komfortowej sytuacji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 16.11.05, 22:31 myślałam ze sekcję zwłoka;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:42 Już mam kilka udanych sekcji na swoim koncie, ale byłabym nieskromna gdybym się u tym chwaliła;)))) bezpieczniej chwalić się jakimiś makaronami czy wóda;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:55 w kostnicy bedziesz pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:58 ;))) nie;))) teraz w zakładzie patomorfologii pracuję, zajmuję się tkankami, a na sekcje to chodzę czasami, kiedyś częściej żeby się nauczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 10:59 ciekawe masz życie, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:02 Dzięki;)) ale niestety nie mogę robić tego co chcę cały czas, muszę najpierw pokonać fizę i chemie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:05 chemia to faktycznie ciężka sprawa:( ale praca jest bardzo spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:11 ;))) trzeba naprawdę to lubić, nie wszyscy się nadają;)))) teraz nie wyobrażam sobie innego życia, nie mogłabym pracować w żadnym biurze ani nigdzie indziej, bo po tym co dane mi było zobaczyć, reszta to takie błahe sprawy;))) (powiozłam się tu trochę, ale naprawdę tak jest;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:14 napewno troche ludzi na początku sobie poż...ło,ale to jest ciekawe kurcze zawsze coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:19 Spoko nikt nie rzygał;))))) tkanki z którymi na codzień pracuję jedyny zapach jaki wydzielają to formalina, ale prawie jej nie czuć, bo są po "obróbce" w innych związkach (ksylen, aceton itd) a na sekcji rzadko jakoś szczególnie śmierdzi, bo po pierwsze maska robi swoje, po drugie pacjent ma temp około 2-5 stopni więc zapachów jest znacznie mniej niż na przykład przy operacji, kiedy jest ciepło i wszystko paruje;) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:22 nie wiem nigdy nie byłem w takim zakładzie,fajna robota bo ciagle sie coś zmienia i taka praca spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:24 Wcale nie spokojna;))) ale za dużo by tu gadać;)))) skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:25 z Lublina, a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:29 Ze Szczecina;)) I chyba tu utknęłam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:30 a czemu utknełaś? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:35 Ale w pozytywnym znaczeniu;))) mam tu pracę,częściowo mieszkanie, zamierzam mieć tu szkołę, i lubię tu być;)))) a Wy planujecie zostać w Polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:37 problem jest z tym "WY" ja postudiał chyba wyjade Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:38 co znaczy cześciowo mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:40 Że jeszcze nie do końca moje. I o to się z nią pokłóciłeś, bo ona chce zostać???? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:42 nie, ona chce wrócić na stałe poszło o katrke Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:52 "poszło o katrke" a co to jest?? ja bym na Twoim miejscu ją posłuchała. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:54 miało być kartke, taką z życzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:57 O matko!!!! czepiłeś się jakiejś kartki?????? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:03 nie jakiejś tylko życzeniami, po czterch latach przysyła mi kartke z różą na okładce, chyba sie można domysleć po tylu latach że nie lubie takich kartek,liczyłem na list(konkretny list gdzie opisze co robi,jak jej jest), a tu masz życzenia z okazj urzodzin w kartce i nie wytrzymałem Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:05 Nie miała czasu pewnie, albo nie pomyślała że dla Ciebie to takie ważne i postawiła na zachowanie standardowe. Kiedy skończysz studia? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:06 migdalek.niebieski napisała: > Nie miała czasu pewnie, albo nie pomyślała że dla Ciebie to takie ważne i > postawiła na zachowanie standardowe. bez komentarza niby w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:11 Po mechanicznym będziesz miał dobrą pracę w Polsce, mi by było szkoda wyjechać.... Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:14 migdalek.niebieski napisała: > Po mechanicznym będziesz miał dobrą pracę w Polsce, dziekj, ale mnie rozbawiłas,ale to dobrze że koleżanka ma dobry humor Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:17 Poważnie napisałam. Dźwigi, suwnice, dorobisz sobie coś ze spedycji i będziesz kasę łupał;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:25 no może narazie czekam na odpowiedz na moje podanie w sprawie pracy a właście to Ty posiadaż już tytuł naukowy(czy jeszcze sie uczysz na dwóch kierunkach)jesli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:29 Tytułu naukowego jako takiego niestety nie posiadam:(( licencjacik zrobiłam, mam teraz przerwę w studiach bo żeby się na medycynę dostać to muszę zać ten egzamin cudny, dlatego pracuję trzy razy w tygodniu i się do niego przygotowuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:31 a medycyna to studia pelne (chyba sześcio letnie)? czy jakiś podyplomowe? Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:37 Pełne, od początku, sześć lat. Nie da się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:43 to troche czasu z tym zejdzie.:)) narazie:( Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:29 posiadzasz pewne cechy charakteru których brakuje mojej "Lubej" i im dłużej jesteśmy razem tym berdziej mi to przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:36 To nie cechy charakteru, wychowywał mnie tylko ojciec (skorpion) i po prostu wychował mnie tak jakby dla siebie, musiałam się nauczyć żyć z jego ciężkim charakterem. Jeżeli dobrze Cię zrozumiałam, to wydaje mi się że jeżeli jesteś już z nią tak długo to ona na pewno Ciebie bardzo dobrze rozumie, a kryzysy wszyscy mają, więc jest duża szansa że jak ona wróci, będziecie razem na codzień, to te wątpliwości które masz teraz znikną. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:42 przykro mi:( mieszkamy 120km od siebie wiec z tym widywaniem jest róznie co do krysów to jyuż drugi w ostatnim czasie ja mykam na uczelnie, jak bedziesz wieczorem to może jeszcze popiszemy dzieki że mnie wysłuchałas, i jakoś tak od stresowalaś miłego dnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 12:50 Nie wysłuchałam, tylko za język wyciągałam;)))) wzajemnie miłego dnia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:46 zegnam pania milego dzionka zycze Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Chciałam się pochwalić że sama właśnie 17.11.05, 11:51 Pa pa;) wzajemnie;) Odpowiedz Link Zgłoś