gertruda6 12.10.02, 22:53 Ale facet jest daleko...20 tys km stad..i nigdy nie byl blizej, on mnie tez kocha i nie mozemy juz dluzej bez siebie. co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hogan Re: zakochalam sie... 12.10.02, 22:57 >nie mozemy juz dluzej bez siebie. a byliście naprawdę RAZEM? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zakochalam sie... 12.10.02, 22:58 gertruda6 napisała: > Ale facet jest daleko...20 tys km stad..i nigdy nie byl blizej, on mnie tez > kocha i nie mozemy juz dluzej bez siebie. co robic? nie warto kochac w ogole. to iluzja. potem zostje tylko cierpienie... Odpowiedz Link Zgłoś
hogan Re: zakochalam sie... 12.10.02, 22:59 > > nie warto kochac w ogole. to iluzja. potem zostje tylko cierpienie... jakis kryzysik? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: zakochalam sie... 12.10.02, 23:02 hogan napisała: > > > > > nie warto kochac w ogole. to iluzja. potem zostje tylko cierpienie... > > jakis kryzysik? > > Odpowiedz Link Zgłoś
hogan Re: zakochalam sie... 12.10.02, 23:04 > duuuzy kryzyski, oj duzy...;-) > wiem tylko ze nie warto kochac i nie warto ufac. > tylko co wtedy pozostaje?.. cała reszta :) do następnego razu. zadbaj o siebie i o poziom endorfinek. od razu poczujesz się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś