maialina1 30.11.05, 20:28 img408.imageshack.us/my.php?image=320zb.jpg img408.imageshack.us/my.php?image=344hs.jpg (na tym zdjęciu przyjrzyjcie się biustowi) A podobno mieli już nie propagować anoreksji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 30.11.05, 20:31 ta pierwsza nóg prawie nie ma niewiedzieć czemu Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 30.11.05, 20:35 czemu się przyglądać -tam nic nie ma- dwa piegi tylko Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 zobaczcie też to: 30.11.05, 20:50 Ta też się znalazla na liście top 10, zobaczcie jaka ma piękną buźkę, i to delikatne czólko: img315.imageshack.us/my.php?image=felicity13gp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: zobaczcie też to: 30.11.05, 20:53 hehhe, ale na pewno ma bardzo dobre samopoczucie będąc jedną z najpiękniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
frodolong Re: zobaczcie też to: 01.12.05, 11:08 czyżby to cyborg??? Biedna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
3kilosciemy Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 30.11.05, 21:00 rety, najbrzydsze dziewczyny jakie ostatnio widziałem!! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 30.11.05, 21:02 trochę tłuszczyku by im nie zaszkodziło, ta ostatnia ma fajną trójkątną mordkę Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 11:30 piękne dziewczyny a zazdrość to takie naturalne u kobiet:) troche opanowania zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 11:47 Zadna mi sie nie podoba ,sa za chude.Osobiscie podobaja mi sie nawet bardzo szczuple,ale te to szkielety.To nie zazdrosc,to szczera ocena,moze i sie dobrze prezentuja na wybiegu,ale widzialam wiele ladniejszych kobiet,ktore wygladaja jak kobieta,a nie chodzaca smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 do ticoqp 01.12.05, 11:52 Zazdrosc? Bede szczera, zazdroszcze im wzrostu, chociaz sama liliputem nie jestem, ale zawsze marzylam zeby byc bardzo wysoka. Zazdroszcze im rowniez takiego sukcesu, fajnie jest byc okrzyknieta jedna z 10 najpiekniejszych modelek swiata. Ale jesli myslisz ze zazdroszcze im urody, wagi albo tej trojkatnej glowy, to sie naprawde myslisz! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: do ticoqp 01.12.05, 12:01 no tak myslałem, ze cos wytkniesz tym pięknym dziewczynom dobrze, ze miałas chociaż odwagę przyznac się ze im zazdrościsz:) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: do ticoqp 01.12.05, 12:03 Oczywiscie ze im wytkne, jesli jest co. Przynajmniej bylam szczera. Gebe, ta trzecia, ma conajmniej niecodzienna. Mysle ze jakbym ja zobaczyla we mgle to bym pomyslala ze alien przylecial. :)) Oni maja takie czolka wlasnie; Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: do ticoqp 01.12.05, 12:05 czepiasz się, najlepiej by było porównać zdjęcia i wtedy obiektywnie stwierdzić czy zazdrość ma pdstawy Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: do ticoqp 01.12.05, 12:10 Ale jakie zdjecia? Moje i tych modelek? Hmmm, sa na tym forum osoby ktore dostaly moje zdjecia i moga sie obiektywnie wypowiedziec. Ja osobiscie uwazam ze mimo ze nie mam wzrostu tych modelek, na pewno mam ladniejsza buzie. Gruba nie jestem, ale tez nie tak chuda jak ta na zdjeciu 2, gdzie zamiast biustu idzie przez srodek ciala PO PROSTU JAKAS KOSC! Nie uwazam jednak ze mozna porownywac profesjonamne zdjecia gdzie dziewczyny maja profesjonalny makijaz, ze zdjeciami typu "rodzina na wakacjach w gorach" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: do ticoqp 01.12.05, 12:17 no właśnie takie zdjęcia profesjonalne czy nie prawdziwa uroda nie potrzebuje makijażu dobrze niech ktos obiektywny sie wypowie kto widział Twoje zdjęcia tylko kto to moze być? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: do ticoqp 01.12.05, 12:45 ticoqp napisał: > no właśnie takie zdjęcia > profesjonalne czy nie prawdziwa uroda nie potrzebuje makijażu Owszem, ale niech modelka rowniez stanie w szranki bez makijazu! > dobrze niech ktos obiektywny sie wypowie kto widział Twoje zdjęcia tylko kto to > > moze być? Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: do ticoqp 01.12.05, 12:49 ale piszesz że one sa paskudne to maikjaz im już i tak nie pomoże a Twoja uroda jak przyćmi blask modelek to podwójna radośc nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: do ticoqp 01.12.05, 12:56 ticoqp napisał: > ale piszesz że one sa paskudne to maikjaz im już i tak nie pomoże Nie pisze ze sa paskudne. Pisze ze pierwsza i druga sa za chude, a trzecia ma dziwaczny ksztalt czaszki. Owszem, makijaz moze pomoc nawet najpaskudniejszym. Profesjonalnie wykonany makijaz moze zmienic twarz nie do poznania. a Twoja uroda > > jak przyćmi blask modelek to podwójna radośc nie? Nie mowie ze moja uroda moze przycmic czyjs blask. Nie sadze zeby od tych modelek emanowal jakikolwiek blask. Gdyby natomiast ktos chcial mnie porownywac do swiatowej slawy modelek, to zycze sobie walke na rownych zasadach: albo one i ja bez makijazu, albo ja z makijazem wykonanym przez tych samych profesjonalistow co one. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: do ticoqp 01.12.05, 13:03 wykręcasz sie a więc jednak zazdrość, ktos obiektywny bez tych wszystkich kombinacji da jednoznaczna odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens kość pośrodku ciała 01.12.05, 22:45 Nie wiem, może to nieudane zdjęcie, ale ta druga modelka ma ewidentnie coś nie tak z kośćcem - może jakiś ortopeda by się mógł wypowiedzieć. To chyba jakieś ekstremalne zmiany pokrzywicze albo cuś. Jeżeli jesteśmy zazdrośnicami to może niech faceci się wypowiedzą czy chcieliby mieć takie partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 12:03 o następna zazdrośnica no co wy więcej dystansu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 11:51 fatalne zdjęcia a nie dziewczyny. Ja bardzo lubię piegi Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 12:06 no, ale ta pierwsza to troszke za chuda jest. mowie to ja- z niedowaga od poczatku mojego istnienia Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 12:08 dla mnie jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: do ticoqp 01.12.05, 13:04 Ty sie czepiasz TICOQP. Autorka postu wyrazila swoje zdanie,ktore tobie sie nie podobalo.Nie sadze zeby byla zazdrosna,po prostu te kobiety wedlug niej nie maja nic w sobie ciekawego,a ty mozesz myslec,ze maja???Pozatym uwazam ,ze nie kazda modelka jest ladna ,a cialo co poniektorych to same kosci,ale takie sa wymagania dla tego zawodu.Widzisz tylko nie kazdemu sie to podoba,wiec daj ludziom wyrazic swoja opinie. Rowniez mnie sie one nie podobaj,ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: do ticoqp 01.12.05, 13:16 ale ja się z tym nie zgadzam i też wyrażam swoje zdanie a to ze jesteście zazdrosne to prawda stara jak swiat wystarczy napisac ze ktos tam ma ładne cycki i juz sie znajda głosy krytyki i z takimi krytykantkami - zazdrosnicami nalezy walczyc Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 13:11 Hehe i komu one sie niby maja podobac ? Chyba tylko geja od mody...oni pewnie lubia wychudzonych etiopskich chlopcow. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina33331 Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 20:24 Twarze maja ładne,ale zdecydowanie za chude... Zwłaszcza ta druga. ja mam 171 cm wzrostu i ważę 49 kg i ciągle staram się przytyć, chociaż tak jak one jeszcze nie wyglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 01.12.05, 23:07 A ja tam lubię chude dziewczyny, takie szkieletory ;) A ta z tą dziwną twarzą jest dla mnie bomba !!! Ma pewnie wyrwane zęby do szustek żeby się ładnie twarz zapadała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 00:02 jak dla mnie ta ostatnia wyszła na zdjęciu jak kościotrup, ma strasznie zapadnięte policzki jakby jej jeść nie dawano z pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 01:57 ale czego Ty chcesz od tych ślicznych i apetycznych dziewczyn?!? Ja też poszperałem trochę w sieci i doprawdy nie rozumiem czemu się czepiasz... img217.imageshack.us/my.php?image=320zbb3wv.jpg img217.imageshack.us/my.php?image=344hss6un.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 15:56 O cholera! Natychmiast prosze podlaczyc te dziewuchy pod kroplowke! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 16:09 Chcesz by umarly? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 16:11 one z pewnościa sa na zdrowej diecie w odróżnieniu od tych wszystkich zazdrosnic z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 16:17 ;)nie mowie ze nie, ale mimo to ratowac blizniego trzeba... chocby przed najbardziej zdrowa dieta;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 16:33 ja bym tam mógł je ratować:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 02.12.05, 17:01 no wlasnie o ratunek mi chodzi. Zatem pomozesz! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2006 Re: top modelki 2006 wg "Vogue" (foto) 03.12.05, 15:50 Jak może się komuś podobać takie ciało? Przecież to na pewno nie jest wynik odpowiedniej diety (jak co po niektórzy uważają!!!!!), ale wynik ciągłego odchudzania, ciągłego niedożywienia i innych rzeczy prowadzących do ANOREKSJI> Ja też się odchudzałam, ale nigdy nie do takiego stopnia i nie mam czego zazdrościć tym wieszakom... Odpowiedz Link Zgłoś