Dodaj do ulubionych

moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po nich

06.12.05, 11:47
depresje. Szczegolnie teraz jesienia mi powiedziala, ze zle sie po nich czuje.
Ja mam z kolei inny problem bo jestem uczulony na lateks. Nie moge zakladac
prezerwatywy po robia mi sie rany na czlonku. Tak samo nie moge uzywac
rekawiczek gumowo - lateksowych do prac ogrodowych, przyciania roz, sypania
nawozu bo na palcach robia mi sie rany, ktore bola w takich sytuacjach jak
stycznosc z szamponem do wlosow, sola, kiszonymi ogorkami, kapusta kiszona,
nawet ziemia. Czlonek nie ma co prawda takich "kontaktow" ale tez mnie
szczypalo- swedzilo od moczu, plynu do kapieli.
Nie uzywam prezerwatyw juz od dluzszego czasu odkad wiem o tym uczuleniu. moja
dziewczyna brala tabletki i nie bylo problemu. Ale 1,5 temu odstawila i
powiedziala mi ze wroci do nich w lutym . Co to za kaprysy? Depresje ma sie z
powodu traumatycznych sytuacji , z powodu jakiesjs ukrytej choroby, ale nie z
powodu lekow. Tu moze byc co najwzyzej chandra. Jestem zasmucony i
rozczarowany ta sytuacja. Moja dziewczyna nie ma zadnej alternatywy.
Powiedziala, ze mozemy sie tylko oralnie kochac, stosunek przerywany odpada bo
ona w razie wpadki nie jest jeszcze gotowa na maciezynstwo. Acha i
stwierdzila, ze ostatecznie nie odczuwa potrzeby seksu bo ma depresja. co ja
ma zrobic u licha?
Obserwuj wątek
    • maialina1 przestac uprawiac seks n/t 06.12.05, 11:50
    • maialina1 Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 11:51
      A moze ona chce miec dzidziusia i to taki sposob zeby ci o tym powiedziec?
    • carlabruni Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 11:51
      obawim się, że ona ma rację. podczas depresji kochanie się raczej nie wchodzi w
      grę!odnośnie problemu, który opisujesz to może globulki będą ok? a może
      plastry? pozdrawiam.
    • alisa77 Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 11:54
      Jeśli byś poczytał trochę fachowej litaratury to byś wiedział, że Twoja
      dziewczyna ma zupełnie normalne objawy, a raczej skutki uboczne brania
      tabletek. Nie bądź takim egoistą!!!
      • kotekkk Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 12:04
        to możliwe - przeczytaj ulotkę i zobacz, że obniżenie nastrju może być jednym z
        działań niepożądanych. Daj jej spokój i znajdzcie inną formę antykoncepcji.
        Zresztą tabletki nie są obojętne dla zdrowia wbrew obiegowej opinii że są super
        bezpieczne. A więc nie bądz egoistą.
        • p.s.j Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 08.12.05, 11:00
          > Zresztą tabletki nie są obojętne dla zdrowia wbrew obiegowej opinii że są
          super
          >
          > bezpieczne. A więc nie bądz egoistą.

Nic nie jest super bezpieczne z lekarstw. Znajdź mi ulotkę od leku, który nie
          wywołuje działań niepożądanych lub skutków ubocznych. Np. po Alka Seltzer,
          który pomaga na kaca, możesz mieć m.in. zmiany skórne, czarne stolce lub
          uporczywe wymioty. Cytat dosłowny, ulotka tak sprzed 2 lat.
    • maretina nie kaprysy samolobny chlopcze 06.12.05, 12:14
      nie ma obowiazku sie truc. tobie szkodzi lateks a kobietom hormony. to nie
      cukierki samolubny chlopcze. a posc sobie!
      • polla4 drobna uwaga 06.12.05, 12:44
        ale to nie depresja tylko pogorszenie nastroju, depresja to jest choroba (tak na
        marginesie)
    • merda Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 12:52
      A niech ma zly nastroj,boli ja glowa,ma klopaty z cera,uplawy,niskie libido i
      inne skutki uboczne brania tabletek,byles tylko ty mogl wsadzac swojego
      wrazliwego czlonka.W ogole bezczelna jest ,ze odstawila tabletki tylko
      dlatego,ze zle sie czuje.Ma brac,kobieta jest od brania,a facet od spuszczania
      i niewazne ile zdrowia ja ta kosztuje.
      Zasrany egoista!!!
      • no1teresa Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 17:04
        ooostro, ale dobrze powiedziane!
    • ogonato Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 12:58
      Takis madry, moze sam zacznij brac tabletki (dzien w dzien) od ktorych zle sie
      czujesz, woda ci sie w organizmie zatrzymuje wiec napuchniety jestes, masz
      depresje, bo twoj "partner" ma ochote skonczyc w tobie pare razy w miesiacu....
      Jestes uczulony na lateks??? sa przecierz kondomy dla uczuleniowcow (durex
      avanti), sa srodki plemnikobojcze, jest kapturek, jest krazek dopochwowy. Czemu
      kobieta ma sie truc tabletkami, zaburzac swoja plodnosc?? Bo ty masz
      zachcianki??? Tak swoja droga ciekawe ze lekarzom udalo sie opracowac tabletki
      dla kobiet, ktorych plodnosc sie zmienia w ciagu miesiaca praktycznie ciagle a
      nie moga opracowac dla facetow ktorych plodnosc jest stala??? Mozna to nazwac
      spiskiem ale jakos wydaje mi sie ze fakt ze wiekszosc lekarzy to mezczyzni mial
      duze znaczenie.
    • onlyju Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 13:01
      Drogie Panie, Drogi Panie,
      sprawa dotyczy poziomu hormonów w organizmie. Aby możliwie najskuteczniej
      zminimalizować skutki uboczne, należy się przebadać wzdłuż i wszerz przed
      zastosowaniem którejkolwiek z hormonalnych metod zapobiegania ciąży.
      Zarówno tabletki, jak też plastry zawierają pewien poziom hormonów obecnych
      również w organizmie. Indywidualny dobór tabletek/plastrów polega na
      dopasowaniu poziomu tych składników do poziomu hormonów obecnych w organizmie
      kobiety. Jeśli tabletki są źle dobrane (wybór jest duży, jeśli Twoja dziewczyna
      trzyma się ciągle jednego rodzaju tabletek, być może czas na zmianę - musi to
      skonsultować z lekarzem) - pojawiają się skutki uboczne, wśród których jest
      również obniżony nastrój (nie od razu depresja! nie przesadzajmy! depresja ma
      charakter choroby, obniżony nastrój - pewnego stanu obecnego w pewnych
      okresach - np. jesienią - ostatnio ładnie to nazwano syndromem SAD).
      Stany depresyjne, obniżony nastrój, brak ochoty na cokolwiek mój Drogi Słoniu
      bardzo silnie wiąże się z hormonami! Niekoniecznie wywołane są przez czynniki
      zewnętrzne; nasze życie hormonalne bardzo wpływa na nastój, "chcenie"
      i "niechcenie" i wpływ ten jest najtrudniejszy do zdiagnozowania.

Namów dziewczynę na wizytę u dobrego ginekologa, zbadanie poziomu hormonów u
      endokrynologa i dobór nowych tabletek wspólnie z lekarzem. Dobrze dobrane
      tabletki zapewniają (a przynajmniej nie przeszkadzają) w pełni sprawne,
      niedepresyjne funkcjonowanie seksulane.
      Jeśli się nie zgodzi i uprze przy swojej wydumanej depresji (jeśli nachodzi ją
      tylko w pewnych okresach - nie jest do depresja, co najwyżej obniżony nastrój),
      problem tkwi w czymś innym.
    • clarie Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 13:02
      sorry ale mnie sie wydaje ze egoistka to jest tutaj twoja dziewczyna, skoro
      mowi ze ma depresje- to powinienes zapytac czy leczy sie u psychiatry,pewnie ma
      odnizony nastrój,albo sklonnosci do zapadania na rozne rzeczy-wsstarczy sobie
      poczytac troche ulotek jak ktos jest podatny to odrazu poczuje ze ma cos.
      wydaje mi sie ze gdyby myslala nie tylko o sobie poszla by z tym do lekarza-on
      moglby zmienic piguly na inne, poradzic duzo magnezu- magnez trzeba brac bo
      potrzeba go wiecej jak sie bierze piguly.
      no i sorry nie liczy sie kompletnie z twoimi uczuciami mowiac ze do lutego nie
      bedziecie sie kochac, a jak co to oralnie-to niby taka terapia antydepresyjna?
      myslales o tym ze jej potrzeby w tej materii moga byc duzo mniejsze? moze ma
      jakis problem?mnie nie wydaje sie zeby byla ztoba szczera-mnie sie w glowie
      takie cos nie miesci-tymbardziej ze chyba chce zycia w celibacie
    • antybandzior slon_dominik, czas zacząć bić konika albo... 06.12.05, 13:04
      zmienić pannę...
      • rraaddeekk Re: slon_dominik, czas zacząć bić konika albo... 06.12.05, 13:16
        Szczerze współczuję.
        W dzisiejszych czasach uczulenie na lateks :-(

Może baranie jelita gdzieś dostaniesz? (to niezupełnie żart, jakoś trzeba sobie
        radzić i rozglądnąć sie za prezerwatywami z alternatywnych materiałów).
        • rapsodiagitana Re: slon_dominik, czas zacząć bić konika albo... 06.12.05, 13:25
          www.durex.pl/osprzet_chroni.html --> durex avanti. I po problemie.
    • carolinascotties Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 13:50
      Powinienes wiedziec, ze przyjmowanie antykonceptow zwieksza ryzyko zachorowania
      na pewne rodzaje nowotworow- niechetnie mowia o tym lekarze, ale antykoncepty
      to tylko obciazenie organizmu..nie jestem zwolenniczka naturalnych metod- bron
      Boze, ale mysle, ze mezczyzni powinni niee tylko przyjmowac z zadowoleniem
      fakt, ze ich partnerka bierze anty i po sprawie-nie ma ryzyka niechcianej ciazy
      itp. powinni tez ze zwyklej troski o zdrowie partnerki poczytac, zaunteresowac
      sie dzialaniem takich tabletek - przeciez to dostarczanie hormonow do zdrowego
      organizmu - nie odbywa sie to bez szkody dla niego.ps. pojawily sie juz spirale
      dla dziewvczyn ktore nie rodzily- warto pogadac o tym z ginekologiem.pozdrawiam.
    • slon_dominik1 Jestem oburzony! 06.12.05, 14:54
      Sorry, ze to napisze, ale Wy wszystkie, ktore mnie zwyzywalyscie od obsranca-
      egoisty, JESTESCIE BEZNADZIEJNE! A kolega raduch niech sam sobie zalozy
      cielecego flaka, ale nie na ta mala glowe tylko duza. Moze wtedy nie bedzie to
      dla niego takie dziwne, ze mozna byc uczulonym na lateks, bo zwyczajnie nie
      bedzie myslal z niedotlenienia.
      Wracajac do meritum, to co wy mnie tak atakujecie? Normalne jestescie? Dziekuje
      calaire i jeszcze chyba dwom trzem osobom za rzeczowe podejscie do tematu, ale
      reszta? Wstydzcie sie! Zaluje, ze napisalem w ogole ten watek , bo moglem sie
      domyslic , ze kobiety jak to kobiety dorobia sobie cala ideologie.
      Taaa, ja egoista, swoja kobiete traktuje jak pojemnik na sperme ,to tylko taki
      przedmiociek dla faceta...... Idzcie sie leczyc! Ja ja kocham! Ale seks jest
      bardzo waznym elementem w zwiazku. Dla mnie jako mezczyzny to 60%. I nie znaczy
      to wcale , ze mojej dziewczyny nie kocham, bo miejsce na milosc jest takze. Tak
      latwo Wam sie postawic w sytuacji mojej dziewczyny, w mojej juz trudniej co?
      Nie uzywam prezerwatyw od dawna, dzieki za info o tym avanti. Sprobujemy, ale
      zrozumcie, ze po takim czasie bedzie mi sie trudno przestawic na gumki. A o
      globulkach i paskach to moja dziewczyna na pewno wie......no wlasnie . Dlaczego
      tego nie zasugerowala? Bo ma depresje? I uznala , ze i tak w tej sytuacji to
      bedzie zbedne bo nie bedziemy uprawiac seksu, a jesli juz to taki a nie inny?
      Nie wiem, dla mnie to jest wszystko niezrozumiale, mam nadzieje, ze w tej chwili
      sie odezwala wyjatkowa kobieca kaprysnosc mojej partnerki spowodowana stresem i
      nie neguje, ze tabletki nie sa bez zadnego wplywu.
      • slon_dominik1 Re: Jestem oburzony! 06.12.05, 14:56
        AA sorry, przepraszam radka za to ze na niego naskoczylem, BARANIE jelita....to
        baranie odczytalem ze jestesm BAranem. A nie jako w sumie zyczliwa rade.
      • rosa_de_vratislavia Re: Jestem oburzony! 06.12.05, 14:59
        slon_dominik1 napisał:

> Sorry, ze to napisze, ale Wy wszystkie, ktore mnie zwyzywalyscie od obsranca-
        > egoisty, JESTESCIE BEZNADZIEJNE!

Ty zaś jesteś uroczy. Pigułki hormonalene moga objawiac się depresją. Poczytaj
        trochę. I spytaj w aptcece o prezerwatywy nie zawierające lateksu - takie
        istnieją.

> Wracajac do meritum, to co wy mnie tak atakujecie?

Za twierdzenie, że depresja to "chandra", "kaprys" etc. Za brak zrozumienia.

> Zaluje, ze napisalem w ogole ten watek ,

Było pytac na forum o seksie albo "mężczyzna". Dowiedz się o inne środki
        antykoncepcyjne i zaproponuj dziewczynie.

• onlyju Re: Jestem oburzony! 06.12.05, 15:03
          <<Pigułki hormonalene moga objawiac się depresją.>>

Bardzo ciekawe sformułowanie, wpisuję do humoru z zeszytów.
          • rosa_de_vratislavia Re: Jestem oburzony! 06.12.05, 16:28
            onlyju napisała:

> <<Pigułki hormonalene moga objawiac się depresją.>>
            >
            > Bardzo ciekawe sformułowanie, wpisuję do humoru z zeszytów.

Fakt, wpisuj. Bję sie w piersi.
            R.
      • evita_duarte Re: Jestem oburzony! 06.12.05, 15:45
        A o coz ty sie tak oburzasz? Dlaczego Ty nie zrobiles wywiadu i nie
        dowiedziales sie o avanti? Znalam kiedys takiego kolesia jak ty. Generalnie to
        sympatyczny facet byl ale jak jego dziewczyna zdecydowala o opdstawieniu
        tabletek po 2 latach to naciskal na nia okrutnie. Ona chciala odstawic bo
        doszla do wniosku, ze juz za dlugo bierze a kazdy wie, ze to nie witaminki. On
        natomiast sie uparl, ze musza byc pig. bo... on nie lubil prezerwatyw. Nie
        rozejrzal sie za inna metoda. Po prostu naciskal i uwazal ze to on jest biedny
        i skrzywdzony. Tak samo jest z Toba. Nie rozejrzales sie, nie dowiedziales
        tylko robisz problem./ A tak a propos depresji. Moze ona ma depresje nie tylko
        od pigulek, moze powinienes pomyslec jak ja namowic zeby sie przebadala?
        • madzia443 Re: Jestem oburzony! 06.12.05, 18:26
          evita_duarte napisała:
          Nie rozejrzales sie, nie dowiedziales
          > tylko robisz problem

... chyba wlasnie sie rozglada, dowiaduje. Ja problemu nie widze...
          Pozdrawiam
          • evita_duarte Re: Jestem oburzony! 07.12.05, 04:03
            madzia443 napisała:

> evita_duarte napisała:
            > Nie rozejrzales sie, nie dowiedziales
            > > tylko robisz problem
            >
            > ... chyba wlasnie sie rozglada, dowiaduje. Ja problemu nie widze...
            > Pozdrawiam

Hej to on napisal ze ma problem... Poza tym pytanie obcych ludzi jak przekonac
            ja do tabletek to troche chyba nie w porzadku...
      • merda Re: Jestem oburzony! 06.12.05, 16:59
        A ja jestem oburzona tym,ze zamiast porozmawiac ze swojaj dziewczyna pytasz na
        forum ludzi, ktorzy kopmletnie nie znaja ciebie, ani jej, dlaczego ona
        zachowuje sie tak, a nie inaczej.
        A co wy tacy uparci jestescie,jak ona nie zaproponowala innego srodka to ty tez
        nie mozesz? Co to jakas gra czy wstydzicie sie ze soba o tym porozmawiac?Tak
        wiec wydaje mi sie, ze winna lezy po obu stronach.Porozmawiaj z nia, zaproponuj
        inne srodki i jak sie nie zgodzi na nic ,wtedy szukaj rozwiaznia typu: watek na
        forum.W chwili obecnej jedyne co mozesz zrobic to przeprowadzic z nia szczera
        rozmowe.
        Nie wsciekaj sie tylko uwazaj jak formulujesz wypowiedz, bo latwo jest kogos
        zle zrozumiec,zwlaszcza po jednej wypowiedzi.Powodzenia i nie zalamuj sie bo to
        jeszcze nie koniec swiata.
      • kohol O rany! 07.12.05, 16:52
        Szkoda że tak późno trafiłam na ten wątek :D
        "Kaprysy" - dobreeeee! "Oburzony" - jeszcze lepsze!!
        :D
    • fajnaret A to ...... 06.12.05, 14:56
      nie traktuje poważnie swojego faceta
      pozdr.
    • widokzmarsa Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 16:18
      a może ona ma jakieś problemy osobiste: faceta egoiste i nieuka, albo coś w tym
      stylu. Popytaj jej
      • drzazga1 Widokzmarsa:)))))) 06.12.05, 17:13
        "trudno sie przestawic na prezerwatywy", o zesz w mordke jeza....

To co jemu szkodzi to najwazniejsze, a ze jej szkodzi to pikus, niech ona cos z
        tym zrobi. I jeszcze ma czelnosc stwierdzic, ze ja kocha...hahaha...
        A rusz dupe - nie tylko do dymanka - i sie poedukuj troche, prezerwatywy z
        poliuretanu to nie jest wynalazek ostatnich miesiecy.
        I ciesz sie, ze przynajmniej orala chce, za takie podejscie to sie tylko
        kopniak nalezy.
    • ninka71 pijcie wodę - zamiast oczywiście 06.12.05, 16:26
    • reniatoja Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 17:50
      Biedny Dominik... Dziewczyna odmawia szpikowania sie chemią, co za swinia, jak
      ona może!!

Chłopcze, jak nie możesz się kochać bezpiecznie to się nie kochaj. I to jest
      jedyne rozwiązanie dla Ciebie.
    • kasia_111 Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 18:31
      co ja
      > ma zrobic u licha?

Kochać ją platonicznie.
    • mosze_singer Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 18:53
      slon_dominik1 napisał:

> co ja
      > ma zrobic u licha?

walić konia
    • tetee Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 06.12.05, 23:40
      Moze Tobie trudno w to uwierzyc ale niektore kobiety bardzi zle znosza
      przyjmowanie tabletek hormonalnych. Niestety lekarze wspolpracujacy z firmami
      farmaceutycznymi nie powiedza Ci tego wprost. Taka jest smutna prawda. W
      mediach w kolko trabia o zaletach tego g...a o skutkach ubocznych jakos cisza.
      W moim przypadku po dwoch latach zazywania, w trakcie zmiana tabletek, libido
      spadlo do zera!!! Wiesz co jest najwazniejsze w takich momentach zaufanie i
      szczera rozmowa. Na poczatku nie wiedzielismy co sie dzieje, wydawalo sie nam
      ze to zmeczenie, ale pozniej stalo sie to zbyt oczywiste - za kazdym razem jak
      moj mezczyzna sie do mnie dobieral mnie ogarniala sennosc. Teraz jestem mu
      wdzieczna, ze to on kazal mi rzucic to swinstwo i jak teraz czasami mam
      watpliwosci i zastanawiam sie czy nie wrocic On mowi stanowczo - NIE. Po
      odstawieniu tabletek caly moj cykl zostal rozregulowany totatlnie, przez pol
      roku brak okresu dopiero po trzech latach wszystko wrocilo do normy (chociaz
      libido, calkiem juz niezłe, nigdy nie wrocilo do stanu przed tabletkowego). Z
      moich wszystkich kolezanek tylko na jedna dobrze dzialaja tabletki - reszta
      rozstrojona jest zupelnie i zero ochoty na seks.
      Moj mezczyzna tez nie przepada za prezerwatywami (nie ma jednak uczulenia),
      stosujemy je tylko w razie koniecznosci w tych najbardziej niebezpiecznych
      dniach, pod koniec cyklu idziemy na calosc (oczywiscie nie dla kazdego takie
      metody - u nas wpadka nie bylaby problemem). Zastanawiam sie, dlaczego lekarze
      nie chca nam pomoc? Jak juz wspominalam znam tylko jedna osobe, ktorej sluza
      tabletki, powiedzmy ze jest to jedna na dziesiec. Z tego co piszecie na tym
      forum czy na forum zdrowie tak po prostu jest. Osobiscie mialam prestensje do
      lekarza- ale coz mozna rzec - przede mna wchodzila pani eleganko ubrana z
      walizeczka... tzw przedstawiciel medyczny.
      • zdzichu-nr1 Prezerwatywy "Avanti" Durex-a 07.12.05, 00:56
        Musisz sobie kupować prezerwatywy nie z lateksu, a z poliuretanu. Są
        przeznaczone dla osób uczulonych na lateks. Durex wypuścił je na rynek pod
        nazwą "Avanti", można dostać m.in. w aptekach. Cena sztuki jest ok. 6-7 złotych
        w hurcie, to jest trzy razy drożej niż zwykłego durexa, no, ale lepiej płacić i
        nie mieć problemu niż kłócić się z partnerką
    • moja_opinia1 Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 07.12.05, 11:07
      W konia cię robi i tyle. Panienki często nie chcą brać tabletek, bo tyją po
      nicj jak mówią. Jak ona ma skłonnośc dod epresji, to bedzie ją mieć i bez
      tabletek!Albo cię na dzieciaka chce złapać!Zastanów się,c zy to aby ejst
      odpowiednia dla ciebie osoba!I to tak serio sie zastanów!
    • krecilapka Faktycznie piguly moga jej nie sluzyc. 07.12.05, 11:21
      Ale sa takie laski ktorym po nich jest nawet lepiej :).
    • ma_gala Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 07.12.05, 11:56
      hm... no właśnie - Ty z góry założyłeś, że skoro wcześniej Twoja dziewczyna
      barała tabletki a teraz nie chce to to oznacza, ze ma kaprysy! A prawda jest
      taka, ze po ciągłym braniu tabletek anty faktycznie można się źle czuć -
      zarówno fizycznie jak i psychicznie - i przerwy w ich braniu są wskazane, a
      wręcz konieczne!!Poza tym to, że Ty masz uczulenie na lateks wcale nie oznacza,
      ze ona ma się non stop truć hormonami i cierpieć!! Są inne możliwości:
      plasterki antykoncepcyjne (trochę droższe niż tabletki, ale niwelują złe
      samopoczucie - pod warunkiem, ze jest dobarana dobra dawka!!, spirala - nawet
      dla kobiet jeszcze nie rodzących czy wreszcie tabletki i plastry dla mężczyzn!
      Skoro uważasz, ze to jest takie oczywiste (branie tabletek) to może Ty weź na
      siebie ciężar brania tabletek i comiesięcznego kontrolowania stanu swojego
      zdrowia?? Nie rozumiem dlaczego mężczyźni uważają, ze antykoncepcja to problem
      tylko i wyłącznie kobiet... Skoro obydwoje uprawiacie seks, to obydwoje dbajcie
      o zabezpieczenie. Ta Twoja "obraza", że dziewczyna śmie nie brać tabletek, bo
      źle sie czuje, i ze to na pewno są "kaprysy" jest po prostu śmieszna... A może
      za bardzo ją naciskasz na seks, skoro ona mówi Ci wprost, ze na razie nie
      odczuwa potrzeby seksu?? Chłopie, nie samym seksem się żyje...
    • bitch.with.a.brain Re: moja dziewczyna nie chce brac anty bo ma po n 07.12.05, 12:45
      Znam to,ja sama po pigułkach mam depresje - prawdziwą, nie obniżenie
      nastroju.Teraz biorę leki antydepresyjne żeby sie wyleczyc.Plastry też odpadaja
      bo to rowniez hormony i efekt bedzie taki sam
      wiec zostaja:
      1)prezerwatywy nielateksowe - pytaj w aptekach,sa troche drozsze,ale trudno
      2)globulki
      3)krem (dziala jak globulki)
      4)seks analny (pisze to calkiem poważnie)
      5)seks podczas okresu (ryzyko zajscia w ciaze jest minimalne)
    • odrey durex avanti ( nie są z lateksu) nt. 07.12.05, 13:16

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka