tygrysio_misio 13.12.05, 23:19 koszulke Tottenhamu 200506 czy koszule reprezentacji Anglii 2005/07 ???2 mam dostac taka od chlopaka na Swieta i musze sie zdecydowac na 1 ale nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
22magda Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:23 kurde nie wiem jak one wyglądają... ale chyba nie anglia jednak... yen tottencham, mimo, że cham, to nam takiej krzywdy w piłce nożnej nie zrobił jak anglia :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:29 aj..widac, ze sie nie znasz Tottenham to zespol angielski i w dodatku z Londynu...miasta z 12 zespolami zawodowymi z czego 6 gra w najwyzszej lidze:)) Anglicy najzajefajnie graja w pilke poza holendrami i sa super. Pozatym najbardziej zasluzyli sie pilce np tym ze: -to tam pwstawaly pierwsze zawodowe zaspoly na swiecie -tam powstal pierwsze oficjalne ozgrywki -zakladali np takie kluby jak Athletic Bilbao czy pozyczyli (kontretnie Newcastle) koszulki dla kontynentalnych zespolow kiedy te nie mialy swoich w trakcie jakis turniejow na poczatku naszego wieku (konkretnie Juventusowi- temu Juve na tak podobne koszulki do Newcastle) Odpowiedz Link Zgłoś
22magda Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:31 :) aaa ale jestem baba :) to niech już będzie ta anglia :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:35 ale kiedy ja napalilam sie na Tottenham:))) fajny zespol i wkoncu dobrze im idzie choc troche eczow zpitolili przez glupote... pieknie grali z Chelsea i tylko w samej koncowce Chelsea niewiadomo co wykorzystla ze stalych fragmentow,prawie nie tworzac akcji,grajac jak zwykle brzydko ...no i weszlo im z Arsenalam to przez błąd bramkarza i jescze mecz pozniej to samo bramkarz zrobil... ale sa w czołowce a to juz dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
22magda Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:37 aaaaaaaaaaa jak ja mało wiem, a mam nawet swoją drużynę w maagerzone :) weszłam na allegro z tego wszystkiego i tam sobie pooglądałam :D totenhamu są zdecydowanie ładniejsze :) ale jestem laikiem, nic nie wiem, ale wiem kiedy jest spalony :D i stałe fragnenty też wiem co to są :) hehehh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:44 wiem,ze ładniejsze:)) rok temu mieli jescze bardziej obcisle tak jak Roma ...ale bylo mniej niebieskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
misio1231 Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:40 to wszystko przez Grzesia:-)inaczej by wygrali:-) Swoją drogą zazdroszczę Ci tak wspaniałego prezentu-obojetnie na który się zdecydujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:41 qrde...ja sobie tez zazdroszcze:)) a Grzesiu to juz gawno po muraiwe nie biegal...ale jak w druzynie jest Mido i Kean oraz Defoe na zmiane to co sie dziwic ze nawet na ławie nie ma miejsca na niego Odpowiedz Link Zgłoś
misio1231 Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:47 to,ze nie biegał po zielonej trawce już dawno to wiem:-)zastanawia mnie tylko jak on się tam znalazł-w tak wielkim klubie!!!Ubranie tej koszulki i zasiadanie na ławce to chyba i tak wielki zaszczyt dla niego! Ej niektóre ludziska to maja szczescie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:50 a ja z kolei wiem, ze Tottenham lubi wywalac kase w błoto:) tak z mase kasy kupili Postige...gral troche..no ale przeciez byl gwiazda sezony w Portugalii...tyle ze Portugalia to nie Anglia za calkiem sporo kupili Rebrowa i tez siedzial na ławie:) no ale moze teraz uda im sie drozej odstrzetac Grzesia to beda mieli na kogos fajnego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misio1231 Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:56 Jesteś niesamowita!!!:-)Bierz koszulke Tottenhamu!!!Dla mnie sprawa jest jasna Ja za najbardziej utytuawany klub w Polsce też oddałbym wiele Wiesz jaki to:-) Zastanów sie dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 13.12.05, 23:59 jeeeee baby kochajace piłke nożna łączmy sie:))) wkoncu duzo nas nie ma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
22magda Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 14.12.05, 00:01 a ja jak tak troszkę wiem to tez mogę się łączyć z Wami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 14.12.05, 00:02 jak chcesz...ale musisz sie podszkolic i choc raz sie na meczu poplakac...ze szczescia czy z rozpaczy nie wazne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
22magda Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 14.12.05, 00:04 no dobra, umowa stoi :) juz czytam wiadomości sportowe na onecie co rano :) idę spać już :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Co 100% kobieta woli na gwiazdke??? 14.12.05, 00:05 tez ide spac bo kot mnie juz nawaluje:)) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Tottenham 13.12.05, 23:40 niebanalnie, a prawdziwa kobieta lubi byc niepowtarzalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tottenham 13.12.05, 23:43 a mi sie wydaje, ze niebanalne to bedzie jak wejde do pubu w koszuc]lce reprezentacji Anglii w czasie 1/8 finalu z Polska:)) tylko czy nie zostane pobita:))) Odpowiedz Link Zgłoś