onlyju 03.01.06, 22:30 Facet idealny. Wrocilam z kina - zdradzilam z ekranowym King Kongiem juz drugi raz. Znajde go. A raczej dam mu sie odnalezc. Kobiety, nie ustawajcie, dopoki nie znajdziecie swego King Konga. Ja nie daruje. Śni mi się malpa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa Re: Chcę mieć swojego King Konga. 03.01.06, 22:49 chodzi ci o rozmiar czy masz jakieś rasowe preferencje? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Chcę mieć swojego King Konga. 03.01.06, 23:21 onlyju napisała: > Facet idealny. Wrocilam z kina - zdradzilam z ekranowym King Kongiem juz > drugi raz. > Znajde go. A raczej dam mu sie odnalezc. > Kobiety, nie ustawajcie, dopoki nie znajdziecie swego King Konga. Ja nie > daruje. Śni mi się malpa. pewnie to atawizm? :) nie ma to jak facet bujający sie na gałęzi :)długi gruby ogon, te sprawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
nocnick Re: Chcę mieć swojego King Konga. 03.01.06, 23:37 ma być kudłaty i ryczeć bez powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Chcę mieć swojego King Konga. 03.01.06, 23:38 nocnick napisał: > ma być kudłaty i ryczeć bez powodu? zaraz bez powodu,. z głodu moze ryczec... :D Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Chcę mieć swojego King Konga. 03.01.06, 23:48 dlugi gruby ogon u king konga... u goryla... no tak. co ja tam wiem o malpach. oddaje glos starym wyjadaczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Chcę mieć swojego King Konga. 04.01.06, 00:00 onlyju napisała: > dlugi gruby ogon u king konga... u goryla... no tak. co ja tam wiem o malpach. > oddaje glos starym wyjadaczkom. a kto ci nagadał ze jestem starawyjadaczka w kwestii goryli? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Chcę mieć swojego King Konga. 04.01.06, 00:03 No nick czasami zobowiazuje Kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Chcę mieć swojego King Konga. 04.01.06, 00:06 onlyju napisała: > No nick czasami zobowiazuje Kochana. gdzie tak jest napisane? :DD p.s. niestety nigdy nie bylo moim marzeniem zycie z gorylem, preferuje raczej normalnych mężczyzn, jednym słowem LUDZI, a nie malpy, wybacz ze nie orientuje sie w kwestii ogona :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Chcę mieć swojego King Konga. 04.01.06, 00:25 Ja swojego znalazłam... :))) Byliśmy nawet razem na King Kongu. P.S. Ogólnie razi mnie nieco ta przerośnięta stylistyka. Film zdawał się być jedną wielką walką (a to wielki stawonóg, a to dinozaur, a to jakaś jama chłonąco-trawiąca) oraz wymianą spojrzeń (niebieskie lśniące łzami oczęta rzucające miłosne spojrzenia). Uff! Dobrze, że mam to za sobą... Ale czego się nie robi dla faceta, który ma słabość do wszystkiego, co duże i wyraziste. Odpowiedz Link Zgłoś