vika411 02.11.02, 06:15 Dziendoberek!Kto juz wstal?Jesli o mnie chodzi to sobie pracowalam cala noc.Fajnie sie pracuje w nocy bo nikt nie przeszkadza.Sniadanko poniedzialkowe czas zaczac!:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 06:22 ja juz wstalem 14 godzin temu sniadanko jak zwykle - espresso, jogurcik, owocki potem pracowalem caly dzien (tak jak Ty cala noc, ale nie tak dobrze jak Ty, bo w pracy - spotkania i gadania o d...) przylazlem do domku wlasnie zjadlem obiadek i... przylazlem na czata a tu... nikogusienkiego - chyba to najgorsza godzina na czata (u mnie 22, u was 6 rano) nuuuuudze sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:27 Gość portalu: krecha napisał(a): > ja juz wstalem 14 godzin temu > sniadanko jak zwykle - espresso, jogurcik, owocki > potem pracowalem caly dzien (tak jak Ty cala noc, ale nie tak dobrze jak Ty, bo > w pracy - spotkania i gadania o d...) > przylazlem do domku > wlasnie zjadlem obiadek i... przylazlem na czata > a tu... nikogusienkiego - chyba to najgorsza godzina na czata (u mnie 22, u was > 6 rano) > > nuuuuudze sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja tez:W dodatku Rzulwika nie ma.Ubzdural sobie teraz w dzien pracowac i nie mam z kimw nocy rozrabiac.No sam powiedz czy to jest zycie i to jest przyjaciel? To jest zdrajca ponury nie przyjaciel.O!:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 06:31 niestety nie znam sie na biologii rzulwi wiec nie wiem czy sa nocnymi markami czy dziennymi bestiami w kazdym razie - moglby sie sprzeciwic naturze - dla Ciebie ... hi hi po calej nocce pracy - nie jests senna? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:36 Gość portalu: krecha napisał(a): > niestety nie znam sie na biologii rzulwi > wiec nie wiem czy sa nocnymi markami czy dziennymi bestiami > > w kazdym razie - moglby sie sprzeciwic naturze - dla Ciebie ... hi hi > > po calej nocce pracy - nie jests senna? W grobie sie wyspie.Szkoda czasu na takie glupstwo jak sen.Na swiecie jest ciekawie a wszyscy spia. A jak chcesz wiedziec ten Rzulw to jest absolutna zagadka biologiczna.On tez spac nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Sniadanko :-) IP: *.mad.wi.charter.com 02.11.02, 06:42 a ja sie jeszcze nie polozylam......... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:47 Gość portalu: czeko napisał(a): > a ja sie jeszcze nie polozylam......... > > czeko To nic dziwnego.Macie tam jeszcze niedziele to trzeba odpoczywac nie spac.Ech te roznice czasowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krecha Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:51 vika - musze Ci cos powiedziec - tylko sie nie gniewaj, sloneczko ... u nas jest ciagle piatek moze jednak za duzo pracujesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 08:03 krecha napisała: > vika - musze Ci cos powiedziec - tylko sie nie gniewaj, sloneczko > ... > u nas jest ciagle piatek > > moze jednak za duzo pracujesz? :))) Mowie Ci,ze sie mylisz.Dzisiaj jest poniedzialek.W moich papierach juz jest poniedzialek a one wiedza lepiej kiedy co jest.Czasem nawet z wyprzedzeniem tygodnia.-)Co masz zrobic jutro zrob dzisiaj-mowi stare przyslowie.-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 08:51 vika411 napisała: > krecha napisała: > > > vika - musze Ci cos powiedziec - tylko sie nie gniewaj, sloneczko > > ... > > u nas jest ciagle piatek > > > > moze jednak za duzo pracujesz? :))) > Mowie Ci,ze sie mylisz.Dzisiaj jest poniedzialek.W moich papierach juz jest > poniedzialek a one wiedza lepiej kiedy co jest.Czasem nawet z wyprzedzeniem > tygodnia.-)Co masz zrobic jutro zrob dzisiaj-mowi stare przyslowie.-)))) E tam! Co masz zrobic dzis zrob pojutrze,bedziesz miala dwa wolne dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 09:11 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > krecha napisała: > > > > > vika - musze Ci cos powiedziec - tylko sie nie gniewaj, sloneczko > > > ... > > > u nas jest ciagle piatek > > > > > > moze jednak za duzo pracujesz? :))) > > Mowie Ci,ze sie mylisz.Dzisiaj jest poniedzialek.W moich papierach juz jes > t > > poniedzialek a one wiedza lepiej kiedy co jest.Czasem nawet z wyprzedzenie > m > > tygodnia.-)Co masz zrobic jutro zrob dzisiaj-mowi stare przyslowie.-)))) > > E tam! Co masz zrobic dzis zrob pojutrze,bedziesz miala dwa wolne dni! oooo!wstalo!.-)wyspane nareszcie?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 09:00 wszystko co robie oparte jest na innym przyslowiu, a wlasciwie na dwoch (1) to co masz zrobic dzis zrob jutro (2) a to co masz zrobic jutro - nie rob wcale diametralnie rozne od Twojego przyslowia - nie myslisz? pozdr. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecha Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:45 cosik pamietam jakas dyskusje na temat niespania z czata - to Ty i Rzulwik? zupelnie tak samo on pisali, ze spanie to strata czasu a ja mysle inaczej - spanie to mila czynnosc, spac lubie duuuzo praca to strata czasu spac, a jak sie nie spi to robic przyjemne rzeczy ide sobie palnas kawke napijesz sie ze mna? zrobic Ci tez? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:50 krecha napisała: > cosik pamietam jakas dyskusje na temat niespania z czata - to Ty i Rzulwik? > zupelnie tak samo on pisali, ze spanie to strata czasu > > a ja mysle inaczej - spanie to mila czynnosc, spac lubie duuuzo > praca to strata czasu > spac, a jak sie nie spi to robic przyjemne rzeczy > > ide sobie palnas kawke > napijesz sie ze mna? zrobic Ci tez? Ja herbatke mrosze-jesli mozna.Taka dyskusja jest do mnie i Rzulwika podobna.My lubimy nie spac.Za to mamy duuuuuzo czasu na takie przyjemne rzeczy jak np wydzieranie sie po nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
krecha Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:54 jak rzulwie sie wydzieraja? myslalem ze rzulwie (jako szczegolny przypadek ryby) glosu nie wydaja herbatka - moze byc earl gray? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 06:56 krecha napisała: > jak rzulwie sie wydzieraja? > myslalem ze rzulwie (jako szczegolny przypadek ryby) glosu nie wydaja > > herbatka - moze byc earl gray? Moze byc.Ten rzulwik to jest nowy gatunek i potrafi ryczec okropnym basem ale tylko w nocy.Czasami tez tupie ale to wtedy jak jest zly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 07:15 jestem... pyszszszna kafka... mmmmniam herbatke dostarczyc pani do domku moze troszeczke ostygnac w drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 07:23 Gość portalu: krecha napisał(a): > jestem... > > pyszszszna kafka... mmmmniam > > herbatke dostarczyc pani do domku > moze troszeczke ostygnac w drodze... > I jajeczko na miekko oraz bulke z maslem i z szynka.Kiedy mozna sie pana spodziewac?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 07:27 mmmmniam... jajenko na mienko... nie jadlem juz z rok a buleczka prosto z piekarenki na rogu? a maselko prosto od czarno-bialej krowki za rogiem? to lece i to natychmiast :)))) a jak w schonbrunn - listki jeszcze na drzewkach czy juz po nich? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 07:34 Gość portalu: krecha napisał(a): > mmmmniam... jajenko na mienko... nie jadlem juz z rok > a buleczka prosto z piekarenki na rogu? > a maselko prosto od czarno-bialej krowki za rogiem? > > to lece i to natychmiast :)))) > > a jak w schonbrunn - listki jeszcze na drzewkach czy juz po nich? Schonbrunn jest piekny caly rok.W parku sa takie miejsca,ze sie mozna schowac i nikt Cie nie znajdzie.A japiekniej jest teraz w Ogrodzie Botanicznym belwederu.Pigwy dojrzewaja.Owoce maja niektore do kilogramaDostalam jeden od ogrodnika.Bardzo sympatyczny czlowiek.Jego wilczur byl nazeczonym mojej psicy.Byla jedynym psem w Wiedniu,ktoremu wolno bylo bezkarnie latac po Botanicznym. Ale psica umarla i jest po romansie i spacerach:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 07:37 ten schonbrunn to wyglada coraz bardziej jak krzaczory na czacie mozna sie schowc... tylko ze w krzaczorach zawsze Cie znajda. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 07:43 Gość portalu: krecha napisał(a): > ten schonbrunn to wyglada coraz bardziej jak krzaczory na czacie > mozna sie schowc... > tylko ze w krzaczorach zawsze Cie znajda. Ty mnie w krzaczory nie ciagnij.Ja wole konfortowe warunki.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 08:56 sorki za te dluuugasna przerwe... krzaczory moga byc komfortowe ale nie ciagne na sile - zaczekam az sama bedziesz chciala isc cierpliwosc to moja glowna zaleta (i wada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 09:03 Gość portalu: krecha napisał(a): > sorki za te dluuugasna przerwe... > > krzaczory moga byc komfortowe > ale nie ciagne na sile - zaczekam az sama bedziesz chciala isc > cierpliwosc to moja glowna zaleta (i wada) no to bedziesz musial dluuuuugo czekac.I uwazaj na siebie,bo jak wstanie zaraz moj forumowy narzeczony to zrobi pieklo.-)Juz ja tam wole sie go trzymac i z nim po krzakach latac:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Sniadanko :-) IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 09:06 dobra - wycofujem siem z propozycji krzaczorow ja tam z rzulwiem wole nie miec na pienku a Tobie 'rzycze' dobrego dnia :*))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 09:08 Gość portalu: krecha napisał(a): > dobra - wycofujem siem z propozycji krzaczorow > ja tam z rzulwiem wole nie miec na pienku > > a Tobie 'rzycze' dobrego dnia > > :*))) Cholera!Rzulwik to moj brat przyszywany i ma narzeczona piekna jak marzenie Araba.ja mowie o MOIM narzeczonym.On jest zazdrosny jak pies ogrodnika i kawal chlopa.Ty sie lepiej boj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Krecha!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.11.02, 09:17 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: krecha napisał(a): > > > dobra - wycofujem siem z propozycji krzaczorow > > ja tam z rzulwiem wole nie miec na pienku > > > > a Tobie 'rzycze' dobrego dnia > > > > :*))) > Cholera!Rzulwik to moj brat przyszywany i ma narzeczona piekna jak marzenie > Araba.ja mowie o MOIM narzeczonym.On jest zazdrosny jak pies ogrodnika i kawal > chlopa.Ty sie lepiej boj:-) To chodz polatamy po tych krzakach...narzeczony sobie narazie poszedl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha!!!!!!!!!! IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 09:41 cholera - wcielo moj post - dlaczego???? a tak zgrabnie wybrnalem z krzaczastej sytuacji - nie tylko uniknalem znalezienia sie sie w piekle Twojego narzeczonego, to jeszcze krzaczory tyz sie udalo zachowac na zas ale nic to - sama wpadlas na krzaki - no to chodz, lecimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Krecha!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.11.02, 10:10 Gość portalu: krecha napisał(a): > cholera - wcielo moj post - dlaczego???? > a tak zgrabnie wybrnalem z krzaczastej sytuacji - nie tylko uniknalem znalezien > ia sie > sie w piekle Twojego narzeczonego, to jeszcze krzaczory tyz sie udalo zachowac > na zas > > ale nic to - sama wpadlas na krzaki - no to chodz, lecimy.... troche sie boje ...bo jak wroci to nam pokarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Krecha!!!!!!!!!! IP: *.hwr.arizona.edu 02.11.02, 10:46 dobra - tyle czekalem, to i jeszcze troche poczekam a tymczasem ide lulac - u mnie juz 2:43 zycze Ci dobrego dzionka (nie oberwij od narzeczonego) pozdrowka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 09:32 cze siostra ! :) co tam dobrego na śniadanko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 09:37 rzulw napisał: > cze siostra ! :) > co tam dobrego na śniadanko ? > Bulka u pasztetem.usmazylam wczoraj.I krecha zrobil jajko na mieko i po szynke latal.Fajny chlopak.Mowie Ci.nawet mnie w krzaki zapraszal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 10:04 Gość portalu: Vika napisał(a): > rzulw napisał: > > > cze siostra ! :) > > co tam dobrego na śniadanko ? > > > Bulka u pasztetem.usmazylam wczoraj. pyyycha ! Fajny chlopak.Mowie Ci.nawet mnie w krzaki zapraszal:-) nooo fakt. fajowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 10:12 rzulw napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > rzulw napisał: > > > > > cze siostra ! :) > > > co tam dobrego na śniadanko ? > > > > > Bulka u pasztetem.usmazylam wczoraj. > pyyycha ! > > > Fajny chlopak.Mowie Ci.nawet mnie w krzaki zapraszal:-) > nooo fakt. fajowy :) > Ty sluchaj!napisalam Ci wczoraj 2000-ny post!!!!!!.-)Robimy popijawe? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 10:31 jaaasne :) ...odebrałem, przeliczyłem...ZGADZA SIE :)) co pijemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 10:35 rzulw napisał: > jaaasne :) ...odebrałem, przeliczyłem...ZGADZA SIE :)) > co pijemy ? Wisnioweczka,grypolin,czysta wyborowa,piffffko i austriackiego kwacha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 10:49 rzulw napisał: > kwacha raz proszę :) To siup w glupi dziub!.-)Moze by tak Edziunia zaprosic.Poprawi nastroj:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:12 rzulw napisał: > ale, czy my z lasu go wyciągniemy ? Sprubujmy: Ci,cip,cip Edziuniu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 11:24 Ja chce tez sniadanko w Waszym towarzystwie.Rzulwik gdzie Ty sie ostatnio szlajasz.Ja chyba musze pojechac do tego Wroclawia zebys nie popadl w zle towarzystwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:28 O siemanko :)!!! Jestem malarzem nieszczęśliwym ;( (w zasadzie byłem, bo malowanie już skończyłem) Co w szerokim świecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 11:31 A co Ty malowales?Jesli to nie tajemnica. A Vika sie umawia w krzaki jak mnie nie ma!!!! Kupie flinte i nabije kaczym srotem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:35 Gość portalu: marucha napisał(a): > A co Ty malowales?Jesli to nie tajemnica. > A Vika sie umawia w krzaki jak mnie nie ma!!!! > Kupie flinte i nabije kaczym srotem!!!! I bedziesz strzelal w kuper?Ale fajnie!!nareszcie sie robi wesolo:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 11:38 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > A co Ty malowales?Jesli to nie tajemnica. > > A Vika sie umawia w krzaki jak mnie nie ma!!!! > > Kupie flinte i nabije kaczym srotem!!!! > I bedziesz strzelal w kuper?Ale fajnie!!nareszcie sie robi wesolo:-))))) Moze urzne mu co trzeba a glowe przede wszystkim!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:41 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > A co Ty malowales?Jesli to nie tajemnica. > > > A Vika sie umawia w krzaki jak mnie nie ma!!!! > > > Kupie flinte i nabije kaczym srotem!!!! > > I bedziesz strzelal w kuper?Ale fajnie!!nareszcie sie robi wesolo:-))))) > > Moze urzne mu co trzeba a glowe przede wszystkim!!!!!! Makabra!!!to mi nie wolno miec zapasowych narzeczonych?:-( No w koncu zawsze trzeba cos miec na czarna godzine-nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 11:44 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > A co Ty malowales?Jesli to nie tajemnica. > > > > A Vika sie umawia w krzaki jak mnie nie ma!!!! > > > > Kupie flinte i nabije kaczym srotem!!!! > > > I bedziesz strzelal w kuper?Ale fajnie!!nareszcie sie robi wesolo:-)) > ))) > > > > Moze urzne mu co trzeba a glowe przede wszystkim!!!!!! > Makabra!!!to mi nie wolno miec zapasowych narzeczonych?:-( > No w koncu zawsze trzeba cos miec na czarna godzine-nie? Dla Ciebie czarne godziny sie skonczyly.I nie wroca. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:48 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > A co Ty malowales?Jesli to nie tajemnica. > > > > > A Vika sie umawia w krzaki jak mnie nie ma!!!! > > > > > Kupie flinte i nabije kaczym srotem!!!! > > > > I bedziesz strzelal w kuper?Ale fajnie!!nareszcie sie robi wesol > o:-)) > > ))) > > > > > > Moze urzne mu co trzeba a glowe przede wszystkim!!!!!! > > Makabra!!!to mi nie wolno miec zapasowych narzeczonych?:-( > > No w koncu zawsze trzeba cos miec na czarna godzine-nie? > > Dla Ciebie czarne godziny sie skonczyly.I nie wroca. Seriooooooo?????no dobra!On to dla Ciebie zadna konkurencja.Razem sobie polatamy po tych krzakach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:37 remont miałem w kaffe :) a flinte kup i strzelaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:42 rzulw napisał: > remont miałem w kaffe :) > a flinte kup i strzelaj :) ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagra zafundowac a Ty jestes niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 11:46 vika411 napisała: > rzulw napisał: > > > remont miałem w kaffe :) > > a flinte kup i strzelaj :) > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagra zafundowac a Ty jestes > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie boli! Cha niewierna!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:49 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > rzulw napisał: > > > > > remont miałem w kaffe :) > > > a flinte kup i strzelaj :) > > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagra zafundowac a Ty jestes > > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie boli! > > Cha niewierna!!!!!!!!!!! Jaka niewierna!!!!!jak ty sie gdzies wloczysz to jest fair?!:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 11:51 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > remont miałem w kaffe :) > > > > a flinte kup i strzelaj :) > > > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagra zafundowac a Ty je > stes > > > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie boli! > > > > Cha niewierna!!!!!!!!!!! > Jaka niewierna!!!!!jak ty sie gdzies wloczysz to jest fair?!:-(( O prosze,juz przeszla do ataku.Ja sie nie wlocze tylko ciezko pracuje.Bilety na samolot drogie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:53 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > remont miałem w kaffe :) > > > > > a flinte kup i strzelaj :) > > > > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagra zafundowac a > Ty je > > stes > > > > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie boli! > > > > > > Cha niewierna!!!!!!!!!!! > > Jaka niewierna!!!!!jak ty sie gdzies wloczysz to jest fair?!:-(( > > O prosze,juz przeszla do ataku.Ja sie nie wlocze tylko ciezko pracuje.Bilety > na samolot drogie!!!!! A ile kosztuja?Pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 11:56 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > > > remont miałem w kaffe :) > > > > > > a flinte kup i strzelaj :) > > > > > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagra zafundow > ac a > > Ty je > > > stes > > > > > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie boli! > > > > > > > > Cha niewierna!!!!!!!!!!! > > > Jaka niewierna!!!!!jak ty sie gdzies wloczysz to jest fair?!:-(( > > > > O prosze,juz przeszla do ataku.Ja sie nie wlocze tylko ciezko > pracuje.Bilety > > na samolot drogie!!!!! > A ile kosztuja?Pytam powaznie. Sa nawet po 29E w jedna strone ale trzeba przynajmniej miesiac wczesniej zamawiac.A tak daleko to ja nie moge planowac.Dowiem sie i Ci napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 11:59 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > > > > > remont miałem w kaffe :) > > > > > > > a flinte kup i strzelaj :) > > > > > > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagra zaf > undow > > ac a > > > Ty je > > > > stes > > > > > > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie boli > ! > > > > > > > > > > Cha niewierna!!!!!!!!!!! > > > > Jaka niewierna!!!!!jak ty sie gdzies wloczysz to jest fair?!:-(( > > > > > > O prosze,juz przeszla do ataku.Ja sie nie wlocze tylko ciezko > > pracuje.Bilety > > > na samolot drogie!!!!! > > A ile kosztuja?Pytam powaznie. > > Sa nawet po 29E w jedna strone ale trzeba przynajmniej miesiac wczesniej > zamawiac.A tak daleko to ja nie moge planowac.Dowiem sie i Ci napisze. jak to?Do Hiszpaniii Carmen placila po blzko 300! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 12:03 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > > > > > > > remont miałem w kaffe :) > > > > > > > > a flinte kup i strzelaj :) > > > > > > > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego szwagr > a zaf > > undow > > > ac a > > > > Ty je > > > > > stes > > > > > > > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glowa nie > boli > > ! > > > > > > > > > > > > Cha niewierna!!!!!!!!!!! > > > > > Jaka niewierna!!!!!jak ty sie gdzies wloczysz to jest fair? > !:-(( > > > > > > > > O prosze,juz przeszla do ataku.Ja sie nie wlocze tylko ciezko > > > pracuje.Bilety > > > > na samolot drogie!!!!! > > > A ile kosztuja?Pytam powaznie. > > > > Sa nawet po 29E w jedna strone ale trzeba przynajmniej miesiac wczesniej > > > zamawiac.A tak daleko to ja nie moge planowac.Dowiem sie i Ci napisze. > jak to?Do Hiszpaniii Carmen placila po blzko 300! Ale od 29.10 sa nowe linie i lataja za ceny prawie U-bahnu.Tyle,ze trzeba duzo wczesnij zamawiac bilety.No i nie lataja wszedzie ale do Wiednia tak.Nazywaja sie chyba German Wings. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 12:05 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > vika411 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > rzulw napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > remont miałem w kaffe :) > > > > > > > > > a flinte kup i strzelaj :) > > > > > > > > ladny z Ciebie braciszek!ja Ci chce nowego s > zwagr > > a zaf > > > undow > > > > ac a > > > > > Ty je > > > > > > stes > > > > > > > > niewdzieczny.Zastanow sie :od przybytku glow > a nie > > boli > > > ! > > > > > > > > > > > > > > Cha niewierna!!!!!!!!!!! > > > > > > Jaka niewierna!!!!!jak ty sie gdzies wloczysz to jest > fair? > > !:-(( > > > > > > > > > > O prosze,juz przeszla do ataku.Ja sie nie wlocze tylko ci > ezko > > > > pracuje.Bilety > > > > > na samolot drogie!!!!! > > > > A ile kosztuja?Pytam powaznie. > > > > > > Sa nawet po 29E w jedna strone ale trzeba przynajmniej miesiac wcze > sniej > > > > > zamawiac.A tak daleko to ja nie moge planowac.Dowiem sie i Ci napisze > . > > jak to?Do Hiszpaniii Carmen placila po blzko 300! > > Ale od 29.10 sa nowe linie i lataja za ceny prawie U-bahnu.Tyle,ze trzeba > duzo wczesnij zamawiac bilety.No i nie lataja wszedzie ale do Wiednia > tak.Nazywaja sie chyba German Wings. Acha!To ja widze,ze Krecha nie ma szans.Z arizony jakby chcial latac to by zbankrutowal.-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 12:09 > > Acha!To ja widze,ze Krecha nie ma szans.Z arizony jakby chcial latac to by > zbankrutowal.-)))) Jak to jedyny powod to ja sie zabije! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 12:13 Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > Acha!To ja widze,ze Krecha nie ma szans.Z arizony jakby chcial latac to by > > > zbankrutowal.-)))) > > Jak to jedyny powod to ja sie zabije! Nie wyglupiaj sie!ja kocham tylko Ciebie -on jest tylko zapasowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 12:21 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > Acha!To ja widze,ze Krecha nie ma szans.Z arizony jakby chcial latac > to by > > > > > zbankrutowal.-)))) > > > > Jak to jedyny powod to ja sie zabije! > Nie wyglupiaj sie!ja kocham tylko Ciebie -on jest tylko zapasowy:-) No to mnie uspokoilas.Nie zabije sie. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 12:26 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Acha!To ja widze,ze Krecha nie ma szans.Z arizony jakby chcial l > atac > > to by > > > > > > > zbankrutowal.-)))) > > > > > > Jak to jedyny powod to ja sie zabije! > > Nie wyglupiaj sie!ja kocham tylko Ciebie -on jest tylko zapasowy:-) > > No to mnie uspokoilas.Nie zabije sie. Nie mam wyboru.Musze byc grzeczna.Rzulwik by mi mial za zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Sniadanko :-) IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.02, 12:30 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > vika411 napisała: > > > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Acha!To ja widze,ze Krecha nie ma szans.Z arizony jakby chc > ial l > > atac > > > to by > > > > > > > > > zbankrutowal.-)))) > > > > > > > > Jak to jedyny powod to ja sie zabije! > > > Nie wyglupiaj sie!ja kocham tylko Ciebie -on jest tylko zapasowy:-) > > > > No to mnie uspokoilas.Nie zabije sie. > Nie mam wyboru.Musze byc grzeczna.Rzulwik by mi mial za zle... Wolal bym aby powody byly glebsze no ale nie mozna miec wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 12:32 mozna,mozna...dla chcacego nie ma nic trudnego.-) Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 12:33 Tu się skrywa nasienie bezczelności. Wezmę zaraz najbrudniejszą cuchnącą ścierę i wymiotę towarzystwo w piekielne otchłanie niech tam goreje!!!! Pozdrawiam Serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 12:38 edwood napisał: > Tu się skrywa nasienie bezczelności. Wezmę zaraz najbrudniejszą cuchnącą ścierę > > i wymiotę towarzystwo w piekielne otchłanie niech tam goreje!!!! > Pozdrawiam Serdecznie :) Edziuniu,kwasku siedmiu zlodziei,miodku zcukrzony i twardy,nareszcie wrociles na swoich cudnych pokracznych lapkach.Ach jak przyjemnie sluchac twego skrzeku chropawego i patrzec w kaprawe oczeta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 12:40 edwood napisał: > Tu się skrywa nasienie bezczelności. Wezmę zaraz najbrudniejszą cuchnącą ścierę > > i wymiotę towarzystwo w piekielne otchłanie niech tam goreje!!!! > Pozdrawiam Serdecznie :) Edziuniu,kwasku siedmiu zlodziei,miodku zcukrzony i twardy,nareszcie wrociles na swoich cudnych pokracznych lapkach.Ach jak przyjemnie sluchac twego skrzeku chropawego i patrzec w kaprawe oczeta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 12:49 Czekasz pewnie zacietrzewiona w butnej swej chełpliwości, cuchnąca siarką i dziegciem ladacznico! Spójrz na się jesteś tylko sługusem bylejakiej mowy co trafia prosto w błoto. Pozdrawiam Serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 12:54 edwood napisał: > Czekasz pewnie zacietrzewiona w butnej swej chełpliwości, cuchnąca siarką i > dziegciem ladacznico! Spójrz na się jesteś tylko sługusem bylejakiej mowy co > trafia prosto w błoto. > Pozdrawiam Serdecznie :) Ach slowa twoje mamia i tumania .Oszalamam z rozkoszy czytajac co nabazgrales jak kura pazurem.:-)szczesciem niepojetym jest czytac to wszystko co wyleglo sie w twoim zgnilym mozgu...smrod,ktory sie tam legnie spowija caly swiat tumanem glupoty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 12:58 Wreszcie charkot twój obnażył wrzody na Twej duszy, niegojące się nigdy zatęchłe obłożone robactwem rany i mimo wszystko rodzące się w tym zamaziajstwie logicznie upięte w cuchnący wianek słowa:) Pozdrawiam Serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 13:15 edwood napisał: > Wreszcie charkot twój obnażył wrzody na Twej duszy, niegojące się nigdy > zatęchłe obłożone robactwem rany i mimo wszystko rodzące się w tym > zamaziajstwie logicznie upięte w cuchnący wianek słowa:) > Pozdrawiam Serdecznie:) najwieksi obsenicy tego swiata nie dorownaja Ci w plugastwie jakie tworzy twoja chora wyobraznia-wirtuozie paszkwilu.Jestes wielki w swym plugawstwie i nikczemnosci:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 14:47 Kontakt z Tobą tym zaowocował, że wykipiały we mnie plugawe słowa. Teraz Cię widzę w błekicie i w bieli, włosy Twe błyszczą jak u anielich Kim zatem jesteś dziwna poczwaro? Rzeczywistością czy senną marą? Nie spytam więcej bo moja głowa, straciła w smrodzie najlepsze słowa. Nie wiem czy szczęściem to jest czy pechem że odurzyłaś mnie swym oddechem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 witam :-) 02.11.02, 13:44 przepraszam ze tak wpadam bez zaproszenia ale zobaczylam znajome twarze i pomyslalam ze moze i dla mnie znajdzie sie jakas herbatka :-) stesknilam sie za Wami :-))) jestescie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: witam :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 14:44 anula73 napisała: > przepraszam ze tak wpadam bez zaproszenia ale zobaczylam znajome twarze i > pomyslalam ze moze i dla mnie znajdzie sie jakas herbatka :-) > stesknilam sie za Wami :-))) > jestescie jeszcze? A prosze bardzo herbatka i ciasteczko:-)Zobacz jaki tu tlok od moich wielbicieli:-)))))na szczescie Marucha sie okropnie zdenerwowal i obiecal,ze czesc powystrzela kaczym srutem z flinty.Moja cnota zostala uratowana.Gdzie lazisz.Rzulwik Cie szukal. Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: witam :-) 02.11.02, 15:06 Gdzie jesteś czarcico wściekła, zgniłaś już czy utopiłaś się w swej smrodliwej kąpieli? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: witam :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 15:12 edwood napisał: > Gdzie jesteś czarcico wściekła, zgniłaś już czy utopiłaś się w swej smrodliwej > kąpieli? > Pozdrawiam :) Tfu,na psa urok!znowu przylazles najohydniejsza ohydo.-)Zgnilku szubrawy i oblesny?nie posiadam sie ze szczescia.mozliwe,ze Marucha cie zastrzeli tym srutem.-) Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: witam :-) 02.11.02, 15:18 To niemożliwe a jednak czuję - Twe słowa śmierdzą nawet jak są za szkłem monitora. Dlaczego w me spokojne życie wdziera się akurat taka metafizyka. Mogłabyś przecie być nimfą jakąś i zapach mieć kwietny... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: witam :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 16:12 edwood napisał: > To niemożliwe a jednak czuję - Twe słowa śmierdzą nawet jak są za szkłem > monitora. Dlaczego w me spokojne życie wdziera się akurat taka metafizyka. > Mogłabyś przecie być nimfą jakąś i zapach mieć kwietny... > Pozdrawiam :) Wszystkie zboczenia swiata w kupie sa niczym przy twoich potworkach ktore sie z ciebie legna.Zmoro i maszkaro.Atrapo horroru,karykaturo dobrego smaku i wychowania.Jestes ozdoba wstretow tego sciata.Glutowata ameba przy tobie jest jak miss swiata.Moj zachwyt toba mnie sama przeraza:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: witam :-) 02.11.02, 16:26 Gość portalu: Vika napisał(a): > edwood napisał: > > > To niemożliwe a jednak czuję - Twe słowa śmierdzą nawet jak są za szkłem > > monitora. Dlaczego w me spokojne życie wdziera się akurat taka metafizyka. > > > Mogłabyś przecie być nimfą jakąś i zapach mieć kwietny... > > Pozdrawiam :) > Wszystkie zboczenia swiata w kupie sa niczym przy twoich potworkach ktore sie z > > ciebie legna.Zmoro i maszkaro.Atrapo horroru,karykaturo dobrego smaku i > wychowania.Jestes ozdoba wstretow tego sciata.Glutowata ameba przy tobie jest > jak miss swiata.Moj zachwyt toba mnie sama przeraza:-)))) no milo sobie gawedzicie, nie powiem ;-) ale Ci sie Vikus trafil romantyk ;-) moze i do mnie jakies cieple slowko? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: witam :-) 02.11.02, 16:27 Gość portalu: Vika napisał(a): > edwood napisał: > > > To niemożliwe a jednak czuję - Twe słowa śmierdzą nawet jak są za szkłem > > monitora. Dlaczego w me spokojne życie wdziera się akurat taka metafizyka. > > > Mogłabyś przecie być nimfą jakąś i zapach mieć kwietny... > > Pozdrawiam :) > Wszystkie zboczenia swiata w kupie sa niczym przy twoich potworkach ktore sie z > > ciebie legna.Zmoro i maszkaro.Atrapo horroru,karykaturo dobrego smaku i > wychowania.Jestes ozdoba wstretow tego sciata.Glutowata ameba przy tobie jest > jak miss swiata.Moj zachwyt toba mnie sama przeraza:-)))) no milo sobie gawedzicie, nie powiem ;-) ale Ci sie Vikus trafil romantyk ;-) moze i do mnie jakies cieple slowko? Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: witam :-) 02.11.02, 16:56 A czemu nie? Ale całą podłość wyciąnęła ze mnie już ta kreatura - vickiki Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: witam :-) 02.11.02, 17:15 edwood napisał: > A czemu nie? > Ale całą podłość wyciąnęła ze mnie już ta kreatura - vickiki > Pozdrawiam :) Co Ty, na pewno i dla mnie sie cos znajdzie ;-) w koncu Vika to moja przyjaciolka... Odpowiedz Link Zgłoś
edwood Re: witam :-) 02.11.02, 17:30 Nie naprawdę nie mogę, byłem już przed chwilą w krzakach by zrobić kawał kretowi, Viki podpowiedziała mi, że ona często siada na tych kopczykach i wrabia krecikom do ich jamek pokaźnego klocuszka. Spróbowałem to zrobić i teraz muszę iść umyć dupsko. Ty też pewnie masz całe uwalone w błocku i tym no wiesz... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: witam :-) 02.11.02, 17:38 No prosze, jaki z Ciebie kulturalny mezczyzna :-) musze przyznac ze nie bawia mnie takie teksty wiec chyba sie pozegnam... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: witam :-) 02.11.02, 17:38 No prosze, jaki z Ciebie kulturalny mezczyzna :-) musze przyznac ze nie bawia mnie takie teksty wiec chyba sie pozegnam... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 17:23 chcialam zauwazyc ze troche sie rozmijamy ;-) buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 17:39 anula73 napisała: > chcialam zauwazyc ze troche sie rozmijamy ;-) > buziaki! Nie przejmuj sie.siedze tu i czekam na Ciebie.A rozmijamy sie bo odsypiam noc po kawalku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 17:41 w sumie to mialam juz wychodzic... ale zostane jeszcze chwilke dla Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 17:42 anula73 napisała: > w sumie to mialam juz wychodzic... ale zostane jeszcze chwilke dla Ciebie :-) A gdzie idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 17:46 Gość portalu: Vika napisał(a): > anula73 napisała: > > > w sumie to mialam juz wychodzic... ale zostane jeszcze chwilke dla Ciebie > :-) > A gdzie idziesz? wychodzic z neta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 17:51 anula73 napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > anula73 napisała: > > > > > w sumie to mialam juz wychodzic... ale zostane jeszcze chwilke dla Ci > ebie > > :-) > > A gdzie idziesz? > > wychodzic z neta ;-) Te palanty tutaj mi co chwila zabieraja kompa.Ale sie nie daje.Niech sie wypchaja:-)))Co slychac?Chcesz to pogadamy na priwa? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Sniadanko :-) 02.11.02, 18:04 Gość portalu: Vika napisał(a): > anula73 napisała: > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > anula73 napisała: > > > > > > > w sumie to mialam juz wychodzic... ale zostane jeszcze chwilke d > la Ci > > ebie > > > :-) > > > A gdzie idziesz? > > > > wychodzic z neta ;-) > Te palanty tutaj mi co chwila zabieraja kompa.Ale sie nie daje.Niech sie > wypchaja:-)))Co slychac?Chcesz to pogadamy na priwa? napisz co slychac u Ciebie ja juz dlugo nie posiedze bo mi plan oszczednosciowy nie wypali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 18:19 anula73 napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > anula73 napisała: > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > anula73 napisała: > > > > > > > > > w sumie to mialam juz wychodzic... ale zostane jeszcze chwi > lke d > > la Ci > > > ebie > > > > :-) > > > > A gdzie idziesz? > > > > > > wychodzic z neta ;-) > > Te palanty tutaj mi co chwila zabieraja kompa.Ale sie nie daje.Niech sie > > wypchaja:-)))Co slychac?Chcesz to pogadamy na priwa? To napisz do mnie na priwa.Znowu mi zabrali kompa.Tlumacza sie ,ze na pol godziny.-(glomby.-(((( > > napisz co slychac u Ciebie > ja juz dlugo nie posiedze bo mi plan oszczednosciowy nie wypali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 18:21 anula73 napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > anula73 napisała: > > > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > > > anula73 napisała: > > > > > > > > > w sumie to mialam juz wychodzic... ale zostane jeszcze chwi > lke d > > la Ci > > > ebie > > > > :-) > > > > A gdzie idziesz? > > > > > > wychodzic z neta ;-) > > Te palanty tutaj mi co chwila zabieraja kompa.Ale sie nie daje.Niech sie > > wypchaja:-)))Co slychac?Chcesz to pogadamy na priwa? To napisz do mnie na priwa.Znowu mi zabrali kompa.Tlumacza sie ,ze na pol godziny.-(glomby.-(((( > > napisz co slychac u Ciebie > ja juz dlugo nie posiedze bo mi plan oszczednosciowy nie wypali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sniadanko :-) IP: *.ewave.at 02.11.02, 20:02 Troche przydlugie to smiadanko.Wszystkim sie znudzilo .nawet Edus sobie gdziec popelzl-kreatura jedna.-( Nuuuuudnooooo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś