roman_tyczka 11.01.06, 09:53 no i bardzo dobrze. ocaleje chociaz garsta porzadnych kobiet. to taka ofiara za te wszystkie grzesznice. szkoda tylko,ze w wiekszosci dziewicami konsekrowanymi zostaja panie po 50tce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: coraz wiecej dziewic konsekrowanych 11.01.06, 09:55 a cóż ty kobieta jesteś dzisiaj w takim nastroju, toć to nie środa popielcowa?! Dla mnie to sprawa tych kobiet, czy ktoś z nimi ma seks, czy nie. Nie wiem, po co to biskupi rozgłaszają. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: coraz wiecej dziewic konsekrowanych 11.01.06, 09:56 alpepe napisał: > a cóż ty kobieta jesteś dzisiaj w takim nastroju, toć to nie środa popielcowa?! > Dla mnie to sprawa tych kobiet, czy ktoś z nimi ma seks, czy nie. Nie wiem, po > co to biskupi rozgłaszają. ale lubie środe:) ano rozglaszaja,zeby zachecic kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: coraz wiecej dziewic konsekrowanych 11.01.06, 09:57 tak, ze starych to księża i tak pożytku nie mają :-P Odpowiedz Link Zgłoś