karolla83 19.01.06, 10:32 Jakie macie pomysły na walentynkowy wieczór?? Wypad do kina....romantyczna kolacja....??? Prosze o pomysły bo przeciez do Walentynek niecały miesiąc został :) A co z prezentami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_tyczka Re: może dobry byłby... 19.01.06, 10:35 c.eastwood napisał: > romantyczny bolec? raczej romantyczny bolek. sama znam takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: może dobry byłby... 19.01.06, 10:36 nie kumasz romantyczny bolec to co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: może dobry byłby... 19.01.06, 10:40 c.eastwood napisał: > nie kumasz > romantyczny bolec to co innego :) nie widzialam romantycznego bolca. Odpowiedz Link Zgłoś
lospablos20 Ja w walentynki 8 browarów i oglądać KIEPSKICH 19.01.06, 21:08 Zamierzam sobie kupić 8 browców i oglądać Swiat Według Kiepskich. Walentynek nie mam z kim świetować, szukać baby teraz nie mam czasu bo studiuje i mam sesje w głowie, a wiec zostaje mi tylko Browar :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 20.01.06, 05:42 myślę, że super pomysłem jest wycięcie w dyni dwóch otworów i wstawienie tam świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 20.01.06, 12:15 Kino, kolacja, wtedy prezenty materialne, potem lozeczku i prezenty, ktorych nie mozna dac przy ludziach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karolla83 Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 20.01.06, 13:17 Dzięki...nareszcie jakaś inteligentna odpowiedź :)) Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 20.01.06, 14:38 z lubym wyruszamy na zakupy, wkrotce kupujemy mieszkanko i na walentynki bierzemy urlop i robimy sobie taki mały (spokojny) rajd po sklepach z mebelkami itp . poza tym rano śniadanko do łóżka i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 20.01.06, 14:42 katarzyna_z napisała: > robimy sobie taki mały (spokojny) rajd po sklepach z mebelkami > > itp . Z lozkami? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 20.01.06, 15:01 rajd po sklepach z artykułami erotycznymi bym polecała :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 20.01.06, 15:07 na urodziny juz takowy rajd zrobilismy, efekt ... hmm bardzo, ale to bardzo przyjemny;P Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: POMYSŁY NA WALENTYNKI !!! 21.01.06, 13:31 nawet nie przyszlo mi do glowy swietowac ten dzien. hameryka, sztucznoza, wszedzie te tandetne serducha... rok temu zupelnie zapomnialam o tym beznadziejym dniu i poszlam z kumpela do kina- stracilysmy nasz seans bo poltorej godziny stalysmy w kolejce do kasy. makabra. Odpowiedz Link Zgłoś