rzulw 07.11.02, 12:12 co nazywasz "normalnymi kontaktami" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Jesteś upierdliwy jak ciasne gacie 07.11.02, 12:14 Napisałam Ci w tamtym wątku. Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Jesteś upierdliwy jak ciasne gacie 07.11.02, 12:30 Kobieto, czy Ty tam, w tym na szyi, z oczami, wszystko masz na miejscu ? -- Ani Bareja, ani Wajda nie dadzą rady temu co wymyśla Pajda. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw "Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna" 07.11.02, 12:51 No i co Pajda :) pękasz ? moze na topory, albo kopie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_feminista Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 13:39 rzulw napisał: > No i co Pajda :) > pękasz ? > moze na topory, albo kopie ? > Na "agregaty", na "gregaty" nicponie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' 07.11.02, 13:46 jaśniej jaśnie anty_feministo, bo jestem kretynem (wg pajdy) co to jest "agregat" (pisany w cudzysłowiu) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' IP: *.ewave.at 07.11.02, 14:23 Rzulwik!!!!!!!Chodz na piwo!!!!!!!!!!!!:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' 07.11.02, 14:57 Gość portalu: Vika napisał(a): > Rzulwik!!!!!!!Chodz na piwo!!!!!!!!!!!!:-)))))))) moge isc z Wami??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' 07.11.02, 15:08 Jakie zapodać ? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' 07.11.02, 15:10 rzulw napisał: > Jakie zapodać ? moze byc Zywiec albo Reds :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' 07.11.02, 15:12 kolej na Redsa :) Ciotka, to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: 'Stwierdziłam, że jestem naprawdę wredna' 07.11.02, 15:36 a na jednego Steffl'a mogę liczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 07.11.02, 15:46 aankaa napisała: > a na jednego Steffl'a mogę liczyć ? ja chce zywca z pradzikiem i meduze...sledzie mi sie skonczyly:-((((( Czekam na nowa dostawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Rzulwiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.02, 15:49 jako "zakąskę" proponuję drugie piwo, jest o wiele mniej kaloryczne ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Rzulwiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 07.11.02, 15:59 aankaa napisała: > jako "zakąskę" proponuję drugie piwo, jest o wiele mniej kaloryczne ;o) Nieeeee,tylko meduza z octem ...i pifkoooooooo i pol litraaaaaaaaa.LLalalalaalaaaa..leze pod stolem i spiewam...Hrrrrrrrrrhrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Vika, wyłaź spod stołu 07.11.02, 17:52 bo piwo mi się kończy a chcę po drugie do sklepiku skoczyć. To ile mam wziąć ? A Pozostali ? Dwie rączki Bozia dała, mogę więcej przytargać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_feminista Re: Vika, wyłaź spod stołu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 19:39 aankaa napisała: > bo piwo mi się kończy a chcę po drugie do sklepiku skoczyć. To ile mam wziąć ? > A Pozostali ? Dwie rączki Bozia dała, mogę więcej przytargać > Wy Świnie. Będziecie pić bez Pajdeczki. Pozwolicie Jej w tym czasie stać w wejściu na to forum z kotletem ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Vika, wyłaź spod stołu 07.11.02, 19:44 Gość portalu: anty_feminista napisał(a): > Wy Świnie. Będziecie pić bez Pajdeczki. jak się przyłączy to z Nią (ale Ona, chyba, tylko z pracy nadaje) > Pozwolicie Jej w tym czasie stać w wejściu na to forum z kotletem ? przecież drzwi otwarte, każdy może wejść (tak jak Ty) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: wątek dla Pajdeczki 08.11.02, 00:51 To co ? chlamy cosik, czy tylko siem wydzierata ? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: wątek dla Pajdeczki 08.11.02, 00:54 rzulw napisał: > To co ? chlamy cosik, czy tylko siem wydzierata ? No nareszcie.Wlaz na moj watek i trzeba znalezc Kreche.Potrzebny jest. Odpowiedz Link Zgłoś