cosumiem 11.07.09, 17:40 Proszę o rozwinięcie mojej daty urodzenia,jestem numerologiczną 5 ur.21 1 1972.Na co mam zwrócić uwagę, moje życie to wzloty i upadki.Dziękuję cieplutko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosumiem Re: Proszę o pomoc pana janus50 11.07.09, 22:26 Czy ktoŚ może mi pomÓC odpowiedzieĆ na moje pytanie.DZIEKUJĘ Odpowiedz Link
janus50 Re: Proszę o pomoc pana janus50 12.07.09, 17:15 Witaj Aktualnie pozostajesz pod działaniem trójki w cyklu oraz pod działaniem czwórki w drugim szczycie, który będzie trwał do 40 roku zycia. Dla urodzeniowej piątki nie jest to korzystny układ, gdyż czwórka ma skrajnie różne aspekty od urodzeniowej piątki. Tak więc musisz realizować swoje piątkowe, urodzeniowe aspekty za pośrednictwem czwórki. Czwórka jest wibracją bardzo stabilną, twardą, solidną, usystematyzowaną, dążącą do porządku w sferze materialnej. Dla piątki to trochę jak życie w kajdanach, jej szerokie, nieokiełznane aspekty nie znajdują dla siebie pola do popisu w ściśle określonym, zamkniętym obszarze czwórki. Pozostaje jeszcze cykl trzy, który w zasadzie w towarzystwie czwórki ze szczytu nie czuje się najlepiej. Trójka z piątką tworzą zgrany duet i jeśli nie ma w twoich wibracjach własnych niczego, co w jakiś sposób pogłębia aspekty czwórkowe, wtedy sytuacja nie musi być trudna, bo czwórka może tworzyć pewien hamulec dla zbytniego rozpasania się trójki i piątki, które mogą iść przez życie na zasadzie hulaj dusza piekła nie ma. Są to najbardziej imprezowe wibracje. Mogą wprowadzać spory chaos i rozproszenie w życiu. Jeśli w wibracjach własnych są jakieś elementy, które pogłębiają aspekty czwórki, wówczas życie będzie przypominać jazdę samochodem z zaciągniętym ręcznym hamulcem. Nie jest to ani łatwe ani przyjemne. Daje ciągłe uczucie wewnętrznej blokady, która nie pozwala rozwinąć się pragnieniom i możliwościom. Należy zatem sprawdzić wibracje własne z imion i nazwiska/nazwisk. Wzloty i upadki są nierozerwalnie powiązane z piątką, czasem są bardziej, czasem mniej uciążliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link