Dodaj do ulubionych

Bardzo ważne...

08.11.02, 10:22

Już zapodałam na forum zdrowie, ale i Was poproszę, Wczoraj dzwoniła moja
koleżanka która mieszka w chwili obecne w Londynie. Ma raka piersi i jest już
po chemii, potrzebuje wszelkich informacji na ten temat. W wyszukiwarkach
trochę znalazłam niestety niektórych stron nie mogę wydrukować. Może ktoś
może polecić jakieś książki na ten temat i jezeli macie jakieś informacje to
prześlijcie mi na skrzynkę. Będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • lastka Re: Bardzo ważne... 08.11.02, 10:51

A w tym wszystkim najgorsze jest to, że Ona tutaj w Polsce ma męża i dzieci i
      nie powiedziała swoim bliskim o chorobie. Tylko to ukrywa.
      • Gość: aktsal Re: Bardzo ważne... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 10:55
        lastka napisała:

>
        > A w tym wszystkim najgorsze jest to, że Ona tutaj w Polsce ma męża i dzieci i
        > nie powiedziała swoim bliskim o chorobie. Tylko to ukrywa.

Bo to jej prywatna sprawa.
    • lyche1 Re: Bardzo ważne... 08.11.02, 11:01
      Cześć Lastka. Wiesz,że mój wujek umarł 3tyg temu na raka. Mam więc trochę
      informacji. Później prześl/ę
      • lastka Re: Bardzo ważne... 08.11.02, 11:09

Cześć Lyche, będę bardzo wdzięczna za informacje.
        • lyche1 Re: Bardzo ważne... 08.11.02, 14:07
          Sorki Lastka trochi się pogubiłam, Ty klikasz z Polski a ona jest w Londynie?
          Ale to tylko taka dygresja ( nie wiem gzie się będzie leczyć i czy Ty będziesz
          koło niej)
          Jest preparat pod nazwą VITALCORA odkryty przez polskiego księdza w Am. Pd. Jak
          ja się za tym kręciłam dystrybucja była w Londynie. Znajdź stronę www. Tam jest
          dużo na ten temat.
          Bardzo ważna jest herbata zielona w leczeniu raka. Wujek dobrze się czuł po
          jakiś lekach na bazie wyciągu z herbaty zielonej. Moim zdaniem, gdyby nie skala
          przerzutów i póżna diagnoza wyleczyłby się.
          Pił też napar z jemioły. Napar robiła mu moja mama, jak chcesz to spytam się
          jak tę jemiołę trzeba zaparzać ( ps. herbatę zieloną zaparzamy w temp. ok 70
          stopni C i po 5-ciu min, koniecznie trzeba odlać fusy aby działanie było
          najefektywniejsze),
          Polecane są preparaty z chrząstki rekina.
          Bardzo ważna jest soja. Podobno jest rewelacyjna w zapobieganiu raka piersi.
          Ale bliższych szczeg. nie znam.
          Trzeba jeść również ok 1kg winogron ale ciemnych.
          Jak sobie coś przypomnę to znowu kliknę. Na razie. Odpowiedz na moje pierwsze
          pytanie.
          • lastka Re: Bardzo ważne... 08.11.02, 14:16

Tak Lyche ja jestem z Polski ona mieszka w Londynie i mamy konatkt listowny i
            telefoniczny. Tam przy niej jest jej brat i siostra, więc wsparcie ma. Mnie
            prosi o przesłanie jej informacji na ten temat ale przyznam że dla mnie samej
            był to straszny szok.
            Będę Ci wdzięczna za jeszcze więcej informacji, i oczywiście zapytaj o tę
            jemiołę.
            Dzięki Ci bardzo ściskam Cie
            • lyche1 Re: Już odebrałam pocztę 08.11.02, 14:20
              Nie ma za co. Życzę dużo wytrwałości. Swoją drogą ja się jej nie dziwię, ze nie
              powiedziała mężowi. Znam kilka małżeństw, które rozpadły się po amputacji
              pierwsi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka