korniz 30.01.06, 09:07 rozmawiać?.Mamy inne zdanie ,podejscie do życia.A poza tym trudno się nie spotykac skoro to rodzina.Jest jakieś wyjscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaporetto Re: o czym rozmawiac z kimś z kim nie mamy o czym 30.01.06, 09:08 Jane Austen powiedziałaby : o pogodzie i stanie dróg! Odpowiedz Link Zgłoś
sagis O pogodzie? 30.01.06, 11:43 Ja zawsze rozmawiam o takich banałach, kiedy nie ma wspólnego tematu. Albo, o czymś co akurat jest publicznie na tapecie. Takie tematy, które nie mogą wywołać różnicy zdań. Tylko, że jak ktoś chce to i tak znajdzie coś do poróżnienia. Wtedy zmieniam temat, albo kończę rozmowę, że np. coś muszę zrobić, czy gdzieś wyskoczyć. Albo, zajmuję się jedzeniem przy rodzinnym stole:-)))))) Jedzenie jest to dobry temat dla wszytkich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 a ja sie nie odzywam 30.01.06, 13:25 po co gadac jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: a ja sie nie odzywam 30.01.06, 13:56 Gadanie.. Wytłumacz to, np. potencjalnej teściowej... Bleeeeee.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: a ja sie nie odzywam 30.01.06, 14:03 john_malkovitch napisał: > Gadanie.. > Wytłumacz to, np. potencjalnej teściowej... > Bleeeeee.. nio tak, tesciowa to co innego, wtedy trzeba sie przymilac, cos za cos :) ale do obcych sie nie odzywam, nie lubie gadac z nieznajomymi, np, jak jade pociagiem to nigdy sie nie odzywam do wpolpasazerow Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Przeczytaj dokładnie post autorki. 30.01.06, 15:33 Jej chodzi o rodzinę. Ja np. nie lubię, kiedy obcy ludzie zagadują mnie na ulicy, czy w pociągu. Lubię rozmawiać z ludźmi, ale czasami lubię być trochę sama. Samotni starsi ludzie czasami lubią z kimś w pociągu, czy na przystanku porozmawiać. I z grzeczności i ze zrozumienia rozmawiam trochę z nimi. A, przynajmniej staram się ich wysłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: o czym rozmawiac z kimś z kim nie mamy o czym 30.01.06, 14:01 dobrze jest potraktować taką osobę jako wyzwanie i porozmawiać o czymś interesującym, zawsze jest film który widziałaś ostatnio, wiadomość którą słyszałaś, zawsze jest aborcja i kara śmierci hahahahaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_tyczka Re: o czym rozmawiac z kimś z kim nie mamy o czym 30.01.06, 14:51 korniz napisała: > rozmawiać?.Mamy inne zdanie ,podejscie do życia.A poza tym trudno się nie > spotykac skoro to rodzina.Jest jakieś wyjscie? napic sie. wtedy kazdy temat jest ciekawy:) Odpowiedz Link Zgłoś