Dodaj do ulubionych

Co podnieca kobiety w miłości francuskiej?

IP: *.pl 13.11.02, 19:36
Chodzi mi oczywiście o aktywność kobiety w strone faceta, a nie odwrotnie. No
więc odpowiedźcie szanowne Panie, co Wam się w tym podoba, czy cokolwiek, a
może robicie to tylko dlatego, żeby sprawić przyjemność swoim panom? Tylko
żeby się nie okazało, że nikt tego nie robi, bo i tak nie uwierzę :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Co podnieca kobiety w miłości francuskiej? IP: *.proxy.aol.com 13.11.02, 23:35
      Mnie osobiscie podnieca silny wytrysk w moje usta. Cieple nasienie ktore
      splywa po policzkach na moje piersi. Kazdy jednak lubi cos innego.
      • Gość: a/ Re: Co podnieca kobiety w miłości francuskiej? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.11.02, 01:48
        spotkałam dotychczas JEDNEGO mezczyzne ktorego lubiłam pieścic w ten sposób.
        Reszcie robiłam to bo oczekiwali.... i dlatego,ze ja lubie jak się mnie pieści
        w ten sosób i wydawało mi sie,ze powinnam się zrewanzowac.
        W dotykaniu jezykiem intymnych miejsc mężczyzny najbardziej podoba mi sie to,ze
        silniej reaguje niz na cokolwiek innego.
    • Gość: Allegra Re: Co podnieca kobiety w miłości francuskiej? IP: proxy / 212.244.106.* 19.11.02, 20:59
      Nie mam pojęcia.. wiem tylko, że nawet kiedy czasem w ciągu dnia przypomnę
      sobie dotyk Jego członka na moim języku, gardle, ustach - to czuję jak robi mi
      sie mokro i gorąco.. Uwielbiam seks oralny, nie tylko jako "biorca" :)
      • Gość: Gucwa Re: Co podnieca kobiety w miłości francuskiej? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.11.02, 08:05
        no proszę jakie fantastyczne wypowiedzi, tylko wszystkie śa bardzo za, a z
        wielu "płaczących" postów wynika że jednak nasze miłe Panie nie przepadają za
        tego rodzaju pieszczotą....ale pewnie się mylę
    • pajdeczka Styl germański 20.11.02, 09:12

Osobiście wolę styl germański: ein-zwei, ein-zwei, ein-zwei,... itd.
      • Gość: DE Re: Styl germański - ??? IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.02, 17:54
        pajdeczka napisał:

>
        > Osobiście wolę styl germański: ein-zwei, ein-zwei, ein-zwei,... itd.

jak na filmach???
        • pajdeczka Re: Styl germański - ??? 21.11.02, 10:20
          Gość portalu: DE napisał(a):

> pajdeczka napisał:
          >
          > >
          > > Osobiście wolę styl germański: ein-zwei, ein-zwei, ein-zwei,... itd.
          >
          > jak na filmach???

No, albo jak na rysunku u Mleczki.
    • obecna Re: Co podnieca kobiety w miłości francuskiej? 20.11.02, 18:49
      Hmmm... sama myśl o tym już mnie podnieca:-) Akurat jestem w temacie, bo dziś
      uczestniczyłam w czymś takim z moim ukochanym... Powiem tak, że miłość
      francuska jest dla mnie podniecająca tylko wtedy gdy na prawdę zależy mi na nim
      (kochanie się w ten sposób z przypadkowymi partnerami jest dla mnie
      obrzydliwe!). Najważniejsza jest higiena... gdy jej nie brakuje, wtedy można
      robić dosłownie wszystko!!!!!
      A co mnie podnieca?? To że mogę być tak blisko męskiego członka, że każda moja
      pieszczota jest silnie odbierana przez mojego partnera, że mogę poczuć w ustach
      przepyszny smak spermy (oczywiście to zależy co jadł mój partner
      wcześniej)...i mogę wyssać do ostatka resztki owej substancji z
      penisa...uwielbiam to!!! Uwielbiam doprowadzać moim języczkiem i samymi ustami
      do tego, że penis rośnie, twardnieje i robi się coraz bardziej żylasty - to
      jest dla mnie szczytem podniecenia. Nigdy nie mogę złapać wtedy oddechu!
      Rekapitulując: podnieca mnie wszystko to co podnieca mojego faceta! Jeżeli na
      niego działają francuskie pieszczoty z mojej strony to ja rownież odbieram
      swoje podniecenie jako własne. I wcale nie jest tak, że kobiety nie lubią tego
      rodzaju miłości... to po prostu zależy od partnera... wiem, że nie wzięłabym
      99% penisów populacji męskiej do ust... za to w tym 1 % są takie które
      strasznie mnie podniecają i mogę z nimi wyprawiać wszystko i ... po prostu
      wilgoć!
      POZDROV
      /;->
      • matrek To fajne co piszesz 21.11.02, 10:18
        A tak nawiasem mówiąc, ten jeden procent, to i tak ogromna liczba ;))
      • pajdeczka Re: Co podnieca kobiety w miłości francuskiej? 21.11.02, 10:23
        Z takim tekstem to się pofatyguj raczej na erotyczne forum. Nie interesują mnie
        szczegóły.

obecna napisała:

> Hmmm... sama myśl o tym już mnie podnieca:-) Akurat jestem w temacie, bo dziś
        > uczestniczyłam w czymś takim z moim ukochanym... Powiem tak, że miłość
        > francuska jest dla mnie podniecająca tylko wtedy gdy na prawdę zależy mi na
        nim
        >
        > (kochanie się w ten sposób z przypadkowymi partnerami jest dla mnie
        > obrzydliwe!). Najważniejsza jest higiena... gdy jej nie brakuje, wtedy można
        > robić dosłownie wszystko!!!!!
        > A co mnie podnieca?? To że mogę być tak blisko męskiego członka, że każda
        moja
        > pieszczota jest silnie odbierana przez mojego partnera, że mogę poczuć w
        ustach
        >
        > przepyszny smak spermy (oczywiście to zależy co jadł mój partner
        > wcześniej)...i mogę wyssać do ostatka resztki owej substancji z
        > penisa...uwielbiam to!!! Uwielbiam doprowadzać moim języczkiem i samymi
        ustami
        > do tego, że penis rośnie, twardnieje i robi się coraz bardziej żylasty - to
        > jest dla mnie szczytem podniecenia. Nigdy nie mogę złapać wtedy oddechu!
        > Rekapitulując: podnieca mnie wszystko to co podnieca mojego faceta! Jeżeli na
        > niego działają francuskie pieszczoty z mojej strony to ja rownież odbieram
        > swoje podniecenie jako własne. I wcale nie jest tak, że kobiety nie lubią
        tego
        > rodzaju miłości... to po prostu zależy od partnera... wiem, że nie wzięłabym
        > 99% penisów populacji męskiej do ust... za to w tym 1 % są takie które
        > strasznie mnie podniecają i mogę z nimi wyprawiać wszystko i ... po prostu
        > wilgoć!
        > POZDROV
        > /;->

• matrek Temat jak z radosnej twórczości eryka4 21.11.02, 10:29
      ale ciekawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka