sophie20 08.02.06, 19:19 Czy moge iśc do ginekologa, tylko dlatego ze mam małe(za małe) piersi? i od razu móie ze nie przesadzam, mam 20 lat a piersi jak u 16latki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanilk Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 20:00 Boże, a nie mówił Ci nikt nigdy lub książek do biologii nie czytałaś,w których pisano,że kobiece piersi są różne,jedne duże,drugie małe? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 20:07 możesz jaśniej:nie chcesz iść do gina bo sie wstydzisz małych piersi ,czy chcesz iśc do gina bo chcesz je powiększyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kejcak Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 20:13 isc zawsze mozesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 22:10 nie sądzę,by ginekolog pomógł w tej kwesti.bo od tego istnieją inni lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: piguly zacznij lykac 08.02.06, 22:14 A może jej się tylko takie małe wydają... Coś w stylu (też sporo kobiet na to cierpi) 'ale jestem gruba'. PS Może niech wystawi gdzieś fotkę, a my, społecznie (nie znoszę tego słowa), całkiem za friko ocenimy czy aby napewno jest powód do paniki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: piguly zacznij lykac 08.02.06, 22:23 allegro.con.brio napisał: > A może jej się tylko takie małe wydają... Coś w stylu (też sporo kobiet na to > cierpi) 'ale jestem gruba'. a moze ma racje :) czasem jestesmy obiektywne w stosunku do siebie :) > PS Może niech wystawi gdzieś fotkę, a my, społecznie (nie znoszę tego słowa), > całkiem za friko ocenimy czy aby napewno jest powód do paniki ;) o tak! SPOLECZNIE, SPOLECZNIE! masz racje! :))) genialny pomysl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: piguly zacznij lykac 08.02.06, 22:28 asiulka81 napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > A może jej się tylko takie małe wydają... Coś w stylu (też sporo kobiet n > a to > > cierpi) 'ale jestem gruba'. > > > a moze ma racje :) czasem jestesmy obiektywne w stosunku do siebie :) Może czasem. Niemniej, należałoby zbadać obiekt(y), a na cóż fatygować lekarzy, kiedy może okazać się że to właściwie nic wielkiego... Znaczy że jest takie duże jakie być powinno, albo przynajmniej nie za małe. > o tak! SPOLECZNIE, SPOLECZNIE! masz racje! :))) genialny pomysl :))) Sama widzisz, że pod wpływem odpowiednich argumentów dam się przekonać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: piguly zacznij lykac 08.02.06, 22:30 allegro.con.brio napisał: > Może czasem. Niemniej, należałoby zbadać obiekt(y), a na cóż fatygować lekarzy, > kiedy może okazać się że to właściwie nic wielkiego... Znaczy że jest takie duże > jakie być powinno, albo przynajmniej nie za małe. ale łapkami swoimi chcesz ja zbadac ??? :))) tzn w spolecznika-macanta chcesz sie pobawic :))) > Sama widzisz, że pod wpływem odpowiednich argumentów dam się przekonać. ;) moj drogi tyle ze te argumenty przekonuja tylko na moment, po wszystkim zbieracie manaty i znowu macie SWOJE ZDANIE ! ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: piguly zacznij lykac 08.02.06, 22:33 asiulka81 napisała: > ale łapkami swoimi chcesz ja zbadac ??? :))) tzn w spolecznika-macanta chcesz > sie pobawic :))) Gdzieżbym śmiał (się) :) > moj drogi tyle ze te argumenty przekonuja tylko na moment, po wszystkim > zbieracie manaty i znowu macie SWOJE ZDANIE ! ech.... Niektórzy jeszcze zanim zabiorą manaty, zapalają papierosa. Na swoje usprawiedliwienie dodam że nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: piguly zacznij lykac 08.02.06, 22:37 allegro.con.brio napisał: > Gdzieżbym śmiał (się) :) hi hi :))) a szkoda, bo moze mialbys niezla frajde z pacjentka :))) > Niektórzy jeszcze zanim zabiorą manaty, zapalają papierosa. Na swoje > usprawiedliwienie dodam że nie palę. Sam widzisz, nie da sie was przekonac. buuuuuu. nasze kobiece sztuczki nie dzialaja. czyli zmykasz zaraz po fakcie... straszne to :( tak to chociaz mozna miec faceta jeszcze przez czas spalenia szluga... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: piguly zacznij lykac 08.02.06, 22:21 Jeżeli sophie chce mieć większe piersi to raczej gin jej nie pomoże, bo jedyne co może zaproponować to zajście w ciąże, prędzej chirurg plastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 22:29 toż to zaleta! Wolałabyś mieć piersi jak u pięćdziesięciolatki?! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie20 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 23:47 ja po prostu boje sie, ze to moze miec zwiazek z hormonami. Moze jakis mi brakuje?:P chce miec chociaz troche wieksze:( Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 23:55 Nie piszesz, czy jestes ogolnie szczupla. Piersi skladaja sie glownie z tluszczu, wiec jesli masz go malo, to bedziesz miala male piersi. Wiele kobiet ma obwod piersi mniejszy od obwodu bioder. Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 23:47 Jaka nosisz miseczke? Tez bylam plaska. Biust mi urosl po 22 roku zycia. Za bardzo, bo mam D albo DD jesli utyje. Nie ma czego zazdroscic. Czuje sie taka cycata baba, na ktora wszyscy sie patrza i nosze biustonosze zmniejszajace obwod. Trudno znalezc ubrania dla takich jak ja. Jesli schudne, to mi beda wisiec do pasa, jak kobietom z roznych plemion z krajow Trzeciego Swiata. Sprobuj biegac z takimi piersiami. Uprawiam sport i bezskutecznie szukam biustonosza, ktory by moj obfity biust trzymal w miejscu. Naprawde nie obchodzi mnie to, ze wielu facetow lubi taki biust. Dla mnie to duze utrudnienie. Chcialabym miec najwyzej rozmiar B. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie20 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 08.02.06, 23:58 34/75 A. Takze mniej nie mozna:/ i tak dobrze ze miseczki sa chociaz twarde:P Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 00:03 Jestes bardzo szczupla? Jak pisalam mnie biust urosl po 22 roku zycia. Ciesz sie, ze narazie przynajmniej mozesz nosic ciuchy, ktore na mnie wygladalyby wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie20 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 00:05 tak jestem szczupła(1.55 i 48kg) Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 00:06 Ile masz wzrostu? Jesli jestes ladna, wysoka z malym biustem, to mozesz zostac modelka. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie20 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 00:10 pisałam 1.55 wzrostu. Takze na modelke sie nie nadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
javla_hora Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 00:12 sophie20 napisała: > pisałam 1.55 wzrostu. Takze na modelke sie nie nadaje :) o karzełek :))) he he Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 00:37 i bardzo dobrze male piersi maja zwukle ladniejszy ksztalt,dluzej zostaja mlode ;) grawitacja nie jest dla nich zabojcza i wogole male piersi sa sexi Odpowiedz Link Zgłoś
weronidlo Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 02:40 u 16stki?to calkiem zgrabne:>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
myszka243 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 10:14 mi troszke urosły po plastrach antykoncepcyjnych co mnie strasznie cieszyło:-)) niestety nie mogłam ich stosować i znów powróciły do swojego malutkiego rozmiaru:-( Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: do ginekologa z małymi piersiami??? 09.02.06, 10:53 Rozumiem, ze chcesz aby ginekolog je nadmuchal, tak? <loool> Odpowiedz Link Zgłoś