jaa3 13.02.06, 12:17 Czy każda z Was ma problem z cellulitem?Nierówna skóra na udach itp.? Czy za pomocą kremów udało się Wam ją zwalczyć? Jeśli możecie, to podajcie jakieś dobre kremy przeciw takim nierównościom na pośladkach i udach.... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adila Re: kremy antycellulitowe 13.02.06, 15:47 witaj:)przede wszystkim preparaty firmy FARMONA -seria NIVELAZIONE . Najpierw zacznij od soli do kapieli wcierajac ja w miejsca gdzie pojawila sie skorka pomaranczowa,pozniej proponuje ampulki zastosowac,a na koncu koncentrat wyszczuplacy-zapewniam to skuteczny sposob na walke z Twoim problemem Odpowiedz Link Zgłoś
andula_t Re: kremy antycellulitowe 13.02.06, 16:11 a ja proponuję serię EVELINE - 3D SLIM EXTREME (jakoś tak) niedrogie i rewelacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: kremy antycellulitowe 13.02.06, 16:26 Powiedziałabym Ci, ale dzięki pani Mathiasce nnie jestem na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia10012 Re: kremy antycellulitowe 13.02.06, 19:38 Hej. Znam naturalny sposob. Pocierasz uda, posladki okreznymi ruchami fusami z kawy, polaczonymi zcynamonem i balsamem do ciala. Efekt gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa3 Re: kremy antycellulitowe 13.02.06, 22:32 Fusami??? A nie można do balsamu wsypać kawy rozpuszczalnej np.? Zszedł Ci po tym cellulit? Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_w_norze_swojej Re: kremy antycellulitowe 14.02.06, 10:15 Drogie Panie, leczenie cellulitu to nie rzecz kremów a naprawy swojego metabolizmu i znalezienia odpowiedniej diety. wówczas toksyny przestaną zalegać pod skórą. same kremy czy nawet akt. fizyczna niewiele mogą zdziałać:( właśnie zaczynam dietę, ale efekty - jeśli będą - dopiero za kilka tygodni... do tego kremiki + 2 razy w tyg. intensywny aerobik taneczny. pozdrawiam i życzę sukcesów w walce! Odpowiedz Link Zgłoś