mathias_sammer 16.02.06, 14:45 musi miec glowe, czy wystarczy, ze skonczy sie na szyi?:D M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady284 Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 14:47 myślę, że może nawet zaczynać się od pasa w dół Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 14:51 Hahahaha, noe nie przesadzajmy. Jakies potrzeby minimalne my mezczyzni mamy, az mnie brzuch boli ze smiechu. oby kazdego dnia tak konczyly sie moje pobyty na forum :))))))))))))))))))(wtret) Cycki jeszcze musza byc! M.S.- Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 14:52 Ty musisz byc lesba, zaden facet na forum nie gada tyle o kobiecym ciele Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 14:53 No dobra! Niech bedzie od pasa w dol- zgaaadzam sie! hahahahah Ech te nasze marzenia nie do zrealizowania!, hyhyhyhyhyhy M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 14:54 Szukaj a znajdzisz, sa miejsca w kroych sie homoseksualisci spotykaja Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 15:03 Mieszkam w miejscu, gdzie mieszka duzo homoseksualistow. Nie mam z nimi, tak jak z katolikami zadnego problemu:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 15:06 Ty masz jeden problem-feminazizm, ktory wiaze sie z twoja przeszloscia. Dawalas sie krzywdzisc za kase roznym sukinsynom i przez to nienawidzisz mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 15:10 Posluchaj kwiatuszku- musisz pisac do mnie to pisz, juz zaczynam lubic Twoja obecnosc na moich watkach, ale ostrzegam Cie- masz cos do mnie pisz personalnie ale konkretnie- nie ruszaj natomiast mojej rodziny obecnej i mojej rodziny przeszlej, nie ruszaj tez mojej zony z reala. Wytez glowke, pomysl, rzuc cos pod nogi, co ma mi przywalic, OK, nudze sie wiec z radoscia przyjme kazdy wdzieczny ochlap. Jesli jednak ruszysz moja rodzine to, ze tak powiem serdenko delikatnie- bede cie z duza przyjemnoscia j-e-b-a-l dokladnie w te same miejsca, ktore Ty ruszysz, tyle ze 10x krotnie silniej i dosadniej. Ok dziubciu? Tak? No to prosze dalej:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 15:12 Chora jestes, gdzie ja ruszylem twoja rodzine Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 15:24 Ja tylko delikatnie prosze o nie ruszanie mojej rodziny, tylko delikatnie prosze chuchajac na zimne. Jesli ruszysz lub ruszy ktos z Twojego klubiku, moge niechcaco odganiajac od siebie muchi machnac reka i krzywde zrobic, a przeciez nikogo nie chcemy krzywdzic tylko sie troszeczek zabawic, nieprawda? Zadnych muszek..krzywdzic nie chcemy, nieprawdaz? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 15:50 Kogo obchodzisz ty i twoja rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda6 Pytanie 16.02.06, 14:57 o mozg i intelekt to bym zrozumiala. Ale o cala glowe, to nieeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda6 o! tu jest 16.02.06, 15:03 idealny model (juz jak widac produkuja) www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1137&Itemid=49 Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: o! tu jest 16.02.06, 15:04 Czytalem juz w ersji drukowanej, mozesz poczytac oi Chucku Norrrisie, gdys mila jakies dodatkowe pytania w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 16:43 dla mnie może nie mieć reszty byle by miała głowę i to najlepiej na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Czy kandydatka na zone 16.02.06, 17:43 Czy mathias_sammer musi mieć głowę czy wystarczy, że skończy się na szyi? Odpowiedz Link Zgłoś