vika411 23.11.02, 21:53 No tak,sobota,wieczor... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 21:56 Ktoś jest,ale nie z Twoich znajomych. Dopisałam sie do urody polek.Trochę mnie to poruszyło. Ta zwada, czysto polska Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:03 pivobela napisała: > Ktoś jest,ale nie z Twoich znajomych. > Dopisałam sie do urody polek.Trochę mnie > to poruszyło. > Ta zwada, czysto polska Na moich znajomych sie zawzielam i obrazilam.-)Juz oni wiedzaDlaczego:-)))) Chodz!rabniemy na nerwy drugi raz:-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:19 vika, może zostańmy na tym wątku(czyt.knajpa) -na drinach? ale zabrzmiało. zaraz przyjdą nas naprawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:22 pivobela napisała: > vika, może zostańmy na tym wątku(czyt.knajpa) -na drinach? > ale zabrzmiało. > zaraz przyjdą nas naprawiać :) Cholera...wszystko nam wychleja:-((((Ale moim znajomym nie zaluje.Niech maja.A co?!moze zreszta przyniosa cos dobrego.-)))chyba ,ze spia... Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:27 Jako prawdziwe polki -podzielimy się. proszę bardzo-komu piva od (b) eli? a czemu pogniewali się na Ciebie znajomi? Przez "urodę polek"?-eee ,nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:31 pivobela napisała: > Jako prawdziwe polki -podzielimy się. > proszę bardzo-komu piva od (b) eli? > a czemu pogniewali się na Ciebie znajomi? > Przez "urodę polek"?-eee ,nie.. To ja sie na nich pogniewalam bo mnie zostawili na sniegu i mrozie,sama w ciemna noc i poszli gdzies...Hlip,hlip...czlowiek sam jak pies...Dobrze,ze chociaz ty sie zlitowalas...Buuuuuuuu:-(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
krecha Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:33 ja jezdem... i slem usmiechy i ucalowania (co mi tam marucha) :))))) ********** Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:35 krecha napisała: > ja jezdem... > > i slem usmiechy i ucalowania > (co mi tam marucha) > > :))))) > ********** Od dwoch godzin mnie kantem puscil!!!!!cale szczescie,ze Ty Kresuniu jestes zapasowy narzeczony...bez narzeczonego to czlowiek wyglada jak widelec w zupie...Aankaa Ci sie tez gdzies szweda...To jak?:-))))))))pijemy razem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 22:50 pewnie, ze pijemy... Twoje zdrooffko :))) chlap ... a aankaa to nie wiem gdzie sie szla caly tydzien jej nie bylo do tej pory to tylko na noc nie wracala a teraz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.hwr.arizona.edu 23.11.02, 22:51 ide pod prysznic a potem do piekarenki (bo mi zamkna) bedem zaglondal od casu do czasu... buziaczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Marucha!!!!!zacznij sie bac... 23.11.02, 22:56 Gość portalu: krecha napisał: > ide pod prysznic > a potem do piekarenki (bo mi zamkna) > bedem zaglondal od casu do czasu... > > buziaczki :)) No widzisz jaki fajny z Ciebie narzeczony...Musze to przemyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.02, 23:01 vika411 napisała: > krecha napisała: > > > ja jezdem... > > > > i slem usmiechy i ucalowania > > (co mi tam marucha) > > > > :))))) > > ********** > Od dwoch godzin mnie kantem puscil!!!!!cale szczescie,ze Ty Kresuniu jestes > zapasowy narzeczony...bez narzeczonego to czlowiek wyglada jak widelec w > zupie...Aankaa Ci sie tez gdzies szweda...To jak?:-))))))))pijemy razem?????? A ktoz Cie kantem puscil moja golabko? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:04 Gość portalu: marucha napisał: > vika411 napisała: > > > krecha napisała: > > > > > ja jezdem... > > > > > > i slem usmiechy i ucalowania > > > (co mi tam marucha) > > > > > > :))))) > > > ********** > > Od dwoch godzin mnie kantem puscil!!!!!cale szczescie,ze Ty Kresuniu jeste > s > > zapasowy narzeczony...bez narzeczonego to czlowiek wyglada jak widelec w > > zupie...Aankaa Ci sie tez gdzies szweda...To jak?:-))))))))pijemy razem??? > ??? > > > A ktoz Cie kantem puscil moja golabko? No jak to?TYYYYY!!!!!!!!!!!:-( Sma na sniegu i mrozie...zostawil i w ciemna noc...Dobrze,ze Krecha jest w zapasie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.02, 23:09 > :-( Sma na sniegu i mrozie...zostawil i w ciemna > noc...Dobrze,ze Krecha jest w zapasie.... A skad Ty ten snieg i mroz wzielas?U mnie leje od rana.I nie zostawili sama tylko troszke zmeczony bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:16 Gość portalu: marucha napisał: > > > > :-( Sma na sniegu i mrozie...zostawil i w ciemna > > noc...Dobrze,ze Krecha jest w zapasie.... > > A skad Ty ten snieg i mroz wzielas?U mnie leje od rana.I nie zostawili sama > tylko troszke zmeczony bylem.Dobra,dobra ...to sa nowe meskie wykrety...ale wiesz co?zupelnie fajnie sie spi na klawiaturze:-)))))))Malo braklo bym dzisiaj nie wstala rano...Boli mnie caly czlowiek a do polnocy daleko:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:47 Zaraz, zaraz..pijemy razem! Ja mam świeże pivo! Jesteśmy z Tobą i pijemy razem,chyba,że chcecie poplotkować :) dobre miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:57 pivobela napisała: > Zaraz, zaraz..pijemy razem! > Ja mam świeże pivo! > Jesteśmy z Tobą i pijemy razem,chyba,że chcecie > poplotkować :) dobre miejsce No Krecha przeciez przylecial od razu:-)))))To jest dopiero zapasowy narzeczony!!!Dobrze,ze Maruchy tu nie ma...Jak wpadnie to nam zrobi kuku...Zaczynam sie bac!!!!!!:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:04 vika411 napisała: > pivobela napisała: > > > Zaraz, zaraz..pijemy razem! > > Ja mam świeże pivo! > > Jesteśmy z Tobą i pijemy razem,chyba,że chcecie > > poplotkować :) dobre miejsce > No Krecha przeciez przylecial od razu:-)))))To jest dopiero zapasowy > narzeczony!!!Dobrze,ze Maruchy tu nie ma...Jak wpadnie to nam zrobi > kuku...Zaczynam sie bac!!!!!!:-)))))))))))) Nie ,no ..vika, ja Ciebie obronię jako nowa narzeczona(zapasowa:) ) Mnie nikt tu nie zna (oprócz kwika). Lufeczka trunku? Ja pivo Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:04 vika411 napisała: > pivobela napisała: > > > Zaraz, zaraz..pijemy razem! > > Ja mam świeże pivo! > > Jesteśmy z Tobą i pijemy razem,chyba,że chcecie > > poplotkować :) dobre miejsce > No Krecha przeciez przylecial od razu:-)))))To jest dopiero zapasowy > narzeczony!!!Dobrze,ze Maruchy tu nie ma...Jak wpadnie to nam zrobi > kuku...Zaczynam sie bac!!!!!!:-)))))))))))) Nie ,no ..vika, ja Ciebie obronię jako nowa narzeczona(zapasowa:) ) Mnie nikt tu nie zna (oprócz kwika). Lufeczka trunku? Ja pivo Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Ty mnie chcesz bronic przed Marucha?????!!!! 23.11.02, 23:12 pivobela napisała: > vika411 napisała: > > > pivobela napisała: > > > > > Zaraz, zaraz..pijemy razem! > > > Ja mam świeże pivo! > > > Jesteśmy z Tobą i pijemy razem,chyba,że chcecie > > > poplotkować :) dobre miejsce > > No Krecha przeciez przylecial od razu:-)))))To jest dopiero zapasowy > > narzeczony!!!Dobrze,ze Maruchy tu nie ma...Jak wpadnie to nam zrobi > > kuku...Zaczynam sie bac!!!!!!:-)))))))))))) > Nie ,no ..vika, ja Ciebie obronię jako nowa narzeczona(zapasowa:) ) > Mnie nikt tu nie zna (oprócz kwika). > Lufeczka trunku? Ja pivo TO MARUCHA MNIE BRONI PRZED ROZNYMI NOWYMI NARZECZONYMI I NAWET IM TO NIE POMAGA JAK PO BULKI MI LATAJA Z SZYNKA:-))))))))Buziaki dla Kwik:-))))))) Powiedz jej ,ze forumowy sylek bedzie w Wiedniu.Niech leci do Matrka na kanape i zobaczy...Wpisywac sie dziewczyny bo hotel trzeba zarezerwowac:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 22:54 vika411 jesteś? czy tęsknisz za znajomymi? no co z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:02 pivobela napisała: > vika411 > jesteś? > czy tęsknisz za znajomymi? > no co z Tobą? No przeciez Ci napisalam,ze jak zaczynam za plecami Maruchy romansowac z Krecha to ten pierwszy od razu robi pieklo:-)))))ZYCIE JEST PIEKNE:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:08 O ! widzisz? nie kłamię. dwa razy pokazał się mój komunikat. OBRONIĘ CIEBIE daj mi ino miecz Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:20 pivobela napisała: > O ! widzisz? nie kłamię. dwa razy pokazał się > mój komunikat. > OBRONIĘ CIEBIE > daj mi ino miecz Marucha ma flinte i szable...zardzewiala troche ale na narzeczonych nadmiar w sam raz.Na razie nic nie pomoze.Z e swiezymi narzeczonymi koniec.-) Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:37 vika411 napisała: > pivobela napisała: > > > O ! widzisz? nie kłamię. dwa razy pokazał się > > mój komunikat. > > OBRONIĘ CIEBIE > > daj mi ino miecz > Marucha ma flinte i szable...zardzewiala troche ale na narzeczonych nadmiar w > sam raz.Na razie nic nie pomoze.Z e swiezymi narzeczonymi koniec.-) ALEŻ ja nie startuję w konkury!Ja kobieta.Chciałam Ciebie hmm..pocieszyć? Nie.Wykazać solidarność kobiecą.Jaki ze mnie narzeczony, ja myślałam o narzeczonej..hi hi..na żarty,jak zwykle ja!Oj Kwik śpi,szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:43 pivobela napisała: > vika411 napisała: > > > pivobela napisała: > > > > > O ! widzisz? nie kłamię. dwa razy pokazał się > > > mój komunikat. > > > OBRONIĘ CIEBIE > > > daj mi ino miecz > > Marucha ma flinte i szable...zardzewiala troche ale na narzeczonych nadmia > r w > > sam raz.Na razie nic nie pomoze.Z e swiezymi narzeczonymi koniec.-) > > ALEŻ ja nie startuję w konkury!Ja kobieta.Chciałam Ciebie hmm..pocieszyć? > Nie.Wykazać solidarność kobiecą.Jaki ze mnie narzeczony, ja myślałam o > narzeczonej..hi hi..na żarty,jak zwykle ja!Oj Kwik śpi,szkoda. Alez ja doceniam:-)jednak wole sie chowac za plecami Maruchy.bezpieczniej i wygodniej.Dobrze sie mozna za nim schowac:-)i zaden narzeczony mi nie straszny...moge sie wyglupiac ile wlezie:-)))));ze Kwika nie ma to zle lubie Kwika:-)dawno nie pogadalysmy sobie na forum.musze do niej napisac.Tez zapomnial Kwiczus o starej ciotce Vice...oj upijam sie na smutno:-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:51 vika411 napisała: > pivobela napisała: > > > vika411 napisała: > > > > > pivobela napisała: > > > > > > > O ! widzisz? nie kłamię. dwa razy pokazał się > > > > mój komunikat. > > > > OBRONIĘ CIEBIE > > > > daj mi ino miecz > > > Marucha ma flinte i szable...zardzewiala troche ale na narzeczonych n > admia > > r w > > > sam raz.Na razie nic nie pomoze.Z e swiezymi narzeczonymi koniec.-) > > > > ALEŻ ja nie startuję w konkury!Ja kobieta.Chciałam Ciebie hmm..pocieszyć? > > Nie.Wykazać solidarność kobiecą.Jaki ze mnie narzeczony, ja myślałam o > > narzeczonej..hi hi..na żarty,jak zwykle ja!Oj Kwik śpi,szkoda. > Alez ja doceniam:-)jednak wole sie chowac za plecami Maruchy.bezpieczniej i > wygodniej.Dobrze sie mozna za nim schowac:-)i zaden narzeczony mi nie > straszny...moge sie wyglupiac ile wlezie:-)))));ze Kwika nie ma to zle lubie > Kwika:-)dawno nie pogadalysmy sobie na forum.musze do niej napisac.Tez > zapomnial Kwiczus o starej ciotce Vice...oj upijam sie na smutno:-(((((( He? To ja się upijam na smutno.Ty masz męskie ramię. Moje poszło na koncert.... Wysyłam sms-a do kwika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.utaonline.at 24.11.02, 00:00 co pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.utaonline.at 23.11.02, 23:45 Pytam nieśmiało, czy można się dopisać? Wróciłem z " wieczoru śpiewającego" w jednej knajpce, było nudno więc kupiłem piwo i wypiłem w domu.L. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 23.11.02, 23:50 Gość portalu: L. napisał: > Pytam nieśmiało, czy można się dopisać? Wróciłem z " wieczoru śpiewającego" w > jednej knajpce, było nudno więc kupiłem piwo i wypiłem w domu.L. A bylo nas zabrac z soba...mam na mysli mnie i Liloom.Obiecales nam piwo i co??????Widzisz jaki jestes egoista?No,mnie to sobie mozesz darowac...ale dwie kobiety na raz z obiecanego piwa ochlewac to troche za duzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.utaonline.at 23.11.02, 23:58 No tak ,liloom ostatnio się na mnie oburza, ja napisałem " siusiak" do jednego na odczepnego a ona ...w szok.A piwo - rzeczywiście czasami trzeba.Szkoda mi dzisiejszego wieczoru i jeszcze po cholerę pojechałem go Mödlingu.L. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 24.11.02, 00:01 Gość portalu: L. napisał: > No tak ,liloom ostatnio się na mnie oburza, ja napisałem " siusiak" do jednego > na odczepnego a ona ...w szok.A piwo - rzeczywiście czasami trzeba.Szkoda mi > dzisiejszego wieczoru i jeszcze po cholerę pojechałem go Mödlingu.L. A co to byla za impreza?polonijna jakas?To czemu nic o tym nie wiem?Zawsze mi przysylaja zaproszenia ze "Strzechy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.utaonline.at 24.11.02, 00:07 Nieee, austriacka.Kolega z kumplami grali na gitarach, ale tak sobie , trochę bez jaj, tzn. kolega gra dobrze ale jego kumple- nie mogłem piwem " podstroić " wrażenia bo byłem samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( 24.11.02, 00:22 Gość portalu: L. napisał: > Nieee, austriacka.Kolega z kumplami grali na gitarach, ale tak sobie , trochę > bez jaj, tzn. kolega gra dobrze ale jego kumple- nie mogłem piwem " podstroić " > > wrażenia bo byłem samochodem. To trzeba bylo jechac taksowka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Widac,ze nikogo tu nie ma:-( IP: *.utaonline.at 24.11.02, 00:27 Z Wiednia do Mödlingu i z powrotem!!!! wiesz ile to piw? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:02 Vikuś, chłopy wszystkie takie same - piwo taki obieca i sam wychłepce (ps. przed chwilą przeczytałam CAŁOŚĆ, nie wystarczy Ci Marucha ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: coraz gęściej się robi IP: *.utaonline.at 24.11.02, 00:09 Witam, też chłop Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:12 Gość portalu: L. napisał: > Witam, też chłop też ?? czegoś nie kumam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: coraz gęściej się robi IP: *.utaonline.at 24.11.02, 00:17 to taki skrót myślowy, ostatnio nie wszyscy mi wierzyli, że ..... no właśnie ...byłem, jestem i płci zmieniał nie będę....XY Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:19 i tak trzymaj, zawsze to jakaś odmiana Odpowiedz Link Zgłoś
pivobela Re: coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:18 aankaa napisała: > Vikuś, chłopy wszystkie takie same - piwo taki obieca i sam wychłepce > > (ps. przed chwilą przeczytałam CAŁOŚĆ, nie wystarczy Ci Marucha ?) nie wiem czy to do mnie... ale ja kobieta.pozdrawiam aankaa/ Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:20 nie, to nie do Ciebie już Vika dobrze wie... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:19 aankaa napisała: > Vikuś, chłopy wszystkie takie same - piwo taki obieca i sam wychłepce > > (ps. przed chwilą przeczytałam CAŁOŚĆ, nie wystarczy Ci Marucha ?) Wystarczy...poniekad ...bo jak Was nie ma to my z Krecha mamy sie jednak ku sobie...ale trzymamy sie twardo.My jestesmy ortodoksyjni katolicy...trzy pokolenia do tylu i zasady jeszcze mamy .-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:22 poczekajmy więc na ripostę Krechy zobaczymy co On na to Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:26 aankaa napisała: > poczekajmy więc na ripostę Krechy > zobaczymy co On na to ja zobacze juto.Ide spac bo juz druga dobe na nogach jestem.Teraz juz koniec roboty.Buziaki dla wszystkich i bawcie sie dobrze.Do jutra:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa coraz gęściej się robi 24.11.02, 00:29 koło pryszniców, wanien miłych snów też odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: coraz gęściej się robi IP: *.utaonline.at 24.11.02, 00:32 No tak , ta dzisiejsza młodzież, dwie doby i ....bez sił. Mimo wszystko miłych snów.L. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Do L:-) i wszystkich,ktorych lubie:-)))))))))))) 24.11.02, 11:33 Gość portalu: L. napisał: > No tak , ta dzisiejsza młodzież, dwie doby i ....bez sił. Mimo wszystko miłych > snów.L. Czesc! Wyspalam sie.Mozemy rozrabiac dalej.Lukaszku!!!!!lec po piwo o i zaczynamy:-) Gösser bedzie w sam raz.I do kompow moi drodzy.Watek mi zdycha:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Do L:-) i wszystkich,ktorych lubie:-))))))))) 24.11.02, 17:01 pora nowy założyć, nie odstraszy tytułem ;o) nad czym dziś będziemy deliberować ? Odpowiedz Link Zgłoś