madziaal 23.02.06, 18:41 mam problem, chcialabym sie dowiedziec jak nazywa sie meski taniec erotyczny. tzn odpowiednik damskiego striptizu- lap dancing. to wbrew pozorom wazne pytanie, pozdrawiam i czekam na odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaal Re: jak sie nazywa męski striptiz? 23.02.06, 18:48 no striptiz tez, ale mi chodzi o taka nazwe jak "lap dancing" Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: jak sie nazywa męski striptiz? 23.02.06, 18:58 A czy to pytanie dotyczy tematu forum? Wątpie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: jak sie nazywa męski striptiz? 23.02.06, 19:19 Inaczej nazywa się żenada na maxa.Od striptizu są kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka51 Re: jak sie nazywa męski striptiz? 23.02.06, 21:52 męski striptiz to chyba niewiem ale ci panowie którzy się rozbieraja to chependailsi czy jakos tak ,a co wybierasz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
orgasmo Meskie rozebranie sie. 23.02.06, 21:55 Mezczyzni nie robia "lap dance". Za duzo waza. Robia czasami "table dance" ale to tylko na masywniejszych stolach. Czasami na biurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: jak sie nazywa męski striptiz? 24.02.06, 02:35 Ekshibicjonizm , narcyzm tez pasuje . Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: jak sie nazywa męski striptiz? 24.02.06, 08:35 Jeżeli poważna sprawa to powaznie odpowiadam. Nie wiem jaka jest prawidłowa nazwa - wydaje mi się że po polsku po prostu: męski striptiz. Jest jeszcze taka nazwa "taniec go-go", ale nie wiem czy to jest adekwatne. Ale myślę, że takiej odpowiedzi może udzielić Ci ktoś kto wykonuje taki "zawód". Jest taka grupa w Polsce - nazywają się Bad Boys - mają swoją stronkę www.badboys.pl/ - skontaktuj się z nimi (liderem jest tam chyba niejaki Dawid Ozdoba), myślę że odpowiedzą na Twoje pytanie. I koniecznie napisz czy się dowiedziałaś, bo sama jestem ciekawa :-) PS. Dwa razy byłam na takich pokazach - bardzo fajna zabawa. A niedowartościowani faceci są zazdrośni i dlatego krytykują męski striptiz. Odpowiedz Link Zgłoś