mathias_sammer 08.03.06, 13:38 a raczej paluszki u pieknych nozek powinny byc w lecie zasloniete czy odkryte a oparte na sandalku? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1natasha Re: czy stopy kobiece 08.03.06, 13:39 Twoje zyciowe priorytety to buty i bielizna wiem, jak chcesz to znajde stosowny link Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: czy stopy kobiece 08.03.06, 13:39 zdecydowanie wypielegnowane pazurki, zadbanych stópek na wierzchu! heheh- uwolnić paluchi!!heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: czy stopy kobiece 08.03.06, 13:40 odkryte byc powinny!!!!!!!!!!!!!!! ALE najpierw umyte i zadbane;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: czy stopy kobiece 08.03.06, 13:42 Nie zapomnij zabrać do psychiatryka oprzyrządowania do pedicure:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz A tak w ogóle 08.03.06, 13:49 Jak śmiałaś mnie pytać, co masz zrobić, żeby uwierzyli w Twoje słowa wypowiadane w internecie szanowna A.B? Po tym, co zrobiłaś jest istną głupotą i szczytem bezczelności prosić o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: czy stopy kobiece 08.03.06, 14:31 Wole palusdzki zasloniete, choc jak zkazda kobieta mam tez sandalki- ba! nawet je uzywam "na dworze". Dzieki za przypomnienie "liliowego kapleusza" Wszedl na forum przeze mnie,wrocil w dniu dzisiejszym do mnie, ale i mam nadzieje, ze sprawia rowniez innym kobietom dzis radosc- bo taka hest rola "liliowego kapelusza" i ja kiedy dostalam go od kobiety. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: czy stopy kobiece 08.03.06, 14:34 powinny być wypielęgnowane i odkryte Odpowiedz Link Zgłoś