Dodaj do ulubionych

OPIS uczucia

11.03.06, 10:27
czxy któraś z was jest ws tanie opisać swoje uczucie ( chyba to tak można
napisać) jak się zakochała? co poczułyście?takie cos w rodzaju opisu? czy
rzeczej tego nie można wyrazić słowami ? dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • orientalnax Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:17
      Motylki w brzuchu,brak snu,zamęt w głowie,rumieńce na buzi i co tam jeszcze,to
      może inni ci jeszcze dopowiedzą.
      • 1natasha Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:26
        Cóż za głupota z tymi motylkami
        • orientalnax Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:37
          Wzdychać do miłości,gdy na głowie zima,to jak gryżć orzechy,kiedy zębów nie ma.
    • 1natasha Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:18
      A co to konkurs literacki?
      • wysoka9 Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:24
        nie ,dlaczego?zwykłe pytanie :)
    • blackroses_7 Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:41
      ja nie poczułam żadnych motylków ani nic takiego gdy poznałam mojego obecnego chłopaka Jak zobaczyłam go pierwszy raz to skąd miałam wiedziec ze bede go teraz tak strasznie mocno Kochała Poznawałam go powoli i z każdym dniem upewniałam sie bardziej że to właśnie TEN Ale przeciez nie zakochałam sie w nim jak tylko go zobaczyłam bo nie znałam go w ogóle wiec nie było żadnych motylków! Znamy sie od 5 lat jestesmy ze soba juz długo a ja nadal każdego dnia Kocham go bardziej, całym sercem... a co czuje? nie wiem czy to sie da opisac Po prostu chce ciągle byc z nim, gdy nie widze go kilka minut juz tęsknię, czuje sie przy nim wspaniale, uwielbiam jak mnie obejmuje i mooocno ściska, aż dziwne ze jeszcze nigdy mnie nie udusił:P, uwielbiam sie z nim śmiać, płakać, tarzać w śniegu i skakać po schodach :) Uwielbiam z nim tańczyć, gotować i łaskotać go aż błaga żebym przestała:) i chodzić na spacery i uczyć sie razem i skakać ze schodków i czekać razem 2 godziny na autobus... i jeśc lody tak że cali jesteśmy nimi pobrudzeni... i gdy po prostu przychodzi i mówi że Kocha i oddałby za mnie życie... i uwielbiam rzucac sie z nim poduszkami i całować z uśmiechem na twarzy... i gdy budzi mnie o 3 w nocy po to żeby powiedzieć że Kocha i gdy przynosi mi rano śniadanie do łóżka i gdy bierze w ramiona i przenosi przez kałużę... i uwielbiam sprawiać mu radość i pozmywać naczynia chociaż to jego kolej... A najbardziej uwielbiam zasypiać przy nim wiedząc że rano się obudze a Mój Aniołek bedzię ciągle obok... ciepły, szalony i kochający tak jak przed zasnięciem:) Chyba już lepiej nie potrafie tego opisać chociaż to nawet w połowie nie oddaje tego co czuje! po prostu KOCHAM...
      • 1natasha Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:42
        Jak mu bedziesz tyle gadac, co w tym watku, to nie miej złudzeń:))))))
        • blackroses_7 Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:47

Nie gadam mu tyle bo on mnie nie prosi o opis mojego uczucia a o ile sie nie myle to tematem tego postu jest OPIS UCZUCIA a jak ktos prosi o opis to staram sie to zrobic dokładnie:) Ale nie martw sie nawet jak i jemu bym tyle gadała to Kochałby mnie tak samo:) No ale cóż zawsze znajdzie sie ktoś zgorzkniały i złosliwy:) Mimo to szczęśia życzę:)
          • wysoka9 Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:50
            dziekuję za odp. blackroses, przynajmnioej ty jedna zrozumiałaś o co mi chodzi
        • orientalnax Re: OPIS uczucia 11.03.06, 11:53
          natasho na co ci to było,naprawe silnika zostaw mechanikom,chyba że się właśnie
          na tym znasz.
      • papillonica Re: OPIS uczucia 11.03.06, 14:14
        szczesliwa dziewczyno:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka