arabica2 13.03.06, 14:32 Ogladam ten taniec z gwiazdami i nie moge patrzec na tego kosciotrupa, jeszcze mowi,ze tyle je Polowa kobiet w Polsce juz jej nie lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari.tamini Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 14:46 tak, tort cały pokazali, może zjadła kawałek, resztę wyrzucili. A potem od 4 rano na siłowni biegała, żeby spalić te 300 kalorii. Gdzieś pisali że jej żebro podczas próby się złamało, wcale się nie dziwię. Osteroporoza jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 14:48 Chciałabym mieć w wieku 39 lat taką figure i taką kondycje. Piękna kobieta z niej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 14:52 Piękna to jest nie zaprzeczam, ale jakby ważyła jakieś 5-8 kg więcej, to ciekawe czy byłaby taka piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 14:54 wlasnie lepiej by wygladalam, teraz to jest dla mnie anorektyczka Odpowiedz Link Zgłoś
unmasked1 Piękna kobieta. 14.03.06, 11:19 A gdy się weźmie pod uwagę wiek - jeszcze piękniejsza. Idź leczyć kompleksy gdzie indziej! PS. Nie wierzcie facetom, którzy mówią, że kochanego ciała nigdy za dużo. Tacy goście to w 100% zapuszczone monstra! Jeszcze żaden wysportowany, szczupły facet tak nie powiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re: Piękna kobieta. 16.03.06, 10:44 jakie kompleksy zgodnie z jej waga, moge sie zalozyc, ze ksiazkowo wykazuje niedowage Poza tym skad wiesz ile ja waze jasnowidz widze...:> Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 15:19 czekoladka_84 napisała: > Chciałabym mieć w wieku 39 lat taką figure i taką kondycje. Piękna kobieta z > niej jest. prawda! ona na serio ma 39 lat?:o szok! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna73 Re: Aneta Kreglicka 15.03.06, 19:40 maretina napisała: > czekoladka_84 napisała: > > > Chciałabym mieć w wieku 39 lat taką figure i taką kondycje. Piękna kobiet > a z > > niej jest. > prawda! ona na serio ma 39 lat?:o > szok! > Kręglicka ma 41 lat, w 89r. gdy została miss miała 24... Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 14:52 Wiesz, zależy jaką kto ma tolerancję zółądkową (znaczy: kiedy w stopniu wystarczającym syci się jedzeniem). Dlatego, jeden może zjeść wołu i powiedzieć, że jeszcze by coś przekąsił, a drugiemu miseczka sałatki wystarczy do pełna. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 14:55 Jak na "kościotrupa" ma całkiem duży biust. Fajna babka Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 14:56 a ja sie zastanawialam czy nie wypchany;) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 15:00 Grunt, że mózgu sobie nie wypchała. Watą. Poza tym, dopóki karykaturalne kobita nie wygląda (bo nie wygląda, taką jej ciało ma kontrukcję) - jest ok. Nie ma co się czepiać bez potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 15:05 przepraszam ale dla nie wyglada zle i przez takie wlasnie figury mlodziez wpada w anoreksje ... Odpowiedz Link Zgłoś
mari.tamini Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 15:08 Wydaje mi się, że ona pokazując te torty, pączki chciała się zareklamować w ten sposób, żeby pokazać, że je tuczące smakołyki a jaka chudzinka jest i że nie jest anorektyczką. Tak jakby mówiła: "Zobaczcie ja jem i nie jestem anorektyczką". Wg mnie ten krótki filmik był żałosny, na siłę... pO CO durnia z siebie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_inez2 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 15:12 Hm... piękna kobieta, figura też całkiem, całkiem... nawet jak by wpadło jej jeszcze parę kilo nie było by nic złego... Póki jest zdrowa i aktywna fizycznie (widać po lekkiej rzeźbie że ćwiczy)to ok. Na razie nie słychać aby podupadała na zdrowiu i życzę Pani Anecie żeby na jak najdłużej starczyło "dobrej formy"... :) Ps. Co do "połamańców" to spotykałam takich, którzy nie mogli narzekać na kiepską amortyzację, a jednak nie fart.... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:35 Jest piękna i za chuda, gdyby ważyła 5 kilo wiecej, czy nawet 8 to by wyglądała o wiele lepiej. Teraz jest po prostu za chuda, przypuszczam, ze ma IBM ok 10 - 12. Ma zero tkanki tluszczowej, a kobiecie w jej wieku to wlasnie nie dodaje urody. Powinna troszkę przytyc i by była miss swiata czterdziestek. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:39 Nie zapominaj, że w programie w którym występuje taka waga jest jak najbardziej pożądana Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:43 etam, Cichopek nie miala takiej figury i wygrala poprzednia edycje, W tańcu wcale nie chodzi o to, zeby byc anorektyczną chudziną. Szczupła jest ok, chuda taka jak Kreglicka jest za chuda, jest kanciasta, człowiek ma wrażenie, zę się połamie, nie ma kobiecej sylwetki. Na pewno kilka kilo wiecej (ja nie mowie, ze 15 czy 20 - choc wciaż przy tym wzroscie i obecnym stanie wyjsciowym - nie byłaby to gruba Kreglicka) dodałoby jej urody, to nie ulega wątpliwości. Poza tym taka figura jaką ma teraz Kreglicka jest do przyjęcia u 20 latki, ale u kobiety 39 - letniej, nawet gdy tego wieku po niej nie widac, to jest raczej brzydkie, a nie piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 17:02 Chodzi o to, że jej partnerowi będzie łatwiej robić z nią te wszystkie układy . Jej sylwetka działa tu na pewno in plus Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Aneta Kreglicka 14.03.06, 11:01 A kto tu mówi, że w tańcu chodzi o anorektyczną figurę? po prostu rozmawiamy o jej figurze wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:40 Oby miedzy 40- a 50tka nie roztyla sie niczym aktorka grajaca matke Johny Deppa w filmie "Co gryzie Gilberta Grapea". Po jej smierci musieli spalic dom, bo wstyd im bylo przed ludzmi, gdyby okazalo sie, ze mame- monstrum musi znosic 6 osob. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:45 W Polsce to jej raczej nie grozi, tu jest badziewne jedzenie, ale to, co jedzą hamerykany to dopiero świństwo. Wszyscy moi znajomi po paru miesiącach pobytu w Stanach musieli się odchudzać i to bardzo, bo niby tam nie jedli więcek niż w Polsce, ale hormony w jedzeniu robią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:46 Myslę, że Kreglicka nawet gdyby żyła 500 lat, to nie dałaby rady tak się roztyc, nawet gdyby bardzo chciała i się starała, tak ze spox. Zeby być grubym to tez trzeba mieć pewne predyspozycje, których Kreglicka na pewno nie ma (czego o Ewie Wachowicz nie mozna powiedziec) :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:50 No, po buźce Wachowiczównej to widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 16:51 Siedzacy tryb wegetacji roztyje kazdego, hehehe M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Kręglicka live 13.03.06, 16:52 Na żywo wygląda rzeczywiście potwornie chudo. Ma przez to ogromne i mocno podkrążone fioletem oczy. Widać zmarszczki. Mimo to - jest bardzo ladna. Takie mamy czasy - ladne jest to, co chude. Nie slyszalam, żeby kiedykolwiek rodzila, nie rozdmuchala więc sobie ciala ciążą. Nigdy też nie byla gruba i taka nie będzie. Dajcie spokój, ladna jest. A je banany, a nie torty. To jasne. Paulina Chylewska na żywo to dopiero widok... jest wysoka (Kręglicka jest niska) i strasznie chuda - chodząca anoreksja + syndrom podkrążonych, zaglodzonych wielkich oczu (jak Kręglicka). Dobra, dość tych plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Kręglicka live 13.03.06, 17:01 onlyju napisała: > Takie mamy czasy - ladne jest to, co chude. Nie > slyszalam, żeby kiedykolwiek rodzila, nie rozdmuchala więc sobie ciala ciążą. Aneta ma dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Kręglicka live 13.03.06, 17:02 A tego nie wiedzialam. Zatem podtrzymuję resztę - dba o siebie i chwala jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
johanka79 Re: Kręglicka live 13.03.06, 21:41 Kreglicka jest niska?!!! wydaje mi sie ze jest raczej wysoka.. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Kręglicka live 13.03.06, 22:55 niska (z mojego pulapu, ale też i obiektywnie niska) Odpowiedz Link Zgłoś
johanka79 Re: Kręglicka live 13.03.06, 23:04 widze, ze jestes zorientowana:) wiec z ciekawosci pytam wiesz ile ma wzrostu, bo mi sie zawsze wydawlo ze wiecje niz 170 Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: Kręglicka live 13.03.06, 23:10 max 170cm, nie więcej. dokladnie oczywiście nie jestem w stanie oszacować. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju i jeszcze powiem, że 13.03.06, 16:55 mam duży szacunek do kobiet, króte o siebie dbają, ona do takich na pewno należy; poza dobrą figurą posiada również inteligencję - to się chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 22:07 Nie lubilam jej nigdy,ale figury kazda moze jej pozazdroscic.Wyglada zdecydowanie lepiej od czarniutkiej grubaski ,partnerki Paolo Cozzy(czy jak tam sie go pisze) W Kreglickiej nigdy nie podobaly mi sie wlosy od kiedy zaczela nosic te brzydkie loki,niesfornie opadajace na buzie. Ale przeciez "nobody is perfect".... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 22:56 A ja lubię te loki. Bez nich ma kwadratową twarz - wtedy dopiero widać, jak bardzo jest zabiedzona. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 22:59 Dalej wałkujecie jej tuszę? Ej, plotkarki Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 23:01 Widzisz jak to jest: powoli tworzy nam się teoria: im mniej ciala tym więcej się o tym ciele mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 23:18 Tyłek ma, cyc ma, biodra ma, więć żaden z niej kościotrup ani anorektyczka Odpowiedz Link Zgłoś
onlyju Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 23:20 Ale widzisz jak jest w narodzie: jak nie ma d.. jak szalupy, tzn., że jest kościotrup. Ale jest chuda, jest. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 23:24 Wie ktos może kiedy jest "Taniec z gwiazdami"? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: i jeszcze powiem, że 13.03.06, 23:26 piekna i fajnie sie rusza mnie nie przeszkadza, ze sie chwali ze pozera torty i reszte a jest szczupła, bo tez tak mam:P Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Aneta Kreglicka 13.03.06, 23:47 Ja ją bardzo lubię - ładna i inteligentna. Ma klasę. Te jej partner do tańca wygląda przy niej jak jakiś chłopiec na posyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Aneta Kreglicka 14.03.06, 09:27 Ta kobieta jest żywym kościotrupem. Jej bladość i wielkie oczy jeszcze dodatkowo to podkreślają. Nie wiem co będzie pod koniec programu jeżeli schudnie jeszcze bardziej, chyba będzie przezroczysta. Jeżeli komuś podobają się szkieletory to okej, AK jest atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: Aneta Kreglicka 14.03.06, 10:59 A mi się ona podoba, ponieważ ma bardzo ładną figurę i nie jest kościotrupem. Może rzeczywiście przydało by się jej trochę kg, albo bardziej mięśni. Ponadto ona ma 41 lat. Moim zdaniem świetnie się trzyma. Jest bardzo zgrabniutka i ładna.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: Aneta Kreglicka 14.03.06, 10:56 pl.wikipedia.org/wiki/Aneta_Kr%C4%99glicka Aneta Kręglicka ma 41 lat. a chuda jest rzeczywiście jak szkielet:( Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Aneta Kreglicka 14.03.06, 10:57 Eeee tam - fajna kobitka!!!! Nie wszystkie kościotrupy się głodzą. Takie gadanie kojarzy mi się ze stereotypem mówiącym o tym, że wszystkie blondynki sż głupie ;-/// Odpowiedz Link Zgłoś
ivve Re: Aneta Kreglicka 14.03.06, 11:27 Ależ jesteście zazdrosne - Kręglicka jest piękna i ma wiotką ,eteryczną sylwetkę. Zazdrościcie jej i tyle! Wklejcie swoje foty = będziemy zachwycać się waszymi figurami ;-)o ile jest się czym zachwycać. Cichopek była za gruba ,Kreglickka za chuda ... nie ma to jak dowartościować się w necie ,co panny idealne?? Podobają mi się szczupłe kobiety - a wiek nie ma nic do tego . Pakażcie mi jakąś 41-latkę ,która lepiej i młodziej wygląda od Kręglickiej ? a teksty ,ze połowa Polek jej nienawidzi? -Załosne - chyba tylko ta "tłusta" połowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Aneta Kreglicka 14.03.06, 11:32 Jak dla mnie Kręglicka nie jest chuda. Może mam troche dziwny gust, ale mi osobiście podoba się taka figura jak ona ma (czyli lekko umięśniona). Najładniej wyglądają wysokie i szczupłe kobiety. Fajnie w "Tańcu z gwiazdami" wygląda też tancerka Ania Głogowska. Odpowiedz Link Zgłoś
buba71 Re: Aneta Kreglicka 15.03.06, 23:30 Byłam zachwycona jej wyglądem i kobiecością. Aż miło było na nią patrzeć.Nie myślałam,że ona ma już 41 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Aneta Kreglicka 15.03.06, 23:33 nie uwazasz ze to wredne wytykac kobiecie wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Aneta Kreglicka 16.03.06, 10:47 Nie uwazasz, ze nikt tu nie wytyka, tylko każdy chciałby tak wyglądać w tym wieku? A uda się jednemu procentowi, może dwóm. Czysty szczery podziw, nie wytykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa Re: Aneta Kreglicka 16.03.06, 10:48 No popatrz, pomyliło ci się. Zaświeciłaś, a zapomniałaś zalogować sie kohol:) Odpowiedz Link Zgłoś
aplikantka3 Re: Aneta Kreglicka Mąz ciacho 16.03.06, 23:29 A ja widziałam jej męża wczoraj i muszę przyznac, że niezły jest na zywo. Fajnego ma faceta... :) Ciacho... Odpowiedz Link Zgłoś
smoczozuzia Re: Aneta Kreglicka Mąz ciacho 16.03.06, 23:33 to teraz i ja jej nie lubie :p Odpowiedz Link Zgłoś
aplikantka3 Re: Aneta Kreglicka Mąz ciacho 17.03.06, 14:35 He he... ja ja lubię. Ma dobry gust...jezeli mowa o facetach :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmenelektryczna Re: Aneta Kreglicka 17.03.06, 21:41 ple ple ple... anorektyczka? normalna kobieta z normalną figurą. moja mama ma 55 lat i na oko nie jest grubsza od niej (a kamera dodaje pare kilo;-)) i wcale nie uważam, żeby była anorektyczką. Moze jeszcze zaraz napiszesz, że przez taka Anetę Kręglicką polskie nastolatki wpadają w kompleksy? Myślę, że trenująca była Miss Polonia jest o niebo zdrowsza niż wszystkie forumowiczki, które cały dzień siedzą w biurze przed komputerem. W jednym ręku eklerka, a drugą piszą takie właśnie posty. A pupa rośnie:-))) Nie uważam, żeby Aneta była niewiarygodną pięknością, na wyłupiaste (z całym szacunkiem Pani Aneto...) oczy bym się z nią pewnie nie zamieniła, ale w jej wieku z całego serca bym chciała tak wyglądać. Mam pewnie solidne pare kilo więcej, ale zazdrość mnie z tego powodu nie zżera, raczej wielki respekt dla samodeterminacji (jeżeli to dieta albo fitness) albo genów. pozdrawiam i wieźmy sie za siebie w końcu i nie równajmy do dołu bo miażdżyca nie zając i w końcu nas dogoni ;-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wywrotka90 Re: Aneta Kreglicka 24.03.06, 19:19 Oj... Czy Wy całkiem bezstronnie ją oceniacie? Pani Aneta może i ma niemiły charakter (ale jakoś tego nie zuważyłam). Ale czy to źle, że chce wygrać? A jak Wy rywalizujecie np. z kimś z pracy o jakiś projekt czy coś... też ktoś mógłby tak o Was powiedzieć. Pani Aneta jest ładną, pełną życia kobietą, ambitną, która po prostu wie, czego chce. O. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Aneta Kreglicka 24.03.06, 20:24 Mnie ona nigdy sie nie podobała.Ten wytrzeszcz oczu jak u żaby. Byłam szczerze zdziwona jak wybrano ją miss świata. Figury napewno można jej pozazdrościć.Ona zdaje sie,że jest już po 40. Odpowiedz Link Zgłoś
nnniet Re: Aneta Kreglicka 25.03.06, 15:06 no i co wam żałośni zazdrośni ludzie do tego że jest chuda??? nabijcie 5000 postów żeby sobie czytać i leczyć swoje kompleksy. piekna i szczupła, no koszmar, zlinczujcie ja :| Odpowiedz Link Zgłoś