pajdeczka 06.12.02, 14:00 Niektórzy pewnie się teraz cieszą... Ja też, bo lepsze to niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoprocentkobiety Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 14:11 a ja dwa mikołaje z czekolady. pomadki, mniam :) Osobisty natomiast dostał ode mnie skarpetki pięciopalczaste. coś czuję, że będzie ubaw podczas zakładania :) 100%kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 14:16 A ja jestem w szoku.... nie dośc , że po 17 latach przyszedł do mnie Mikołaj to do tego bez ruzgi... Demencja go dopadła ??? Pomylił mnie z kimś innym???? No chyba, że to cud :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 14:21 no i moja dys...cośtam dała znać - rózgi oczywiście nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 14:18 a kiedy dostaniesz rózgą..? ja dostałam różowe okulary.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 06.12.02, 14:19 Moge ja wymiezyc kare? moge,moge,moge,moge,moge,..? A potem Ty mi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 06.12.02, 14:44 Nie. Ale jesli Ci zalezy to Ciebie tez wychlostac moge. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 14:45 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Nie. > Ale jesli Ci zalezy to Ciebie tez wychlostac moge. Dzięki mój Rycerzu! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 15:12 byłam zaintersowana spektaklem - a ponieważ rózgi nie dostałam, to lanie mi się nie należy... nie po to grzeczna byłam cały rok, czyż nie..? ps. jak nie można to nie można.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 06.12.02, 15:20 agick napisała: > byłam zaintersowana spektaklem - A ty z tych co podgladac lubia. > a ponieważ rózgi nie dostałam, Pajdeczka napewno Ci swoja pozyczy. >to lanie mi się > nie należy... > nie po to grzeczna byłam cały rok, czyż nie..? Nie. Bylas bardzo, bardzo niegrzeczna. > ps. jak nie można to nie można.. Co nie mozna. Mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 15:34 jakbym lubiła podglądać to bym o zgodę nie pytała tylko zainstalowała się przy dziurce od klucza... grzecznie pytałam o zgodę, której nie dostałam - grzecznie wycofuję propozycję... wiesz... myślę, że po wychłostaniu Pajdeczki, różka się tak wystrzępi, że będzie zdatna do ponownego użycia.. a druga sprawa - pożyczać od nikogo nie lubię.. co własne to własne... jak to nie byłam grzeczna..?? witaminki biorę, zęby myję, łapki na kołderce, miejsca starszym osobom w autobusie ustępuję (bo nim nie jeżdżę..) grzeczna byłąm jak nie wiem co...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 09.12.02, 10:22 Niegrzeczna i niekonsekwentna. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 14:28 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Moge ja wymiezyc kare? > moge,moge,moge,moge,moge,..? > > A potem Ty mi, co? A za co pytam się? Za co mamy się chlastać po zadkach? Ja byłam cały rok grzeczna, ale nie wiem , jak Ty, Grogreg? Poza tym tego już byłoby nadto, życie mnie chlasta, to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 06.12.02, 14:51 Za co, za co..... potrzebny powod jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 15:10 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Za co, za co..... potrzebny powod jest ? Aha, chodzi Ci o podniety? Do tego jeszcze są potrzebne "kandajki", jak mawiało moje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 06.12.02, 15:13 > Do tego jeszcze są potrzebne "kandajki", Wryyyy, wryyyy, wryyyyy..... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 15:15 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > Do tego jeszcze są potrzebne "kandajki", > > > Wryyyy, wryyyy, wryyyyy..... Czy mógłbyś złożyć stosowne wyjaśnienie, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 06.12.02, 15:24 > > Wryyyy, wryyyy, wryyyyy..... > > > Czy mógłbyś złożyć stosowne wyjaśnienie, bo nie rozumiem? No, mruczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dostałam rózgę 06.12.02, 15:26 Gość portalu: grogreg napisał(a): > > > > Wryyyy, wryyyy, wryyyyy..... > > > > > > Czy mógłbyś złożyć stosowne wyjaśnienie, bo nie rozumiem? > > No, mruczenie. Aha, bo mi się z koniem skojarzyło. Nie wiem dlaczego, wszystko mi się dzisiaj z koniem kojarzy? Nawet siwucha. To chyba raczej powinieneś krzyczeć, nie mruczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Dostałam rózgę IP: proxy / 212.160.165.* 09.12.02, 10:22 Moze jakas hipofilia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Dostałam rózgę IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.02, 12:00 pajdeczka napisał: > Niektórzy pewnie się teraz cieszą... > Ja też, bo lepsze to niż nic. I nieslusznie,bo Ty w srodku dobra dziewczyna jestes.Mikolaj sie nie poznal! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Dostałam rózgę 09.12.02, 13:27 Gość portalu: marucha napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Niektórzy pewnie się teraz cieszą... > > Ja też, bo lepsze to niż nic. > > I nieslusznie,bo Ty w srodku dobra dziewczyna jestes.Mikolaj sie nie poznal! Tyyyy,co Ty sie jej tak podlizujesz?!Masochista zostales czy zmieniles orientacje seksualna.Daj sobie spokoj.Grogreg jej ze swoich sadomasochistycznych lap nie wypusci.Na trojkacik sado-maso tez nie licz.On zazdrosny jest o kazdego siniaka na jej cialku.To on jej ta rozge wyslal ku wiecznemu szczesciu obojga.Amen:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Dostałam rózgę IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.02, 20:55 vika411 napisała: > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Niektórzy pewnie się teraz cieszą... > > > Ja też, bo lepsze to niż nic. > > > > I nieslusznie,bo Ty w srodku dobra dziewczyna jestes.Mikolaj sie nie poz > nal! > > Tyyyy,co Ty sie jej tak podlizujesz?!Masochista zostales czy zmieniles > orientacje seksualna.Daj sobie spokoj.Grogreg jej ze swoich > sadomasochistycznych lap nie wypusci.Na trojkacik sado-maso tez nie licz.On > zazdrosny jest o kazdego siniaka na jej cialku.To on jej ta rozge wyslal ku > wiecznemu szczesciu obojga.Amen:-)))) Wcale sie nie podlizuje,lubie ja i juz i dalej uwazam,ze dobra dziewczyna jest i nie chce zeby bylo jej smutno.Niech jej liczy siniaki kto chce byle miala ich jak najmniej.Ode mnie napewno nie oberwie siniaka.Nie mam powodu aby ja krzywdzic i nie bede.Nie napisala do mnie nigdy nic zlosliwego a jej posty przypominaja mi troche moje ukochane filmy Chaplina.Niby wesole a jakies takie smutne.Pajdeczka!!!!Niech Ci nie bedzie smutno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Dostałam rózgę 09.12.02, 21:14 Gość portalu: marucha napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: marucha napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Niektórzy pewnie się teraz cieszą... > > > > Ja też, bo lepsze to niż nic. > > > > > > I nieslusznie,bo Ty w srodku dobra dziewczyna jestes.Mikolaj sie ni > e poz > > nal! > > > > Tyyyy,co Ty sie jej tak podlizujesz?!Masochista zostales czy zmieniles > > orientacje seksualna.Daj sobie spokoj.Grogreg jej ze swoich > > sadomasochistycznych lap nie wypusci.Na trojkacik sado-maso tez nie licz.O > n > > zazdrosny jest o kazdego siniaka na jej cialku.To on jej ta rozge wyslal k > u > > wiecznemu szczesciu obojga.Amen:-)))) > > Wcale sie nie podlizuje,lubie ja i juz i dalej uwazam,ze dobra dziewczyna > jest i nie chce zeby bylo jej smutno.Niech jej liczy siniaki kto chce byle > miala ich jak najmniej.Ode mnie napewno nie oberwie siniaka.Nie mam powodu aby > ja krzywdzic i nie bede.Nie napisala do mnie nigdy nic zlosliwego a jej posty > przypominaja mi troche moje ukochane filmy Chaplina.Niby wesole a jakies takie > smutne.Pajdeczka!!!!Niech Ci nie bedzie smutno!!!! No tak!!!!!Ty Maruchna masz dar przekonywania:-))))ZACZYNAM KOCHAC PAJDUNIE KOCHANA.-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Dostałam rózgę IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.02, 21:16 No i czas najwyzszy!!!!Koniec krucjaty.Czas milowania nastapil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Dostałam rózgę IP: proxy / *.hemocleanse.com 09.12.02, 21:27 Kobieta puch marny, wietrzna istotna i na dodatek zmienna jeszcze jest. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Dostałam rózgę 09.12.02, 21:36 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Kobieta puch marny, wietrzna istotna i na dodatek zmienna jeszcze jest. > J.S. Hihihi:-)Jaki ty jestes inteligentny J.S.-) Ale ja musze troche maruchy sluchac:-)Wiesz...Kto maruchy nie slucha ten slucha psiej skory:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Dostałam rózgę IP: proxy / *.hemocleanse.com 09.12.02, 21:57 vika411 napisała: > Gość portalu: J.S. napisał(a): > > > Kobieta puch marny, wietrzna istotna i na dodatek zmienna jeszcze jest. > > J.S. > Hihihi:-)Jaki ty jestes inteligentny J.S.-) > Ale ja musze troche maruchy sluchac:-)Wiesz...Kto maruchy nie slucha ten slucha > > psiej skory:-))))))) ***** To nie ja. To poeta. A sluchaj kogo zechcesz. Marucha jest OK i lepiej gdy sluchasz jego niz na przyklad...a tam nie bede wbija kija w kobiete (Forum). Pozdrawiam, J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Dostałam rózgę 09.12.02, 22:08 Gość portalu: J.S. napisał(a): > vika411 napisała: > > > Gość portalu: J.S. napisał(a): > > > > > Kobieta puch marny, wietrzna istotna i na dodatek zmienna jeszcze jes > t. > > > J.S. > > Hihihi:-)Jaki ty jestes inteligentny J.S.-) > > Ale ja musze troche maruchy sluchac:-)Wiesz...Kto maruchy nie slucha ten > slucha > > > > psiej skory:-))))))) > ***** > To nie ja. To poeta. A sluchaj kogo zechcesz. Marucha jest OK i lepiej gdy > sluchasz jego niz na przyklad...a tam nie bede wbija kija w kobiete (Forum). > Pozdrawiam, > J.S. No pewnie ,ze jest OK!Jeszcze jak!!!!!!:-)Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek A ja nie dostałam i co w zwiazku z tym? 10.12.02, 01:24 Jesli rozge dostaja ci, ktorzy twierdza, ze byli grzeczni a ja jej nie dostalam i tez twierdze, ze bylam grzeczna, to znaczy, ze S. Mikolaj przydziela je komu popadnie, nie patrzac na zaslugi. Poniewaz sobie facet z tym najwyrazniej nie radzi, pewnie z powodu podeszlego wieku, zastapmy go kims mlodszym. Tylu innych swietych sie przez wieki obija patronujac tylko kosciolom, niech choc mu ktorys pomoze. I tak dokladnie nie wiadomo kto te prezenty podrzuca, bo wszyscy spia gdy to robi, wiec niech mu dadza kogos do pomocy a nasza wiara w niego i tak na tym nie ucierpi. S. Alojzy i S. Uolaboga sie do tego znakomicie nadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementyna Re: Dostałam rózgę IP: 213.195.142.* 10.12.02, 01:37 pajdeczka napisał: > Niektórzy pewnie się teraz cieszą... > Ja też, bo lepsze to niż nic. Stłukłaś sie nią ?dobrz ci ? Odpowiedz Link Zgłoś