vika411 06.12.02, 20:58 narzeczony gdzies mi nawial.Dobrze,ze flinte zostawil.Trzeba ja nabic swinskimi szczecinami drobno krojonymi...bo jak poszedl w krzaki z licealistkami to marny jego widok:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 21:12 nawet jak z licealistek wyrósł marny jego widok :o( Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 21:24 No pewno,bo gdzi sie peta?!Z chlopami tak zawsze...gdzie mysmy podzialy walek? na kreche tez sie przyda.-)Co on sobie mysli?Powsinoga jedna?????W Arizonie ma siedziec a nie lazic bog wie gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 21:34 dalej Go poniosło >>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... IP: *.utaonline.at 06.12.02, 21:37 ... a jak poszedł do licealistek. to chyba chłop....normalny chłop.L. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 21:41 Gość portalu: L. napisał(a): > ... a jak poszedł do licealistek. to chyba chłop....normalny chłop.L. L-badz taki mily i nie psuj nam roboty wychowawczej.Normalny czy nie ,zadnych licealistek w tym watku nie tolerujemy.Tu rzadzimy my ,samymi z wtajemniczonymi dziewczynami.Co z tym piwem w Wiedniu?jak chcesz to w okolicach Sylwestra mozemy sie spotkac cala paka:-)A sporo nas bedzie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 21:43 Gość portalu: L. napisał(a): > ... a jak poszedł do licealistek. to chyba chłop....normalny chłop.L. chłop / normalny (?) chłop ?? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 21:53 aankaa napisała: > Gość portalu: L. napisał(a): > > > ... a jak poszedł do licealistek. to chyba chłop....normalny chłop.L. > > chłop / normalny (?) chłop ?? Bywaja wyjatki jako potwierdzenie reguly.Ale ogladac ich mozna tylko na zdieciach w prasie kobiecej.Podejrzewam,ze to tylko podstawieni modele jako ilustracja do tekstow o meskiej normalnosci.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... IP: *.utaonline.at 06.12.02, 21:54 To co mam znikać czy zostać. PS. Facet, który ogląda się za ...młodszymi dziewczynami brzmi.....( jeszcze )...mi jak FACET.L. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 21:55 Gość portalu: L. napisał(a): > To co mam znikać czy zostać. PS. Facet, który ogląda się za ...młodszymi > dziewczynami brzmi.....( jeszcze )...mi jak FACET.L. NO po co masz znikac?Tylko nam tu facetow nie chwal bo sames nie leprzy .na piwo sie nie chcesz umowic ,chociaz nam obiecywales!:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... IP: *.utaonline.at 06.12.02, 22:01 ..... piwo .... dojrzewa.... czemu Ty nie zaglądasz na wątek o Twoim ( teraźniejszym) mieście.L. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 22:02 Gość portalu: L. napisał(a): > ..... piwo .... dojrzewa.... czemu Ty nie zaglądasz na wątek o Twoim > ( teraźniejszym) mieście.L. A gdzie ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... IP: *.utaonline.at 06.12.02, 22:04 tam gdzie teraz mieszkasz, kliknij "turystyka - na świecie" i dalej za głosem swojego serca.L. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... 06.12.02, 22:14 Gość portalu: L. napisał(a): > tam gdzie teraz mieszkasz, kliknij "turystyka - na świecie" i dalej za głosem > swojego serca.L. Jakos serce to ja mam usadowione tam gdzie jego miejsce.obejrzalam sobie dwie strony i nic mi nie podpowiada.-)moze jasniejsze ifo podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... IP: *.utaonline.at 06.12.02, 22:22 forum- na świecie- W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Aankaa:-)My tu sobie gadu,gadu a.... IP: *.utaonline.at 06.12.02, 22:31 Muszę kończyć, dobranoc. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha moje licealistki!!!! IP: *.hwr.Arizona.EDU 07.12.02, 07:58 vika, mam nadzieje, ze nie poszedl z MOIMI licealistkami w MOJE krzaki mnie nie ma tylko trzy dni a tu takie afronty a juz zaczalem tego maruche lubic hm... musze to przemyslec ladujcie te flinte... na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: moje licealistki!!!! 07.12.02, 16:05 Gość portalu: krecha napisał(a): > vika, > > mam nadzieje, ze nie poszedl z MOIMI licealistkami > w MOJE krzaki > > mnie nie ma tylko trzy dni > a tu takie afronty > > a juz zaczalem tego maruche lubic > hm... musze to przemyslec > > ladujcie te flinte... na wszelki wypadek Daj spokoj.Wrocil.Poszedl tylko po nowa porcje buziakow dla mnie z okazji Mikolaja:-))))Nie ma sie co zloscic:-) Odpowiedz Link Zgłoś