starling1 28.03.06, 14:10 Byłyście kiedyś związane z młodszym facetem?Tak żeby różnica wieku wynosiła trochę więcej niż rok?Jakie są wasze spostrzeżenia,doświadczenia z takich związków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Młodszy facet 28.03.06, 14:15 wejdz w wyszukiwarke a znajdziesz wszystko na ten temat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
celina.j Re: Młodszy facet 28.03.06, 15:20 mój przyszły mąż jest młodszy ode mnie o 18 miesięcy, nie stanowi to dla nas żadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: Młodszy facet 28.03.06, 15:24 Jest młodszy o 6 lat. Jest cudownie. Znam 40 letnie dzieciaki i 20 letnich, doświadczonych przez życie mężczyzn. Nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Młodszy facet 28.03.06, 15:25 1,5 roku i zero problemów, znam parę (pobrali się) różnica 5 lat i zdecydowali się na małżeństwo więc chyba to nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Młodszy facet 28.03.06, 17:00 ja ciagle. tylko mlodszym daje szanse i to nawet duzo, duzo mlodszym. a ostatni mial 3 lata mniej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Młodszy facet 28.03.06, 17:48 Zwykle tacy sie mną interesują... A w jakim wieku jesteście wy dwoje? Odpowiedz Link Zgłoś
czapla111 Re: Młodszy facet 28.03.06, 17:57 ja jestem w takim zwiazku juz dwa lata różnica między nami jest 6 lat i nie spotkałam dojrzalszego człowieka więc nie ma reguły że starszy dojrzalszy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnawajda Re: Młodszy facet 28.03.06, 19:40 zawsze byłam przeciwniczką takich związków, ale od kiedy poznałam tego jedynego (4 lata młodszy) wiek przestał mieć dla mnie jakiekolwiek znaczenie!! uczucie nie zależy od wieku, ale od dwóch osób, ich charakteru i zaangażowania :) osobiście uważam, że trafiłam w 10, zważywszy, że spotykałam dużo starszych i mniej dojrzałych niż moje obecne kochanie.. no i tak leci czas.. a za rok ślub :D pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś