hugolinka Re: pas do pończoch? 12.04.06, 22:30 Źle mi sie wysłało... Chciałam sie zapytać czy częściej noscie ponczochy samonośne czy raczej te z pasem do pończoch Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: pas do pończoch? 12.04.06, 22:34 czesciej samonosne, bo z pasem za duzo roboty;) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: pas do pończoch? 12.04.06, 22:37 chodzi mi o efekt wizualny:) zastanawiam sie czy pas nie będzie sie odbijał na spódniczkach Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: pas do pończoch? 12.04.06, 22:55 Zależy od spódniczki - kroju i materiału :) Odpowiedz Link Zgłoś
drugitaki1 Re: pas do pończoch? 13.04.06, 08:46 Widok kobiety w ponczochach i pasie dziala podniecajaco na mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Rajstopy 13.04.06, 09:33 :) Ja najczesciej nosze rajstopy, bo tylko dzieki nim wiatr nie zawiewa mi na brzuszek i nie jest mi zimno. Ponczochy tylko kiedy wiosna w pelni, i na pewno nie samonosne, ktore zazwyczaj spadaja (jeszcze nie znalazlam marki ktora trzymalaby sie na mnie jak nalezy). Poza tym pas wg mnie jest bardziej sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
elle2006 Re: Rajstopy 16.04.06, 15:43 Ja częściej noszę bez pasa,samonosne. 2 lata temu bylam na weselu mialam pas i ponczochy i nie zauwazylam ze porozstawiane sa w roznych miejscach sali wiatraki. Chyba troche za mocno wywijałam z moim partnerem bo zblizylismy sie do wiatraka i podwiało mi sukienke :) Oczom gości ukazała się goła pupa (stringi), pas do ponczoch i ponczochy. Myslalam ze sie spale ze wstydu, ale żebyście wiedzieli jakie pozniej mialam branie do tanca hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Rajstopy 18.04.06, 12:53 > na pewno nie samonosne, ktore zazwyczaj > spadaja (jeszcze nie znalazlam marki ktora trzymalaby sie na mnie jak nalezy). > Poza tym pas wg mnie jest bardziej sexy. No, właśnie. Ale jeśli chodzi o spódniczki, to ja z pończochami muszę mieć takie przynajmniej dokładnie do kolan - inaczej przy siadaniu zawsze jakiś szczegół wyjdzie na jaw. Chodzi o to, że pończochy u nas mają strasznie szerokie pasy wzmocnionego materiału lub koronki na górze. Tylko na francuskim filmie widziałam takie, które całe były zrobione tak samo. A może ktoś zna firmę działającą w POlsce, która robi coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen a gumki od weków? 16.04.06, 19:08 to były ciekawe ponoc czasy kiedy zamiast pasów nosiło sie gumki od weków :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: a gumki od weków? 17.04.06, 05:29 Gumki od wekow, to brzmi antysexy, ale ponczochy i pas, sa very sexy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: pas do pończoch? 17.04.06, 21:54 Nosze czasem pas do pónczoch(z pończochami rzecz jasna:)) ale samonosnych raczej nie.Spadaja mi i co chwila musze poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: pas do pończoch? 17.04.06, 22:08 Zdecydowanie pas. Samonośne zlatują. A z pasem czuję się bardzo kobieco i seksi, od razu nabieram pewności siebioe. Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: pas do pończoch? 18.04.06, 15:50 klonn3 napisała: > pas do pończoch jest dla babć Uwazasz, ze rajstopy, sa bardziej sexy, niz ponczochy i pas? Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: pas do pończoch? 18.04.06, 16:15 Może Ty nie wiesz co to pas do pończoch? Przejdź się do sklepu z ładną bielizną i zobacz jakie dziś robią pasy. Odpowiedz Link Zgłoś
focus34 Re: pas do pończoch? 21.05.06, 09:52 A co powiecie na takie pasy? I nylonowe ponczochy? www.secretsinlace.com/products_in_group_directory.cfm?&DID=7&CATID=13&ObjectGroup_ID=31&Page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: pas do pończoch? 21.05.06, 20:55 Masz złe wyobrażenie pasa do pończoch. Spójrz na te zestawy: www.sisi.pl/grafika/11/43.jpg www.e-lady.pl/files/p1ii_chantal-pas_mini.jpg I co, dla babć? Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: pas do pończoch? 21.05.06, 10:01 Uwielbiam pasy do pończoch, czuję się wtedy o wiele bardziej kobieco. Trochę z nimi zachodu, ale efekt niesamowity. Tylko trzeba dobrać do odpowiedniej spódniczki, żeby się nie odznaczały. Swoją drogą ciężko w Polsce dostać ładny pas. Samonośne tez noszę, gatta - w sklepach za ok. 15zł, na allegro 4zł za parę:) Wygodne, szybkie. Odpowiedz Link Zgłoś
focus34 Re: pas do pończoch? 21.05.06, 11:41 A probowalas kiedys nylonowych ponczoch? Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: pas do pończoch? 21.05.06, 19:14 jezeli ponczochy zakladam,to juz caly gorset wtedy,a co do samonosnych,kupilam niedawno,tez sa fajne,ale podobo nie powinno sie ich nosic czesto bo te gumki uciskaja nogi a to niezdrowe,na zyly etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_mahleine Re: pas do pończoch? 21.05.06, 19:49 Ja noszę wyłącznie samonośki,ale ostatnio właśnie się zainteresowałam pasem i przypiętymi pończochami,bardzo to sexi wygląda.Jako że jednak nigdy takowego nie nosiłam,mam pytanie,które może wydac się wam śmieszne,ale serio nie wiem:czy do pasa przypina się inne pończochy niż te samonośne (czyli czy są takie bez tych "przylepców")? Odpowiedz Link Zgłoś
gazela1112 Re: pas do pończoch? 21.05.06, 22:29 wiesz. właśnie miałam o to samo zapytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: pas do pończoch? 22.05.06, 14:41 Tak. Trzeba w sklepie poprosić o "pończochy do pasa". "Przylepce" są grube i można sobie na nich połamać zapinki. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_mahleine Re: pas do pończoch? 22.05.06, 12:08 Podciągam :) Podpowiedzcie kobietki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareg1980 Re: pas do pończoch? 22.05.06, 14:34 tak do pasa przypina sie inne ponczochy niz samonosne tzw ponczochy do paska, ktore nie maja silikonowego zakonczenia (nie moga byc noszone bez paska, bo momentalnie spadaja) Podobno mozna przypiac do paska ponczochy silikonowe ale jest to trudniejsze niz przypiecie ponczoch do pasa ze wzgledu wlasnie na silikon, ktory utrudnia zamocowanie... Odpowiedz Link Zgłoś