Dodaj do ulubionych

mam siebie dość!

16.04.06, 23:37
Nie chcę być sobą! Jestem niekonsekwentna, gruba, depresyjna i nie umiem
cieszyć się niczym!
Obserwuj wątek
    • cinekmuminek Re: mam siebie dość! 16.04.06, 23:41
      A jaka byś chciała być?
      Jak potworski? on odświerza kostkami suszarki i otwiera śledzie zamkami....

A niekonsekwentna jest prawie cała nasza populacja, więc widzisz :):)
      • lliryczna Re: mam siebie dość! 16.04.06, 23:43
        mogę byc i potworskim. On pewnie nie ma dołów z powodu 1000 wymyslonych i
        przynajmniej 100 prawdziwych kompleksów. rzygać mi się chce jak pomyslę ile
        godzin tracę na dołowanie sie swoimi niedoskonałościami.
        • cinekmuminek Re: mam siebie dość! 16.04.06, 23:46
          witaj w klubie, u mnie to jakies 4000 wiecej wymyslonych i pewnie tyle samo
          prawdziwych, ale co poradze..
          jak sie samemu czegos nie zrobi, nikt nie pomoze :(
          glowa do gory
          • lliryczna Re: mam siebie dość! 16.04.06, 23:49
            Nie bardzo mam juz siłę. Wiesz - to miał byc ten pierwszy dzień całej reszty
            mojego nowego lepszego życia, a okazał się być takim jak wszystkie ostatniego
            miesiąca - beznadziejny. Naprawdę nie mam już siły...:(
            • elle2006 Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:01
              Zyjemy w czasach kultu ciala. Mnie to wkurza niemilosiernie, ciagle uwazac czy
              aby sie nie przytylo bo zaraz Ci ktos tylek (doslownie) obrobi. Mysle ze
              miliony z nas dzien w dzien analizuje co by chcialo zmienic, schudnąć,
              wypiękniec, odmlodniec itd Mozna sie zalamac!
    • caterina28 Re: mam siebie dość! 16.04.06, 23:58
      niestety...albo na szczescie... Ty sama mozesz to zmienic...radze najprostrze
      rozwiazanie...
      wez kartke papieru i napisz co chcesz zmienic ....jak chcesz to zrobic...jaka
      chcesz byc...wyznacz sobie cele...i daz do nich....
      pamietaj ze to Twoje Zycie... a najgorsze jest uczucie jakby sie było w obcej
      skórze...i nie przejmuj sie ze nie wychodzi.....za któryms razem pokonasz
      to.......polecam takze AFIRMACJE....to naprawde działa
      • lliryczna Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:05
        Doskonale to ujęłaś - czuć się jak w obcej skórze. Powiedz cos więcej o tej
        afirmacji, bo nie bardzo wiem jak sie do rzeczy zabrać. Naprawdę uważasz, ze
        pomimo miliona postanowień za milion pierwszym może się udać? ja nie bardzo w
        to wierzę. za kazdym razem wydaję się sobie tylko coraz bardziej żałosna...:(
        • caterina28 Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:27
          Ja mialem problem z niesmialoscia....i ogolnie balam cie cos zrobic
          powiedziec... bo co inni powiedza ,co pomysla...ale w głebi duszy czułam ze to
          nie ja... ze ja jestem inna ze cos mnie blokuje...
          tak, stosowałam Afirmacje...radze poczytaj na ten temat bo jak ja ci powiem ze
          to działa to mi nie uwierzysz..a jest to prozaicznie proste...
          po prostu.. wmawiasz sobie pewne rzeczy... to co byc chciała
          osiągnąć....np....byc konsekwentna.....piszesz to na kardce 100 razy czytasz
          to... i twój mózg to bierze jako Twoja ceche cherakteru......powodzenia
          • lliryczna Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:32
            Postaram sie coś w tym kierunku zrobić. chociaż strach przed kolejną porażka
            troche mnie hamuje, ale zobaczymy. Zobaczymy...
            • caterina28 Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:39
              porazka.....nawet niech ich bedzie 1000....to nie ma znaczenia....Ty jestes
              najwazniejsza...nawet taka niedoskonala....nie mozesz miec tez takiego
              cisnienia.... nie jestesmy idealni i nie bedziemy ..
              • nikosik Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:44
                to prawda:) nie mozna zakladac z gory porazek:)
                • lliryczna Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:47
                  To prawda - nie mozna, ale to mi się samo nasuwa. Ale OK, spróbuje z całych
                  sił, skoro juz tyle tu nawypisywałam, to choćby dlatego, ze ktos poświecił swój
                  czas na odpisywanie na moje wynurzenia - postaram się wziąć w garść.
                  • nikosik Re: mam siebie dość! 17.04.06, 00:51
                    > To prawda - nie mozna, ale to mi się samo nasuwa.

ja wiem, mam podobnie, ale robie sobie na przekor:)

>Ale OK, spróbuje z całych
                    > sił, skoro juz tyle tu nawypisywałam, to choćby dlatego, ze ktos poświecił
                    swój
                    >
                    > czas na odpisywanie na moje wynurzenia - postaram się wziąć w garść.
                    tak trzymaj:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka