Gość: krecha IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 10:35 kto wie kiedy jest wielkanoc w 2003? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: wielkanoc 24.12.02, 10:40 To prawie na moje urodziny:-).I moze bedzie juz calkiem wiosna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: wielkanoc IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 10:50 czesc, vika :))) to kiedy sa Twoje urodzinki? mam nadzieje, ze nie bedzie 100 procent wiosny (patrz moja odpowiedz kwikowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: wielkanoc IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 10:47 dzieki, kwiku... hi hi - pojade sobie na nartki w tatry Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wielkanoc 24.12.02, 10:53 jezeli masz jakies dojscia, to prosimy o 90 % wiosny (tysz moje urodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: wielkanoc IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 10:55 no dobra, niech bedzie juz ta wasza wiosna, ale w tatrach ma byc snieg i zima :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: wielkanoc 24.12.02, 11:04 Gość portalu: krecha napisał(a): > dzieki, kwiku... > > hi hi - pojade sobie na nartki w tatry 24-go?Nanartach nie jezdze.opowiem Ci pozniej dlaczego ale to bylo tak dawno,zemozemnie sprobuj namowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: wielkanoc IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 11:08 o lecie to mi nawet nie wspominaj, bo mnie ciarki przechodza na sama mysl... brrrrr i wrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wielkanoc 24.12.02, 11:11 w nagrode otrzymujesz jesienna pluche i porywisty wiatr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: wielkanoc IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 11:13 dzieki - ale wlasnie to mam w tej chwili pada deszcz, chociaz w gorach bialutko i sliczniutko az sie pyszczek smieje :))) a potrzebuje dokladnie wlasnie to w lecie, tylko ze wtedy mam pieklo Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: wielkanoc 24.12.02, 11:13 Gość portalu: krecha napisał(a): > o lecie to mi nawet nie wspominaj, > bo mnie ciarki przechodza na sama mysl... > brrrrr i wrrrrrrrrrrrr uspokoj sie wtejchwili.Najlepiej jest latem na Mazurach!I nartach wodnych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: wielkanoc IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 11:15 ale vika, ja mialem na mysli moje lato ono jest takie..... ze zawsze uciekam do polski sie ochlodzic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: wielkanoc 24.12.02, 11:35 Gość portalu: krecha napisał(a): > ale vika, ja mialem na mysli moje lato > > ono jest takie..... > ze zawsze uciekam do polski sie ochlodzic :))) Kreseczko.Uwielbiam temperatury powyzej 30 stopni.Jak za goraco to mozna posiedziec w jakims bajorku i juz.Nie narzekaj.Od goraca jeszcze nikt nie dostal kataru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha do: vika IP: *.hwr.arizona.edu 24.12.02, 11:39 vika, musze tu powiedziec, ze nic nie wiesz o goracu Tobie sie tylko wydaje, ze wiesz :))) jak chcesz sie dowiedziec, to zapraszam do siebie w lipcu albo sierpniu chociaz nie wiem, czy powinienem, bo nawet najgorszemu wrogowi czegos takiego nie zycze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś