Gość: pablo IP: *.softlab.com.pl 18.10.01, 23:23 watek zalozony specjalnie na prosbe Izy (watek "biust") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.iza Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi 18.10.01, 23:30 Pablo... jutro, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwaj Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi 18.10.01, 23:32 czyzby iza sie zmeczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: *.tucson1.az.home.com 18.10.01, 23:40 Bez jaj, prosze.......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: *.softlab.com.pl 18.10.01, 23:45 Gość portalu: paul napisał(a): > Bez jaj, prosze.......! dlaczego ? - moze przyciezkawa tu ostatnio atmosfera troche sie rozluzni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: *.tucson1.az.home.com 18.10.01, 23:50 OK.Ja nie wole.Po prostu go nie cierpie i w ogole w szczegole.Ale moze sa kobiety , ktore go adoruja. Odpowiedz Link Zgłoś
1.iza Re: Nie chcę go pogążać, ale... 18.10.01, 23:59 Nie będzie obszernie. Nie znoszę zarozumiałości u facetów. Takich, którzy całym swoim sposobem bycia i miną mówią "wiem, jaki jestem wspaniały". Całość w połaczeniu z twarzą jak pupa niemowlęcia zupełnie niestrawna. A teraz dobranoc. Czy Wy nie macie jutro nic do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: 212.244.106.* 19.10.01, 09:31 NIE NIE NIE NIE. Męzczyzna -jak sama nazwa wskazuje - ma być MĘSKI. Pan K. męski absolutnie nie jest. Ja uwielbiam męzczyzn w typie skandynawskim, germańskim - duzy i blondyn , taki Dolph Lundgren na przykład.... Odpowiedz Link Zgłoś
oyama Ibisz na Ibize! 19.10.01, 10:28 A ja bym Ibiszowi zafundowal wczasy na syberii w jakim lagrze. Od razu by mu sie buzia poprawila, cera wygladzila no i oczywiscie stalby sie prawdziwym macho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Ibisz na Ibize! IP: *.punkt.pl 19.10.01, 19:15 oyama napisał(a): > A ja bym Ibiszowi zafundowal wczasy na syberii w jakim lagrze. Od razu by mu si > e buzia > poprawila, cera wygladzila Ależ cerę to on ma moim zdaniem jak pupcia niemowlęcia! >no i oczywiscie stalby sie prawdziwym macho No i oczywiście pupcia niemowlęcia zamiast twarzy wyklucza bycie macho ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: *.osi.gda.pl 19.10.01, 16:07 Gość portalu: Baby napisał(a): > NIE NIE NIE NIE. > Męzczyzna -jak sama nazwa wskazuje - ma być MĘSKI. > Pan K. męski absolutnie nie jest. > Ja uwielbiam męzczyzn w typie skandynawskim, germańskim - duzy i blondyn , taki > > Dolph Lundgren na przykład.... Baby, moja siostrzana duszo!!!!! Ty wiesz co kobiety polskie lubia!!!! Przystojny Szwed jest przykladem calkiem na miejscu. Jesli bedziesz kandydowala w jakichkolwiek wyborach masz moj glos. Ale co z MESKIMI brunetami, szatynami i rudymi? Czy oni nie zasluguja na to zeby na nich oko zawiesic takze - koniecznie wszyscy z seksownym tatuazem (brunet, tatuaz, trzydniowy zarost - mniam, uczta dla oka!!!!). Zreszta poza wygladem trzeba tez znalezc czas na to co znjaduje sie pod popularnie zwana "kopula". Nie bede sie jednak nad meskim IQ, ktore mnie pociaga rozwodzic, bo tutaj chyba nie o inteligencje chodzi. Aczkolwiek pomyslalam, ze warto o tym krotko wspomniec. Pozdrowienia, Siostra M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak- do M IP: 212.244.106.* 19.10.01, 16:41 Moja Droga M! Oczywiście typ skandynawski to podstawa ale taki duży brunet też mógłby byc ostatecznie..... Zresztą taki typ Irlandczyka też - warunek musi byc duży i bardzo dobrze zbudowany. Typ chudego intewlektualisty odpada . Za bardzo lubie czuc sie mała kobietką ( na wyskoich obcasach)żeby zrezygnować z silnych męskich ramion (wytatuowanych ). Z uwagi na zbierznośc poglądów w tym względzie i fakt że już na jakimś wątku sie zgadałysmy :baby74@hoga.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak- do Baby IP: *.gda.pl 19.10.01, 17:59 Gość portalu: Baby napisał(a): > Moja Droga M! Oczywiście typ skandynawski to podstawa ale taki duży brunet też > mógłby byc ostatecznie..... > Zresztą taki typ Irlandczyka też - warunek musi byc duży i bardzo dobrze > zbudowany. Typ chudego intewlektualisty odpada . Za bardzo lubie czuc sie mała > kobietką ( na wyskoich obcasach)żeby zrezygnować z silnych męskich ramion > (wytatuowanych ). > Z uwagi na zbierznośc poglądów w tym względzie i fakt że już na jakimś wątku > sie zgadałysmy :baby74@hoga.pl > > Pozdrawiam W rewanżu: loca_26@hoga.pl czekam na ciekawe wieści!!! Buźka, M. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi 19.10.01, 15:36 nie, jak Ibisz - nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lynn Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: *.proxy.aol.com 19.10.01, 20:50 NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: 62.98.65.* 23.10.01, 17:16 NIE!!!!!!!!!!!! Tez lubie duzych,blondynow mniam,mniam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Witaj w klubie Zuz IP: *.osi.gda.pl 23.10.01, 21:05 Gość portalu: zuz napisał(a): > NIE!!!!!!!!!!!! > Tez lubie duzych,blondynow mniam,mniam....... Liga Kobiet lubiacych duzych itp. wita Cie serdecznie na swoim lonie. Podrowka, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Witaj w klubie Zuz IP: 212.244.106.* 24.10.01, 16:11 witaj witaj Zuz! Siostra M. ma jak zawsze rację. Musi byc duuuży , blondyn i baardzo męski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: Witajcie do M i Baby IP: 62.98.98.* 24.10.01, 17:13 Hej dziewczyny!!!!!!!! Bardzo mi milo wejsc na lono takiej Ligi. Na duzym blondynie zawsze warto oko zawiesic :)))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianca23 Re: Witajcie do M i Baby IP: 217.98.73.* 25.10.01, 16:03 Gość portalu: zuz napisał(a): > Hej dziewczyny!!!!!!!! > Bardzo mi milo wejsc na lono takiej Ligi. > Na duzym blondynie zawsze warto oko zawiesic :)))) > > Pozdrowionka Mnie tez bardzo milo, popieram w stu procentach, a swoja droga nie wiedzialam, ze na blondynow jest taki popyt, widzialam takich w Skandynawii, rodowitych potomkow Wikingow, bylo na co popatrzec, oj bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Hej Bianca23 IP: 192.168.1.* / *.osi.gda.pl 25.10.01, 17:37 Gość portalu: bianca23 napisał(a): Ciesze sie, ze podzielasz nasza opinie. Chcialabym jednak nadmienic, ze ja lubie rownie mocno brunetow i mezczyzn innej "masci"; wspominam o tym, bo nie znioslabym tego gdyby jakis Pan uznal, ze jest dyskryminowany ze wzgledu na kolor wlosow inny niz blond. Tak czy inaczej ciesze sie, ze nasz klub sie powieksza. Witam Cie z otwartymi ramionami na lonie naszej Ligi (Liga ... nigdy Cie nie zdradzi!!!!!) Buziaki, Siostra M. Gość portalu: zuz napisał(a): > > > Hej dziewczyny!!!!!!!! > > Bardzo mi milo wejsc na lono takiej Ligi. > > Na duzym blondynie zawsze warto oko zawiesic :)))) > > > > Pozdrowionka > > Mnie tez bardzo milo, popieram w stu procentach, a swoja droga nie wiedzialam, > ze > na blondynow jest taki popyt, widzialam takich w Skandynawii, rodowitych potomk > ow > Wikingow, bylo na co popatrzec, oj bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 to nie doknca temat dla mnie. 24.10.01, 15:07 ale ja w przeciwienstwie do poprzednich postów nie lubie duzych blondynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: to nie do konca temat dla mnie. IP: *.pl 24.10.01, 15:35 Rany, pewnie dostałeś kiedyś w nos od dużego blondyna? A ja lubię szalonych dużych i małych, kolor włosów nie taki ważny, ale absolutnie nie toleruję pupci zamiast buzki, czyli Ibisz odpada w przedbiegach.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie. nie dostałem w nos od duzego blondyna. 25.10.01, 08:53 od nikogo jeszczew nos nie dostałem. bo ja pokojowo nastawiony jestem. raz kiedys jak miałem z 18 lat dostałem od kogos w gebe. ale nie pamietam od kogo i za co. ale pewnie słusznie, bo byłem pijany i prawdopodobnie upierdliwy. a duzych blondynów nie lubie, bo wogóle faceci nie sa w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi 24.10.01, 16:16 Gość portalu: pablo napisał(a): > watek zalozony specjalnie na prosbe Izy (watek "biust") A Iza nie odpowiedziała Ci na to pytanie? Wygląd nie jest najważniejszy, cenniejsza jest odpowiednia osobowość i jeszcze kilka innych cech, ale wygląd jest dopiero na którymś tam m-cu. Mógłby być Ibiszowy. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: *.softlab.com.pl 24.10.01, 17:17 mag_nolia napisał(a): > Gość portalu: pablo napisał(a): > > > watek zalozony specjalnie na prosbe Izy (watek "biust") > A Iza nie odpowiedziała Ci na to pytanie? > Wygląd nie jest najważniejszy, cenniejsza jest odpowiednia osobowość i jeszcze > kilka innych cech, ale wygląd jest dopiero na którymś tam m-cu. > Mógłby być Ibiszowy. > PA! > watek ten to szczyt glupoty nawiazujacy do watkow typu "czy wy faceci naprawde wolicie takie chude/z duzymi piersiami/tlenione blondyny/etc,etc" nie interesuje mnie odpowiedz na pytanie w nim zawarte, naprawde. zalozylem go na wyrazna prosbe Izy wyrazona w watku "biust" Odpowiedz Link Zgłoś
1.iza Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi 24.10.01, 21:00 ...a sam podsunąłeś pomysł. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Czy wy naprawde wolicie facetow ktorzy wygladaja jak Krzysztof Ibi IP: *.softlab.com.pl 25.10.01, 18:34 ... w akcie desperacji nie zapominaj Odpowiedz Link Zgłoś