max_maestro 25.04.06, 18:58 Jak teraz wygladaja i co u nich slychac: www.smieszne-zdjecia.pl/Blizniaczki-Olsen-t1860.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 19:12 zawsze lubilam i lubie ogladac ich w filmach a serial "pelna chata"byl moim ulubionym serialem w dziecinstwie,tylko szkoda ze zbrzydły dziewczyny bo jak byly małe to byly ladniejsze,i dobrze ze kase zainwestowaly a nie "przejadły" Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 19:20 która się wam teraz bardziej podoba,bo mnie ta co miała/ma anoreksje Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 19:37 Kurcze jak podrosły to nie są juz takie słodkie, I wiecie co te czarne kreski pod oczami brrr wygladaja jak rapapuchy Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 19:42 przyjrzalam im sie:) moim zdaniem sa calkiem niezle:) gdybym byla facetem, to by mi sie na bank podobaly:D Pauli -- mmm... mam na ciebie ochotę.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 19:42 .bc napisała: > Kurcze jak podrosły to nie są juz takie słodkie, > I wiecie co te czarne kreski pod oczami brrr wygladaja jak rapapuchy rapa co? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 19:52 nieważne, co, ważne, że dobrze brzmi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 20:09 i chyba maja piersi powiekszone, ale moge sie mylic;) sliczne sa Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Bliźniaczki Olsen - te z serialu Pełna Chata 25.04.06, 21:14 sliczne dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś