Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:01 natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: kubek!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:13 Gość portalu: suri napisał(a): > natychmiast! W ogóle nie rozumiem kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: kubek!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:17 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > natychmiast! > > > W ogóle nie rozumiem kobiet... :)) hihi tylko gdzie jest kubek?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: kubek!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 12:20 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > natychmiast! > > > > > > W ogóle nie rozumiem kobiet... > > :)) > hihi > tylko gdzie jest kubek?!!! Mnie nie pytaj. Nie piję z cudzych kubków. Ja w ogóle nie piję z kubków... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: kubek!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:23 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > natychmiast! > > > > > > > > > W ogóle nie rozumiem kobiet... > > > > :)) > > hihi > > tylko gdzie jest kubek?!!! > > > Mnie nie pytaj. Nie piję z cudzych kubków. Ja w ogóle nie piję z kubków... :) z cudzych bron boze! oj, ty mnie zagadujesz a ja ciagle nie wiem gdzie jest moj kubek!! bliska obledu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ato Re: kubek!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:32 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > natychmiast! > > > > > > > > > > > > W ogóle nie rozumiem kobiet... > > > > > > :)) > > > hihi > > > tylko gdzie jest kubek?!!! > > > > > > Mnie nie pytaj. Nie piję z cudzych kubków. Ja w ogóle nie piję z kubków... > :) > z cudzych bron boze! > oj, ty mnie zagadujesz a ja ciagle nie wiem gdzie jest moj kubek!! > > bliska obledu Tu jest Twoj kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri uffff.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:37 juz myslalam, ze nie znajde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri HOMINEM QUERO! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 15:27 agick napisała: > a w czym pijesz...? > :) > ten kubek to w ogole nie do picia sluzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: kubek!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 07.01.03, 15:29 agick napisała: > a w czym pijesz...? > :) > Ja w ogóle nie piję. Wszczepili mi esperal i nie mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri kubek rulez IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 12:51 oto kubek byl i go nie ma :) see ya! czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ato Re: kubek rulez IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 13:23 Gość portalu: suri napisał(a): > oto kubek byl i go nie ma :) > see ya! > czekam i znowu jest, a potem go nie bedzie, lecz skoro jest to korzystajmy z tego wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: kubek rulez IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 13:40 Gość portalu: Ato napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > oto kubek byl i go nie ma :) > > see ya! > > czekam > i znowu jest, a potem go nie bedzie, lecz skoro jest to korzystajmy z tego > wszyscy! ciesze sie, ze jestes ale jakbys byl uprzejmy do mojego kubka nie spraszac od razu wszystkich ;) gdzie byles jak Cie nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: kubek rulez 08.01.03, 00:43 Gość portalu: suri napisał(a): > ciesze sie, ze jestes ale jakbys byl uprzejmy do mojego kubka nie spraszac > od razu wszystkich ;) Jeden dla wszystkich? Dlaczeg nie? Slodka matka komuna sie przypomina i laza sie w oku kreci. Ech te blaszane, emaliowane kubeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: kubek rulez IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 15:51 melinek napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > ciesze sie, ze jestes ale jakbys byl uprzejmy do mojego kubka nie spraszac > > > od razu wszystkich ;) > > Jeden dla wszystkich? Dlaczeg nie? Slodka matka komuna sie przypomina > i laza sie w oku kreci. Ech te blaszane, emaliowane kubeczki. blaszane emaliowane kubki przypominaja mi tylko wyjazdy laboratoryjne do PGRów, ehhhh, to były wjazdy... najbardziej udanym pomyslem bylo lokum studentow u ksiedza w domu, hehe, po zmroku dzialy sie tam straszne rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jest u mnie. Przydz i wez go sobie. n/t IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 15:32 akurat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ato Re: Jest u mnie. Przydz i wez go sobie. n/t IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 15:53 Gość portalu: suri napisał(a): > akurat! juz jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jest u mnie. Przydz i wez go sobie. n/t IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 16:00 Gość portalu: Ato napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > akurat! > > juz jestem.. elo! masz chwile, czy zarobiony;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ato Re: Jest u mnie. Przydz i wez go sobie. n/t IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 16:04 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Ato napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > akurat! > > > > juz jestem.. > > elo! > masz chwile, czy zarobiony;)? Srednio zarobinony, ale gdzie tu laboratoria?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 16:08 Gość portalu: Ato napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Ato napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > akurat! > > > > > > juz jestem.. > > > > elo! > > masz chwile, czy zarobiony;)? > > Srednio zarobinony, ale gdzie tu laboratoria?? git. melinek wspominajac z lza w oku picie z jednego kubka w komunie (kubkow to raczej nie brakowalo, z tego co wiem) przypomnial mi praktyki w pgr, ehhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ato Re: IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 16:12 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Ato napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ato napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > akurat! > > > > Tych wyjazdow bedzie mi najbardziej brakowalo, najlepiej chyba wspominam nadmorskie plazowanie we mgle.. > > > > juz jestem.. > > > > > > elo! > > > masz chwile, czy zarobiony;)? > > > > Srednio zarobinony, ale gdzie tu laboratoria?? > git. melinek wspominajac z lza w oku picie z jednego kubka w komunie (kubkow to > > raczej nie brakowalo, z tego co wiem) przypomnial mi praktyki w pgr, ehhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri re: IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 16:20 > Tych wyjazdow bedzie mi najbardziej brakowalo, najlepiej chyba wspominam > nadmorskie plazowanie we mgle.. ale o tym to juz porozmawiamy wieczorem :)) spadam bo zarobiona jestem! Odpowiedz Link Zgłoś