Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 09:30 .. Mścisławom życzę dziś najlepszego! Są tu tacy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: wszystkim.. 08.01.03, 09:31 Gość portalu: suri napisał(a): > .. Mścisławom życzę dziś najlepszego! > Są tu tacy? A ja wszystkim Karampukom życzę dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: wszystkim.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 09:39 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > .. Mścisławom życzę dziś najlepszego! > > Są tu tacy? > > A ja wszystkim Karampukom życzę dużo zdrowia! > hihi tak jest! dzien dobry Pajdeczko! nie wiem co to ten karampuk ale brzmi jak milusie zwierzatko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wszystkim.. 08.01.03, 09:45 Gość portalu: suri napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > .. Mścisławom życzę dziś najlepszego! > > > Są tu tacy? > > > > A ja wszystkim Karampukom życzę dużo zdrowia! > > > hihi > tak jest! > dzien dobry Pajdeczko! > nie wiem co to ten karampuk ale brzmi jak milusie zwierzatko ;) To nazwa byłej żony Mario2. Mści się teraz na innych kobietach za to, że go olała i zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: wszystkim.. IP: *.athens.access.acn.gr 08.01.03, 10:42 Mój Tata jest Mietek, ale nie Mścisek, na litosc boską:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: wszystkim.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 12:50 Gość portalu: renia napisał(a): > Mój Tata jest Mietek, ale nie Mścisek, na litosc boską:))) Dzieki Reniu, zastanawialo mnie od rana jakie jest zdrobnienie od Mścisława ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Co z kubkiem? Stlukl sie? 08.01.03, 16:48 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Mój Tata jest Mietek, ale nie Mścisek, na litosc boską:))) > Dzieki Reniu, zastanawialo mnie od rana jakie jest zdrobnienie od Mścisława ;) Mietek to chyba od Mieczyslawa a od Mscislawa moze Mscisie_k? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri schował sie i tyle go widzialam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 16:54 melinek napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: renia napisał(a): > > > > > Mój Tata jest Mietek, ale nie Mścisek, na litosc boską:))) > > Dzieki Reniu, zastanawialo mnie od rana jakie jest zdrobnienie od > Mścisława ;) > > Mietek to chyba od Mieczyslawa a od Mscislawa moze Mscisie_k? mscisiek brzmi niezle, wspomne przed powiciem a od Marcjanny? (Marcjanny jutro:) <rozbawiona suri> Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: schował sie i tyle go widzialam 09.01.03, 01:19 Marcysia. Kiedy rozwiazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: schował sie i tyle go widzialam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 09:56 melinek napisał: > Marcysia. > Kiedy rozwiazanie? nie wczesniej niz za dwa lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: schował sie i tyle go widzialam 09.01.03, 10:45 Los lubi sprawiac niespodzianki ;)) i pokrzyzowac plany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: schował sie i tyle go widzialam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 10:51 melinek napisał: > Los lubi sprawiac niespodzianki ;)) i pokrzyzowac plany. i chyba bym tak wolala. (ale nie wczesniej niz za dwa lata :)) to planowanie to troche jak profanacja ('a teraz bedziemy mieli dziecko'), no na dobra sprawe zaden moment nie jest dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: schował sie i tyle go widzialam 09.01.03, 11:00 Oczywiscie, po dwoch latach tez trzeba bedzie troche poczekac i wykonac kilka lub wiecej prob, zanim sie uda. Ja czekalam na poczecie dwa lata od momentu odstawienia pigulek. Imiona tez mialam z gory upatrzone, dla dziewczynki Lucja, dla chlopca Marek. Teraz na swiecie jest maly Marek Lucjusz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: schował sie i tyle go widzialam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 11:38 melinek napisał: > Oczywiscie, po dwoch latach tez trzeba bedzie troche poczekac i wykonac kilka > lub wiecej prob, zanim sie uda. > Ja czekalam na poczecie dwa lata od momentu odstawienia pigulek. > Imiona tez mialam z gory upatrzone, dla dziewczynki Lucja, dla chlopca Marek. > Teraz na swiecie jest maly Marek Lucjusz :)) > tak sobie mysle, ze nie ma chyba nic piekniejszego niz seks podczas ktorego masz swiadomosc, ze z tego bedzie dziecko. moglabym byc niepowazna i sprawic sobie dziecko, korci mnie okrutnie :) az nozkami przebieram ale najpierw trzeba jeszcze poszalec, i troche swiata poogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: schował sie i tyle go widzialam 09.01.03, 12:56 Masz bardzo dobre podejscie. Gdy pojawia sie dziecko nawet do fryzjera trudno sie umowic, chyba ze jest babcia lub inny bliski. Mnie zastepuje maz. Wszystkie kursy i studia tez warto ukonczyc przed narodzinami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: schował sie i tyle go widzialam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 13:08 melinek napisał: > Masz bardzo dobre podejscie. Gdy pojawia sie dziecko nawet do fryzjera trudno > sie umowic, chyba ze jest babcia lub inny bliski. Mnie zastepuje maz. no, inaczej sobie tego nie wyobrazam :) > Wszystkie kursy i studia tez warto ukonczyc przed narodzinami :)) wlasnie.. ale z takim zalozeniem nie urodze przed 30stka ;) przepraszam za ciekawosc - ile mialas lat bedac w ciazy? czy w ogole jest "dobry moment" na rodzenie..? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: schował sie i tyle go widzialam 09.01.03, 13:15 33, gdy sie urodzilo. Troche pozno, bo na drugie robi sie pozno :)) A chcialoby sie. Ale przedtem popracowalam, postudiowalam, kawalek swiata objechalam i teraz nie zaluje. Czuje sie spelniona.)) Ty w jakim jestes wieku? Wiadomo, ze jak wszyscy w XXI ;)) Chodzi mi o metryke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri broda medrcem nie czyni ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 13:42 melinek napisał: > 33, gdy sie urodzilo. Troche pozno, bo na drugie robi sie pozno :)) > A chcialoby sie. > > Ale przedtem popracowalam, postudiowalam, kawalek swiata objechalam i teraz nie > > zaluje. Czuje sie spelniona.)) i o to chodzi! chcialabym to dobrze rozegrac.. > Ty w jakim jestes wieku? Wiadomo, ze jak wszyscy w XXI ;)) > Chodzi mi o metryke. nie wiem czy odpowiedz nie zlamie zasady anonimowosci forum... ale od czego sa zasady!:) juz za pare dni - 22! (ale poszlam o rok wczesniej do szkoly;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nosze. 09.01.03, 14:15 > nie wiem czy odpowiedz nie zlamie zasady anonimowosci forum... > ale od czego sa zasady!:) He, he, he o jakiej anonimowosci piszesz, tu prawie wszyscy :)) to dobrzy lub zli znajomi. > juz za pare dni - 22! Tez za kilka dni mam urodziny. Czy jestes spod znaku koziorozca? Bo ja to chyba spod znaku nosorozca ;)) z moim nosem. > (ale poszlam o rok wczesniej do szkoly;) Tak jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 14:30 melinek napisał: > > nie wiem czy odpowiedz nie zlamie zasady anonimowosci forum... > > ale od czego sa zasady!:) > He, he, he o jakiej anonimowosci piszesz, tu prawie > wszyscy :)) to dobrzy lub zli znajomi. no prosze.. > > juz za pare dni - 22! > Tez za kilka dni mam urodziny. > Czy jestes spod znaku koziorozca? sila rzeczy:) koziorozec pelna geba z cala jego ambicja i uporem ;) ktorego twoje swieto? > Bo ja to chyba spod znaku nosorozca ;)) z moim nosem. > > > (ale poszlam o rok wczesniej do szkoly;) > Tak jak ja! tez bylas taka zdolna :)? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos 09.01.03, 15:06 16 Jestem do tej pory :)) i ciagle jakies w sobie zdolnosci odkrywam. Suri co robisz w zyciu, poza pisaniem na forum? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 15:13 melinek napisał: > 16 > Jestem do tej pory :)) i ciagle jakies w sobie zdolnosci odkrywam. zuch, dziewczyna! a co ostatnio? > Suri co robisz w zyciu, poza pisaniem na forum? ;)) poza pisaniem to nie wiele ;) pracuje, studiuje, psa z rozbitego malzenstwa wychowuje ;) a czasem rymuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos 09.01.03, 15:22 Gość portalu: suri napisał(a): > zuch, dziewczyna! a co ostatnio? Dziecko, forum tez, jezyki, malowanie. Oooo, poetka! Studiujesz to? Piosenki tez piszesz? Pies z Twojego malzenstwa, czy rodzicow? Teraz bede miala przerwe. Obowiazki rodzinne wzywja. Oj, jak one glosno wzywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 16:26 melinek napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > zuch, dziewczyna! a co ostatnio? > Dziecko, forum tez, jezyki, malowanie. > > Oooo, poetka! Studiujesz to? Piosenki tez piszesz? w zyciu!! choc ze mnie zdeklarowana humanistka > Pies z Twojego malzenstwa, czy rodzicow? wielki pies z mojego rozbitego malzenstwa, przez co mam z nim pewne problemy wychowawcze :) a moze to przez to, ze pozwalam mu wlazic do lozka, sama nie wiem :)) > Teraz bede miala przerwe. Obowiazki rodzinne wzywja. > Oj, jak one glosno wzywaja. przynajmniej nie musza w ten mroz na spacer wychodzic ;) usciski dla nich! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos 09.01.03, 16:38 Obowiazki usciskane. Juz byly dzis na dworze. Na gimnastyke je zawiozlam. Takie male a juz limuzyna sie rozbijaja ;)) i szofera maja wlasnego. Pieseczkowi ;)) pewnie zimno. Dlatego cie spycha z lozka. :( Lubie humanistow. Zadnego kontretnego zawodu nie maja, ale pogadac mozna. Wiec zrymowalo sie przypadkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 17:21 melinek napisał: > Obowiazki usciskane. > Juz byly dzis na dworze. Na gimnastyke je zawiozlam. > Takie male a juz limuzyna sie rozbijaja ;)) i szofera maja wlasnego. nawet sie nie zorientujesz jak Cie zaczną z łóżka spychać ;) > Pieseczkowi ;)) pewnie zimno. Dlatego cie spycha z lozka. :( nie zartuj! nie moge go z tych spacerow zagonic do domu (jeden ze wspomnianych wyzej problemow wychowawczych), zero powazania, zero respektu... musze byc bardziej stanowcza ;) - nie bedzie dzis spania w lozku! :)) > Lubie humanistow. Zadnego kontretnego zawodu nie maja, ale pogadac mozna. ...od czasu do czasu :) tez humanistka? > Wiec zrymowalo sie przypadkowo? czasem czuje, ze rymuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos 09.01.03, 18:04 Juz spycha. Z tatusiem mu sie udalo. Zawojowal jego czesc. Ja spie na mojej polowce a na drugiej on z tata. Pieskowi bude na dworze lub na balkonie, jesli w bloku mieszkasz. Myli, ze on jest panem sfory. He, he, niedoczekanie jego. Humanistka niestety :( Poezja? Tak, czasami Miedzy dzieckiem a garami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Broda medrcem nie czyni ;) Dobrze, bo nie nos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 18:20 melinek napisał: > Juz spycha. Z tatusiem mu sie udalo. Zawojowal jego czesc. > Ja spie na mojej polowce a na drugiej on z tata. bron honoru mego! nie daj sie! <me-li-nek! me-li-nek! me-li-nek..!) > Pieskowi bude na dworze lub na balkonie, jesli w bloku mieszkasz. > Myli, ze on jest panem sfory. He, he, niedoczekanie jego. mam na niego chytry sposob - co weekend pakuje go w worek i wysylam na mazury ;) ale daje slowo, w tygodniu jest istny dramat, a mowila mama, ze zabawa w dorosle zycie jest smieszna do czasu... :) > Humanistka niestety :( Melinek! Zabraniam Ci tak mowic! Co Cie gryzie? dowiem sie pewnie jutro dopiero absens carens... > Poezja? Tak, czasami > Miedzy dzieckiem a garami ;)) w duecie widze swietlana przyszlosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Doping mile widziany. :))) 09.01.03, 19:06 Dzieki za wsparcie. Zapytaj na forum zwierzeta co z takim psim gagatkiem robic. Ex-maz nie mogl go wziasc? Moze wlasnie potrzebna konsekwencja. To da sie wytrenowac. Najpierw w sobie, potem na psie. Lub rownolegle. Podejrzewam, ze Mazury mu uderzaja do lba. Zastanawiam sie tylko, jak duzego pieska pakuje sie do worka? Wchodzi dobrowolnie, czy kielbaska necisz? Rodzice nie zawsze maja racje ;)) Ta zabawa :)) bedzie smieszna do konca, gdy sie postarasz. Gryzie mnie swiadomosc, ze w innych dziedzinach milabym wiecej do zrobienia niz jako hu, hu, huuuumanistka. Nigdy nie jest za pozno. Ale teraz realizuje sie jako mama i tej realizajci jest az nadto. Ufff. Niech lampa naszej znajomosci swieci na forum jak najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri me-li-nek! me-li-nek!! me-li-nek!!!<tlumy szaleją> IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 11:03 melinek napisał: > Dzieki za wsparcie. > > Zapytaj na forum zwierzeta co z takim psim gagatkiem robic. > Ex-maz nie mogl go wziasc? > Moze wlasnie potrzebna konsekwencja. To da sie wytrenowac. > Najpierw w sobie, potem na psie. Lub rownolegle. > Podejrzewam, ze Mazury mu uderzaja do lba. teoretycznie to wiem co z nim robic tylko jestem taka niekonsekwentna..no i zamiast pogadanek powinna byc smycz (a na to mnie nie stac, nie na smycz, rzecz jasna;)ustawianie psa karceniem zupelnie mi nie idzie) poza tym wiem, ze on mnie traktuje jak rowna sobie, nijak w hierarchii nie jestem wyzej :) eh... a ex-maz? no wiesz, artista.., raz jest raz go nie ma, nie mialabym chyba odwagi oddawac mu psa w opieke. z tego wzgledu, mimo ze mamy bardzo cieply i zazyly uklad, nawet tego nie proponuje :) > Zastanawiam sie tylko, jak duzego pieska pakuje sie do worka? > Wchodzi dobrowolnie, czy kielbaska necisz? tlumacze, tlumacze i jeszcze raz tlumacze :) > Rodzice nie zawsze maja racje ;)) > Ta zabawa :)) bedzie smieszna do konca, gdy sie postarasz. > > Gryzie mnie swiadomosc, ze w innych dziedzinach milabym wiecej > do zrobienia niz jako hu, hu, huuuumanistka. > Nigdy nie jest za pozno. Ale teraz realizuje sie jako mama > i tej realizajci jest az nadto. Ufff. moje zalozenie jest takie, ze jako, hmm.., humanistka moge robic wszystko :) studia otwieraja glowe a potem juz tylko ode mnie zalezy co z tym zrobie (vide Twoje nowe zainteresowania), jak na razie idzie dobrze :) a co do bycia mama, to nie ma dla mnie nic, co mialoby wiekszy (glebszy) sens na tym swiecie, niz wychowac wrazliwa, madra jednostke, ktora swoja obecnoscia troche ten swiat ulepszy :) to jest wyczyn! tylu chorych ludzi chodzi po tej ziemi... > Niech lampa naszej znajomosci swieci na forum jak najdluzej. HOWGH! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Oj, jaki doping, chyba koks musze lyknac. 10.01.03, 11:39 Psa mozna oddac na tresure lub wynajac trenera. Widzialam cos takiego na spacerze. Trenerka tresowala wlascicielke a ta dopiero psa ;)) Racja, lepiej miec cieple stosunki z bylym, niz z powodu psa je ostudzic. Bycie mama to piekne powolanie :)) Sa jednak momenty, gdy mnie to przerasta. Jest to na pewno bardzo dobra szkola cierpliwosci. Troche jak z Twoim psem, z ta roznica, ze nie ma takich klopotow z hierarchia waznosci. Czyje dzis imieniny? Co studiujesz, czy skonczylas juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri dasz rade!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 12:01 melinek napisał: > Psa mozna oddac na tresure lub wynajac trenera. Widzialam > cos takiego na spacerze. Trenerka tresowala wlascicielke > a ta dopiero psa ;)) wlascicielka tez na smyczce ;) oj > Racja, lepiej miec cieple stosunki z bylym, niz z powodu > psa je ostudzic. > Bycie mama to piekne powolanie :)) Sa jednak momenty, gdy > mnie to przerasta. Jest to na pewno bardzo dobra szkola > cierpliwosci. Troche jak z Twoim psem, z ta roznica, ze > nie ma takich klopotow z hierarchia waznosci. Badz dumna cierpliwa mama :) Jak kariera zawodowa przezywa maciezynstwo? > Czyje dzis imieniny? > Co studiujesz, czy skonczylas juz? :) Jana i Wilhelma. Wszystkiego dobrego! Sa tu tacy? pewnie predzej niz Mscislawowie... najpierw antropologie kultury a teraz magisterskie na socjologii. antropologia miodzio, to byl strzal w dziesiatke choc celowalam z przepaska na oczach ;) socjo postanowilam ruszyc bo interesujaca a magister lepiej ustawiajacy (wracamy do bolaczek humanisty) ciezko z praca mi to idzie ale i tu i tu wiele sie ucze i nie chcialabym z niczego rezygnowac. tak wiec od jakiegos czasu cierpie na chroniczne niewyspanie :) plus jest taki, ze nie dolacze od tlumu absolwentow, ktorzy nie moga znalezc pracy bo nie maja doswiadczenia (choc, jak wiadomo, w naszym kraju wszystko mozliwe ;). cos za cos w kazdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Halo!!!!!! Czy ktos inny czyta ten watek? 10.01.03, 12:43 Te zyczenia to glos na puszczy. Nie wydaje mi sie, by ktos poza nami czytal ten watek, wyglada bardzo prywatnie ;)) Na smyczy byl tylko pies. Wlascicielka byla instruowana przez trenerke zeby nie bylo watpliwosci glosem. Na razie kariera zawodowa przekszatalcila sie w rodzinna. Gdy maly podrosnie, chce wrocic do zarzadzania nieruchomosciami. Tak, ciezko polaczyc prace ze studiami a jak jeszcze forum dodasz to sie skonczy na przepuklinie .... na mozgu.)) Jako socjolog mozesz wykorzystywac fora do badan lub nawet do napisania pracy. Chetnie wypelnie jakas ankiete :)) Tez cierpie na hroniczne niedospanie. Oficjalnie ;)) z powodu malego dziecka, nieoficjalnie z powodu forum :)) Antropologia kultury brzmi ciekawie. Jest cos w internecie na ten temat? Chce wiedziec, ki diabel i z kim mam doczynienia. Pieseczek ;)) jakiej rasy? Pospolitej czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Halo!!!!!! oooo! ooo! <echo> IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 14:34 jak tu cicho i spokojnie...:) ha! jestesmy same:) ciekawej strony o antropologii jeszcze nie znalazlam, az dziwne generalnie glowe mi wylozono teoriami o kulturze, info o zroznicowaniu kulturowym, konfliktach na tym tle, sacrum profanum, troche sztuki, potem jest wchodzenie coraz glebiej, na dobra sprawe kazdemu przydalby sie szybki kurs, moze byloby mniej ksenofobow i zwolennikow LPR ;) Pies jest absolutnie niepowtarzalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Hej ho, hej ho, do domu by sie szlo. Prawda? 10.01.03, 15:41 :)) Czyzby he, he, Cie przylapali w pracy na zajeciach nie mieszczacych sie w zakresie twoich obowiazkow? Uczyli teorii o kulturze i innych rzeczach. A co z praktyka? Z tego tez byly jakies zajecia? Gdybys sie pofatygowala na forum aktualnosci, moglabys tamtejszym oszolomom troche kultury i oglady zaszczepic ;)) Ale oni sa niereformowalni. Partyjna nie jestem.( No moze kiedys bylam dobra partia ;)) ale pozwolilam sie usidlic. Teraz z moja partia tworzymy rodzinke. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Hej ho, hej ho, do domu by sie szlo. Prawda? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 16:28 oj, melinku, taka piekna Ci odpowiedz nasmarowalam i komp mi sie zresetowal... powtorze tylko, ze bardzo z Ciebie pozytywna istota i skutecznie umilasz moj dzien pracy, za co dzieki skladam Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Pogawedki bez zakretki........-) 10.01.03, 17:04 Ojojoj, :))) nie martw sie, :))) napiszesz lepsza. Pierwsze koty za ploty. A pierwsze lody juz przlamane. Suri, wzajemnie tez umilasz zycie. Domyslam sie, ze nie masz kompa w domu i nasza pogawedke trzeba bedzie zawiesici na weekend :(( Na forum aktulanosci nie wchodze, radio i czasem TV mi wystarcza. Bywam za to na psychologii i zalozylam prywante forum wloskie w dziale edukacja. Jak mi smutno ide na forum humorum. Pieska w taki mroz wyprawiasz dzis na Mazury? Ba, pewnie sie tego dowiem w poniedzialek, albo w ogole. Powiedz mu, by obszczekal sniete ryby w jeziorkach ode mnie, bo pozdrowic pewnikiem nie umie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Pogawedki bez zakretki........-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 17:18 jestem jestem, z pracy przed 7 nie wyjde, niestety ale za to potem cos dobrego zjem. podobno...;) komp jest ale nalozylam na siebie zakaz dostepu do internetu. w wolnych chwilach musze dopieszczac bliskich :) bede musiala zajrzec na twoje forum, tym bardziej, ze wlochy moja ojczyzna emocjonalna :) niezle bylo forum na plaze w wakacje, naprawde dobrze sie tam bawilam w sezonie ogorkowym chociaz bardzo hermetyczne towazystwo plazowe Pies juz nadany :) i w drodze. W zeszly weekend lazilismy razem po zamarznietym jeziorze, nie pierwszy raz zreszta, sadze, ze ludzie z brzegu mieli niezly ubaw patrzac jak na zmiane grzmocimy o lod. co studiowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.s. Re: Pogawedki bez zakretki........-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 17:44 wpominalas cos o malowaniu, w domowym zaciszu czy gdzies sie szkolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Pogawedki bez zakretki........-) 10.01.03, 17:51 Gość portalu: p.s. napisał(a): > wpominalas cos o malowaniu, w domowym zaciszu czy gdzies sie szkolisz? Szkole sie sama, maluje butelki lub insza ceramike. Tym hobby zarazila mnie znajoma plastyczka. Teraz mam przerwe, bo albo forum albo dziecko. Albo jedno i drugie jak teraz, gdy trzymam go na kolanie i pisze jedna reka. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Pogawedki bez zakretki........-) 10.01.03, 17:46 Szkoda, ze forum nie mozna obslugiwac off line. Nie przesadzaj ten czorownozny, wlochaty jest tak dopieszczony, ze rozpieszczony, dlatego sie nie slucha. Chyba ze sa inni do pieszczenia. link na moje forum: www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10307 Zapraszam, gdy bedziesz chciala cos napisac, trzeba sobie zalozyc konto w portalu gazety. Odkrywam, ze coraz wiecej mamy wspolnego ;)) ojczyzne tez. Forum Dilberoza poswiecona pracy jest niezla. Tez polecam. Wyobrazam, ze bylo smiesznie na lodzie, na wzajamem sie wywracaliscie ;) taka wanka-wstanka, jedno upada, drugie sie podnosi. Musisz miec blisko na Mazury. Ja na wszystko patrze z perspektywy stolicy. Tej drugiej, wlasciwie trzeciej, bo z drugiej patrzylam tylko przez pierwsze szesnascie lat zycia. Studiowalam jezyki cudzoziemcow, tylko nie doslownie ;)) francuski i wloski. Stad to forum. Z francuskim mnie ubiegli. Na dobra sprawe to sie na nim wzorowalam ;)) Suri, moze sobie zlozysz konto w GW z Twoim nickiem. Bedzie mozna pisac maile. Podoba mi sie Twoj niczek. Po francusku to albo usmiech :)) albo myszka :)) zalenie od pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Pogawedki bez zakretki........-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 22:03 do dopieszczania jest cala rzesza, ach musze chyba miec to cos w sobie;) na Twoim forum juz bylam, ale nie bardzo mialam czas sie wgryzc tym razem, straszny sajgon w pracy, well jest juz po godzinach wiec ten watek zarzucam jakby co to jestem pod gazetowym surya@... a ze suri znaczy usmiech, to mnie zaskoczylas, tym samym swoj nick zaczynam lubic coraz bardziej... gdzie teraz mieszkasz bo troche sie pogubilam? ja okupuje stolice. nasza. obecna. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Pogawedki bez zakretki........-) 11.01.03, 00:37 Mieszkam w aktualnej stolicy. W bylej, w Krakowie mieszkala po urdzeniu. Po drodze byl jeszcze Bialystok. Jesli okupujesz Warszawe to musialas ja zdobyc, czy sama ci sie poddala? Pewnie rozbroilas ja usmiechem :)) souris r.z. to mysz sourire r.m. usmiech To jak mam Cie taraz nazwyac? Sama sobie odpowiem. Zostane przy Suri, najbardziej mi sie podoba :)) Kto to jest twoja reszta pieszczochow? Czy z tym malzenstwem nie wpadlas z deszczu pod rynne? Ja mam dwoch, wiernych piszczochow. Zakochanych po uszy... lepiej po czubek glowy, kochanych i pieszczonych z wzajmonoscia. Jeden duzy, drugi maly. Jeden stary, drugi nowiutki. Odpowiedz Link Zgłoś
nurek69 Dziewczyny załóżcie nowy wątek. 11.01.03, 03:02 fajnie się czyta cudze pogaduchy :-))) R Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Po co mamy zakladac nowy wątek? ;)) 11.01.03, 11:19 Wole miec wszystko w jednym :)) Juz stracilam nadzieje, ze ktos poza nami do niego nurkuje ;)) Nurek, zapraszamy do udzialu. Czy 69 to twoja data urodzenia? Zamiast pouczen ;)) spodziewam sie czegos bardziej konstruktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri ich troje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 19:42 nurek69 napisał: > fajnie się czyta cudze pogaduchy :-))) > R malinku, to chyba komplement:) mnie nie chcialoby sie przebijac przez tyle wypowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Pogawedki bez zakretki........-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 19:34 ach warszawa.. warszafka, nie znosze i kocham jednoczesnie. jakie plany 16tego? ja rusze w miasto, wszystkich znajomych zapraszam na co sobie zycza, czuj sie zaproszona, melinku :) jesli tylko obowiazki pozwola:) suri od surya, surya od suryadas, suryadas od... dluga historia, ale od czego jest melinek;)?! reszta do dopieszczania to cale moje zycie osobiste:) troche sie tego uzbieralo :) czy z deszczu pod rynne - dobre pytanie:) ciekawe co mialas na mysli, mi dalo do myslenia, nie chyba nie, ja po prostu nie uznaje kompromisow jesli chodzi o uczucia, to albo blogoslawienstwo albo przeklenstwo, czas pokaze (az sie boje). zwiazek, ktory figuruje tu jako malzenstwo byl najblizszy idealowi, byl nim nawet przez chwile i stad pewnie ten cieply postuklad :) implikuje jednak duzo problemow.. to jak piszesz o swoim malzenstwie jest piekne, jestem pelna uznania dla Ciebie, kobiety madrej, no i meza (jakby nie bylo;), ktory daje Ci poczucie szczescia. az milo czytac, to co Was piszesz. ciekawam ile potkniec bylo wczesniej;) ja ostatnio ide jak taran (vide nieuznawanie kompromisow) i zaczyna mnie to niepokoic, choc od 4 miesiecy grzecznie trzymam sie pewnego meskiego ramienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Pogawedki bez zakretki........-) 11.01.03, 21:59 Nie mozliwe! Ty tez 16 swietujesz? Ja na 18.01 umwiam sie ze znajomymi z forum. Zapraszam do nas :)):)) W @ podam dokladne namiary. Dzieki za zaproszenie. Obowiazki przejmie na ta okazje ktos inny. Historia Twojego nicka brzmi nieco orientalnie, nawet nieco hindusko. Zgladlam? Zimno, cieplo? Melinek mial byc meska wersja meliny ;)) choc jestem abstynentka. A ze przy okazji ma wiele innych skojarzen tym lepiej dla niego;)) Milam na mysli to, ze konczac jeden nieudany zwiazek latwo wpasc w inny, ktory dopiero z czasem bywa, ze dlugim, okazuje sie nieudany. Nie bez kompromisow sie nie da :))) chyba ze Ci sie udalo zawojowanego mezczyzne trzymac pod pantoflem a on nie protestuje ;)) Hohoho, jak mnie polechtaly slowa o mojej madrosci ;) Szkoda, ze moja mama tego nie przeczyta. Podkniec wielkich wczesniej nie bylo. Dlugo szukalam a gdy stracilam nadzieje i zaczelam sie godzic na staropanienstwo pojawil sie moj obecny. To byla milosc od pierwszego wrazenia, chcialam napisac wejrzenia. Od razu wiedzialam, ze to wlasnie ten. To dobrze, ze masz w sobie taki power (vide taran). Pewnie jeszcze tupet, przebojowosc i wszystkie drzwi do kariery stoja otwarte. Tak a propos czy wiesz, ze zarowno po wlosku jak i po francusku kariera oznacza kamieniolom. Widzisz, jaka ciezka harowka przed Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri melinek abstynentka? <skonsternowana suri> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:33 15stego :) i wyglada na to, ze jest juz jakis plan, o ktorym mi do konca nie wiadomo:) wiec ze znajomymi, tak jak Ty, balowac bede w weekend. a propos kto z forum jest z Twojego teamu? za zaproszenie dziekuje, jak tak dalej pojdzie, to chyba bedzie wypadalo sie spotkac, bo coraz czesciej gryze sie w jezyk zeby nie uprawiac tu ekshibicjonizmu zupelnego ;) choc, jak sadze, ten watek zostal na forum przekreslony ;) ('ile te baby moga o glupotach...':) dedukcja dotycz. nicku godna wytrawnej lingwistki, melinku :) lama suryadas, pod ktorego duzym wplywem bylam przez czas dluzszy > Chyba ze mnie straszna cholera, bo to ONI ida zazwyczaj na kompromisy :) i strasznie mnie tym rozpuszczaja, jak sadze.. wiecej o tym chyba nie bo wiesz, sciany maja uszy :) och, melinku, moc powiedziedziec "wiedzialam, ze to on" to prawdziwe szczescie! warto bylo czekac, prawda :) <urzeczona suri> p.s. mam juz syndrom poniedzialu - uciekam od kompa bo jutro spedze przed nim caly dzien, ide podkarmic dusze i poczytac spij dobrze a malenstwu niech sie snia aniolki Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Abstynencje zostawie wyjatkowo w szatni ;) 13.01.03, 00:57 Ty w srode, ja w czwartek. Z tym ze tez spycham to tez :) na weekend. Czy znajomi szykuja Ci niespodzianke? Lama Suryadas, hmmm :)) nic mi nie mowi. Znalazlam sobie jego zdjecie w inteku. Kiedys zajmowalam sie medytacja intensywnie, obecnie z wiadomych Ci powodow mniej. Bardzo mi to pomagalo w zyciu. Tez jestem straszna cholera:)) Moj maz do raju w butach pojdzie. Dochodzenie do kompromisu polega na odpowiedniej argumentacji jednej i drugiej strony. Jednak gdy sie ma do czynienia z koziorozcem:)) czasem lepiej jego uporowi ustapic :)) Chcialabym miec prace przy komputerze. Duzo przy nim siedzie, ale nikt mi za to nie placi ;)) Pozdrawiam poniedzialkowo, bo akurat sie zaczal. Nadalam prirytetowo :)do Ciebie @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Abstynencje zostawie wyjatkowo w szatni ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 10:07 zobaczymy co sie bedzie w srode dzialo, ja mam plan taki zeby cos dobrego zjesc wieczorem, balu specjalnego nie bedzie bo kolo srody jestem juz zazwyczaj niewyspana ;) najwyzej plany zrewiduje :) > Lama Suryadas, hmmm :)) nic mi nie mowi. Znalazlam sobie jego zdjecie > w inteku. polecam jego ksiazke "przebudzic budde w sobie" bo z tego co piszesz juz zrobilas podejscie do buddyzmu, dobrze mi zrobila na glowe podczas moich rozterek egzystencjalnych, poza tym udal mu sie wyjatkowo przeklad buddyzmu dla ludzi Zachodu nafaszerowany erudycja i poczuciem humoru. na medytacje tez chadzalam swojego czasu ale zabraklo mi samozaparcia niestety, albo stety bo wtedy pojawila sie joga, moja milosc :) probowalas? > Tez jestem straszna cholera:)) Moj maz do raju w butach pojdzie. > Dochodzenie do kompromisu polega na odpowiedniej argumentacji jednej i drugiej a taaak.. ale to mam opanowane do perfekcji:)! > strony. Jednak gdy sie ma do czynienia z koziorozcem:)) czasem lepiej jego > uporowi ustapic :)) > > Chcialabym miec prace przy komputerze. Duzo przy nim siedzie, > ale nikt mi za to nie placi ;)) cos wymyslimy:) p.s. odpowiedz @ juz poszlaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Niewyspana Suri. :O)) 13.01.03, 14:41 A w pracy sie udaje dospac? Pewnie by sie udalo, tylko to forum nie daje. Polecam sposob na "cos mi spadlo pod biurko". Gdy okolicznosci sa sprzyjajace mozna sie nawet wyciagnac pod biurkiem ;)) Hatha jogi nie stosuje i nie stosowalam. Za latwo :)) mi przychodzily te cwiczenia ;)) Z fizycznych praktykuje ryty wicznosci czy mlodosci. Jakos tak sie to nazywa. Chodzisz do Bubicza? Bal w srode moglby byc i tak jest karnawal. Jesc czemu nie. Bez tego mozna zyc, ale ja naleze do tych, co dlugo bez niego nie pociagna ;) Ksiazeczke lamy sobie poczytam. Ale jest szusta w kolejce. Mam zaleglosci :)) Mysle nad innymi sposobami dosypiania w pracy.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Niewyspana Suri. :O)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 14:51 w pracy dzisiaj sajgon a aktywnosc na forum to tylko zasluga podzielnosci mojej uwagi :) juz sie pogodzilam ze swiadomoscia, ze wyspie sie na starosc (albo w trumience, jak ktos proponowal;) ale mysl, melinku, mysl moze cos opatentujemy (moj udzial w biznesie z racji inspiracji ;) Hatha joga u bibacza (tak smiesznie wyszlo, ze nawet nie poprawiam), a jakze! w grudniu sie zaniedbalam ale to przez te mrozy... co to te ryty?! j jedzenie piekna rzecz, westchnela suri zdajac sobie sprawe, ze zje cos dobrego dopiero za pare godzin... > Ksiazeczke lamy sobie poczytam. Ale jest szusta w kolejce. Mam zaleglosci :)) a co przed? zwazywszy na pewne podobienstwo upodoban moze cos polecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Suri spanie c.d. 13.01.03, 15:20 Moj sajgon posadzilam na podlodze i sam sie bawi. Spac tez mozna "na mysliciela" podpierajac glowe na przedramieniu lub ukrywajac twarz w doniach, gdy lokcie oparte na biurku. No te 10% ci odpuszcze. Na razie czytam "Jak wychowac dziecko zeby bylo szczesliwe" i "Tajemnice wiedzy atlantydzkiej". O innych tu nie napisze, bo by mnie na stosie spalili ;)) Nie na starosc sie wyslpisz ino na emeryturze;)) Chyba nie planujesz umrzec mlodo a tego baradzo bym zalowala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri deal! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 15:30 melinek napisał: > Moj sajgon posadzilam na podlodze i sam sie bawi. mysle jak ten system wprowadzic w pracy i kogo by najlepiej usadzic mowiac: a teraz to baw sie sam! :) reszte pozycji wrzuc w wolnej chwili na @, ciekawam... p.s. ale nam sie watek rozbudowal, ledwo Cie tu odnajduje! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: deal! 13.01.03, 15:40 Jesli jestes szefowowa to nic trudnego. Dajesz zadanko, usadzasz i patrzysz jak mu z bezsilnosci (lub braku kreatywnosci) lzy w oczach sie zbieraja.( Bierzesz go na rece ;)) i mowisz: staraj sie, staraj, bo premia przepadnie. Wakek duzy, ale do rekordowych mu daleko. Widzialam taki co mial ponad tysiac wpisow. Zaloguj sie stosujac login z @. Bedziesz mogla sobie poustawiac posty wedlug daty od najstarszej do najswiezszej lub na odwrot 8:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: melinek abstynentka? <skonsternowana suri& IP: *.acn.pl 13.01.03, 01:30 Gość portalu: suri napisał(a): > 15stego :) i wyglada na to, ze jest juz jakis plan, o ktorym mi do konca nie > wiadomo:) wiec ze znajomymi, tak jak Ty, balowac bede w weekend. a propos kto z > > forum jest z Twojego teamu? za zaproszenie dziekuje, jak tak dalej pojdzie, to > chyba bedzie wypadalo sie spotkac, bo coraz czesciej gryze sie w jezyk zeby nie > > uprawiac tu ekshibicjonizmu zupelnego ;) choc, jak sadze, ten watek zostal na > forum przekreslony ;) ('ile te baby moga o glupotach...':) > dedukcja dotycz. nicku godna wytrawnej lingwistki, melinku :) lama suryadas, > pod ktorego duzym wplywem bylam przez czas dluzszy > > > Chyba ze mnie straszna cholera, bo to ONI ida zazwyczaj na kompromisy :) i > strasznie mnie tym rozpuszczaja, jak sadze.. > wiecej o tym chyba nie bo wiesz, sciany maja uszy :) > > och, melinku, moc powiedziedziec "wiedzialam, ze to on" to prawdziwe szczescie! > warto bylo czekac, prawda :) > > <urzeczona suri> > p.s. mam juz syndrom poniedzialu - uciekam od kompa bo jutro spedze przed nim > caly dzien, ide podkarmic dusze i poczytac > spij dobrze a malenstwu niech sie snia aniolki > > ... i czy tego chcesz, czy o to chodzi bym w złości tu przychodził. Porównaj to z reszta, wybierz wartość największą. Porównaj to zresztą, wybierz drogę najlepszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri suri zmarszczone brwi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 10:11 > ... i czy tego chcesz, czy o to chodzi bym w złości tu przychodził. Porównaj > to z reszta, wybierz wartość największą. Porównaj to zresztą, wybierz drogę > najlepszą... hej, xanatosie! jak piatkowe przejscia? widzialam, ze nie skorzystales z moich madrych porad i zamiast gonic i calowac reke tej onej, buszowales w sieci! niedobrze, niedobrze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suri zmarszczone brwi IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 11:49 Gość portalu: suri napisał(a): > > > ... i czy tego chcesz, czy o to chodzi bym w złości tu przychodził. Porówn > aj > > to z reszta, wybierz wartość największą. Porównaj to zresztą, wybierz drog > ę > > najlepszą... > > hej, xanatosie! > jak piatkowe przejscia? widzialam, ze nie skorzystales z moich madrych porad i > zamiast gonic i calowac reke tej onej, buszowales w sieci! > niedobrze, niedobrze...;) Nic już nie pamiętam. To było dawno temu. I don't care :))) Zacznę się martwić jak będę stary. Albo nie. Wcale się wtedy nie będę martwił, bo będę stary... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suri zmarszczone brwi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 12:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > ... i czy tego chcesz, czy o to chodzi bym w złości tu przychodził. P > orówn > > aj > > > to z reszta, wybierz wartość największą. Porównaj to zresztą, wybierz > drog > > ę > > > najlepszą... > > > > hej, xanatosie! > > jak piatkowe przejscia? widzialam, ze nie skorzystales z moich madrych por > ad > i > > zamiast gonic i calowac reke tej onej, buszowales w sieci! > > niedobrze, niedobrze...;) > > > Nic już nie pamiętam. To było dawno temu. I don't care :))) Zacznę się martwić > jak będę stary. Albo nie. Wcale się wtedy nie będę martwił, bo będę stary... :) albo niezly z Ciebie twardziel albo wrazliwy jestes tylko na siebie, eeee, bez sensu wlaczyl mi sie ton mentorski, jakbym to miala inne podejscie ;) obysmy sami nie zostali na starosc -- chcialbym byc marynarzem chcialbym nosic tatuaze, czy jakos tak - najnowszy przeboj krawczyka, polecam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suri zmarszczone brwi IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 12:13 > albo niezly z Ciebie twardziel albo wrazliwy jestes tylko na siebie, > eeee, bez sensu wlaczyl mi sie ton mentorski, jakbym to miala inne podejscie ;) > obysmy sami nie zostali na starosc > > -- > chcialbym byc marynarzem > chcialbym nosic tatuaze, czy jakos tak - najnowszy przeboj krawczyka, > polecam :)) Będziemy na starość mogli się pośmiać z siebie. Ale tylko z siebie nawzajem. Już takie mamy charaktery :)) Nie twardziel ze mnie tylko mało co mnie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suritak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 12:29 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > albo niezly z Ciebie twardziel albo wrazliwy jestes tylko na siebie, > > eeee, bez sensu wlaczyl mi sie ton mentorski, jakbym to miala inne > podejscie ;) > > obysmy sami nie zostali na starosc > > > > -- > > chcialbym byc marynarzem > > chcialbym nosic tatuaze, czy jakos tak - najnowszy przeboj krawczyka, > > polecam :)) > > > Będziemy na starość mogli się pośmiać z siebie. Ale tylko z siebie nawzajem. > Już takie mamy charaktery :)) Nie twardziel ze mnie tylko mało co mnie rusza. tak, tak tylko z siebie nawzajem:)) masz tak od zawsze czy wrzuciles pancerz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 12:32 > tak, tak tylko z siebie nawzajem:)) > > masz tak od zawsze czy wrzuciles pancerz? Mam tak od zawsze. Pewnie niedobór serotoniny w mózgu, a może niedobór mózgu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 12:38 A w mojej głowie słońc milionami Karuzela nocą lśni Na niej jesteśmy sami Ja i ty... tak mi się przypomniało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suritak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 12:39 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > tak, tak tylko z siebie nawzajem:)) > > > > masz tak od zawsze czy wrzuciles pancerz? > > > Mam tak od zawsze. Pewnie niedobór serotoniny w mózgu, a może niedobór mózgu :) > ) whatever :) zaczynam miec podejrzenia, ze my sie znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 12:42 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > tak, tak tylko z siebie nawzajem:)) > > > > > > masz tak od zawsze czy wrzuciles pancerz? > > > > > > Mam tak od zawsze. Pewnie niedobór serotoniny w mózgu, a może niedobór > mózgu :) > > ) > > whatever :) zaczynam miec podejrzenia, ze my sie znamy... Niesądze. Nie znam tak inteligentnych kobiet, a napewno takich co by Cave słuchały... sic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 12:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > tak, tak tylko z siebie nawzajem:)) > > > > > > > > masz tak od zawsze czy wrzuciles pancerz? > > > > > > > > > Mam tak od zawsze. Pewnie niedobór serotoniny w mózgu, a może niedobó > r > > mózgu :) > > > ) > > > > whatever :) zaczynam miec podejrzenia, ze my sie znamy... > > > Niesądze. Nie znam tak inteligentnych kobiet, a napewno takich co by Cave > słuchały... sic... Nie. Chociaż znam jedną, ale to nie Ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suritak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 13:18 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > tak, tak tylko z siebie nawzajem:)) > > > > > > > > > > masz tak od zawsze czy wrzuciles pancerz? > > > > > > > > > > > > Mam tak od zawsze. Pewnie niedobór serotoniny w mózgu, a może ni > edobó > > r > > > mózgu :) > > > > ) > > > > > > whatever :) zaczynam miec podejrzenia, ze my sie znamy... > > > > > > Niesądze. Nie znam tak inteligentnych kobiet, a napewno takich co by Cave > > słuchały... sic... > > > Nie. Chociaż znam jedną, ale to nie Ty :)) Bo mnie nie znasz, matolku :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 13:23 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > tak, tak tylko z siebie nawzajem:)) > > > > > > > > > > > > masz tak od zawsze czy wrzuciles pancerz? > > > > > > > > > > > > > > > Mam tak od zawsze. Pewnie niedobór serotoniny w mózgu, a mo > że ni > > edobó > > > r > > > > mózgu :) > > > > > ) > > > > > > > > whatever :) zaczynam miec podejrzenia, ze my sie znamy... > > > > > > > > > Niesądze. Nie znam tak inteligentnych kobiet, a napewno takich co by > Cave > > > słuchały... sic... > > > > > > Nie. Chociaż znam jedną, ale to nie Ty :)) > Bo mnie nie znasz, matolku :)! Jak to nie znam. Znam, ale nie znam. Oto jest pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suritak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 12:59 co u Fox? ;) cave'a & the bad seeds :) najchetniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 13:02 Gość portalu: suri napisał(a): > > > co u Fox? > ;) > > cave'a & the bad seeds :) najchetniej Fox nadal ruda i nienapisana. Pisaniem dla dzieci zajmę się kiedy skończę pisać dla dorosłych. W sumie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 13:10 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > co u Fox? > > ;) > > > > cave'a & the bad seeds :) najchetniej > > > > Fox nadal ruda i nienapisana. Pisaniem dla dzieci zajmę się kiedy skończę pisać > > dla dorosłych. > W sumie :)) A może chodziło Ci o coś innego niż fikcja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suritak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 13:51 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > co u Fox? > > > ;) > > > > > > cave'a & the bad seeds :) najchetniej > > > > > > > > Fox nadal ruda i nienapisana. Pisaniem dla dzieci zajmę się kiedy skończę > pisać > > > > dla dorosłych. > > W sumie :)) > > > > A może chodziło Ci o coś innego niż fikcja :)) indeed :) a wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 13:55 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > co u Fox? > > > > ;) > > > > > > > > cave'a & the bad seeds :) najchetniej > > > > > > > > > > > > Fox nadal ruda i nienapisana. Pisaniem dla dzieci zajmę się kiedy sko > ńczę > > pisać > > > > > > dla dorosłych. > > > W sumie :)) > > > > > > > > A może chodziło Ci o coś innego niż fikcja :)) > > indeed :) > a wiec? Nie była ruda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suritak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 14:07 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > co u Fox? > > > > > ;) > > > > > > > > > > cave'a & the bad seeds :) najchetniej > > > > > > > > > > > > > > > > Fox nadal ruda i nienapisana. Pisaniem dla dzieci zajmę się kied > y sko > > ńczę > > > pisać > > > > > > > > dla dorosłych. > > > > W sumie :)) > > > > > > > > > > > > A może chodziło Ci o coś innego niż fikcja :)) > > > > indeed :) > > a wiec? > > > Nie była ruda... :) tyle wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: suritak IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 14:11 > > Nie była ruda... :) > tyle wystarczy :) indeed :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: wszystkim.. IP: proxy / 213.17.170.* 08.01.03, 12:55 Gość portalu: suri napisał(a): > .. Mścisławom życzę dziś najlepszego! > Są tu tacy? Na tym forum same Mścisławy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wszystkim.. 08.01.03, 12:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > .. Mścisławom życzę dziś najlepszego! > > Są tu tacy? > > > > Na tym forum same Mścisławy... :) ..i sami Mścisławowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: wszystkim.. 13.01.03, 12:05 Mi mieli dac Msciwoj, albo Jarogniew. Ale sie rodziciele opanowali i ograniczyli sie do Jaroslawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surihihi Re: wszystkim.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 12:08 grogreg napisał: > Mi mieli dac Msciwoj, albo Jarogniew. Ale sie rodziciele opanowali i > ograniczyli sie do Jaroslawa. jarogniew jest niezly! a masz jakies rodzenstwo :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri melinek!!? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 14:34 czarna33 napisała: > zdrobniale od Goscmily? nie smiem odpowiadac to moze wiedziec tylko melinek, jest specem os spraw lingwistycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: melinek!!? 13.01.03, 14:50 Goscmilek. Ale o takim nie slyszalam. :??? To jakies nowe? Kto je nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: melinek!!? 13.01.03, 15:30 He nie wiem kto nosi,ale kiedys znalazlam w kalendarzu.Moze Gostka hmm chyba nie, lepiej brzmi Gosciówa. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: melinek!!? 13.01.03, 17:17 czarna33 napisała: > He nie wiem kto nosi,ale kiedys znalazlam w kalendarzu.Moze Gostka hmm chyba > nie, lepiej brzmi Gosciówa. Proponuje tez Goscinka lub Goscinek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: melinek!!? 13.01.03, 17:32 To jest imie wybitnie kobiece.Wiec jak wolac do dziecka?Takie tam hipotetyczne pytanie?Nie mam w planach,ale a noz mi odbije? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: melinek!!? 13.01.03, 17:44 czarna33 napisała: > To jest imie wybitnie kobiece.Wiec jak wolac do dziecka?Takie tam hipotetyczne > > pytanie?Nie mam w planach,ale a noz mi odbije? Gdy noz odbije, nie wiele bede mogla pomoc poza wezwaniem karetki. Czy w tym kalendarzu nie było erraty? Pewnie zamiescili w wydaniu w nastepnym roku ;)) Jest tez imie Nadzieja. I jak na taka wolac? Odpowiedz Link Zgłoś