more.words Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 21:37 Coldplay - The Scientist <barrrdzo lubie> i Garou & Céline Dion - Sous le vent <przepiękny tekst ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 21:44 a znacie piosenke Bajmu nie znam tytulu ale moge przeslac na meila slowa sa takie " byla milosc nie ma juz...." Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 21:44 eee... chyba nie znam ;) ale mozesz słac ;) posłucham ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna_zmija Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 22:09 znasz "płomień z nieba" równiez Bajmu? uwielbiam i słowa, i muzykę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 23:26 boszzzz jak mozna lubic Bajm.... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 23:48 atrakcyjna_zmija napisała: > znasz "płomień z nieba" równiez Bajmu? > uwielbiam i słowa, i muzykę:))) nieee a mozesz mi przesłac ? prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 26.05.06, 01:06 jutro przeslucham piosnke i wypowiem sie bo dzisiaj juz mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
devilseyes_xxx Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 26.05.06, 00:11 to jest piosenka, której słucham prawie non-stop od 2 miesięcy, susana ma jej chyba dość:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 21:40 sweetsusana napisała: > jakie znacie? Love Hurts-Nazareth Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladkaaa Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 21:45 Marc Anthony "Ahora quien" James Blunt "Goodbye my lover" Celine Dion "All by myself" Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenka86 Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 21:58 Human "Slonce moje" Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 22:00 ale nudny watek zieeew załozony po raz 100tny Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 22:03 buajaj sie i do szafy. ja nie czytalam "Nie potrafiłem jej zrozumieć. Powinienem ją sądzić według czynów a nie słów. Nie powinienem od niej nigdy uciec. Lecz byłem za młody , aby umieć ją kochać" Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 23:09 o boszzzzzzz i piszesz potem, ze na forum ludzie nie traktuja sie powaznie, ostatnio tez mialam dylemat z piosenkami i sie okazalo, ze jest juz tysiac piecset watkow na ten temat. ale niech tam moj typ: puszek okruszek Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 25.05.06, 23:55 vandikia napisała: > o boszzzzzzz i piszesz potem, ze na forum ludzie nie traktuja sie powaznie, > ostatnio tez mialam dylemat z piosenkami i sie okazalo, ze jest juz tysiac > piecset watkow na ten temat. > > > ale niech tam moj typ: puszek okruszek > > > mmm puszek okruszek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
angelust Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 26.05.06, 01:07 Cannibal Corpse - Fucked with a knife Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 26.05.06, 13:44 This love - Elisabeth Fraser (ze ścieżki dźwiękowej "Ukrytych Pragnień") Forever yours - Nightwish Chcę tu zostać - Farba Only you - The Platters When I need you - Rod Steward Jedwab - Róże Europy Do Ani - Kult Don't cry - Guns'n'Roses Thank you for loving me - Bon Jovi Always on my mind - Elvis Presley All by myself - Celine Dion Send me an angel - Scorpions Wielka miłość - Seweryn Krajewski Dla ciebie - Myslovitz You belong to me - Vonda Shepard (ze ścieżki dźwiękowej "Ally Mac Beal") I don't wanna mis a thing - Aerosmith Walking in the air - Nightwish Dying in the sun - Cranberries Como estais amigos - Iron Maiden You and I - Scorpions My immortal - Evanescence Yesterday - Beatles Angie - Rolling stones Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 26.05.06, 20:32 elita czego się boisz głupia nick cave tam gdzie rosną dzikie róże Odpowiedz Link Zgłoś
cweka Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 26.05.06, 20:42 "Kołysanka dla nieznajomej" Perfect Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 27.05.06, 23:56 Piekne te wszystkie piosenki. Wlasnei sobie sciagnelam. dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j "Hard Rock Hallelujah" Lordi 28.05.06, 00:00 Zwycięzca Eurowizji w wielkim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia_kita Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 28.05.06, 05:26 Stare tango " Jest jedna jedyna , ktora kocham najwiecej dla niej wszystko powiece , wszystkie noce i dni O calym swiecei zapominam , gdy na mnie spojrzy ta dziewczyna Bo ta jedna jedyna jestes wlasnie tylko ty - olé moze pomylilam slowa ale dla mnie to moja piosenka milosna bo zamawiana setki razy dla mnie na zyczenie :-) Ze smutnych milosnych szczegolnie mam zwiazek myslowy z "Byla to glupia milosc " Czerwonych Gitar" i "Wiem , ze nie wrocisz " Niemena Jescze bylo cos Zauchy o pustych scianach te utwory kojarze ze swoim odejsciem wiec mam do nich gleboki szacunek W angielskich love nie widze nic szczegolnego nie docieraja do mnie zawsze jest love love love - puste slowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lola1231 Re: najpiekniejsze piosenki o milosci 28.05.06, 09:33 fever -E.Cassidy love me tender- E.Presley tu amor me hase bien - M.Anthony miłość ci wszystko wybaczy - polska nei wiem co za babeczka ją śpiewała Odpowiedz Link Zgłoś