euryk 14.01.03, 11:14 na niezobowiązujące spotkania. Zapewniam romantyczną oprawę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 11:19 Gość portalu: suri napisał(a): > A po jakie licho? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 11:21 bo jak nie musi to ja chetnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 11:22 Gość portalu: suri napisał(a): > bo jak nie musi to ja chetnie ;) Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sklepach, na ulicy, na mostach, nawet w naszych domach... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 11:51 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > bo jak nie musi to ja chetnie ;) > > > Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sklepach, na ulicy, na mostach, > nawet w naszych domach... :))) euryk to taki krol chyba byl kiedys... <znow skonsternowana suri> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 12:05 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > bo jak nie musi to ja chetnie ;) > > > > > > Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sklepach, na ulicy, na > mostach, > > nawet w naszych domach... :))) > > euryk to taki krol chyba byl kiedys... > > <znow skonsternowana suri> Pewnie kiedyś był mityczny, ale teraz jak najbardziej przaśny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 12:27 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > bo jak nie musi to ja chetnie ;) > > > > > > > > > Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sklepach, na ulicy, na > > > mostach, > > > nawet w naszych domach... :))) > > > > euryk to taki krol chyba byl kiedys... > > > > <znow skonsternowana suri> > > > Pewnie kiedyś był mityczny, ale teraz jak najbardziej przaśny :) phi, to ja sie wypisuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 12:28 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > bo jak nie musi to ja chetnie ;) > > > > > > > > > > > > Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sklepach, na ulic > y, na > > > > > mostach, > > > > nawet w naszych domach... :))) > > > > > > euryk to taki krol chyba byl kiedys... > > > > > > <znow skonsternowana suri> > > > > > > Pewnie kiedyś był mityczny, ale teraz jak najbardziej przaśny :) > > phi, to ja sie wypisuje ;) Ale zostało jeszcze trochę mitycznych postaci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 12:36 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > bo jak nie musi to ja chetnie ;) > > > > > > > > > > > > > > > Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sklepach, na > ulic > > y, na > > > > > > > mostach, > > > > > nawet w naszych domach... :))) > > > > > > > > euryk to taki krol chyba byl kiedys... > > > > > > > > <znow skonsternowana suri> > > > > > > > > > Pewnie kiedyś był mityczny, ale teraz jak najbardziej przaśny :) > > > > phi, to ja sie wypisuje ;) > > > > Ale zostało jeszcze trochę mitycznych postaci ;)) no ale nie pisza, ze szukaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 12:44 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > bo jak nie musi to ja chetnie ;) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sklepac > h, na > > ulic > > > y, na > > > > > > > > > mostach, > > > > > > nawet w naszych domach... :))) > > > > > > > > > > euryk to taki krol chyba byl kiedys... > > > > > > > > > > <znow skonsternowana suri> > > > > > > > > > > > > Pewnie kiedyś był mityczny, ale teraz jak najbardziej przaśny :) > > > > > > phi, to ja sie wypisuje ;) > > > > > > > > Ale zostało jeszcze trochę mitycznych postaci ;)) > > no ale nie pisza, ze szukaja :) Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza (zresztą symbol kobiecej zmienności) przez Perseusza :)) Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebosa. Bliźniak Hypnosa (snu). Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną pochodnią lub mieczem w dłoni w ciemnym chitonie lub nagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 12:55 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > bo jak nie musi to ja chetnie ;) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mogę Cię zapoznać z eurykiem :)) Widzimy ich w sk > lepac > > h, na > > > ulic > > > > y, na > > > > > > > > > > > mostach, > > > > > > > nawet w naszych domach... :))) > > > > > > > > > > > > euryk to taki krol chyba byl kiedys... > > > > > > > > > > > > <znow skonsternowana suri> > > > > > > > > > > > > > > > Pewnie kiedyś był mityczny, ale teraz jak najbardziej przaś > ny :) > > > > > > > > phi, to ja sie wypisuje ;) > > > > > > > > > > > > Ale zostało jeszcze trochę mitycznych postaci ;)) > > > > no ale nie pisza, ze szukaja :) > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza (zresztą symbol kobiecej > zmienności) przez Perseusza :)) > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebosa. Bliźniak Hypnosa (snu). > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną pochodnią lub mieczem w dłoni w > ciemnym chitonie lub nagi :) ach, przewrotne to zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 13:13 > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza (zresztą symbol kobiecej > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebosa. Bliźniak Hypnosa (snu) > . > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną pochodnią lub mieczem w dłoni > w > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > ach, przewrotne to zycie W jakim sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 13:25 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza (zresztą symbol kob > iecej > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebosa. Bliźniak Hypnosa > (snu) > > . > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną pochodnią lub mieczem w > dłoni > > w > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > ach, przewrotne to zycie > > > W jakim sensie? chcesz znalezc nie szukaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 13:30 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza (zresztą symbo > l kob > > iecej > > > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebosa. Bliźniak Hyp > nosa > > (snu) > > > . > > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną pochodnią lub miecz > em w > > dłoni > > > w > > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > > > ach, przewrotne to zycie > > > > > > W jakim sensie? > > chcesz znalezc nie szukaj > ;) Tia dobra filozowia życiowa, ale odnosi się chyba tylko do śmierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 13:53 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza (zresztą > symbo > > l kob > > > iecej > > > > > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebosa. Bliźnia > k Hyp > > nosa > > > (snu) > > > > . > > > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną pochodnią lub > miecz > > em w > > > dłoni > > > > w > > > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > > > > > ach, przewrotne to zycie > > > > > > > > > W jakim sensie? > > > > chcesz znalezc nie szukaj > > ;) > > > Tia dobra filozowia życiowa, ale odnosi się chyba tylko do śmierci :) o smierci nie rozmawiajmy, prosze, mam traume od dziecinstwa :) a filozofia lepsza niz te wszystkie: kto szuka, ten znajdzie, kto pyta, nie bladzi... terefere. moim motto: nie ma tego zlego:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 13:55 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza (zre > sztą > > symbo > > > l kob > > > > iecej > > > > > > > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebosa. Bl > iźnia > > k Hyp > > > nosa > > > > (snu) > > > > > . > > > > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną pochodnią > lub > > miecz > > > em w > > > > dłoni > > > > > w > > > > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > > > > > > > ach, przewrotne to zycie > > > > > > > > > > > > W jakim sensie? > > > > > > chcesz znalezc nie szukaj > > > ;) > > > > > > Tia dobra filozowia życiowa, ale odnosi się chyba tylko do śmierci :) > > o smierci nie rozmawiajmy, prosze, mam traume od dziecinstwa :) > > a filozofia lepsza niz te wszystkie: kto szuka, ten znajdzie, kto pyta, nie > bladzi... terefere. > > moim motto: nie ma tego zlego:)! > Nie ma tego złego co by się w jeszcze większe zło nie przerodziło :) Motto na dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 13:56 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak Meduza > (zre > > sztą > > > symbo > > > > l kob > > > > > iecej > > > > > > > > > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > > > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i Erebos > a. Bl > > iźnia > > > k Hyp > > > > nosa > > > > > (snu) > > > > > > . > > > > > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną poch > odnią > > lub > > > miecz > > > > em w > > > > > dłoni > > > > > > w > > > > > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > > > > > > > > > ach, przewrotne to zycie > > > > > > > > > > > > > > > W jakim sensie? > > > > > > > > chcesz znalezc nie szukaj > > > > ;) > > > > > > > > > Tia dobra filozowia życiowa, ale odnosi się chyba tylko do śmierci :) > > > > > o smierci nie rozmawiajmy, prosze, mam traume od dziecinstwa :) > > > > a filozofia lepsza niz te wszystkie: kto szuka, ten znajdzie, kto pyta, ni > e > > bladzi... terefere. > > > > moim motto: nie ma tego zlego:)! > > > > > Nie ma tego złego co by się w jeszcze większe zło nie przerodziło :) Motto na > dziś. Traume? Nie pijam francuskich win... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 14:13 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie jak M > eduza > > (zre > > > sztą > > > > symbo > > > > > l kob > > > > > > iecej > > > > > > > > > > > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > > > > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Nocy i E > rebos > > a. Bl > > > iźnia > > > > k Hyp > > > > > nosa > > > > > > (snu) > > > > > > > . > > > > > > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zgaszoną > poch > > odnią > > > lub > > > > miecz > > > > > em w > > > > > > dłoni > > > > > > > w > > > > > > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > > > > > > > > > > > ach, przewrotne to zycie > > > > > > > > > > > > > > > > > > W jakim sensie? > > > > > > > > > > chcesz znalezc nie szukaj > > > > > ;) > > > > > > > > > > > > Tia dobra filozowia życiowa, ale odnosi się chyba tylko do śmier > ci :) > > > > > > > > o smierci nie rozmawiajmy, prosze, mam traume od dziecinstwa :) > > > > > > a filozofia lepsza niz te wszystkie: kto szuka, ten znajdzie, kto pyt > a, ni > > e > > > bladzi... terefere. > > > > > > moim motto: nie ma tego zlego:)! > > > > > > > > > Nie ma tego złego co by się w jeszcze większe zło nie przerodziło :) Motto > na > > dziś. i don't like it! Traume? Nie pijam francuskich win... :) to co, motyla noga, pijasz?!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: inteligentna byc nie musi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 14:22 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mityczne postacie są szukane, zupełnie > jak M > > eduza > > > (zre > > > > sztą > > > > > symbo > > > > > > l kob > > > > > > > iecej > > > > > > > > > > > > > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > > > > > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, syn Noc > y i E > > rebos > > > a. Bl > > > > iźnia > > > > > k Hyp > > > > > > nosa > > > > > > > (snu) > > > > > > > > . > > > > > > > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca ze zga > szoną > > poch > > > odnią > > > > lub > > > > > miecz > > > > > > em w > > > > > > > dłoni > > > > > > > > w > > > > > > > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > > > > > > > > > > > > > ach, przewrotne to zycie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > W jakim sensie? > > > > > > > > > > > > chcesz znalezc nie szukaj > > > > > > ;) > > > > > > > > > > > > > > > Tia dobra filozowia życiowa, ale odnosi się chyba tylko do > śmier > > ci :) > > > > > > > > > > > o smierci nie rozmawiajmy, prosze, mam traume od dziecinstwa :) > > > > > > > > a filozofia lepsza niz te wszystkie: kto szuka, ten znajdzie, kt > o pyt > > a, ni > > > e > > > > bladzi... terefere. > > > > > > > > moim motto: nie ma tego zlego:)! > > > > > > > > > > > > > Nie ma tego złego co by się w jeszcze większe zło nie przerodziło :) > Motto > > na > > > dziś. > > i don't like it! > > Traume? Nie pijam francuskich win... :) > > to co, motyla noga, pijasz?!! ;) Tylko wodę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: inteligentna byc nie musi? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 15:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Mityczne postacie są szukane, zupe > łnie > > jak M > > > eduza > > > > (zre > > > > > sztą > > > > > > symbo > > > > > > > l kob > > > > > > > > iecej > > > > > > > > > > > > > > > > > > > zmienności) przez Perseusza :)) > > > > > > > > > > Lub Tanatos uosobienie śmierci, sy > n Noc > > y i E > > > rebos > > > > a. Bl > > > > > iźnia > > > > > > k Hyp > > > > > > > nosa > > > > > > > > (snu) > > > > > > > > > . > > > > > > > > > > Postaci uskrzydlonego młodzieńca z > e zga > > szoną > > > poch > > > > odnią > > > > > lub > > > > > > miecz > > > > > > > em w > > > > > > > > dłoni > > > > > > > > > w > > > > > > > > > > ciemnym chitonie lub nagi :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > ach, przewrotne to zycie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > W jakim sensie? > > > > > > > > > > > > > > chcesz znalezc nie szukaj > > > > > > > ;) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tia dobra filozowia życiowa, ale odnosi się chyba tylk > o do > > śmier > > > ci :) > > > > > > > > > > > > > > o smierci nie rozmawiajmy, prosze, mam traume od dziecinstw > a :) > > > > > > > > > > a filozofia lepsza niz te wszystkie: kto szuka, ten znajdzi > e, kt > > o pyt > > > a, ni > > > > e > > > > > bladzi... terefere. > > > > > > > > > > moim motto: nie ma tego zlego:)! > > > > > > > > > > > > > > > > > Nie ma tego złego co by się w jeszcze większe zło nie przerodził > o :) > > Motto > > > na > > > > dziś. > > > > i don't like it! > > > > Traume? Nie pijam francuskich win... :) > > > > to co, motyla noga, pijasz?!! ;) > > > Tylko wodę :) jak na Polaka przystalo! Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male No i mamy odpowiedź na pytanie... 14.01.03, 11:24 czy ładnym jest łatwiej. fe_Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i mamy odpowiedź na pytanie... IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 11:27 fe_male napisała: > czy ładnym jest łatwiej. > > > fe_Pa Łatwiej, ale czy lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: No i mamy odpowiedź na pytanie... 14.01.03, 11:58 fe_male napisała: > czy ładnym jest łatwiej. > > > fe_Pa ale co latwiej??? umowic sie z jakims prymitywem??? to na pewno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: młodą, ładną, zgrabną chętnie poznam 14.01.03, 12:19 euryk napisał(a): > na niezobowiązujące spotkania. Wiec jakby do czegos doszlo, alimenty nie wchodza w gre? Mloda rozumiem, zgrabna rozumiem tylko z ladna mam klopot. Kazdy ma inny gust. Jakie ci sie podobaja? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: młodą, ładną, zgrabną chętnie poznam 14.01.03, 12:59 euryk napisał(a): > na niezobowiązujące spotkania. Zapewniam romantyczną oprawę. Jak będę już wolna to się zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
agick a może euryku... 14.01.03, 13:04 najpierw podeślij fotkę swoją żeby było wiadomo czy gra warta świeczki - takie kupowanie kota w worku to wiesz, nie za bardzo..... agick - członek jury Odpowiedz Link Zgłoś
euryk Re: a może euryku... 14.01.03, 13:42 masz rację.Jako,że uroda to rzecz gustu to fotki będą mile widziane.Miłe Panie proszę o załączenie swojej podobizny do maila.Resztę uzgodnimy prywatnie.Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: a może euryku... 14.01.03, 14:38 euryk napisał: > masz rację.Jako,że uroda to rzecz gustu to fotki będą mile widziane.Miłe Panie > proszę o załączenie swojej podobizny do maila.Resztę uzgodnimy > prywatnie.Zapraszam. Przepraszam, a w jakiej pozycji preferujesz ? Pytam, bo chciałabym mieć jak największe szanse. Moim atutem są nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri to moze do gory nogami? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 15:05 i bardziej oryginalnie bedzie (a wtedy szanse rosna!) pajdeczka napisał: > euryk napisał: > > > masz rację.Jako,że uroda to rzecz gustu to fotki będą mile widziane.Miłe > Panie > > proszę o załączenie swojej podobizny do maila.Resztę uzgodnimy > > prywatnie.Zapraszam. > > Przepraszam, a w jakiej pozycji preferujesz ? Pytam, bo chciałabym mieć jak > największe szanse. Moim atutem są nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: to moze do gory nogami? 14.01.03, 15:11 Gość portalu: suri napisał(a): > i bardziej oryginalnie bedzie (a wtedy szanse rosna!) > Do góry nogami to będzie wtedy , jak sobie obróci fotkę. A mnie chodzi o konkretną pozycję, jaką miałabym przyjąć przed obiektywem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: to moze do gory nogami? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 15:26 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > i bardziej oryginalnie bedzie (a wtedy szanse rosna!) > > > Do góry nogami to będzie wtedy , jak sobie obróci fotkę. A mnie chodzi o > konkretną pozycję, jaką miałabym przyjąć przed obiektywem. to ja mysle, pajdeczko, ze taka najbardziej zmyslowa albo inaczej - pokaz nogi skoro ladne, a co nie ladne to gazeta zakryj albo z kadru usun Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: to moze do gory nogami? 14.01.03, 15:30 Gość portalu: suri napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > i bardziej oryginalnie bedzie (a wtedy szanse rosna!) > > > > > Do góry nogami to będzie wtedy , jak sobie obróci fotkę. A mnie chodzi o > > konkretną pozycję, jaką miałabym przyjąć przed obiektywem. > > to ja mysle, pajdeczko, ze taka najbardziej zmyslowa > albo inaczej - pokaz nogi skoro ladne, a co nie ladne to gazeta zakryj albo z > kadru usun Dobry pomysł. Robię foto od pasa w dół, w lekkim rozkroku i wysyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: to moze do gory nogami? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 15:42 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > i bardziej oryginalnie bedzie (a wtedy szanse rosna!) > > > > > > > Do góry nogami to będzie wtedy , jak sobie obróci fotkę. A mnie chodz > i o > > > konkretną pozycję, jaką miałabym przyjąć przed obiektywem. > > > > to ja mysle, pajdeczko, ze taka najbardziej zmyslowa > > albo inaczej - pokaz nogi skoro ladne, a co nie ladne to gazeta zakryj alb > o z > > kadru usun > > Dobry pomysł. Robię foto od pasa w dół, w lekkim rozkroku i wysyłam. :) mozesz na mnie liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
agick uwaga, wersja dla słabszych... 14.01.03, 15:51 miałam na myśli TWOJE zdjęcie Euryku......... Dla ewentualnie zainteresowanych tą romantyczną oprawą Pań.. Odpowiedz Link Zgłoś