Gość: Xanatos IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 12:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 12:43 jestem, jestem... o! jak tu milo :) zmeczylam sie biegnac przez te wszystkie komnaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 12:55 Gość portalu: suri napisał(a): > jestem, jestem... > o! jak tu milo :) zmeczylam sie biegnac przez te wszystkie komnaty. Zamknąłem tamten labirynt. To więc jak z tą przyjaciółką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 12:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > jestem, jestem... > > o! jak tu milo :) zmeczylam sie biegnac przez te wszystkie komnaty. > > > Zamknąłem tamten labirynt. To więc jak z tą przyjaciółką :)) nie, nie, skonczylismy na tym co mam jej powiedziec:) kota w worku jej nie dam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:00 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > jestem, jestem... > > > o! jak tu milo :) zmeczylam sie biegnac przez te wszystkie komnaty. > > > > > > Zamknąłem tamten labirynt. To więc jak z tą przyjaciółką :)) > > nie, nie, skonczylismy na tym co mam jej powiedziec:) > kota w worku jej nie dam;) Pytaj o co chcesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:04 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > jestem, jestem... > > > > o! jak tu milo :) zmeczylam sie biegnac przez te wszystkie komna > ty. > > > > > > > > > Zamknąłem tamten labirynt. To więc jak z tą przyjaciółką :)) > > > > nie, nie, skonczylismy na tym co mam jej powiedziec:) > > kota w worku jej nie dam;) > > > Pytaj o co chcesz :)) to juz teraz nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:04 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > jestem, jestem... > > > > > o! jak tu milo :) zmeczylam sie biegnac przez te wszystkie > komna > > ty. > > > > > > > > > > > > Zamknąłem tamten labirynt. To więc jak z tą przyjaciółką :)) > > > > > > nie, nie, skonczylismy na tym co mam jej powiedziec:) > > > kota w worku jej nie dam;) > > > > > > Pytaj o co chcesz :)) > > to juz teraz nie ma znaczenia ??? DLACZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:08 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > jestem, jestem... > > > > > > o! jak tu milo :) zmeczylam sie biegnac przez te wszys > tkie > > komna > > > ty. > > > > > > > > > > > > > > > Zamknąłem tamten labirynt. To więc jak z tą przyjaciółką :) > ) > > > > > > > > nie, nie, skonczylismy na tym co mam jej powiedziec:) > > > > kota w worku jej nie dam;) > > > > > > > > > Pytaj o co chcesz :)) > > > > to juz teraz nie ma znaczenia > > > ??? DLACZEGO zgadka dnia;) no a jakie ma? zbyt jestem ciekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:10 > > ??? DLACZEGO > > zgadka dnia;) > > no a jakie ma? > zbyt jestem ciekawa:) Dlaczego mnie straszysz? Nie rozumiem... :)) Co konkretnie ma? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:12 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > ??? DLACZEGO > > > > zgadka dnia;) > > > > no a jakie ma? > > zbyt jestem ciekawa:) > > > Dlaczego mnie straszysz? Nie rozumiem... :)) > Co konkretnie ma? :)) kto co ma? nic nie rozumiem....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:17 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > ??? DLACZEGO > > > > > > zgadka dnia;) > > > > > > no a jakie ma? > > > zbyt jestem ciekawa:) > > > > > > Dlaczego mnie straszysz? Nie rozumiem... :)) > > Co konkretnie ma? :)) > > kto co ma? > nic nie rozumiem....:)))) Moze się źle zrozumieliśmy (i tak dostałem wylewu) :)) Spytałaś (no a jakie ma?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:19 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > ??? DLACZEGO > > > > > > > > zgadka dnia;) > > > > > > > > no a jakie ma? > > > > zbyt jestem ciekawa:) > > > > > > > > > Dlaczego mnie straszysz? Nie rozumiem... :)) > > > Co konkretnie ma? :)) > > > > kto co ma? > > nic nie rozumiem....:)))) > > > > Moze się źle zrozumieliśmy (i tak dostałem wylewu) :)) > Spytałaś (no a jakie ma?) :) no tak. jakie to ma w tej chwili znaczenie? czy moze mamy sie zdjeciami wymienic ;) hmmm, nie taki glupi pomysl :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:21 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ??? DLACZEGO > > > > > > > > > > zgadka dnia;) > > > > > > > > > > no a jakie ma? > > > > > zbyt jestem ciekawa:) > > > > > > > > > > > > Dlaczego mnie straszysz? Nie rozumiem... :)) > > > > Co konkretnie ma? :)) > > > > > > kto co ma? > > > nic nie rozumiem....:)))) > > > > > > > > Moze się źle zrozumieliśmy (i tak dostałem wylewu) :)) > > Spytałaś (no a jakie ma?) :) > > no tak. jakie to ma w tej chwili znaczenie? > czy moze mamy sie zdjeciami wymienic ;) > > hmmm, nie taki glupi pomysl :))))))) Hmm te które mam jest złe, bo jestem rozmazany (nie chodzi o to że płaczę, zdjęcie jest kiepskie). Ja rozbie sobie zdjęcia raz na 5 lat, więc będę chyba sobie musiał strzelić jakieś foto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:24 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > ??? DLACZEGO > > > > > > > > > > > > zgadka dnia;) > > > > > > > > > > > > no a jakie ma? > > > > > > zbyt jestem ciekawa:) > > > > > > > > > > > > > > > Dlaczego mnie straszysz? Nie rozumiem... :)) > > > > > Co konkretnie ma? :)) > > > > > > > > kto co ma? > > > > nic nie rozumiem....:)))) > > > > > > > > > > > > Moze się źle zrozumieliśmy (i tak dostałem wylewu) :)) > > > Spytałaś (no a jakie ma?) :) > > > > no tak. jakie to ma w tej chwili znaczenie? > > czy moze mamy sie zdjeciami wymienic ;) > > > > hmmm, nie taki glupi pomysl :))))))) > > > > Hmm te które mam jest złe, bo jestem rozmazany (nie chodzi o to że płaczę, > zdjęcie jest kiepskie). Ja rozbie sobie zdjęcia raz na 5 lat, więc będę chyba > sobie musiał strzelić jakieś foto :))) takie wiesz: profil lewy, profil prawy... i sylweta :)))) a na wakcjach sobie nie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:27 > takie wiesz: profil lewy, profil prawy... i sylweta :)))) > > a na wakcjach sobie nie robisz? W wiezieniu jeszcze nie byłem :))) Na wakacjach sobie nie robie. Zresztą ja przeważnie robię zdjęcia, bo mam do tego oko. Zresztą uczyłem się tego trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:30 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > takie wiesz: profil lewy, profil prawy... i sylweta :)))) > > > > a na wakcjach sobie nie robisz? > > > W wiezieniu jeszcze nie byłem :))) czyli nie stad te tatuaze;) mialam sie zapytac co na nich? > Na wakacjach sobie nie robie. Zresztą ja przeważnie robię zdjęcia, bo mam do > tego oko. Zresztą uczyłem się tego trochę. prosze, prosze.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:32 > > W wiezieniu jeszcze nie byłem :))) > czyli nie stad te tatuaze;) > mialam sie zapytac co na nich? > > > Na wakacjach sobie nie robie. Zresztą ja przeważnie robię zdjęcia, bo mam > do > > tego oko. Zresztą uczyłem się tego trochę. > > prosze, prosze.. > :))) Chociaż wyglądam jak po wyroku to nie stąd te tatuaże :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:49 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > W wiezieniu jeszcze nie byłem :))) > > czyli nie stad te tatuaze;) > > mialam sie zapytac co na nich? > > > > > Na wakacjach sobie nie robie. Zresztą ja przeważnie robię zdjęcia, bo > mam > > do > > > tego oko. Zresztą uczyłem się tego trochę. > > > > prosze, prosze.. > > :))) > > > Chociaż wyglądam jak po wyroku to nie stąd te tatuaże :))) a blizny masz :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:53 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > W wiezieniu jeszcze nie byłem :))) > > > czyli nie stad te tatuaze;) > > > mialam sie zapytac co na nich? > > > > > > > Na wakacjach sobie nie robie. Zresztą ja przeważnie robię zdjęci > a, bo > > mam > > > do > > > > tego oko. Zresztą uczyłem się tego trochę. > > > > > > prosze, prosze.. > > > :))) > > > > > > Chociaż wyglądam jak po wyroku to nie stąd te tatuaże :))) > > a blizny masz :)? > Rozwalony łuk brwiowy (przyjąłem stół na głowę) ale to uroczo wygląda i dodaje powagi. Poza tym małe oparzenie na ręku, wtedy udowadniałem swoją męskość :) Parę szram na rękach od mojego psa i to wszystko. Pokażesz mi swoje blizny? (przypomina mi się scena z "Nagiej broni") :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:10 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > W wiezieniu jeszcze nie byłem :))) > > > > czyli nie stad te tatuaze;) > > > > mialam sie zapytac co na nich? > > > > > > > > > Na wakacjach sobie nie robie. Zresztą ja przeważnie robię z > djęci > > a, bo > > > mam > > > > do > > > > > tego oko. Zresztą uczyłem się tego trochę. > > > > > > > > prosze, prosze.. > > > > :))) > > > > > > > > > Chociaż wyglądam jak po wyroku to nie stąd te tatuaże :))) > > > > a blizny masz :)? > > > > > > Rozwalony łuk brwiowy (przyjąłem stół na głowę) ale to uroczo wygląda i dodaje > powagi. Poza tym małe oparzenie na ręku, wtedy udowadniałem swoją męskość :) > Parę szram na rękach od mojego psa i to wszystko. > Pokażesz mi swoje blizny? (przypomina mi się scena z "Nagiej broni") :))) mam 3: jedna mala na udzie jedna mala nisko na brzuchu :))) no i ledwo widoczna po bujaniu sie w dziecinstwie na krzesle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:13 > > Rozwalony łuk brwiowy (przyjąłem stół na głowę) ale to uroczo wygląda i > dodaje > > powagi. Poza tym małe oparzenie na ręku, wtedy udowadniałem swoją męskość > :) > > Parę szram na rękach od mojego psa i to wszystko. > > Pokażesz mi swoje blizny? (przypomina mi się scena z "Nagiej broni") :))) > > mam 3: > > jedna mala na udzie > jedna mala nisko na brzuchu :))) > no i ledwo widoczna po bujaniu sie w dziecinstwie na krzesle Hmm, na udzi i na niskim brzuchu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) 20.01.03, 14:17 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > >> > jedna mala na udzie > > jedna mala nisko na brzuchu :))) > > no i ledwo widoczna po bujaniu sie w dziecinstwie na krzesle > > > Hmm, na udzi i na niskim brzuchu :))) Robi się gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:18 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > >> > jedna mala na udzie > > > jedna mala nisko na brzuchu :))) > > > no i ledwo widoczna po bujaniu sie w dziecinstwie na krzesle > > > > > > Hmm, na udzi i na niskim brzuchu :))) > > Robi się gorąco. Tobie też? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:24 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > >> > jedna mala na udzie > > > > jedna mala nisko na brzuchu :))) > > > > no i ledwo widoczna po bujaniu sie w dziecinstwie na krzesle > > > > > > > > > Hmm, na udzi i na niskim brzuchu :))) > > > > Robi się gorąco. > > > > Tobie też? :))) i jak ja mam w takich warunkach pracowac? jesc i tak juz przestalam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) 20.01.03, 14:28 Gość portalu: suri napisał(a): > > i jak ja mam w takich warunkach pracowac? > jesc i tak juz przestalam :)))) Apetytu to Ty nie masz, bo się zakochałaś:)) Ciekawe, jak z żywieniem u Xanatosa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:30 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > i jak ja mam w takich warunkach pracowac? > > jesc i tak juz przestalam :)))) > > Apetytu to Ty nie masz, bo się zakochałaś:)) > Ciekawe, jak z żywieniem u Xanatosa? paj, no co Ty!!! przeciez nie mam 16 lat :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:34 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > i jak ja mam w takich warunkach pracowac? > > jesc i tak juz przestalam :)))) > > Apetytu to Ty nie masz, bo się zakochałaś:)) > Ciekawe, jak z żywieniem u Xanatosa? Oj mateczko, mateczko :))) Ja w ogóle nic nie jadałem, a teraz to już w ogóle przestałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:32 > > Tobie też? :))) > > i jak ja mam w takich warunkach pracowac? > jesc i tak juz przestalam :)))) To pewnie z powodu upału :))) Mam nadzieję, że nigdy nie minie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:41 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Tobie też? :))) > > > > i jak ja mam w takich warunkach pracowac? > > jesc i tak juz przestalam :)))) > > > To pewnie z powodu upału :))) Mam nadzieję, że nigdy nie minie :)) a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:42 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Tobie też? :))) > > > > > > i jak ja mam w takich warunkach pracowac? > > > jesc i tak juz przestalam :)))) > > > > > > To pewnie z powodu upału :))) Mam nadzieję, że nigdy nie minie :)) > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) Od upału się nie umiera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > Tobie też? :))) > > > > > > > > i jak ja mam w takich warunkach pracowac? > > > > jesc i tak juz przestalam :)))) > > > > > > > > > To pewnie z powodu upału :))) Mam nadzieję, że nigdy nie minie :)) > > > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) > > > Od upału się nie umiera :))) jak to nie? brak apetytu, palpitacje serca, rozkojarzenie... wykonczyc sie mozna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:46 > > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) > > > > > > Od upału się nie umiera :))) > jak to nie? brak apetytu, palpitacje serca, rozkojarzenie... wykonczyc sie > mozna :)) Hmm właśnie doznałem dziwnego uczucia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:48 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) > > > > > > > > > Od upału się nie umiera :))) > > jak to nie? brak apetytu, palpitacje serca, rozkojarzenie... wykonczyc sie > > > mozna :)) > > > > Hmm właśnie doznałem dziwnego uczucia :))) a co, wspolodczuwasz ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:49 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) > > > > > > > > > > > > Od upału się nie umiera :))) > > > jak to nie? brak apetytu, palpitacje serca, rozkojarzenie... wykonczy > c sie > > > > > mozna :)) > > > > > > > > > Hmm właśnie doznałem dziwnego uczucia :))) > > a co, wspolodczuwasz ;)? Współczuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:51 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) > > > > > > > > > > > > > > > Od upału się nie umiera :))) > > > > jak to nie? brak apetytu, palpitacje serca, rozkojarzenie... wyk > onczy > > c sie > > > > > > > mozna :)) > > > > > > > > > > > > > > Hmm właśnie doznałem dziwnego uczucia :))) > > > > a co, wspolodczuwasz ;)? > > > > Współczuję :))) gamon! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:52 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Od upału się nie umiera :))) > > > > > jak to nie? brak apetytu, palpitacje serca, rozkojarzenie.. > . wyk > > onczy > > > c sie > > > > > > > > > mozna :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hmm właśnie doznałem dziwnego uczucia :))) > > > > > > a co, wspolodczuwasz ;)? > > > > > > > > Współczuję :))) > > gamon! > :)))) bestyjka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:54 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > a ja mam nadzieje, ze jeszcze pozyje...:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Od upału się nie umiera :))) > > > > > > jak to nie? brak apetytu, palpitacje serca, rozkojarze > nie.. > > . wyk > > > onczy > > > > c sie > > > > > > > > > > > mozna :)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hmm właśnie doznałem dziwnego uczucia :))) > > > > > > > > a co, wspolodczuwasz ;)? > > > > > > > > > > > > Współczuję :))) > > > > gamon! > > :)))) > > > bestyjka :))) bestie pozeraja! zwlaszcza male gamonie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Tutaj ksieżniczko, bo tam juz sie gubię :)) IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:55 > bestie pozeraja! > zwlaszcza male gamonie :))) Małe gamonie są takie słodziutkie, że bestie nie mogą się oprzeć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:01 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > bestie pozeraja! > > zwlaszcza male gamonie :))) > > > > Małe gamonie są takie słodziutkie, że bestie nie mogą się oprzeć :))) JA TEGO DLUZEJ NIE WYTRZYMAM!!!!!!!! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:03 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > bestie pozeraja! > > > zwlaszcza male gamonie :))) > > > > > > > > Małe gamonie są takie słodziutkie, że bestie nie mogą się oprzeć :))) > > JA TEGO DLUZEJ NIE WYTRZYMAM!!!!!!!! > :))))))))))))))) Ja też, ale cierpliwości moja piękna, cierpliwości :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:04 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > bestie pozeraja! > > > > zwlaszcza male gamonie :))) > > > > > > > > > > > > Małe gamonie są takie słodziutkie, że bestie nie mogą się oprzeć :))) > > > > JA TEGO DLUZEJ NIE WYTRZYMAM!!!!!!!! > > :))))))))))))))) > > > > Ja też, ale cierpliwości moja piękna, cierpliwości :))))) przeciez nic nie mowie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:05 > przeciez nic nie mowie :)))) Ja też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:13 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > przeciez nic nie mowie :)))) > > > > Ja też :))) a zajdziemy gdzies w ten sposob ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:14 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > przeciez nic nie mowie :)))) > > > > > > > > Ja też :))) > > a zajdziemy gdzies w ten sposob ;)? Jak będziemy chcieli to zajdziemy. To tylko od nas zależy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:16 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > przeciez nic nie mowie :)))) > > > > > > > > > > > > Ja też :))) > > > > a zajdziemy gdzies w ten sposob ;)? > > > > Jak będziemy chcieli to zajdziemy. To tylko od nas zależy :))) ehhh.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:17 > > Jak będziemy chcieli to zajdziemy. To tylko od nas zależy :))) > > ehhh.. > :) Ehhh nikt nam w tym nie pomoże. Musimy my sami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:20 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Jak będziemy chcieli to zajdziemy. To tylko od nas zależy :))) > > > > ehhh.. > > :) > > > Ehhh nikt nam w tym nie pomoże. Musimy my sami :))) my sami wlasnymi rekami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:21 > my sami wlasnymi rekami :))) Ja i Ty - jak śpiewał Kazik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:25 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > my sami wlasnymi rekami :))) > > > Ja i Ty - jak śpiewał Kazik :))) yo! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:27 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > my sami wlasnymi rekami :))) > > > > > > Ja i Ty - jak śpiewał Kazik :))) > > yo! > :))) spox :)) Zobaczę czy mam aparat i kliszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:30 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > my sami wlasnymi rekami :))) > > > > > > > > > Ja i Ty - jak śpiewał Kazik :))) > > > > yo! > > :))) > > > spox :)) Zobaczę czy mam aparat i kliszę :))) Mam być nagi, półnagi, czy wydekoltowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > my sami wlasnymi rekami :))) > > > > > > > > > > > > Ja i Ty - jak śpiewał Kazik :))) > > > > > > yo! > > > :))) > > > > > > spox :)) Zobaczę czy mam aparat i kliszę :))) > > > Mam być nagi, półnagi, czy wydekoltowany :))) Ty to pal licho, ale ja..?!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:35 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > my sami wlasnymi rekami :))) > > > > > > > > > > > > > > > Ja i Ty - jak śpiewał Kazik :))) > > > > > > > > yo! > > > > :))) > > > > > > > > > spox :)) Zobaczę czy mam aparat i kliszę :))) > > > > > > Mam być nagi, półnagi, czy wydekoltowany :))) > > Ty to pal licho, ale ja..?!!! :)) Hmm :)) Mniam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:37 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > my sami wlasnymi rekami :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja i Ty - jak śpiewał Kazik :))) > > > > > > > > > > yo! > > > > > :))) > > > > > > > > > > > > spox :)) Zobaczę czy mam aparat i kliszę :))) > > > > > > > > > Mam być nagi, półnagi, czy wydekoltowany :))) > > > > Ty to pal licho, ale ja..?!!! :)) > > > Hmm :)) Mniam :)) chyba mam za slabe serce...:)) moze nie pokazuj za duzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 15:38 > chyba mam za slabe serce...:)) > moze nie pokazuj za duzo :))) Hu, ha patrz na klatę :))) Idę teraz do szkoły moja jedyna, niestety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 15:48 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > chyba mam za slabe serce...:)) > > moze nie pokazuj za duzo :))) > > > > Hu, ha patrz na klatę :))) > Idę teraz do szkoły moja jedyna, niestety :))) idz bo musze popracowac :)) odlaczam sie w domu od sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 16:13 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > chyba mam za slabe serce...:)) > > > moze nie pokazuj za duzo :))) > > > > > > > > Hu, ha patrz na klatę :))) > > Idę teraz do szkoły moja jedyna, niestety :))) > > idz bo musze popracowac :)) > odlaczam sie w domu od sieci! no, moze wejde na chwilke..:) ale ja tez musze sie uczyc zebym ciagla byla madrzejsza niz TY :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.acn.pl 20.01.03, 17:45 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > chyba mam za slabe serce...:)) > > > > moze nie pokazuj za duzo :))) > > > > > > > > > > > > Hu, ha patrz na klatę :))) > > > Idę teraz do szkoły moja jedyna, niestety :))) > > > > idz bo musze popracowac :)) > > odlaczam sie w domu od sieci! > > no, moze wejde na chwilke..:) > ale ja tez musze sie uczyc zebym ciagla byla madrzejsza niz TY :)) Jesteś cudowniejsza niż ja, więc wystarczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 17:46 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > chyba mam za slabe serce...:)) > > > > > moze nie pokazuj za duzo :))) > > > > > > > > > > > > > > > > Hu, ha patrz na klatę :))) > > > > Idę teraz do szkoły moja jedyna, niestety :))) > > > > > > idz bo musze popracowac :)) > > > odlaczam sie w domu od sieci! > > > > no, moze wejde na chwilke..:) > > ale ja tez musze sie uczyc zebym ciagla byla madrzejsza niz TY :)) > > > Jesteś cudowniejsza niż ja, więc wystarczy :))) zmeczonam... a! awansowalam :)) i fajnie, ze juz jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:18 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > chyba mam za slabe serce...:)) > > > > > > moze nie pokazuj za duzo :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hu, ha patrz na klatę :))) > > > > > Idę teraz do szkoły moja jedyna, niestety :))) > > > > > > > > idz bo musze popracowac :)) > > > > odlaczam sie w domu od sieci! > > > > > > no, moze wejde na chwilke..:) > > > ale ja tez musze sie uczyc zebym ciagla byla madrzejsza niz TY :)) > > > > > > Jesteś cudowniejsza niż ja, więc wystarczy :))) > > zmeczonam... > a! awansowalam :)) > i fajnie, ze juz jestes :) Gratuluję awansu :)) Dobrze, że jesteś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:21 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > chyba mam za slabe serce...:)) > > > > > > > moze nie pokazuj za duzo :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hu, ha patrz na klatę :))) > > > > > > Idę teraz do szkoły moja jedyna, niestety :))) > > > > > > > > > > idz bo musze popracowac :)) > > > > > odlaczam sie w domu od sieci! > > > > > > > > no, moze wejde na chwilke..:) > > > > ale ja tez musze sie uczyc zebym ciagla byla madrzejsza niz TY : > )) > > > > > > > > > Jesteś cudowniejsza niż ja, więc wystarczy :))) > > > > zmeczonam... > > a! awansowalam :)) > > i fajnie, ze juz jestes :) > > > Gratuluję awansu :)) > Dobrze, że jesteś :)) awans mam w nosie tak naprawde :) ale ludzie sie ciesza z takich rzeczy wiec ja tez sie ucieszylam ;) zdjecia zrobione? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:26 > > Gratuluję awansu :)) > > Dobrze, że jesteś :)) > > awans mam w nosie tak naprawde :) > ale ludzie sie ciesza z takich rzeczy wiec ja tez sie ucieszylam ;) > zdjecia zrobione? :)) :))) Bez przesady, aż tak szybki nie jestem. Dopiero wróciłem z seminarium, gdzie koleś tłumaczył mi, że w mojej pracy musi być jakieś źdżbło nauki :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:27 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Gratuluję awansu :)) > > > Dobrze, że jesteś :)) > > > > awans mam w nosie tak naprawde :) > > ale ludzie sie ciesza z takich rzeczy wiec ja tez sie ucieszylam ;) > > zdjecia zrobione? :)) > > > :))) Bez przesady, aż tak szybki nie jestem. Dopiero wróciłem z seminarium, > gdzie koleś tłumaczył mi, że w mojej pracy musi być jakieś źdżbło > nauki :P :))) a co za duzo cytatow z piosenek ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:30 > > :))) Bez przesady, aż tak szybki nie jestem. Dopiero wróciłem z seminarium > , > > gdzie koleś tłumaczył mi, że w mojej pracy musi być jakieś źdżbło > > nauki :P :))) > > a co za duzo cytatow z piosenek ;)? Akurat nie tak wiele. Ale mam być refleksyjny. To tak jakby być refleksyjny w mechanice precyzyjnej :P :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > :))) Bez przesady, aż tak szybki nie jestem. Dopiero wróciłem z semin > arium > > , > > > gdzie koleś tłumaczył mi, że w mojej pracy musi być jakieś źdżbło > > > nauki :P :))) > > > > a co za duzo cytatow z piosenek ;)? > > > Akurat nie tak wiele. Ale mam być refleksyjny. To tak jakby być refleksyjny w > mechanice precyzyjnej :P :)) refleksyjny? moze dopisz 'co autor mial na mysli' jak spiewal piosnke:)) jak dokladnie brzmi temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:37 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > :))) Bez przesady, aż tak szybki nie jestem. Dopiero wróciłem z > semin > > arium > > > , > > > > gdzie koleś tłumaczył mi, że w mojej pracy musi być jakieś źdżbł > o > > > > nauki :P :))) > > > > > > a co za duzo cytatow z piosenek ;)? > > > > > > Akurat nie tak wiele. Ale mam być refleksyjny. To tak jakby być refleksyjn > y w > > mechanice precyzyjnej :P :)) > > refleksyjny? > moze dopisz 'co autor mial na mysli' jak spiewal piosnke:)) > > jak dokladnie brzmi temat? Chyba :)) Temat "Historia rock and roll'a" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:39 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > :))) Bez przesady, aż tak szybki nie jestem. Dopiero wrócił > em z > > semin > > > arium > > > > , > > > > > gdzie koleś tłumaczył mi, że w mojej pracy musi być jakieś > źdżbł > > o > > > > > nauki :P :))) > > > > > > > > a co za duzo cytatow z piosenek ;)? > > > > > > > > > Akurat nie tak wiele. Ale mam być refleksyjny. To tak jakby być refle > ksyjn > > y w > > > mechanice precyzyjnej :P :)) > > > > refleksyjny? > > moze dopisz 'co autor mial na mysli' jak spiewal piosnke:)) > > > > jak dokladnie brzmi temat? > > > Chyba :)) > Temat "Historia rock and roll'a" :)) jakas teza? (r&r is cool, yo!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:43 > jakas teza? > > (r&r is cool, yo!;) Że rock nigdy nie umrze :))) Hey, hey, my, my rock and roll will never die Właśnie szukam jakiegoś aparatu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:45 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > jakas teza? > > > > (r&r is cool, yo!;) > > > Że rock nigdy nie umrze :))) > Hey, hey, my, my rock and roll will never die > > Właśnie szukam jakiegoś aparatu :)) aparatu pojeciowego:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Aaaaaaaaaaaa!!! IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:46 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > jakas teza? > > > > > > (r&r is cool, yo!;) > > > > > > Że rock nigdy nie umrze :))) > > Hey, hey, my, my rock and roll will never die > > > > Właśnie szukam jakiegoś aparatu :)) > > aparatu pojeciowego:)? Oczywiście, cokolwiek to znaczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:47 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > jakas teza? > > > > > > (r&r is cool, yo!;) > > > > > > Że rock nigdy nie umrze :))) > > Hey, hey, my, my rock and roll will never die > > > > Właśnie szukam jakiegoś aparatu :)) > > aparatu pojeciowego:)? blyskotliwa jak iskra bystra jak wisla (afrokolektyw:) lapie glupawke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:49 > blyskotliwa jak iskra > bystra jak wisla > > (afrokolektyw:) > > lapie glupawke To zupełnie jak moja bratanica. Czasem dostaje takiego śmiechu i słowotoku, że sam pokładam się ze śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:53 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > blyskotliwa jak iskra > > bystra jak wisla > > > > (afrokolektyw:) > > > > lapie glupawke > > > To zupełnie jak moja bratanica. Czasem dostaje takiego śmiechu i słowotoku, że > sam pokładam się ze śmiechu :))) ach, chcialam cos napisac ale ugryze sie w jezyk (znowu) i zaczne sie zbierac do domu :) przeglad prasy zakonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:55 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > blyskotliwa jak iskra > > > bystra jak wisla > > > > > > (afrokolektyw:) > > > > > > lapie glupawke > > > > > > To zupełnie jak moja bratanica. Czasem dostaje takiego śmiechu i słowotoku > , > że > > sam pokładam się ze śmiechu :))) > > ach, chcialam cos napisac ale ugryze sie w jezyk (znowu) i zaczne sie zbierac > do domu :) > > przeglad prasy zakonczony. Nie żegnam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:56 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > blyskotliwa jak iskra > > > > bystra jak wisla > > > > > > > > (afrokolektyw:) > > > > > > > > lapie glupawke > > > > > > > > > To zupełnie jak moja bratanica. Czasem dostaje takiego śmiechu i słow > otoku > > , > > że > > > sam pokładam się ze śmiechu :))) > > > > ach, chcialam cos napisac ale ugryze sie w jezyk (znowu) i zaczne sie > zbierac > > do domu :) > > > > przeglad prasy zakonczony. > > > Nie żegnam :))) zegnaj! masz na to 20 minut. wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:58 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > blyskotliwa jak iskra > > > > > bystra jak wisla > > > > > > > > > > (afrokolektyw:) > > > > > > > > > > lapie glupawke > > > > > > > > > > > > To zupełnie jak moja bratanica. Czasem dostaje takiego śmiechu i > słow > > otoku > > > , > > > że > > > > sam pokładam się ze śmiechu :))) > > > > > > ach, chcialam cos napisac ale ugryze sie w jezyk (znowu) i zaczne sie > > > zbierac > > > do domu :) > > > > > > przeglad prasy zakonczony. > > > > > > Nie żegnam :))) > > zegnaj! > masz na to 20 minut. > wystarczy :) Jutro też jest dzień i dobrze, że jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 19:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > blyskotliwa jak iskra > > > > > > bystra jak wisla > > > > > > > > > > > > (afrokolektyw:) > > > > > > > > > > > > lapie glupawke > > > > > > > > > > > > > > > To zupełnie jak moja bratanica. Czasem dostaje takiego śmie > chu i > > słow > > > otoku > > > > , > > > > że > > > > > sam pokładam się ze śmiechu :))) > > > > > > > > ach, chcialam cos napisac ale ugryze sie w jezyk (znowu) i zaczn > e sie > > > > > zbierac > > > > do domu :) > > > > > > > > przeglad prasy zakonczony. > > > > > > > > > Nie żegnam :))) > > > > zegnaj! > > masz na to 20 minut. > > wystarczy :) > > > Jutro też jest dzień i dobrze, że jest :))) skad ta pewnosc? po drodze moge dostac palpitacji serca..., wypadek samochodowy.., strzelanina na ulicy..., nie widziales na filmach:)? (a nawet jak mnie odratuja, to mi nozyczki w brzuchu zaszyja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 19:04 > skad ta pewnosc? > po drodze moge dostac palpitacji serca..., wypadek samochodowy.., strzelanina > na ulicy..., nie widziales na filmach:)? > > (a nawet jak mnie odratuja, to mi nozyczki w brzuchu zaszyja :) A wtedy David X zostaje zakonnikiem i codzinnie się umartwia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 19:05 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > skad ta pewnosc? > > po drodze moge dostac palpitacji serca..., wypadek samochodowy.., > strzelanina > > na ulicy..., nie widziales na filmach:)? > > > > (a nawet jak mnie odratuja, to mi nozyczki w brzuchu zaszyja :) > > > > A wtedy David X zostaje zakonnikiem i codzinnie się umartwia :))) piekna historia milosna. notujesz ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 19:08 > > A wtedy David X zostaje zakonnikiem i codzinnie się umartwia :))) > > piekna historia milosna. > notujesz ;)? Tendencyjna... Ja bym się powiesił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 19:16 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > A wtedy David X zostaje zakonnikiem i codzinnie się umartwia :))) > > > > piekna historia milosna. > > notujesz ;)? > > > Tendencyjna... Ja bym się powiesił :))) i taka banalna:) az mam ochote spytac jakie sa twoje historie milosne;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 19:18 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > A wtedy David X zostaje zakonnikiem i codzinnie się umartwia :)) > ) > > > > > > piekna historia milosna. > > > notujesz ;)? > > > > > > Tendencyjna... Ja bym się powiesił :))) > > i taka banalna:) > az mam ochote spytac jakie sa twoje historie milosne;)... Banalne, ale nie wszystkie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 19:19 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > A wtedy David X zostaje zakonnikiem i codzinnie się umartwi > a :)) > > ) > > > > > > > > piekna historia milosna. > > > > notujesz ;)? > > > > > > > > > Tendencyjna... Ja bym się powiesił :))) > > > > i taka banalna:) > > az mam ochote spytac jakie sa twoje historie milosne;)... > > > > Banalne, ale nie wszystkie... :))) o tym moze jutro :) musze przygotowc do tego dobry kwestionariusz pytan:) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 19:20 > o tym moze jutro :) > musze przygotowc do tego dobry kwestionariusz pytan:) > > pa! I poszła, chyba się powieszę :)) cmok :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch suri Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 19:21 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > o tym moze jutro :) > > musze przygotowc do tego dobry kwestionariusz pytan:) > > > > pa! > > > I poszła, chyba się powieszę :)) > cmok :)) nie rob tego! za duzo bys stracil:)) <i poszla> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ach jaka ja jestem blyskotliwa ;) IP: *.acn.pl 20.01.03, 19:22 Gość portalu: duch suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > o tym moze jutro :) > > > musze przygotowc do tego dobry kwestionariusz pytan:) > > > > > > pa! > > > > > > I poszła, chyba się powieszę :)) > > cmok :)) > > nie rob tego! > za duzo bys stracil:)) > > <i poszla> Nie będę i będę miał wszystko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska ..pauza IP: *.devs.futuro.pl 20.01.03, 18:14 przepraszam zakochanych - dawid masz maila na temat mojej randki w ciemno.... z jego kolega-uprzedzam, zeby Suri mnie z zazdrosci nie rozszarpala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ..pauza IP: *.acn.pl 20.01.03, 18:20 Gość portalu: fikuska napisał(a): > przepraszam zakochanych > - dawid masz maila na temat mojej randki w ciemno.... > z jego kolega-uprzedzam, zeby Suri mnie z zazdrosci nie rozszarpala. Już odpowiadam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri fikusko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:22 Gość portalu: fikuska napisał(a): > przepraszam zakochanych > - dawid masz maila na temat mojej randki w ciemno.... > z jego kolega-uprzedzam, zeby Suri mnie z zazdrosci nie rozszarpala. ja nie stosuje przemocy fizycznej:) i trzymam kciuki za Twoja randke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: fikusko, IP: *.devs.futuro.pl 20.01.03, 18:53 dzieki Suri wiesz,dostalam kosza od Xanatosa... bo powiedzial ze ty jestes jego ksiezniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: fikusko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 18:59 Gość portalu: fikuska napisał(a): > dzieki Suri > wiesz,dostalam kosza od Xanatosa... > bo powiedzial ze ty jestes jego ksiezniczka wiem, ze jestem jego ksiezniczka:) wiem tez, ze odstepuje swojego najlepszego rycerza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: fikusko, IP: *.acn.pl 20.01.03, 19:06 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: fikuska napisał(a): > > > dzieki Suri > > wiesz,dostalam kosza od Xanatosa... > > bo powiedzial ze ty jestes jego ksiezniczka > > wiem, ze jestem jego ksiezniczka:) > > wiem tez, ze odstepuje swojego najlepszego rycerza:) Tak. W moim hufcu jest wielu dobrych rycerzy, ale ten jest wśród nich liderem :))) Tylko trochę nieśmiały, ale powiem mu co ma mówić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: fikusko, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 19:07 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: fikuska napisał(a): > > > > > dzieki Suri > > > wiesz,dostalam kosza od Xanatosa... > > > bo powiedzial ze ty jestes jego ksiezniczka > > > > wiem, ze jestem jego ksiezniczka:) > > > > wiem tez, ze odstepuje swojego najlepszego rycerza:) > > > > Tak. W moim hufcu jest wielu dobrych rycerzy, ale ten jest wśród nich > liderem :))) Tylko trochę nieśmiały, ale powiem mu co ma mówić :)) eee tam, powiedz mu lepiej co ma robic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: fikusko, IP: *.acn.pl 20.01.03, 19:09 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: fikuska napisał(a): > > > > > > > dzieki Suri > > > > wiesz,dostalam kosza od Xanatosa... > > > > bo powiedzial ze ty jestes jego ksiezniczka > > > > > > wiem, ze jestem jego ksiezniczka:) > > > > > > wiem tez, ze odstepuje swojego najlepszego rycerza:) > > > > > > > > Tak. W moim hufcu jest wielu dobrych rycerzy, ale ten jest wśród nich > > liderem :))) Tylko trochę nieśmiały, ale powiem mu co ma mówić :)) > > > eee tam, powiedz mu lepiej co ma robic:))) Eee to jednak facet, chyba wie co ma robić :))) Ale jeszcze spytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: fikusko, IP: *.devs.futuro.pl 20.01.03, 19:59 nie martwcie sie ,juz ja sie nim zajme :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: fikusko, IP: *.devs.futuro.pl 20.01.03, 20:03 dawidku,uprzejmie cie prosze o nieujawnianie tego co ci pisze w mailach na moj temat -szczegolow ktore moglyby mnie ujawnic. gdzy mam "jedna " kolezanke ktora czyta wpisy na forum zeby sie dowiedziec cos o mnie- zamiast sie zapytac mnie osobiscie. taki mini szpieg...bardzo upierdliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: fikusko, IP: *.acn.pl 20.01.03, 20:11 Gość portalu: fikuska napisał(a): > dawidku,uprzejmie cie prosze o nieujawnianie tego co ci pisze w mailach na moj > temat -szczegolow ktore moglyby mnie ujawnic. > gdzy mam "jedna " kolezanke ktora czyta wpisy na forum zeby sie dowiedziec cos > o mnie- zamiast sie zapytac mnie osobiscie. > taki mini szpieg...bardzo upierdliwy. > Bądź spokojna. To co jest do mnie, jest tylko do mnie i nikogo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska jakby mi ktos siedzial za plecami.. IP: *.devs.futuro.pl 20.01.03, 21:18 widzisz,niby cisza . a zaraz potem jak ci to napisalam zadziwiajaco powrocil moj watek na temat falszywej przyjaciolki....z komentarzem niby dogryzajacym czy co. wywiad szpiegowski dziala...istna dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś