Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 10:12 jak konczy. z klasa lub raczej bez.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nell26 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:15 Gość portalu: suri napisał(a): > jak konczy. > z klasa lub raczej bez.. i...? moze jakas konkluzja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 10:24 nell26 napisała: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > jak konczy. > > z klasa lub raczej bez.. > > i...? > moze jakas konkluzja? to wlasnie jest konkluzja. moze na to wskazywac spojnik 'jednak'. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:30 Gość portalu: suri napisał(a): > > to wlasnie jest konkluzja. > moze na to wskazywac spojnik 'jednak'. Rozumiem taka konkluzja bez wywodu, teza bez argumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: droga surya 22.01.03, 10:36 surya napisała: > ci ktorzy maja zrozumiec, zrozumieja > Ok. cofam, to co napisalam, nie czepiam sie juz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
surya dziekuje Ci nell, bo 22.01.03, 10:38 > Ok. cofam, to co napisalam, nie czepiam sie juz:-) jak mozesz sie domyslic dzien sie zaczal nieciekawie ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re 22.01.03, 10:42 surya napisała: > > > Ok. cofam, to co napisalam, nie czepiam sie juz:-) > > jak mozesz sie domyslic dzien sie zaczal nieciekawie ;) > > pzdr Moze tak kawka na poprawe nastroju? Wlasnie popijam czarna i mocna, no i zaczynam sie usmiechac sama do siebie:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: Re 22.01.03, 10:48 nell26 napisała: > surya napisała: > > > > > > Ok. cofam, to co napisalam, nie czepiam sie juz:-) > > > > jak mozesz sie domyslic dzien sie zaczal nieciekawie ;) > > > > pzdr > > Moze tak kawka na poprawe nastroju? Wlasnie popijam czarna i mocna, no i > zaczynam sie usmiechac sama do siebie:) nieee, usmiechasz sie do mnie! przeciez widze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Re 22.01.03, 10:56 surya napisała: > > nieee, usmiechasz sie do mnie! przeciez widze :)) no tak:))))To wiemy my dwie, ale tak by stwierdzil ktos patrzacy na mnie z boku...Siedzi przy kompie i miche szczerzy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: Re 22.01.03, 10:59 nell26 napisała: > surya napisała: > > > > > > nieee, usmiechasz sie do mnie! przeciez widze :)) > > no tak:))))To wiemy my dwie, ale tak by stwierdzil ktos patrzacy na mnie z > boku...Siedzi przy kompie i miche szczerzy:))))) tym sposobem codziennie dostarczam wspolplemiencom dowodow, ze jestem niezrownowazona emocjonalnie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:24 Mam nadzieję, że to nie do mnie :)) Chyba nie jestem mężczyzną, bo kończę zawsze z klasą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 10:28 xanatos1 napisał: > Mam nadzieję, że to nie do mnie :)) Chyba nie jestem mężczyzną, bo kończę > zawsze z klasą :)) po prostu jestes mezczyzna z klasa:)) z innymi sie nie zdaje, chyba, ze cos wychodzi post factum... n/t Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:33 Gość portalu: suri napisał(a): > xanatos1 napisał: > > > Mam nadzieję, że to nie do mnie :)) Chyba nie jestem mężczyzną, bo kończę > > zawsze z klasą :)) > > po prostu jestes mezczyzna z klasa:)) > z innymi sie nie zdaje, > chyba, ze cos wychodzi post factum... n/t Suuuri nie zawstydzaj mnie jestem tylko facetem :))) Chyba już to mówiłem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:35 xanatos1 napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > xanatos1 napisał: > > > > > Mam nadzieję, że to nie do mnie :)) Chyba nie jestem mężczyzną, bo ko > ńczę > > > zawsze z klasą :)) > > > > po prostu jestes mezczyzna z klasa:)) > > z innymi sie nie zdaje, > > chyba, ze cos wychodzi post factum... n/t > > > Suuuri nie zawstydzaj mnie jestem tylko facetem :))) Chyba już to mówiłem :)) no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:37 > no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) Właśnie :)) Nie mogę się Ciebie doczekać... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:47 xanatos1 napisał: > > > no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) > > > Właśnie :)) Nie mogę się Ciebie doczekać... :))) robie bardzo dobre pierwsze wrazenie a potem.... rosna mi rogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:50 surya napisała: > xanatos1 napisał: > > > > > > no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) > > > > > > Właśnie :)) Nie mogę się Ciebie doczekać... :))) > robie bardzo dobre pierwsze wrazenie a potem.... > rosna mi rogi :))) Rogi są czasem użyteczne. Coś można na nich powiesić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:54 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > xanatos1 napisał: > > > > > > > > > no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) > > > > > > > > > Właśnie :)) Nie mogę się Ciebie doczekać... :))) > > robie bardzo dobre pierwsze wrazenie a potem.... > > rosna mi rogi :))) > > > > Rogi są czasem użyteczne. Coś można na nich powiesić :)) na przyklad pamiatki po swoich ofiarach :) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:55 surya napisała: > xanatos1 napisał: > > > surya napisała: > > > > > xanatos1 napisał: > > > > > > > > > > > > no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) > > > > > > > > > > > > Właśnie :)) Nie mogę się Ciebie doczekać... :))) > > > robie bardzo dobre pierwsze wrazenie a potem.... > > > rosna mi rogi :))) > > > > > > > > Rogi są czasem użyteczne. Coś można na nich powiesić :)) > > na przyklad pamiatki po swoich ofiarach :) Na ten przykład, ale ja raczej myślałem o jakiś T-shertcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos2 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:00 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > xanatos1 napisał: > > > > > surya napisała: > > > > > > > xanatos1 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) > > > > > > > > > > > > > > > Właśnie :)) Nie mogę się Ciebie doczekać... :))) > > > > robie bardzo dobre pierwsze wrazenie a potem.... > > > > rosna mi rogi :))) > > > > > > > > > > > > Rogi są czasem użyteczne. Coś można na nich powiesić :)) > > > > na przyklad pamiatki po swoich ofiarach :) > > > > Na ten przykład, ale ja raczej myślałem o jakiś T-shertcie :))) Wygranym w wyborach na mis mokrego podkoszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:04 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > xanatos1 napisał: > > > > > surya napisała: > > > > > > > xanatos1 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > no tak... zapomnialam, ze na forum wszyscy sa ST:)) > > > > > > > > > > > > > > > Właśnie :)) Nie mogę się Ciebie doczekać... :))) > > > > robie bardzo dobre pierwsze wrazenie a potem.... > > > > rosna mi rogi :))) > > > > > > > > > > > > Rogi są czasem użyteczne. Coś można na nich powiesić :)) > > > > na przyklad pamiatki po swoich ofiarach :) > > > > Na ten przykład, ale ja raczej myślałem o jakiś T-shertcie :))) ale czyj? bo jak jak swoj zdejmuje to rogi rosna :)) wiec nie daloby rady...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:08 > ale czyj? > bo jak jak swoj zdejmuje to rogi rosna :)) > wiec nie daloby rady...:) Strzępki mojego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:12 > > ale czyj? > > bo jak jak swoj zdejmuje to rogi rosna :)) > > wiec nie daloby rady...:) > > > Strzępki mojego :)) ale kto by wtedy zwracal uwage na jakies strzepki?!!! :))) --- p.s. X2 mnie drazni... Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:14 surya napisała: > > > > ale czyj? > > > bo jak jak swoj zdejmuje to rogi rosna :)) > > > wiec nie daloby rady...:) > > > > > > Strzępki mojego :)) > > ale kto by wtedy zwracal uwage na jakies strzepki?!!! :))) > --- > p.s. X2 mnie drazni... Moja krew :))) Był kiedyś taki film F-X2... Cokolwiek... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:17 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > > > > > ale czyj? > > > > bo jak jak swoj zdejmuje to rogi rosna :)) > > > > wiec nie daloby rady...:) > > > > > > > > > Strzępki mojego :)) > > > > ale kto by wtedy zwracal uwage na jakies strzepki?!!! :))) > > --- > > p.s. X2 mnie drazni... > > > Moja krew :))) > > Był kiedyś taki film F-X2... Cokolwiek... :))) zignoruje go. to najwieksza obraza na jaka mnie stac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:20 > zignoruje go. > to najwieksza obraza na jaka mnie stac ;) Mogę tylko się powtarzać, moja krew :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:25 xanatos1 napisał: > > > zignoruje go. > > to najwieksza obraza na jaka mnie stac ;) > Mogę tylko się powtarzać, moja krew :))) jak dalej pojdzie, nie bedziemy sie musieli do siebie odzywac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:31 surya napisała: > xanatos1 napisał: > > > > > > zignoruje go. > > > to najwieksza obraza na jaka mnie stac ;) > > > Mogę tylko się powtarzać, moja krew :))) > > jak dalej pojdzie, nie bedziemy sie musieli do siebie odzywac ;))) Mrużył swoje ciemne oczy w ekstazie, patrząc prosto w jej jasne zierenice. Całował ją, a ona cicho szeptała. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:37 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > xanatos1 napisał: > > > > > > > > > zignoruje go. > > > > to najwieksza obraza na jaka mnie stac ;) > > > > > Mogę tylko się powtarzać, moja krew :))) > > > > jak dalej pojdzie, nie bedziemy sie musieli do siebie odzywac ;))) > > > Mrużył swoje ciemne oczy w ekstazie, patrząc prosto w jej jasne zierenice. > Całował ją, a ona cicho szeptała. :))))) jak mam miec jasne zrenice?!! :)) <zaniepokojona> Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:39 > jak mam miec jasne zrenice?!! > :)) > <zaniepokojona> Rozjaśniły się pod wpływem pocałunków :))) Czy my przypadkiem flirtujemy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:45 xanatos1 napisał: > > > jak mam miec jasne zrenice?!! > > :)) > > <zaniepokojona> > > > Rozjaśniły się pod wpływem pocałunków :))) > Czy my przypadkiem flirtujemy? :)) ?? ja juz mowilam, ze ja tu za kolezanke... w zastepstwie...:)) to sie staram jak moge :))) jak mogie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:49 surya napisała: > xanatos1 napisał: > > > > > > jak mam miec jasne zrenice?!! > > > :)) > > > <zaniepokojona> > > > > > > Rozjaśniły się pod wpływem pocałunków :))) > > Czy my przypadkiem flirtujemy? :)) > > ?? > > ja juz mowilam, ze ja tu za kolezanke... w zastepstwie...:)) > to sie staram jak moge :))) > jak mogie ;) Coś plączesz się w zeznaniach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:51 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > xanatos1 napisał: > > > > > > > > > jak mam miec jasne zrenice?!! > > > > :)) > > > > <zaniepokojona> > > > > > > > > > Rozjaśniły się pod wpływem pocałunków :))) > > > Czy my przypadkiem flirtujemy? :)) > > > > ?? > > > > ja juz mowilam, ze ja tu za kolezanke... w zastepstwie...:)) > > to sie staram jak moge :))) > > jak mogie ;) > > > > Coś plączesz się w zeznaniach :))) nie placze, tylko oddechu nie moge zlapac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:58 > > Coś plączesz się w zeznaniach :))) > > nie placze, tylko oddechu nie moge zlapac :)) Złapiemy go po 31. Obiecuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:01 > Złapiemy go po 31. Obiecuję :))) kiedy ja wole bezdech ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:03 surya napisała: > > > Złapiemy go po 31. Obiecuję :))) > > kiedy ja wole bezdech ;)) Też mogę Ci go zapewnić. Oczywiście jak chcesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:07 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > > > > Złapiemy go po 31. Obiecuję :))) > > > > kiedy ja wole bezdech ;)) > > > > Też mogę Ci go zapewnić. Oczywiście jak chcesz :))) czy chce to zalezy od nastroju:)) nie powinienes sie troche pouczyc ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:11 surya napisała: > xanatos1 napisał: > > > surya napisała: > > > > > > > > > Złapiemy go po 31. Obiecuję :))) > > > > > > kiedy ja wole bezdech ;)) > > > > > > > > Też mogę Ci go zapewnić. Oczywiście jak chcesz :))) > > czy chce to zalezy od nastroju:)) > nie powinienes sie troche pouczyc ;)? Co najwyżej popracować... Pracę na studia już skończyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:23 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > xanatos1 napisał: > > > > > surya napisała: > > > > > > > > > > > > Złapiemy go po 31. Obiecuję :))) > > > > > > > > kiedy ja wole bezdech ;)) > > > > > > > > > > > > Też mogę Ci go zapewnić. Oczywiście jak chcesz :))) > > > > czy chce to zalezy od nastroju:)) > > nie powinienes sie troche pouczyc ;)? > > > > Co najwyżej popracować... Pracę na studia już skończyłem. good, a nie chcesz dokonczyc mojego licencjatu? dopisalbys wnioski (z moich badan z wioski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:36 > good, a nie chcesz dokonczyc mojego licencjatu? dopisalbys wnioski (z moich > badan z wioski:)) Zależy jaki temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:37 > good, a nie chcesz dokonczyc mojego licencjatu? dopisalbys wnioski (z moich > badan z wioski:)) Zależy jaki temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:45 xanatos1 napisał: > > good, a nie chcesz dokonczyc mojego licencjatu? dopisalbys wnioski (z moic > h > > badan z wioski:)) > > > > Zależy jaki temat :))) prl - pozostalosci w swiadomosci musze wprowadzic jakas samodyscypline i skonczyc ta prace! Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 12:49 surya napisała: > xanatos1 napisał: > > > > good, a nie chcesz dokonczyc mojego licencjatu? dopisalbys wnioski (z > moic > > h > > > badan z wioski:)) > > > > > > > > Zależy jaki temat :))) > > prl - pozostalosci w swiadomosci > > musze wprowadzic jakas samodyscypline i skonczyc ta prace! Uuu pani profesor. Socjologię się studiuje ;))) Mogę napisać wnioski, ale były by one liryczne. :)) Zanałem kiedyś genialnego nauczyciela historii on by Ci pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:01 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > xanatos1 napisał: > > > > > > good, a nie chcesz dokonczyc mojego licencjatu? dopisalbys wnios > ki (z > > moic > > > h > > > > badan z wioski:)) > > > > > > > > > > > > Zależy jaki temat :))) > > > > prl - pozostalosci w swiadomosci > > > > musze wprowadzic jakas samodyscypline i skonczyc ta prace! > > > Uuu pani profesor. Socjologię się studiuje ;))) > Mogę napisać wnioski, ale były by one liryczne. :)) > Zanałem kiedyś genialnego nauczyciela historii on by Ci pomógł. antropologie kultury! kulturi dopiero teraz socjologie wnioskow nie napiszesz, bo praca rymowana (pozostalosci w swiadomosci) trzynastozgloskowcem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:05 > antropologie kultury! > kulturi > dopiero teraz socjologie > > wnioskow nie napiszesz, bo praca rymowana (pozostalosci w swiadomosci) > trzynastozgloskowcem :))) No ta. Na poezji się nie znam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:10 > No ta. Na poezji się nie znam :)) to w czym moglbys mi pomoc?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:25 surya napisała: > > > No ta. Na poezji się nie znam :)) > > to w czym moglbys mi pomoc?:)) W podniesieniu na duchu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:31 > > > > to w czym moglbys mi pomoc?:)) > > > > W podniesieniu na duchu :))) nie przepadam za podnioslym nastojem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:36 surya napisała: > > > > > > > to w czym moglbys mi pomoc?:)) > > > > > > > > W podniesieniu na duchu :))) > > nie przepadam za podnioslym nastojem...;) A za ekstazą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 13:40 xanatos1 napisał: > surya napisała: > > > > > > > > > > > to w czym moglbys mi pomoc?:)) > > > > > > > > > > > > W podniesieniu na duchu :))) > > > > nie przepadam za podnioslym nastojem...;) > > > > A za ekstazą :)) ekstaza jest tam gdzie sens :) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:44 Gość portalu: suri napisał(a): > xanatos1 napisał: > > > surya napisała: > > > > > > > > > > > > > > > to w czym moglbys mi pomoc?:)) > > > > > > > > > > > > > > > > W podniesieniu na duchu :))) > > > > > > nie przepadam za podnioslym nastojem...;) > > > > > > > > A za ekstazą :)) > > ekstaza jest tam gdzie sens :) Czyli z logiki: :)) Sens jest tam gdzie jest ekstaza. Wtedy i tylko wtedy jest sens kiedy jest ekstaza. Nie prawda, że sens jest tam gdzie nie ma ekstazy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 13:53 xanatos1 napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > xanatos1 napisał: > > > > > surya napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to w czym moglbys mi pomoc?:)) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > W podniesieniu na duchu :))) > > > > > > > > nie przepadam za podnioslym nastojem...;) > > > > > > > > > > > > A za ekstazą :)) > > > > ekstaza jest tam gdzie sens :) > > > Czyli z logiki: :)) > > Sens jest tam gdzie jest ekstaza. > Wtedy i tylko wtedy jest sens kiedy jest ekstaza. > Nie prawda, że sens jest tam gdzie nie ma ekstazy :)) hihihi... <pierwszy rok studiow przed oczami> jeszcze tylko poprosze o wywod logiczny jak sie ma Twoja pomoc do ekstazy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 13:58 > > Sens jest tam gdzie jest ekstaza. > > Wtedy i tylko wtedy jest sens kiedy jest ekstaza. > > Nie prawda, że sens jest tam gdzie nie ma ekstazy :)) > > hihihi... > <pierwszy rok studiow przed oczami> > > jeszcze tylko poprosze o wywod logiczny jak sie ma Twoja pomoc do ekstazy :)) Hmm... A to mi zabiłaś ćwieka... Ekstaza jest tam gdzie my jesteśmy. Wtedy i tylko wtedy jest ekstaza kiedy my jesteśmy. Nie prawda, że ekstaza jest tam gdzie nas nie ma :))) Powiedziałbym że to bardziej liryczny wywód niż logiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 14:09 > > jeszcze tylko poprosze o wywod logiczny jak sie ma Twoja pomoc do ekstazy > :)) > > > Hmm... A to mi zabiłaś ćwieka... > Ekstaza jest tam gdzie my jesteśmy. > Wtedy i tylko wtedy jest ekstaza kiedy my jesteśmy. > Nie prawda, że ekstaza jest tam gdzie nas nie ma :))) > > Powiedziałbym że to bardziej liryczny wywód niż logiczny... ciii... <palec na ustach> i tak nie odroznie, z logiki jestem noga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 14:12 > ciii... <palec na ustach> > i tak nie odroznie, z logiki jestem noga :))) Niektórzy to nas znienawidzą za te słowne tasiemce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 14:15 :) <staram sie> niech sie uzbroja w cierpliwosc. niedlugo final :) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 14:17 Gość portalu: suri napisał(a): > :) <staram sie> > > niech sie uzbroja w cierpliwosc. > niedlugo final :) Mam nadzieje, że finaliści dostaną wielkie nagrody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.axelspringer.com.pl 22.01.03, 10:58 Gość portalu: suri napisał(a): > jak konczy. > z klasa lub raczej bez.. Jakis Adonis nastapil na odcisk z samego ranka? Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 10:59 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > jak konczy. > > z klasa lub raczej bez.. > > > Jakis Adonis nastapil na odcisk z samego ranka? Wrrr - zawarczał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos2 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:04 xanatos1 napisał: > Gość portalu: frisky2 napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > jak konczy. > > > z klasa lub raczej bez.. > > > > > > Jakis Adonis nastapil na odcisk z samego ranka? > > > > Wrrr - zawarczał :)) Jeśli się ma ten odcisk na końcu specjalego narządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.axelspringer.com.pl 22.01.03, 11:06 xanatos2 napisał: > > Jeśli się ma ten odcisk na końcu specjalego narządu. Ciekawy jaki to specjalny narzad ma suri. Z odciskiem na koncu w dodatku:) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:06 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > jak konczy. > > z klasa lub raczej bez.. > > > Jakis Adonis nastapil na odcisk z samego ranka? pozalowalam jak tylko ten watek zalozylam. lezacych sie nie kopie (panie, wybacz!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, IP: *.axelspringer.com.pl 22.01.03, 11:08 surya napisała: > > pozalowalam jak tylko ten watek zalozylam. > lezacych sie nie kopie > (panie, wybacz!) Nie przejmuj sie suri. Zwlaszcza facetami. Szkoda zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:14 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > surya napisała: > > > > > pozalowalam jak tylko ten watek zalozylam. > > lezacych sie nie kopie > > (panie, wybacz!) > > Nie przejmuj sie suri. Zwlaszcza facetami. Szkoda zdrowia:) splywa po mnie jak po kaczce post jest ku przestrodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos2 Re: mezczyzne poznasz jednak po tym, 22.01.03, 11:09 surya napisała: > Gość portalu: frisky2 napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > jak konczy. > > > z klasa lub raczej bez.. > > > > > > Jakis Adonis nastapil na odcisk z samego ranka? > > pozalowalam jak tylko ten watek zalozylam. > lezacych sie nie kopie > (panie, wybacz!) Tylko panie mają wybacz? Kobiety zawsze się pobłżliwiej traktują. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Taki jeden, który często to powtarzał... 22.01.03, 13:08 przez długi czas nie potrafił nawet zacząć ... Odpowiedz Link Zgłoś