Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 17:11 magiczna godzina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fe_male Wcale nie. 24.01.03, 17:22 Jeszcze tu jestem i nie wiem czy dzielić się z wami przeczytaną przed chwilą wiadomością czy nie. Nie jest ona najmilsza - onet, wp i GW podają, że w wypadku samochodowym zginął Waldek Goszcz a Pazura i jeszcze jakiś muzyk są ranni. Kurde blaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri rzeczywiscie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 17:27 czarek czy radek? jesli o to chodzi nie rownych i rowniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
agick poważnie..? 24.01.03, 17:41 qrde, znam waldka... może nie jest to mój kumpel łata ale obracaliśmy się w jednym towarzystwie swojego czasu i znajomość pozostała.... nie słyszłam tej informacji - słucham co prawda trójki.... ale chyba coś by powiedzieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
bernacha goszcz.. 24.01.03, 20:07 fe_male napisała: > Jeszcze tu jestem i nie wiem czy dzielić się z wami przeczytaną przed chwilą > wiadomością czy nie. > Nie jest ona najmilsza - onet, wp i GW podają, że w wypadku samochodowym zginął > > Waldek Goszcz a Pazura i jeszcze jakiś muzyk są ranni. > > Kurde blaszka. Goszcz jechal w sposob brawurowy, ponad 140 na godzine, wypadek byl z jego winy. Kierowca z eskorta, w ktorym Goszcz sie zderzyl, lezy w ciezkim stanie na intensywnej terapii. I kogo tu zalowac, byc moze morderce??? I dlaczego? Bo Goszcz byl znany model i twarz ze szklanego pudelka, a kierowca z eskorta nie? Przez takich idiotow, polbogow, co dorwali sie do kolka, gina ludzie na drogach.Ciekawe, jakby to byl ktos z twojej rodziny, czy tak bys mu wspolczula? O zmarlych nie powinno sie mowic zle, ale wybaczcie mi, jestem zbyt wzburzona, by sie pohamowac! Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: goszcz.. 24.01.03, 20:14 > Goszcz jechal w sposob brawurowy, ponad 140 na godzine, wypadek byl z jego > winy. Kierowca z eskorta, w ktorym Goszcz sie zderzyl, lezy w ciezkim stanie na > > intensywnej terapii. I kogo tu zalowac, byc moze morderce??? I dlaczego? Bo > Goszcz byl znany model i twarz ze szklanego pudelka, a kierowca z eskorta nie? > Przez takich idiotow, polbogow, co dorwali sie do kolka, gina ludzie na > drogach.Ciekawe, jakby to byl ktos z twojej rodziny, czy tak bys mu wspolczula? > O zmarlych nie powinno sie mowic zle, ale wybaczcie mi, jestem zbyt wzburzona, > by sie pohamowac! Zgadzam sie z Toba Bernacha. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: goszcz.. 25.01.03, 13:43 bernacha napisała: > fe_male napisała: > > > Jeszcze tu jestem i nie wiem czy dzielić się z wami przeczytaną przed chwi > lą > > wiadomością czy nie. > > Nie jest ona najmilsza - onet, wp i GW podają, że w wypadku samochodowym > zginął > > > > Waldek Goszcz a Pazura i jeszcze jakiś muzyk są ranni. > > > > Kurde blaszka. > > Goszcz jechal w sposob brawurowy, ponad 140 na godzine, wypadek byl z jego > winy. Kierowca z eskorta, w ktorym Goszcz sie zderzyl, lezy w ciezkim stanie na > > intensywnej terapii. I kogo tu zalowac, byc moze morderce??? I dlaczego? Bo > Goszcz byl znany model i twarz ze szklanego pudelka, a kierowca z eskorta nie? > Przez takich idiotow, polbogow, co dorwali sie do kolka, gina ludzie na > drogach.Ciekawe, jakby to byl ktos z twojej rodziny, czy tak bys mu wspolczula? > O zmarlych nie powinno sie mowic zle, ale wybaczcie mi, jestem zbyt wzburzona, > by sie pohamowac! Nie wkładaj w moje usta czegoś czego nie powiedziałam. Stwierdziłam fakty, był wypadek, wiadomość nie jest dobra. Nie wyjeżdżaj mi z tekstami "co by było gdyby", dobrze wiem co się w takich przypadkach czuje - to raz. Zbyt wielu idiotów za kółkiem mnie wymijało i dyskutować na temat kultury jazdy nie mam ochoty. Twój atak na mnie mogę tylko tłumaczyć wzburzonymi emocjami- to dwa. Fakt jest taki, że osoby znane są po części znajomymi wszystkich, więc nie dziw się że ludzie przede wszystkim zauważają śmierć lub nieszczęście takiej osoby. Nie mam zamiaru dłużej rozprawiać o tym wypadku, śmierć i nieszczęście bez względu na to kogo dotyczą są zbyt delikatną sprawą, żeby wycierać sobie nimi gębę. Odpowiedz Link Zgłoś
bernacha Re: goszcz.. 25.01.03, 14:01 fe_male napisała: > > Nie mam zamiaru dłużej rozprawiać o tym wypadku, śmierć i nieszczęście bez > względu na to kogo dotyczą są zbyt delikatną sprawą, żeby wycierać sobie nimi > gębę. to se nie wycieraj Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: goszcz.. 25.01.03, 18:49 bernacha napisała: > Goszcz jechal w sposob brawurowy, ponad 140 na godzine, wypadek byl z jego > winy. Sam sie wyeliminowal. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: wybila 17.00 i niektorych tez wybilo. 24.01.03, 18:24 Potwierdzam wiadomosc o wypadku i smierci Waldka. Teleexpress tez podawal ta wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś