Dodaj do ulubionych

wybila 17.00, wszystkich z forum wywialo :)))

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 17:11
magiczna godzina
Obserwuj wątek
    • fe_male Wcale nie. 24.01.03, 17:22
      Jeszcze tu jestem i nie wiem czy dzielić się z wami przeczytaną przed chwilą
      wiadomością czy nie.
      Nie jest ona najmilsza - onet, wp i GW podają, że w wypadku samochodowym zginął
      Waldek Goszcz a Pazura i jeszcze jakiś muzyk są ranni.

Kurde blaszka.
      • Gość: suri rzeczywiscie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 17:27
        czarek czy radek?

jesli o to chodzi nie rownych i rowniejszych
        • fe_male radek n/t 24.01.03, 17:30
          • agick poważnie..? 24.01.03, 17:41
            qrde, znam waldka... może nie jest to mój kumpel łata ale obracaliśmy się w
            jednym towarzystwie swojego czasu i znajomość pozostała....
            nie słyszłam tej informacji - słucham co prawda trójki.... ale chyba coś by
            powiedzieli....
            • fe_male nie żartowałabym w taki sposób. n/t 24.01.03, 17:50
      • bernacha goszcz.. 24.01.03, 20:07
        fe_male napisała:

> Jeszcze tu jestem i nie wiem czy dzielić się z wami przeczytaną przed chwilą
        > wiadomością czy nie.
        > Nie jest ona najmilsza - onet, wp i GW podają, że w wypadku samochodowym
        zginął
        >
        > Waldek Goszcz a Pazura i jeszcze jakiś muzyk są ranni.
        >
        > Kurde blaszka.

Goszcz jechal w sposob brawurowy, ponad 140 na godzine, wypadek byl z jego
        winy. Kierowca z eskorta, w ktorym Goszcz sie zderzyl, lezy w ciezkim stanie na
        intensywnej terapii. I kogo tu zalowac, byc moze morderce??? I dlaczego? Bo
        Goszcz byl znany model i twarz ze szklanego pudelka, a kierowca z eskorta nie?
        Przez takich idiotow, polbogow, co dorwali sie do kolka, gina ludzie na
        drogach.Ciekawe, jakby to byl ktos z twojej rodziny, czy tak bys mu wspolczula?
        O zmarlych nie powinno sie mowic zle, ale wybaczcie mi, jestem zbyt wzburzona,
        by sie pohamowac!
        • goga.74 Re: goszcz.. 24.01.03, 20:14
          > Goszcz jechal w sposob brawurowy, ponad 140 na godzine, wypadek byl z jego
          > winy. Kierowca z eskorta, w ktorym Goszcz sie zderzyl, lezy w ciezkim stanie
          na
          >
          > intensywnej terapii. I kogo tu zalowac, byc moze morderce??? I dlaczego? Bo
          > Goszcz byl znany model i twarz ze szklanego pudelka, a kierowca z eskorta
          nie?
          > Przez takich idiotow, polbogow, co dorwali sie do kolka, gina ludzie na
          > drogach.Ciekawe, jakby to byl ktos z twojej rodziny, czy tak bys mu
          wspolczula?
          > O zmarlych nie powinno sie mowic zle, ale wybaczcie mi, jestem zbyt
          wzburzona,
          > by sie pohamowac!

Zgadzam sie z Toba Bernacha.
        • fe_male Re: goszcz.. 25.01.03, 13:43
          bernacha napisała:

> fe_male napisała:
          >
          > > Jeszcze tu jestem i nie wiem czy dzielić się z wami przeczytaną przed chwi
          > lą
          > > wiadomością czy nie.
          > > Nie jest ona najmilsza - onet, wp i GW podają, że w wypadku samochodowym
          > zginął
          > >
          > > Waldek Goszcz a Pazura i jeszcze jakiś muzyk są ranni.
          > >
          > > Kurde blaszka.
          >
          > winy. Kierowca z eskorta, w ktorym Goszcz sie zderzyl, lezy w ciezkim stanie
          na
          >
          > intensywnej terapii. I kogo tu zalowac, byc moze morderce??? I dlaczego? Bo
          > Goszcz byl znany model i twarz ze szklanego pudelka, a kierowca z eskorta
          nie?
          > Przez takich idiotow, polbogow, co dorwali sie do kolka, gina ludzie na
          > drogach.Ciekawe, jakby to byl ktos z twojej rodziny, czy tak bys mu
          wspolczula?
          > O zmarlych nie powinno sie mowic zle, ale wybaczcie mi, jestem zbyt
          wzburzona,
          > by sie pohamowac!
          Nie wkładaj w moje usta czegoś czego nie powiedziałam.
          Stwierdziłam fakty, był wypadek, wiadomość nie jest dobra. Nie wyjeżdżaj mi z
          tekstami "co by było gdyby", dobrze wiem co się w takich przypadkach czuje - to
          raz.

Zbyt wielu idiotów za kółkiem mnie wymijało i dyskutować na temat kultury jazdy
          nie mam ochoty.
          Twój atak na mnie mogę tylko tłumaczyć wzburzonymi emocjami- to dwa.

Fakt jest taki, że osoby znane są po części znajomymi wszystkich, więc nie dziw
          się że ludzie przede wszystkim zauważają śmierć lub nieszczęście takiej osoby.

Nie mam zamiaru dłużej rozprawiać o tym wypadku, śmierć i nieszczęście bez
          względu na to kogo dotyczą są zbyt delikatną sprawą, żeby wycierać sobie nimi
          gębę.
          • bernacha Re: goszcz.. 25.01.03, 14:01
            fe_male napisała:

>
            > Nie mam zamiaru dłużej rozprawiać o tym wypadku, śmierć i nieszczęście bez
            > względu na to kogo dotyczą są zbyt delikatną sprawą, żeby wycierać sobie nimi
            > gębę.

to se nie wycieraj
        • melinek Re: goszcz.. 25.01.03, 18:49
          bernacha napisała:

> winy.

Sam sie wyeliminowal.
    • melinek Re: wybila 17.00 i niektorych tez wybilo. 24.01.03, 18:24
      Potwierdzam wiadomosc o wypadku i smierci Waldka.
      Teleexpress tez podawal ta wiadomosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka