pajdeczka 04.02.03, 13:51 ..przy pracy. Takie usyszałam ogłoszenie w radio o zatrudnieniu. O co tu chodzi? Czy w pracy można nie myśleć? I żeby było jasne - rzecz dotyczy artysty -plastyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: umiejętność myślenia... IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 04.02.03, 14:16 mi sie wydaje, ze w kazdej pracy trzeba myslec bez wzgledu na stanowisko. mam niewielki staz pracy, ale zdarzylam zauwazyc, ze myslenie cenna rzecz i niezbyt powszechna.. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: umiejętność myślenia... 04.02.03, 14:20 myślenie w pracy nie zawsze się podoba. Cofnij. myślenie w pracy nie wszystkim się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: umiejętność myślenia... IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 04.02.03, 14:22 chyba dlatego jeszcze nie awansowalam.. (bo robie za 2 os.) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: umiejętność myślenia... 04.02.03, 14:30 A spotkałyście się z czymś takim: "pani tu nie płacą za myślenie" (nie była to agencja towarzyska):)). Usłyszałam kiedyś taki zwrot do pracownika w mojej firmie. Ja to myślę sobie tak: "myśleć w pracy trzeba umieć". Nie za wiele, żeby nie stwarzać wrażenia, że jestem mądrzejsza od szefa, i myśleć więcej od współpracowników. Albo przynajmniej stwarzać wrażenie osoby myślącej.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: umiejętność myślenia... IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 04.02.03, 14:33 mój szef (bardziej zakrecony ode mnie), cieszy sie, jak za niego mysle Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: umiejętność myślenia... 04.02.03, 15:40 Myslenie ma przyszlosc. Ale niestety cigle tylko przyszlosc. Terazniejszosc maja niemyslacy. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: umiejętność myślenia... IP: 80.48.96.* 04.02.03, 21:58 Jeżeli dotyczyło to artysty - plastyka to sprawa jest jasna. Dzisiaj wszędzie ważna jest racjonalizacja kosztów. Artysta przy pracy ma nie tylko czuć ale i mysleć. Myśleć o tym, by zużyć jak najmniej i to mało kosztujących komponentów do swego dzieła. Jak oszczędnymi środkami wyrazić jak najwięcej. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: umiejętność myślenia... 04.02.03, 22:07 Wystaraczylo napisac oszczedny. Myslacy moze w sensie kreatywny, tworczy, z pomyslami. Odpowiedz Link Zgłoś