mahadeva Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 22:41 wiedzialam, ze sie zapytasz, ale chyba kolejnemu gosciowi chodzi tylko o seks :) a ja tez lubie sie przytulac, calowac... :) a nawet spac razem bez seksu :) wiec chyba przeszlo mi po paru godzinkach :) choc on nie daje mi spokoju, nawet namierzyl mnie na linkedin :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 22:55 a ja tez lubie sie przytulac, calowac... :) a nawet spac razem bez > seksu :) Niee, serio?!?! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 23:01 ostanio przystawial sie gosc, ktory nie chcial o tym slyszec, tylko chcial sie umawiac na wkladanie i juz! myslalam, ze sie zaprzyjaznie z nim, bo sie nam fajnie gadalo, mamy duzo wspolnego, ale on tym swoim podejsciem zupelnie mnie zniechecil, nie bylo rady dalej tego ciagnac, a na dodatek, zaczynam sie martwic, czy znajdzie sie facet, ktorego beda interesowac moje potrzeby :/ tamaten o nich w ogole nie chcial slyszec... Odpowiedz Link Zgłoś
progtom Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 23:03 Jeśli Twoje potrzeby będą tożsame z jego potrzebami, to pewnie się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 23:04 a na dodatek, zaczynam sie > martwic, czy znajdzie sie facet, ktorego beda interesowac moje potrzeby :/ To zalezy od tego jakich facetów preferujesz i jakich przyciągasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pure.evil Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 22:59 mahadeva napisała: a nawet spac razem bez > seksu :) Czy my się przypadkiem nie znamy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 23:03 mon dieu, to raczej nie jest mozliwe, tamta osoba na pewno nie siedzi tyle na necie, tylko bzyka do potegi :)))) pure.evil napisał: > mahadeva napisała: a nawet spac razem bez > > seksu :) > > Czy my się przypadkiem nie znamy? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
pure.evil Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 23:08 mahadeva napisała: > mon dieu, to raczej nie jest mozliwe, tamta osoba na pewno nie siedzi tyle na > necie, tylko bzyka do potegi :)))) ależ darling, ja mam na uwadze coś zupełnie innego - czy my przypadkiem nie spaliśmy z sobą? - i to BEZ SEKSU ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: viva l'amour! :) 19.07.06, 23:14 ale jak trudno bylo to przeforsowac :) ps. niemozliwe, ze siedzisz na forum kobieta... niemozliwe... :) Odpowiedz Link Zgłoś